— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Twee paar handen

Jullie zitten samen op de bank, gezellig te drinken en te kletsen, heel ontspannen alsof er niets te gebeuren staat. Ik sta voor de spiegel in de badkamer, ik ben als laatste gaan douchen en ik moet eerlijk bekennen dat ik heel erg nerveus ben. Dit is wat ik wil, maar nu het echt gaat gebeuren weet ik niet zeker of ik het wel durf.

Ik heb een zwart kanten hipster aan met daarboven een strak zwart kanten hemdje waar mijn kleine borsten goed in uitkomen. Ik kijk nog eens goed in de spiegel, haal diep adem en lach om mijn gespannen blik. Ik ga ervan uit dat die straks helemaal weg is.

De slaapkamer wordt verlicht met een aantal kaarsen en al het beddengoed is weggehaald zodat we ruim baan hebben. Ik hoor jullie de trap oplopen, jullie zeggen nu niets meer. Jij loopt voorop, je kijkt me aan, laat je blik over mijn lijf gaan en geeft het goedkeurende lachje dat ik van je ken. Ik ben opgelucht. En dan komt hij binnen, hij lijkt nerveus en zodra hij me ziet begint hij licht te blozen, maar blijft me ook doordringend aankijken waardoor ik niet kan bepalen of hij nu bloost omdat hij verlegen is of omdat hij blij verrast is met mijn lingeriekeuze.

De vraag is natuurlijk hoe je moet beginnen. Daar hebben we het niet over gehad. Wel hebben we afspraken gemaakt over wat de grenzen zijn en wat mijn fantasie inhield. Ik was vrij duidelijk en jij was duidelijk dat je mijn droom zou laten uitkomen, maar het begin, de start, dat is niet besproken. Ik stap naar voren en kus je en fluister in je oor: “Dank je wel.” Je kijkt me aan, glimlacht en zegt dat je van me houdt.

Dan loop ik naar hem, kus hem op de mond en voel een siddering door me heen gaan omdat het zo lang geleden is sinds ik een andere man heb gekust. Hij kust me terug, een trage, lome, maar opwindende tongzoen die ik beantwoord. Ik plaats mijn handen op zijn borst en neem zijn geur in mij op. Ik voel zijn hand voorzichtig op mijn heup terwijl hij hem langzaam naar achter en lager verplaatst om de welving van mijn bil te voelen. Een trilling ontsnapt aan zijn adem.

Jij pakt mijn hand en leidt me richting het bed. Je staat voor me en kust me en streelt mijn borsten. Achter me voel ik hem, zijn handen op mijn billen, zacht knedend, zijn mond in mijn nek. Hij is groter dan jij, woester op een bepaalde manier, het is vreemd om op verschillende manieren op hetzelfde moment aangeraakt te worden. Ik reik mijn hand naar voren, naar je kruis en voel dat je al opgewonden bent. Zachtjes wrijf ik over je strakke boxer heen en weer in de lengte van je lul. Ik reik naar achter en voel dat ook hij er helemaal klaar voor is en ik streel zachtjes zijn ballen. Ondertussen heb jij de bandjes van mijn hemdje naar beneden geschoven, kus je mijn rechterborst terwijl hij de linker streelt. Wanneer hij zijn vingers nat maakt en met mijn tepel begint te spelen en jij mijn andere tepel in je mond neemt en begint te zuigen, kan ik niet anders dan tegen hem aan leunen en genieten van jullie aanrakingen. Ik laat de spanning los.

Ik maak me los van jullie en trek zijn onderbroek naar beneden en bekijk zijn lid. Hij is anders dan die van jou en mijn hart slaat over van de spanning. Dan trek ik jouw onderbroek uit en kijk je ondeugend aan. Aan je glimlach zie ik dat je je vermaakt. Ik zak door mijn knieën, zit nu op ooghoogte met je lul en lik hem zachtjes. Ondanks dat ik alleen aan jou zit, hoor ik jullie allebei diep zuchten. Ik neem je diep in mijn mond en begin je te pijpen.

Hij is op de grond achter me gaan zitten en terwijl ik jou pijp, rolt hij mijn slip naar beneden. Ik help even mee zodat hij uit kan en hij zet mij zo terug op mijn knieën dat mijn benen een beetje gespreid blijven. Ik pijp jou met diepe halen, lik tussendoor met het puntje van mijn tong aan jouw eikel en ben super opgewonden om wat er allemaal gebeurt. Hij streelt mijn buik, vraagt me even te stoppen om mijn hemd uit te trekken en die fluisterende vraag, zijn lippen zo dicht bij mijn gezicht is enorm sensueel. Nu mijn hemd uit is, kneedt hij eerst even mijn borsten en vervolgt zijn weg naar mijn buik. Ik neem je weer in mijn mond en zuig hard aan je lul.

Zijn hand is nu tussen mijn benen. Ik moet stoppen met je te likken, ik ben te gespannen. Alles is zo vreemd, hij voelt zo anders en het is zo opwindend. Ik zit nog altijd op mijn knieën, nu leunend tegen hem aan en jij staat voor me en bekijkt het spel en daagt me uit met je ogen. Langzaam laat hij zijn vinger tussen mijn lipjes gaan, ik voel zijn adem in mijn nek en oor en hij laat een lichte kreun ontsnappen wanneer hij voelt hoe nat ik al ben.

Hij schuift één vinger bij me naar binnen en ik kreun. Bij het terughalen van zijn vinger gaat hij uit mijn vagina en naar boven naar mijn klit. Langzaam trekt hij rondjes om mijn harde knopje. Jij legt je eikel weer tegen mijn lippen aan en ik neem je gulzig in mijn mond. Langzaam beweeg jij je harde lul in mijn mond terwijl hij twee vingers bij me naar binnen schuift. Mijn hemel, wat is dit ongelofelijk lekker. Omdat ik hem niet ken, zijn bewegingen, zijn lichaam, zijn aanrakingen, staan alleen zintuigen op scherp. Zijn grote handen, zijn geur, zijn manier van doen en jouw ogen die dit hele spel aanschouwen. Hoe een andere man mij behaagt, terwijl jij je door mij laat pijpen. Het maakt me zo geil. Ik begin te schokken van de sensatie die ik voel in mijn kutje en onderbuik en plaats mijn handen om jouw benen om grip te krijgen. Ik hoor jou hard kreunen en plotseling trek je je lul uit mijn mond en zegt hem te stoppen.

Je laat mij opstaan, kust me teder en zegt me dat ik nu moet doen wat ik graag zou willen. Ik kijk je een paar seconden aan, zie hoeveel je van me houdt en hoezeer ik je opwind en kus je teder terug. Dan draai ik me om en vraag hem op bed te gaan liggen. Ik kruip op hem waarbij ik zijn benen, buik, borst en armen streel. Ik wil in me opnemen hoe hij voelt. Hij kijkt me aan, ik zie hoe geil hij is en hij zegt dat hij me mooi vindt. Ik kus hem, kus zijn nek, bijt zachtjes in zijn tepel, trek een spoor met mijn tong over zijn buik naar beneden en lik zijn ballen.

Ik hoor hem diep inademen, ik sluit mijn lippen om zijn harde lul en begin hem tergend traag te pijpen. Hij heeft een dikkere lul dan ik gewend ben. Ik trek zijn huid wat naar achter en lik zijn eikel. Met mijn tong maak ik rondjes om zijn eikel en neem hem daarna weer helemaal diep in me en neuk hem met mijn mond. Hij kreunt en grijpt het laken naast zich vast.

Nu voel ik jouw handen op mijn heupen en ik weet wat je nu gaat doen. Dit is namelijk mijn fantasie, dit is wat ik wil. Je plaatst je harde staaf tegen mijn kutje aan en schuift hem naar binnen. Terwijl ik zijn dikke lul in mijn mond heb, slaak ik een gesmoorde schreeuw van genot en pure opwinding. Van beide kanten word ik gevuld, iets opwindender is er in mijn ogen niet. Jij neukt me heerlijk achterlangs, ik hoor je zwaar ademen, ik zuig hem stevig en masseer zijn ballen en hij kreunt van geilheid. Heerlijk ritmisch stoot je je harde lul in me en vult me volledig en ik probeer in hetzelfde ritme hem te pijpen.

Hij roept mijn naam, vraagt me te stoppen, wat ik uiteraard doe en na een paar heerlijke diepe stoten van jou in mij, trek jij jezelf uit me. Hij vraagt me of hij in me mag, ik kijk jou aan en je knikt bevestigend. Hij laat me op mijn rug liggen, komt bovenop me, geeft me een lome tongzoen, lift met zijn rechterhand mijn kont een beetje omhoog en stoot zijn gezwollen lul bij me naar binnen. Langzame, diepe halen neemt hij waarbij hij tegen mijn g-plek aankomt.

Ik geniet en ben totaal in extase. Ik voel mij op dit moment zo enorm geliefd. Mijn grote liefde heeft dit voor mij over, geeft mij dit cadeau en ik kan niet anders dan ontspannen en genieten. Deze vreemde man neemt me op een manier die ik niet ken, vult me op een manier die ik niet ken en het is heerlijk. Jij komt naast me op bed liggen en kust me teder terwijl hij met diepe, lange halen in me stoot. Ik voel mijn vagina opzwellen, zich strakker om hem sluiten en ik merk aan hem dat hij op het punt staat te komen. Hij trekt zich uit me, en ik help hem met twee korte handbewegingen en hij komt hard kreunend klaar.

Terwijl hij ligt bij te komen, klim ik op jou. Ik kus je. Je glimlacht en ik bedank je voor het laten uitkomen van mijn fantasie. Ik plaats je lul tegen mijn poesje aan en laat mezelf langzaam over je harde staaf heen glijden. Langzaam neuk ik je terwijl we elkaar diep in de ogen aan kijken. Je begint zwaarder te ademen, kleine pareltjes zweet komen op je borst terwijl ik je steeds steviger in me stoot. En dan voel ik hem in me opzwellen en in me spuiten.

Ik rol mezelf van je af en lig tussen jullie in en val bijna in slaap wanneer ik weer twee paar handen aan me voel zitten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *