— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Blind date

Je hebt een werkafspraak met aansluitend een diner, daarom heb je besloten om een hotel te boeken. Na heerlijk geslapen en ontbeten te hebben, pak je jouw koffer om uit te checken. Het loopt al tegen elf uur. Plotseling wordt er op de deur geklopt. ‘Ik kom’, roep je. Je loopt naar de deur. Op dat moment wordt er een zwarte envelop onder de deur geschoven. Je pakt de envelop en maakt hem open. Er zit een zwarte kaart in. Op de kaart staat een foto van een vrouw. Ze heeft zwarte nylons aan en zwarte lieslaarzen. Verder is ze helemaal naakt. Ze staat voorover gebogen met haar volle kont naar de camera toe en ze heeft een zwart sjaaltje voor haar ogen. Haar armen zijn op haar rug vastgebonden. Onder de foto staat een postcode met een huisnummer. Verder niets. Aan de postcode zie je dat het adres in hetzelfde gebied is als het hotel.

De kaart doet wat met je. Het maakt je nerveus maar tegelijkertijd ook nieuwsgierig. Je kijkt nog eens naar de foto en je merkt dat het je opwindt. Je rekent af, gaat naar je auto en toetst de postcode in je TomTom. Na een vijf minuten rijden, kom je in een oude villawijk. Je wordt een doodlopende straat ingestuurd. Aan het eind van de straat is een oprijlaan naar een groot landhuis. ‘Bestemming bereikt’, zegt de TomTom. Je stopt voor de oprijlaan. Je kijkt in de autospiegel. Je weet het eigenlijk niet goed. ‘Waar ben ik in godsnaam mee bezig?’ vraag je je af. Tegelijkertijd maakt een geil makend gevoel zich van je meester. Je geeft gas, rijdt de oprijlaan op en stopt voor het huis. Je gaat de grote trap op naar de deur en belt aan.

De deur gaat open. Voor je staat een slanke vrouw met blond haar. Zij heeft zwarte pumps aan, een korte leren rok en handschoenen. Maar het meest opvallend zijn haar, door een open bh, naar voren priemende tieten. Haar donkerrode tepels zijn mooi opgezwollen.

‘Je wordt verwacht,’ zegt ze ‘volg me.’ Je loopt met haar mee een zijkamer in. In de kamer staat een bed en daarop liggen kleren. ‘Trek dit aan,’ commandeert ze ‘het is je maat.’ ‘Ik kom je over tien minuten halen.’ Je gaat op het bed zitten. Je kijkt door het raam en ziet je auto staan. Je hebt de neiging om terug te gaan. Dan zie je de kledingstukken: een zwarte bh, zijden naadkousen, een rood jarretelgordeltje en een doorschijnende blouse. Je ruikt eraan. Alles is nog nieuw.

De vrouw steekt haar hoofd om de deur. ‘Opschieten,’ zegt ze ‘je hebt nog vijf minuten.
Je kleedt je snel uit. In een hoog tempo trek je de kledingstukken aan en loop je naar de spiegel die naast de deur hangt. Je bewondert je zelf. ‘Wat zie ik er heerlijk sexy uit’, denk je.

De deur gaat open en de vrouw neemt je mee de gang in. ‘Hier blijven staan’, zegt ze. Ze gaat achter je staan en doet je een blinddoek voor. Je hoort haar weglopen. Vol spanning wacht je af. Je hoort een deur vlak naast je open gaan en je hoort twee paar voetstappen. Je wordt aan beide kanten stevig vastgepakt en de kamer binnengebracht. Je wordt omgedraaid en naar achteren geduwd tegen iets hards aan. ‘Benen uit elkaar’, hoor je een man zeggen. Terwijl hij dat zegt, geeft hij een harde tik op een van je dijen. Je opent je benen. ‘Verder’, zegt hij en tikt met zijn voet je benen verder uit elkaar. ‘Goed zo, zo blijven staan.’ Je voelt dat je voeten aan de uiteinden van een stang worden vastgezet. Op hetzelfde moment word je aan beide armen vastgepakt en omhoog en uit elkaar getrokken. Je polsen worden met riempjes vastgezet.

Het is even stil. ‘Met hoeveel zijn ze?’ vraag je je af ‘En wat gaan ze met me doen?’ Plotseling voel je een hand langs je wang, je nek en je keel. Een tweede hand die je haar streelt en daar af en toe aan trekt. Twee handen worden op je billen gezet. Onder de blouse en ze beginnen je billen te strelen. De handen die aan je haar en wang zaten verplaatsen zich naar je linkerborst. Ze strelen je steeds steviger door de stof van de blouse heen. Je voelt nu een hand op je buik en een op je rug. Deze handen gaan langzaam om hoog naar je rechter tiet en beginnen deze te kneden.

Je voelt je nog steeds niet op je gemak maar voelt tegelijkertijd dat dit je opwindt. Je voelt dat je kut begint te gloeien. Ineens pakken de handen de bovenkant van je blouse en beginnen er aan te trekken. Je hoort de stof scheuren en de blouse wordt hardhandig van je lijf getrokken. Een van de handen die je billen aan het strelen was, zakt af naar je kut en strijkt er langs. Je voelt een vinger tussen je schaamlippen gaan. Plotseling zijn alle handen weg. Je voelt een scherpe punt op je wang. Je schrikt ervan en trekt je hoofd weg. En man zegt: ‘Dat zou ik maar niet meer doen, slet. Als ik jou was, zou ik nu maar heel stil blijven staan.’ Schrik maakt zich van je meester. De scherpe punt gaat via je wang, je nek tussen je tieten door naar de onderkant van je bh. De scherpe put wordt nu tegen je huid vlak onder het midden van je bh gezet. Je bh wordt vastgepakt en doorgesneden.

Je dikke tieten springen te voorschijn. ‘Hmm, die tieten zijn echt de moeite waard’, hoor je een man zeggen. Hij pakt je tepels tussen duim en wijsvinger en begint ze te rollen. Het rollen gaat langzaam over in draaien, knijpen en trekken. Je voelt de pijn overgaan in genot. Je voelt je kut opzwellen en nog natter worden. Je verlangt naar een dikke pik.

Hij laat je tepels los en stapt naar achteren. Je hoort hem rommelen en terugkomen. Ineens voel je strengen van een zweep zachtjes over je borsten, je buik en je benen. Hij gaat achter je staan. Je hoort het draaien van de zweep en de uiteinden van de strengen raken je billen. Steeds iets harder. Je concentreert je op de zweep.

Terwijl de man achter je door gaat met de zweep, voel je een hand van iemand die voor je staat, je linker tepel pakken. Er wordt een klemmetje op gezet. Je schrikt maar geniet van het o zo bekende warme gevoel. Vervolgens wordt een klemmetje op de andere tepel gezet.

Het slaan van de zweep stopt. Je voelt het handvat van de zweep tussen je schouderbladen. Het handvat gaat langzaam naar beneden door je bilnaad naar je natte geile kut. Hij gaat op en neer door je natte spleet. Je zakt wat door je benen. Je hoort een van de mannen zeggen: ‘Als dat is wat je wilt, ga maar mee.’

Twee personen maken je los en pakken je aan beide armen mee naar de andere kant van de kamer. Ze zeggen dat je je moet omdraaien en dat je moet gaan liggen. Als je gaat liggen, voel je het koude leer onder je billen en het rammelen van kettingen. Het ding waar je op ligt, schommelt wat heen en weer. ‘Een sling’, denk je. Je wordt weer bij je handen en voeten gepakt. Je handen en voeten worden aan kettingen geklonken. Je ligt nu op je rug met je armen en benen wijd. Je hoofd hangt iets buiten de sling. Je voelt een opgezwollen pik tegen je wang. Je draait je hoofd en je wil die harde pik pijpen. Je wordt echter bij je haren gepakt en je hoofd wordt naar de zijkant gedrukt. De pik stoot hard in je open mond en wordt er weer uit gehaald. Ondertussen voel je twee handen over je dijen naar je natte kut omhoog kruipen. De vingers priemen in je huid. Je voelt nagels in je huid en de vingers trekken zo een spoor omhoog naar je wijd openstaande kut. Ineens voel je twee paar handen op je borsten. De handen spelen met de klemmetjes. Tikken ertegen en trekken eraan. Een van de handen op je dijen verplaats zich van je dij naar je kut. Met de vlakke hand wordt je kut gestreeld. Het strelen gaat over in zachte ritmische tikjes.

Je voelt lange haren in je gezicht. Je ruikt de parfum van een vrouw en je wordt door haar gezoend. De ritmische tikken op je kut gaan sneller en harder. De andere hand verplaatst zich van je dijen en zoekt je kontspleetje op. Het tikken op je kut stopt en gaat over in gevinger. Eerst glijdt er een vinger naar binnen. En vervolgens nog twee, drie, vier. Een hele vuist verdwijnt in je kut. Je weet niet meer hoe je het hebt. Heel langzaam begint het fisten. Het zoenen stopt en je voelt het haar van de vrouw over je borsten richting je kut gaan. Daarna voel je dat een tong je klit likt.

Er wordt een vinger tegen je kontgaatje gezet en langzaam naar binnen geduwd. De vinger begint je gaatje op te rekken. De vinger wordt teruggetrokken en de klemmetjes worden van je tepels gehaald. De mensen om je heen voel en hoor je niet meer. Het is doodstil. Je voelt het bloed in je slapen kloppen en het warme gevoel in je kut. Wat had je graag dat ze door gingen.

Dan voel je het uiteinde van een touw, langs de binnenkant van je dij en je natte opgezwollen kut, naar je borsten gaan. Het uiteinde van het touw draait rondjes over je buik. Je vraagt je af wat je te wachten staat. Twee handen pakken je bij je middel en tillen je bovenlichaam wat op. Het touw wordt onder je door getrokken en kruislings tussen je borsten, achter je rug aangesnoerd. Je voelt je dikke borsten opzwellen. Aan de onderkant bij je borsten wordt een knoop gemaakt. Het touw gaat nu naar je dijen, wordt vlak langs en onder je kut om je dij geslagen en langs je billen weer achterlangs naar boven geleid. Hetzelfde gebeurt met je andere dij. Je natte kut zwelt hier van nog harder op.

Plotseling hoor je een klik en tegelijkertijd herken je het gezoem van een vibrator. De punt van de vibrator wordt op je buikgezet, op je navel en gaat naar beneden richting je kut. Zachtjes gaat die trillende neukstaaf op en neer langs je opgezwollen schaamlippen. Even raakt de vibra je klit. De vibra blijft langzaam en zacht op en neer gaan. Je begint met je kont te draaien. Je voelt je kut heel nat worden. De vibra wordt nu tussen je lippen gezet. Je hoort het smakkende geluid van je kut. De vibra gaat nu naar je klit en wordt daar stevig opgezet. Er gaat een schok door je. Tegelijkertijd voel je en dikke dildo tegen je kontgaatje. Je knijpt met je kontspieren ‘kom maar,’ denk je ‘kom maar. Ik wil die staaf in me reet’. De vibra begint nu rondjes te draaien op je klit. Je voelt dat je gaat komen. Je voelt de spanning in je benen toenemen en je voelt het tintelen van je lijf. De druk tegen je kontje met de dildo vergroot en je voelt het topje van de dildo langzaam je kontje inschuiven. Plotseling worden je tepels hard vastgepakt. Je houdt het niet meer en je komt met een schreeuw klaar. Je spuit zoals je nog nooit gespoten hebt.

Alles stopt. Het is weer doodstil. Je voelt dat het touw, je polsen en enkels los gemaakt worden. Je hoort mensen weglopen. Je wacht nog even en haalt dan de blinddoek van je hoofd. Je ligt in een sm-kamer. Je ziet het kruis waar je tegenaan gestaan hebt en de kapot geknipte bh en de gescheurde blouse. .

Niemand meer te zien. Even later hoor je voetstappen. Het is de vrouw die je binnen gelaten heeft. In haar handen heeft ze je kleren. Ze pakt je bij je hand en helpt je opstaan. Haar hoofd komt vlak bij dat van jou. Je herkent de lucht van haar parfum. ‘Ga maar staan.’ Je staat op. Ze doet je bh om en trekt je blouse aan en helpt je in je rok. Je trekt je rok recht. Ze komt voor je staan en kijkt je in je ogen. Ze kust je op de mond. ‘Tot de volgende keer’, zegt ze.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *