— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Na de Kamasutrabeurs

Afgelopen weekend ben ik op uitnodiging naar de Kamasutrabeurs geweest samen met een groep vriendinnen. Dezelfde meiden met wie ik over een paar weken het vrijgezellenfeestje van Marieke ga vieren. Een van deze meiden, Ireen, werkt op het hoofdkantoor van de hoofdsponsor in Almere.

Hoewel Ireen op de juridische afdeling werkt, is het duidelijk dat ze veel mensen in dit wereldje kent. Tal van mensen achter de stands begroeten haar uitbundig, en uiteindelijk ons ook als duidelijk wordt dat wij bij háár horen. Een bijkomend voordeel is dat we van diverse stands ook iets mee krijgen. Hoewel niet alles aan mij besteed is, verdwijnt het wel allemaal in mijn tas. We kijken onze ogen uit bij de shows en er ontstaat een gespannen, opgewonden sfeer.

Na de beurs gaan we nog even met Marieke mee, ze woont hier in de buurt. Haar verloofde ligt al te slapen. Als we binnenkomen lopen we gelijk door naar de keuken. Aan de ruime tafel worden voorzichtig de tassen leeggemaakt en geïnventariseerd; diverse porno-dvd’s, fun condooms, glijmiddeltjes, stimulerende zalfjes en speeltjes. Al snel is de conclusie dat een deel van de zaken meer wat voor onze mannen is, maar dat de speeltjes interessant voor ons zijn, hoewel er ook dingen tussen zitten die we niet begrijpen. Een nieuw apparaat van Philips (let’s make things wetter?) is echt een raadsel. Tijdens het nuttigen van wat glazen rosé proberen we uit te vinden wat een en ander zou moeten doen met ons en de opwinding in de keuken stijgt. Het is jammer dat we dit ‘droog’ oefenen tegen onze kleding… Als de eersten aankondigen dat ze naar huis willen, ontstaat er een leuke ruilbeurs aan tafel en ik denk dat iedereen wel wat heeft meegenomen waar die nacht plezier aan is beleefd. Zoals wel vaker blijven Marieke en ik als enigen over en we kijken elkaar lang aan. Voorzichtig breng ik uit dat het zo kort voor haar huwelijk niet verstandig is om hier, terwijl haar aanstaande boven ligt te slapen, te vrijen. Marieke geeft mij gelijk en we besluiten op te ruimen en naar bed te gaan, ik blijf weer eens logeren.

Als we de trap oplopen begint er iets te vibreren de tas. Ik schiet in de lach en loop snel naar de logeerkamer om uit te vinden wat het is en hoe uit te zetten. Ik stort mijn tas leeg op het bed en wat het ook was, het trilt niet meer. Marieke kijkt geamuseerd toe vanuit de deuropening. Ineens trilt er weer wat op het bed en het stopt net zo snel. Terwijl ik radeloos naar het bed kijk, voel ik dat Marieke achter mij is gaan staan en me in mijn nek zoent terwijl ze haar armen om mij heen slaat. “Peter is niet wakker geworden van de herrie beneden, en ik ben zo heet geworden. Ik wil je, nú!” hijgt ze in mijn oor. Van het bed pakt ze een draadloos vibrerend ei dat we gekregen hebben en kijkt mij lachend aan met de afstandbediening in haar hand. Beneden heeft ze kennelijk dat ei in mijn tas gestopt en de afstandbeding bij zich gehouden. Haar hand verdwijnt snel onder mijn rokje en langs mijn slip duwt ze het ei snel en simpel in mij. Ik ben ook behoorlijk opgewonden geraakt in de keuken met de meiden en het doen alsof met de nieuwe speeltjes. Het is een raar gevoel, zo’n trillend ei in me waar ik geen controle over heb. Al zoenend verdwijnen onze kledingstukken, mijn god wat is het toch weer heerlijk om haar blote, sterke lijf tegen het mijne te voelen. Marieke duwt mij op bed en gaat tussen mijn benen zitten. Ze kijkt tussen de spullen op het bed en kiest een schattige paarse mini vibrator uit. Dat ding trilt heftig en via mijn tepels en navel komt ze uit bij mijn klit. De combinatie van het ei in mij en deze vibrator zijn mij al snel bijna te veel, maar dan vervangt ze de vibrator door mij even rustig te likken met haar tong en kan ik even bijkomen.

Plotseling staat Peter in de kamer, kennelijk toch wakker geworden. Er valt een vreemde stilte in de kamer die alleen wordt verbroken door een zacht trillend geluid dat uit mijn onderbuik lijkt te komen. We kijken allemaal om beurten naar elkaar en dan staat Marieke op en loopt met Peter de kamer uit. Snel zoek ik mijn badjas en die verdraaide afstandsbediening. Net als ik me iets heb gefatsoeneerd komen Marieke en Peter weer binnen. Ze hebben kort gesproken en hun aanstaande huwelijk staat gelukkig niet op het spel, sterker nog, Marieke zegt dat ze Peter heeft overgehaald eens een trio te proberen, mits ik daar ook zin in heb. Ik zeg het niet, maar vraag me wel af wie wíé heeft overgehaald… Ik twijfel, mijn opwinding is bijna helemaal weg na zo betrapt te zijn. Maar Marieke en Peter zien er allebei heerlijk uit en weten mij toch over te halen door wat afspraken te maken over de grenzen die we stellen.

We verhuizen naar de grote slaapkamer waar Marieke mij teder ontdoet van de badjas. Het voelt wel raar dat haar aanstaande man naar ons kijkt, Marieke trekt zich er echter weinig van aan. Ze legt mij op het bed en stort zich weer op mijn klitje alsof we nooit zijn gestoord. Door een spleetje in mijn ogen kijk ik naar Marieke en daarna naar Peter. Het laat hem duidelijk niet koud, want zijn boxershort staat inmiddels behoorlijk bol. Peter heeft ook duidelijk een getraind lichaam. Hij is net als Marieke een schaatser, maar dan de echt lange afstanden (alternatieve Elfstedentochten) en verder loopt, fietst en zwemt hij nog altijd veel. Dat is duidelijk te zien aan zijn gespierde torso, maar vooral aan zijn billen en benen. Ik sluit mij weer even af om mij over te kunnen geven aan het likken van Marieke. Ik doe mijn ogen weer open doordat de bewegingen van Marieke veranderen. Peter heeft zich achter Marieke gepositioneerd en is haar nu achterlangs aan het neuken. Marieke pakt snel ergens een dildo vandaan en duwt deze op het ritme van Peter in mijn kutje, een ritme dat ze makkelijker kan volhouden dan het likken. Al heel snel hoor ik Peter klaarkomen, kennelijk was de aanblik van zijn verloofde met mij hem iets te veel.

Marieke draait zich snel om en komt half op mij te liggen. Zo kan zij Peters penis likken en heb ik uitzicht op haar kutje waar ze net in geneukt is. Ik begin haar langzaam te likken en proef de sappen van Peter vermengd met die van Marieke. Met mijn handen vind ik de dildo en duw deze voorzichtig in Marieke. Marieke is inmiddels Peter aan het pijpen en op haar ritme beweeg ik de dildo in haar kutje heen en weer. Een hand van Peter zie ik over haar billen gaan. Voorzichtig stopt hij een paar vingers naast de dildo in Marieke’s kutje en trekt vervolgens een nat spoor naar haar sterretje. Voor mijn neus zie ik hoe hij zijn wijsvinger naar binnen duwt, en even later ook zijn middelvinger. Hij buigt zich over Marieke heen en ik kijk ineens in zijn geile ogen. Zijn andere hand legt hij op mijn hand die de dildo vasthoudt, en hij neemt het ritme over. Hij duwt de dildo steeds heftiger en dieper in Marieke en zijn andere hand past het ritme hier ook op aan. Ik voel Marieke boven mij schokkend klaarkomen terwijl Peter het ritme vasthoudt.

Hij kijkt mij lachend aan en gebiedt mij zo te blijven liggen. Even later hangen er een paar ballen met een stijve penis boven mijn gezicht en voorzichtig lik ik even aan zijn glimmende eikel. Zijn vocht heeft een iets zilte smaak. Ondertussen is Marieke iets anders gaan liggen met de dildo nog altijd in haar kutje die ik onbewust nog rustig heen en weer beweeg. Peter pakt zijn stijve paal vast en drukt hem boven mijn gezicht tegen het sterretje van Marieke aan. Marieke kreunt zachtjes als hij zijn lul steeds verder in haar kontje schuift. Ik voel de druk van zijn penis tegen de dildo toenemen en Peter bromt dat ik de dildo op zijn ritme moet bewegen maar niet uit Marieke moet laten glijden. Het klonk eigenlijk meer als een bevel. Het is een bizar, maar ook een opwindend uitzicht voor mijn neus en ik kan mij niet inhouden en lik eerst de ballen van Peter en daarna met wat moeite de klit van Marieke. Zij is ondertussen gewend aan de dubbele penetratie en vindt de mogelijkheid om mij weer te bevredigen met mond en vingers. Het schouwspel voor mijn neus wind mij enorm op en ik wissel vaak tussen het likken van Marieke en Peter. Peter is kennelijk een snelle en gevoelige jongen, want als ik dat stukje van zijn ballen naar zijn anus voorzichtig lik, komt hij wild schokkend klaar. Dat is kennelijk ook Marieke te veel en ook zij komt nog een keer klaar. Ze zet zoveel druk dat ik de dildo niet meer in haar kan houden en dat dit natte ding tussen mijn borsten valt.

Moe vallen die twee half over mij heen op het bed, maar mijn geilheid is nog niet bevredigd. Ik pak de dildo van mijn buik en schuif hem in mijn natte kutje en begin mijzelf onbeschaamd te neuken. Marieke trekt mij op mijn zij en neemt het van mij over. Ik zorg dat mijn benen goed wijd zijn zodat ze me ook kan likken. Opeens schrik ik van een tweede tong, die mijn sterretje beroert en ik merk dat Peter achter mij is gaan liggen. Af en toe stopt het aanstaand bruidspaar om elkaar te zoenen tussen mijn benen en daarna gaan ze enthousiast verder met mij likken en penetreren. Zoiets bizars heb ik nog nooit meegemaakt en onder het genot van een paar tongen en vingers en de dildo kom ook ik heerlijk intens klaar. We vallen met z’n drieën in slaap in het ruime bed.

Ik word als eerste wakker en besluit het aanstaande huwelijk niet langer op proef te stellen en vertrek zachtjes naar huis.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *