— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Seksdromen

Er zijn van die dagen dat je bij het opstaan al weet dat je de hele dag aan seks zal moeten denken. Zo’n warm gevoel in je kut als je wakker wordt, als het zonlicht tussen de gordijnen doorpiept, de wind door het open raam naar binnen kriebelt en je dekbed tegen je blote lichaam al bijna genoeg is om een orgasme te krijgen.

Zo’n dag was het vandaag. Geen bijzondere dag, gewoon een maandag maar wel een dag waarbij de spanning vanzelf opbouwt, totdat je uiteindelijk alleen nog maar aan harde seks kan denken. Zo’n dag waarop je ’s ochtends extra lang nadenkt over je lingerie, je kousen in plaats van panty’s aantrekt en je expres een jurkje uitzoekt waarvan je weet dat de mannen die goed opletten, zien dat er een stukje bloot dijbeen te zien is als je in de vergadering tegenover ze gaat zitten. Zo’n dag dat iedere man trouwens aardig tegen je doet omdat je aan alle kanten seks uitstraalt, ook als je met die mannen helemaal niets wilt doen. En dat je op je werk opeens op het toilet gaat masturberen omdat alleen al het gevoel van warme urine uit je kut genoeg is om opgewonden te raken.

Zo’n dag dus. Om ’s ochtends in bed te fantaseren over de wilde neukpartij die je die avond wil hebben. Over de man die zonder al te veel vragen te stellen met je meegaat naar huis, die precies doet waar jij die dag zin in hebt. Die, als we in de slaapkamer aankomen, me zachtjes naar de grond duwt. Hij gaat op de rand van het bed zitten, zijn broek is al open. Ik zie zijn pik omhoog springen, boven de rand van z’n onderbroek uit. Ik ga op mijn knieën voor hem zitten. Mijn jurk kruipt tot over mijn billen omhoog. Ik voel dat mijn string doorweekt is van mijn vocht. Ik pak zijn pik vast met mijn linkerhand. Met mijn rechterhand voel ik aan mijn eigen kut. Ik voel hoe warm en nat ik ben, ik kom al bijna klaar door mijn vingers tegen mijn clitoris aan te houden. Mijn benen trillen, ik ben blij dat ik half tegen hem aan kan leunen, anders zou ik door mijn knieën zakken.

Ik weet dat hij intussen naar me kijkt via de spiegel die op bedhoogte aan de muur hangt. Hij ziet mijn kont en de achterkant van mijn hoofd dat in zijn kruis verborgen is. ‘Pak mijn pik’, zeg hij. ‘Ik ben zo vreselijk geil. Ik heb de hele dag alleen maar kunnen denken aan het gevoel van jouw mond en je lippen daar. Straks ga ik je zo hard neuken dat je niet meer weet waar je bent, maar nu moet jij eerst je best voor mij doen.’

Ik zie dat zijn pik al bijna helemaal stijf is, z’n eikel glimt van het vocht. Ik neem hem in mijn mond. Hij is te groot om hem helemaal naar binnen te zuigen, maar ik probeer hem zo ver mogelijk te laten komen. Met mijn tong draai ik kringetjes rond zijn eikel en ik lik hem van boven naar beneden. Af en toe laat ik mijn tong tegen zijn ballen aankomen. Als hij kreunt, ga ik daar verder. Ik neem zijn ballen, zwaar van het sperma, in mijn mond en zuig er zachtjes aan. Ik wil niet dat hij te snel klaarkomt, al weet ik dat hij straks zonder problemen nog een keer tot een orgasme kan komen.

Terwijl ik hem pijp, buigt hij een beetje naar voren en doet het deurtje van het kastje naast mijn bed open. Het kastje waar ik de speeltjes bewaar voor mijn eigen plezier. Ik voel de spanning van mijn tepels naar mijn kut trekken omdat ik niet weet wat hij nu gaat doen. Hij duwt mijn hoofd verder tegen zijn pik zodat ik niet kijken wat hij doet. Ik voel zijn hand achterlangs mijn billen glijden, naar mijn kut en met het vocht wat daaruit vloeit aan zijn vingers, glijdt hij weer naar boven, langs mijn kontgat. Hij speelt daar met zijn vingers en ik voel dat hij in de spiegel lijkt hoe mijn lichaam reageert.

Opeens voel ik iets anders tegen mijn kont aandrukken, eerst zachtjes er tegenaan, dan iets dieper naar binnen. Mijn eerste reactie is om die indringer tegen te houden maar het gevoel is te lekker en ik ontspan me. Dan voel ik hoe de dildo, die ik nu herken, langzaam dieper en dieper in mijn kont verdwijnt. Mijn kut trekt samen en ik hoor hoe het vocht met dikke druppels op de grond tikt. Zonder nog te weten wat ik aan het doen ben, blijf ik hem pijpen. Ik kan zijn pik steeds verder naar binnen krijgen, ben nergens meer bang voor. Het orgasme slaat door me heen, ik voel hoe ik het overal warm krijg, hoe de dildo van binnenuit tegen mijn opgezwollen kut aanduwt.

Zijn pik heeft even stilgelegen in mijn mond. Zachtjes trekt hij hem eruit en schuift iets opzij zodat ik met mijn hoofd op de matras kom te liggen. Ik hou mijn ogen dicht, bang om de betovering te doorbreken. De dildo zit nog in mijn omhoog stekende kont. Ik voel dat hij opstaat en hoor hoe hij zijn kleren uitdoet. Als ik aanstalten maak om overeind te komen, duwt hij me rustig weer naar beneden zodat ik naar beneden blijf kijken. Hij gaat weer zitten op het bed en trekt me over zich heen, zo dat zijn mond onder mijn kut hangt. Hij laat me draaien, zodat ik weer bij zijn pik kan komen, terwijl hij intussen zijn tong heel zachtjes over mijn clitoris laat gaan.

Ik ben zo opgewonden dat die lichte aanraking eigenlijk te veel voor me is: mijn lichaam schreeuwt om actie, om een harde pik die diep in mijn kut gaat, niet om een tong die me tegen de rand van een orgasme duwt, maar ook steeds weer afstand neemt. Ik stort me op zijn pik omdat dat de enige manier is om iets van de spanning te ontladen. Ik zuig hem diep en hard naar binnen in mijn mond, zoals ik hem eigenlijk in mijn kut zou willen. Hij kreunt, maar geeft niet toe. Af en toe voel ik hoe hij met zijn hand de dildo in mijn kont, die steeds wil ontsnappen, weer terug naar binnen duwt. Hij heeft ons op bed zo gedraaid dat we in de volle lengte van de spiegel liggen. Soms houdt hij op met likken en dan weet ik dat hij naar ons kijkt.

Opeens voel ik hoe zijn warme, stijve pik uit me glijdt. Ik steek mijn kont omhoog, kan alleen maar denken dat ik hem zo snel mogelijk weer terug wil hebben. Dan merk ik dat hij een tweede dildo in mijn kut duwt, en het knopje aanzet zodat hij vibrerend tot leven komt. Tegelijkertijd trekt hij de dildo uit mijn kont er voorzichtig uit. Ik ben zo opgewonden dat mijn kont omhoog blijft staat. Hij trekt aan mijn haar, zodat ik naar boven kom met mijn gezicht en vanzelf in de spiegel kijk. Mijn wangen zijn rood, mijn lippen nat en glimmend, mijn ogen wazig. Hij glimlacht naar me. Ik voel hoe zijn handen over mijn billen glijden, ze langzaam uit elkaar duwen, zodat ook mijn kontgat nog verder oprekt.

Hij buigt even naar voren, gaat met zijn handen over mijn borsten, knijpt in mijn stijve tepels, zo hard dat een scheut van lekkere pijn door me heen trekt. ‘Blijf kijken’, zegt hij zachtjes. Ik probeer te focussen, niet alleen aan mijn kut te denken. Dan dringt in één keer zijn pik tot diep in mijn kont. Hij dwingt me om naar mezelf te blijven kijken in de spiegel, om te zien hoe mijn ogen veranderen als ik een orgasme voel naderen. De ene na de andere stoot volgt in mijn kont, terwijl mijn klit murw gebeukt wordt door een hard kloppende dildo. Ik kijk naar zijn gezicht en zie dat ook bij hem het orgasme nadert.

Z’n pik voelt nog groter en harder aan. Bij iedere stoot voel ik hoe hij van binnen tegen mijn kut aankomt, die zo opgezwollen is dat de dildo er zonder problemen in vast blijft zitten. Dan kreunt hij even en voel ik hoe zijn warme sperma mijn kont inspuit en naar beneden druipt, langs mijn kut. Ik kom rillend klaar, met een orgasme waar geen eind aan lijkt te komen. Hij trekt pas terug als z’n pik zacht is geworden, laat de dildo uit mijn kut glijden en zakt over me heen. Zo val ik weer in slaap, terwijl de spiegel toekijkt.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *