— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De badkamer

Het was de moeite waard. Na zelf veel sloop en breekwerk te hebben verricht en een loodgieter, een metselaar/ tegelzetter, een dure sanitairspecialist en iemand voor het kitten aan het werk te hebben gezet, was dan eindelijk de badkamer klaar. Met het bad eruit en een luxe douche ervoor in de plaats was het een mooie grote ruimte geworden. De moderne neutrale grijze tegels, afgewisseld met gladde glanzende witte muurtegels komen mooi uit bij het strakke, luxe sanitair.

Het begon al aardig koud te worden en de vloerverwarming was werkelijk weldadig. Tevreden keek ik in de grote spiegel. Het weekend erop kwam Annet, mijn vriendinnetje langs en een snood plannetje kwam in me op. We kennen elkaar nu bijna een jaar en voor Annet is het een seksuele revolutie geweest. Eerder had ze een langdurige relatie gehad met een vent. In de tijd dat wij nu met elkaar gaan waren al heel wat onvermoede lusten naar boven gekomen. Zo was ze er achter gekomen dat ze het eigenlijk heel erg lekker vond om te beffen. Ook hebben we samen een vibrator gekocht waar ze de weken erna bijna niet van weg te slaan was.

Ik gaf haar regelmatig stoute opdrachtjes, die ze soms wel en soms niet uit durfde te voeren. Zo had ik haar een van de eerste keren opgedragen zichzelf naakt voor de spiegel te vingeren, waar ze me de volgende avond uitgebreid over vertelde. Het draaide uit op buitengewoon hete telefoonseks.

Nu wilde ik met haar de badkamer inwijden. De vrijdagavond was broeierig, alsof ze voelde dat ik iets voor haar in petto had. Onder het eten bij een goede Italiaan in de stad konden we al nauwelijks van elkaar afblijven. Ze had een zwart rokje aan met daarboven een laag uitgesneden zijden blouse en een krijtstreep jasje. Een parelkettinkje en oorbelletjes accentueerden haar klassieke lijnen. Haar mooie bruine ogen keken me zwoel aan.

Tijdens de film in de naburige bioscoop waren we elkaar ronduit aan het opgeilen. Ongevraagd had ze een van mijn eerdere opdrachten dan toch uitgevoerd; met een ondeugende lach gaf ze me aan het eind van de pauze haar slipje dat ze op de wc had uitgetrokken. De gedachte aan haar mooie natte schaamlipjes maakte me aardig gek. Mijn stoute meisje legde ook nog m’n jas over onze benen, ze hoopte duidelijk dat ik haar hier zou vingeren! Met moeite hield ik me in. Mijn hand dwaalde onder de jas en haar rokje over haar dijen, haar kutje was al heet en vochtig, maar meer dan mijn hand erover heen laten liggen deed ik niet.

Thuisgekomen zoenen we hevig en koortsachtig betasten we elkaar overal terwijl onze kledingstukken in het donker op de grond vallen. Zacht zeg ik tegen haar dat ze het mooiste lichaam heeft dat ik ooit heb gezien. Nadat alle andere kleren ook uit zijn, stel ik voor boven verder te gaan. Haastig stemt ze hiermee in. Ik houd haar polsen bij elkaar achter haar rug zodat haar mooie borsten goed uitkomen. Ze begrijpt de hint en houdt ze daar. Als we de trap oplopen kijkt ze over haar schouder waar ik blijf en met een schalks lachje bukt ze voorover en duwt haar kontje omhoog.

In het weinige licht zie ik haar spleetje glinsteren van het vocht. Het liefst zou ik nu mijn hoofd tussen haar dijen begraven om haar lekker te likken. Een tik op haar billen doet haar verder lopen. Boven aangekomen ga ik achter haar staan en bind haar polsen bij elkaar met haar zijden sjaaltje. Nog niet helemaal doordrongen van de ernst waarmee ik dit doe, probeert ze lachend met haar vingers mijn intussen drijfnatte kut te betasten. Ik ga dichtbij genoeg staan om haar vingertoppen de kans te geven me aan te raken, maar ver genoeg dat ze me kan vingeren. Als ik een zwarte maillot voor haar ogen bind, wordt ze pas stil.

Nu bewust dat haar iets anders dan gebruikelijk te wachten staat, staat ze zenuwachtig en trillend van opwinding voor me. Ik leid haar de badkamer in en doe de deur open. De warmte van de vloer is heerlijk. Ik doe het licht aan om haar goed te kunnen bekijken. Ik neem haar slanke lichaam, de zijkant van haar borsten, haar mooie rug, haar brede bekken en mooie ronde billen in me op. Wat ze niet weet, is dat ik een grote dildo heb gekocht en deze al van tevoren met de zuignap op de vloer heb bevestigd. Gauw smeer ik er wat glijmiddel op en loods haar er dan wijdbeens overheen, alsof ze nu over mij heen staat. Liggend op de grond vertel ik haar wat ze moet doen.

“Ik wil dat je staand op je voeten je over de grote paal laat zakken en je jezelf gehurkt klaar neukt, zodat ik goed kan kijken hoe je kutje er lekker overheen glijdt.” Dat die paal van zacht rubber is, en een stuk groter is dan wat ze gewend is, vertel ik haar nog even niet. “Je mag niet op je knieën gaan zitten. Als je dat toch doet, dan zal ik een passende straf moeten verzinnen.” De strafmaat heb ik al lang bedacht, ik wil haar met de dildo haar kontje neuken.

Eerder heb ik al een paar keer voorzichtig mijn vinger in haar kontje mogen laten glijden. De eerste keer was ze nieuwsgierig geworden nadat we elkaar ondersteboven op bed aan het likken waren en ik mijn tong een aantal maal over haar anusje had laten glijden. Ze werd er supergeil van – ze kreunde hard en befte me met nog meer enthousiasme.

Met een spottende lach op haar gezicht laat ze zich zakken. Ik kijk hoe haar kutje zich opent en leid haar met mijn handen op haar billen tot op de met dikke klodders glijmiddel ingesmeerde dildo. Haar mond valt open van verbazing als ze, zoveel eerder en groter dan verwacht, die forse neukstaaf tegen haar heerlijke lipjes voelt. Ik zie hoe haar adem stokt en ze even moet slikken. Niettemin zet ze door en die geweldige neplul duwt haar gladgeschoren kutlipjes opzij. Met mijn handen streel ik haar borsten en pak ik haar tepels beet. Als ze aarzelt trek ik haar, zachtjes knijpend in die heerlijke spenen, naar beneden tot ze niet verder kan. Dan schuif ik onder haar vandaan en ga op mijn knieën voor haar zitten en verwijder haar blinddoek.

Ze kijkt verbaast naar de dikke doorzichtige dildo die haar heerlijke gleuf opensplijt en kreunt dan zachtjes dat ik een bitch ben. Ik begin me langzaam voor haar te vingeren. Annet’s blik verandert naar glazig en blijft rusten op mijn kutje en mijn langzaam bewegende hand. Ze likt haar lippen af en begint voorzichtig over de dildo op en neer te glijden. Wat een heerlijk gezicht! De paal die nu ongetwijfeld regelmatig tegen haar baarmoedermond stoot, laat haar zwaar hijgen. Steeds sneller gaat ze op en neer over de dildo, er is niets voorzichtigs meer aan. Ik besluit dat ze nu hitsig genoeg is om te horen wat voor straf ik voor haar bedacht heb.”Als je het niet kan volhouden om jezelf klaar te neuken op deze genotsstaaf, dan naai ik je in je kontje met de dildo.”

Ongelovig kijkt ze me aan terwijl ze rustig doorglijdt over die neukstaaf om zich vervolgens met nog meer toewijding op haar taak te richten. Haar kreunen neemt toe. Ze doet erg haar best maar ik merk hoe ze langzaam begint te beven, hoe ze steeds meer moeite heeft haar evenwicht te bewaren in haar nu ongeremde en opgehitste lust. Ik blijf me langzaam vingeren, kijkend naar het prachtige schouwspel; hoe mijn mooie geile vriendinnetje Annet met steeds meer passie op en neer over die enorme genotstaaf danst. Dan valt ze om, op haar knieën.

Ik vang haar op bij haar schouders en geef haar een zoen op haar mond. Als troost besluit ik dat ze even mijn intussen natte, hete kut in mag likken. Dan neem ik haar hoofd tussen mijn handen, leid haar omhoog en grijns:”Verloren!” Voor ze het goed en wel beseft, ga ik achter haar zitten. Ze laat haar borsten en gezicht op de grond rusten na zoveel inspanning, maar steekt haar kontje wellustig omhoog als ik haar bij haar heupen pak. De dildo glijdt uit haar kut en ik neem even tevreden de tijd om naar haar lekkere gezwollen schaamlippen te kijken. Nat en glad van het naaien van de grote dildo en het glijmiddel haal ik hem uit haar hete grotje. “Nu krijg je je straf”, vertel ik haar monter.

Hij is zo nat dat ik direct zachtjes door kan duwen. Kennelijk is Annet over een kritische grens heen want ze begint te kreunen en me zelfs aan te moedigen “Toe maar, neuk me maar, zo maar in m’n kontje!” Ik voel hoe de dildo lul haar kringspier passeert, en even schrikt Annet; “Oo-o-oh, wacht even.” In een korte beweging trek ik ‘m iets terug, om dan toch door te stoten. “Aaargh!” schreeuwt Annet. “Ja, toe! Neuk me!” En langzaam begin ik in haar kontje te stoten, langzaam en rustig. “Oh geweldig, ga door!” roept Annet. Ik penetreer haar taboe-gaatje dat nu ontspannen genoeg is om dat toe te laten. Ondertussen masseer ik haar klitje en met een luide oerschreeuw komt ze klaar.

Ik ontdoe haar van haar zachte boeien en uitgestrekt op de warme vloer, liggend op elkaar, genieten we na. Dan spelen we zoenend af onder de douche en vingert ze mij ook tot een hoogtepunt. Net als ik denk dat slapen vannacht wel niet moeilijk zal zijn en me omdraai om een dikke zachte handdoek te pakken, voel ik een natte hand mijn rug naar beneden duwen. Een akelig bekende drillerige substantie boort zich tussen mijn billen en ik hoor Annet grinniken: “Nu is het mijn beurt!”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *