— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zomerhitte in het nudistenpark

Nadat mijn man vertelde dat hij deze dag had vrij genomen om mij eens flink te verwennen, keken we elkaar constant diep in de ogen aan. Ik verlangde eigenlijk gelijk al naar hem, maar wou zijn verrassing afwachten. Hij zag er weer erg goed uit in zijn strakke boxer. Zijn gespierde zongebruinde lijf bracht een lichte siddering door mijn lichaam. De ogen van mijn man dwaalden af van mijn ogen naar de rest van mijn lichaam. Het was heerlijk om hem te zien genieten van lichaam. Ik droeg die een ochtend een zijden nachthemd en een witte string.

Na het ontbijt vroeg ik mijn man wat hij van plan was de komende dag en wat de verrassing inhield. Tot mijn verbazing bleek het niet om één dag te gaan maar om een volledige week. Hij had de koffers al gepakt en mij verteld dat het een lange rit zou worden.
Onderweg vroeg ik me af waar we heen zouden gaan. Eerst reden we naar het oosten van het land, toen door Duitsland waar ik onderweg in slaap ben gevallen. Bij aankomst maakte mijn man mij wakker. We waren aangekomen in Kroatië, bij appartementencomplex Koversada. Het bleek een nudistenpark te zijn. We hadden dit al wel eens besproken, maar tot nog toe had het niet echt mijn voorkeur. Niet dat ik iets tegen naakt heb, want naaktstranden en sauna’s bezoek ik graag, maar het idee om naakt naar een supermarkt te gaan…. Nou bleek mijn man daar ook geen oren naar te hebben en boodschappen konden we ook wel in de plaats zelf doen.

Dus ingechecked, sleutels in ontvangst genomen en ons huisje opgezocht. Eenmaal in ons huisje aangekomen, ben ik mijn man om zijn nek gesprongen om hem te bedanken. Hij zei tegen mij dat ik me moest uitkleden en dat ik de rest van de week naakt moest blijven. Ik zei hem, terwijl ik langzaam mijn jurkje uittrok, dat ik dit dan ook van hem verlangde. Ik trok nu ook mij bh uit. Mijn volle borsten hingen nu vrij en er ging lichte siddering door mijn onderlichaam. Mijn man was inmiddels volledig naakt en aan zijn penis te zien was hij flink opgewonden. Ik trok mij string uit waardoor hij zicht had op mijn billen en een deel van mijn geschoren kutje kon zien. Ik stapte op hem af met de bedoeling om hem eens flink te verwennen, alleen deed hij een stap op zij. “Mag ik je niet verwennen?” vroeg ik.
“Nog niet”, zei hij “ik wil je eerst in je blote kut buiten zien rondlopen.”

Dit taalgebruik wond me nog meer op. Hij ging op een tuinstoel zitten en sommeerde mij om een eindje het park in te lopen. En dus liep ik alleen, poedelnaakt over het park. De frisse wind waaide heerlijk langs mij kutje en ik voelde me zeer opgewonden raken. Ik keek om en zag dat mijn man zijn pik inmiddels in de hand had genomen. Ik besloot om hem verder op te gaan winden door gebukt bloemen te plukken. Dit was voor hem te veel en een flinke lading zaad spoot over zijn eigen buik. Deze aanbleek was voldoende om een flinke lading vocht over mijn benen te laten stromen.

Ik liep terug naar het terras. Mijn man had inmiddels zijn zaad weggeveegd en ging op zijn rug op een handdoek liggen. “Schat,” zei hij “haal jij even een biertje?”
“Dat is prima,” dacht ik “maar waar blijft mijn orgasme?” Ik liep naar de keuken om twee biertjes te pakken. Toen ik weer buiten kwam, bleef ik vlak naast mijn man staan. Hij keek naar boven en zag dat mijn kutje nog steeds enorm nat was. Deze aanblik deed zijn pik weer steigeren. Plagend ging ik bovenop zijn pik zitten, die onmiddellijk diep in mij drong. Op de achtergrond hoorden we wat gegiechel. Verschrikt keken we op, drie vrouwen van rond de dertig stonden poedelnaakt naar ons te kijken. Het waren mooie vrouwen, ze hadden alledrie een goed figuur met fraaie borsten en netjes bijgewerkt schaamhaar.

“Stoor je niet aan ons”, riepen ze en liepen langzaam verder. Ik zag mijn man verlekkerd naar de drie lekkere kontjes kijken. Ook dit was genoeg om een enorme lading zaad in mij te spuiten. En nog steeds had ik geen orgasme bereikt.

’s Middags gingen we naar het strand, naakt wel te verstaan. Het blijft een vreemd gevoel maar ook lekker gevoel om naakt de deur uit te gaan. Op het strand was het druk, allemaal naakt vlees. Van hele aantrekkelijke mannen en vrouwen tot aan mensen waar je liever niet naar kijkt.

Ik lag op mijn buik en mijn man vroeg of hij mij moest insmeren. Ik zei dat dat goed was. Langzaam en met veel gevoel smeerde hij mij in. hierbij raakte hij langzaam de zijkanten van mijn borsten, vervolgens daalde hij af naar mijn billen. Ik voelde me alweer wat vochtig worden en besloot ervan te genieten. Toen hij billen en bovenbenen insmeerde opende ik mijn benen iets. Onmiddellijk begreep hij de hint en masseerde de binnenkant van mijn benen. Ik was kletsnat!

De spanning nam toe en ik zei tegen hem: “Laten we snel terug gaan, ik wil nu neuken!” We liepen snel en uiteraard naakt terug, ik voorop en toen ik omkeek zag ik dat hij met een handdoek zijn enorme pik probeerde te verbergen. Aangekomen in het huisje drukte hij me tegen de muur, ging door zijn knieën en befte me alsof zijn leven ervan afhing. Twee keer kwam ik gillend klaar. Nu gooide ik hem met zijn rug op de grond en bereed hem alsof hij een dolle stier was. Binnen vijf minuten kwamen we gillend in elkaars armen klaar.

Na deze vakantie is het voor ons duidelijk; altijd lekker naakt, je weet nu wat ervan kan komen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *