— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Grand café

Zoals afgesproken ben ik er rond elf uur. Ik parkeer en kijk om me heen, maar zie geen auto staan die aan de beschrijving voldoet staan. Ik ben blijkbaar het eerste van ons tweeën. Spannend! Het idee was koffie en kennismaken. Ik loop met enigszins knikkende knieën het café in en zoek een plaatsje. Het is druk en dus is aan het raam zitten geen optie meer. Ik ga in het midden van de zaak zitten op een lange bank zodat hij zo dadelijk tegenover me kan zitten. En terwijl ik mijn jas uitdoe, zie ik zijn auto de parkeerplaats op rijden.

Ik pluk wat pluisjes weg en trek mijn jurk recht. Mijn hart klopt in mijn keel en ik haal diep adem. Zo zonder panty voel ik me wat naakt, maar het vooruitzicht misschien een hand op de blote huid van mijn knie te voelen, heeft het vanochtend gewonnen.

De deur gaat open en hij komt binnengelopen. Hij kijkt me direct aan, herkent me en loopt op me af. We maken kennis, drie kussen op iedere wang. Mijn borsten raken licht zijn borst, wat ik best had kunnen voorkomen maar niet deed. Ik weet niet of ik me het verbeeldde, maar het voelde alsof hij me heel lichtjes met zijn kruis aanraakte. Ik dacht dat ik zijn opwinding direct al kon voelen.

We gaan zitten en bestellen koffie. En tijdens het drinken kletsen we wat over de rit hierheen. Dat het zo spannend is en dat we het allebei op tijd hebben kunnen vinden, zo midden op de Veluwe met dank aan TomTom.

Tijdens het kletsen kijken we rond en steeds als we elkaar aankijken voel ik een enorme lading. Sterker, na een poosje voel ik me heel erg opgewonden terwijl we het over koetjes en kalfjes hebben. Ik merk dat ik onbewust en onopvallend af en toe met mijn vingers boven en tussen mijn borsten glijd. Dan zie ik hem kijken. Ik voel dat ik rood word. Hij zegt dat ik verder naar voren moet gaan zitten, wat ik doe. Mijn armen over elkaar, maar iets naar voren zodat ik net zijn hand lichtjes langs de zijkant van mijn borst voel strijken. En vervolgens zijn vingers, die hij na even om zich heen gekeken te hebben, stiekem via mijn decolleté tussen mijn borsten laat glijden. Heel spannend, maar heb ook het idee dat dit net te ver gaat. Hij houdt zich iets in, maar de spanning blijft.

De koffie is op en we gaan. Nog geen idee waarheen. Hij betaalt en ik loop door een lange gang naar de wc. Vraag me ondertussen af waar ik in godsnaam mee bezig ben en loop het damestoilet binnen. Ik wil de deur dicht doen, maar zie dan dat hij me gevolgd is.
Hij zegt: “wacht even”, en komt naar binnen gelopen.
Ik heb, heel naïef, nog niet eens door wat hij van plan is en kijk hem oprecht verbaasd aan. Hij grijnst.

Alles gaat ineens heel snel. Hij grijpt me vast. Hij doet de deur van het toilet open en duwt me naar binnen. Zodra de deur dicht is, drukt hij zijn mond op de mijne en zoenen we elkaar. Ik krijg bijna geen adem, zo diep en heftig. We vreten elkaar bijna op. Hij is een stuk groter dan ik ben. Sterk en breed. Hij overweldigd me volledig. Terwijl we hongerig tongen, voel ik tegelijkertijd zijn handen in mijn hals, over mijn lijf lager, over mijn borsten, drukkend en knijpend en uiteindelijk plukkend aan de knopen van mijn jurk die veel te gemakkelijk open blijken te gaan. Ik voel zijn hand mijn slipje in glijden dat intussen nat is van mijn geiligheid. Ik bedenk nog dat dit een heel slecht idee is, zo in het toilet, maar kan en wil geen weerstand bieden.

Terwijl ik ondertussen aan zijn riem pluk en zijn broek opendoe en met mijn hand z’n boxer in glijd, voel ik hoe stijf hij is en bevrijd hem van de knelling. M´n handen stevig om zijn stijve lul, zijn broek intussen op zijn enkels. Dan laat hij me even los en trekt mijn jurk uit en rolt mijn slipje naar beneden. Hij maakt mijn bh los en doet die uit. Hij trekt het hemdje wat ik aan heb naar boven zodat het boven mijn borsten blijft hangen. Alles heel vakkundig en vooral snel. En zo sta ik met alleen nog maar mijn laarzen aan, naakt in het toilet. Hij doet ook zijn shirt uit.

Zo staat hij voor me. Even raken we elkaar niet aan, maar kijken we elkaar alleen maar aan. Vervolgens steekt hij zij hand naar voren en knijpt in mijn tepel. Ik schok met mijn hele lijf. Dan richt hij al zijn aandacht weer op mij. Hij gaat met zijn mond via mijn oorlel, via mijn hals naar mijn borsten en naar mijn tepel die hij in zijn mond neemt. Zuigt, Bijt. Zijn handen voel ik weer tussen mijn benen en voel zijn vinger diep in me dringen. Mijn been opgetrokken op de wc-pot gezet. Twee vingers diep in me. Ik ben kleddernat en hij beweegt steeds heftiger zijn vingers in en uit me, heftig en ruw. Ik sta tegen de muur gedrukt en houd me vast aan de beugel die daar, heel handig, is gemonteerd. Ik ben blij dat we blijkbaar de invalide-wc hebben gekozen. Ik kan het niet meer tegenhouden. Ik kreun. Ik kom. Ik stroom. Ik stroom? Ik weet niet wat me overkomt; een golf van nat spoelt over zijn handen. Geen tijd om bij te komen. Hij stopt niet. Maar gaat door en kijkt me strak aan en ik leun opnieuw tegen de muur en kijk hem in zijn ogen.

Dan ineens horen we de deur opengaan en iemand binnenkomen. Er wordt aan de klink van onze deur gerammeld. We houden onze adem in, zijn vingers nog steeds in me. En vervolgens horen we hoe de deur van de wc naast ons open en dicht gaat. Ik probeer stil te zijn, maar hij gaat door. Zijn vingers bewegen op en neer diep in me. Ik kan niet eens meer denken. Ik leun tegen de muur en kan hem alleen maar aankijken, mijn benen wijd, mijn hand knijpend op zijn schouder. Wil alleen maar dat hij doorgaat. Ongeacht… Ik geef me volledig over en ik voel dat ik weer ga komen terwijl ik hoor dat onze toiletbezoekster doorspoelt, naar buiten stapt en haar handen wast. Ik voel dat ik weer ga komen, geen weg meer terug. En terwijl ik hem blijf aankijken kom ik vervolgens heftig klaar.

Met mijn hand voor mijn mond, bijtend op mijn vingers om maar geen geluid te maken (wat geloof ik maar net lukt) voel ik een nog grotere golf van nattigheid uit me stromen. Tegenhouden gaat niet, ik zet mijn nagels in zijn borst en het overspoelt me. Het gevoel is zo heftig. Ik ben kleddernat. Ik voel zelfs dat het mijn laarzen in sijpelt.

Als we horen dat de deur naar de gang open en dicht is gegaan en we dus weer alleen zijn, kan hij zich niet meer inhouden en drukt zijn pik tegen mijn kutje. Ik grijp hem met twee armen vast. Voel zijn eikel tussen mijn lippen en ik merk hoe ook hij kreunend en spuitend, terwijl hij me aankijkt, klaarkomt.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *