— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Na tien jaar huwelijk

Een weekend samen weg, wat een genot!

Ter voorbereiding van een hete nacht eten we in het geweldige restaurant van het hotel in Luxemburg. Indringende smaken, lekkere fles wijn erbij, een verleiding op zich.
Toch krijg ik er niet alles van mee, omdat ik in gedachten al helemaal bezig ben met de verrassingen die ik voor je in petto heb, zo meteen op de kamer.

Net voor ze het dessert komen brengen (hemelse modder, om van klaar te komen) glip ik naar het toilet en doe daar mijn blauwe, kanten string uit. Jij weet niet eens dat ik zo’n ding heb.

Terug bij de tafel duw ik het niemendalletje in je hand en doe of ik iets in je oor fluister, maar in werkelijkheid hijg ik wat hete lucht in de gehoorgang. Je nekharen gaan overeind staan.
Helaas voor de hemelse modder, we eten zo snel mogelijk af en gaan met de lift naar onze suite.

In de lift zijn we de enigen dus je begint alvast met het voorspel. Nooit gedacht dat ik na al die jaren nog vlinders zou kunnen voelen!

Ik til mijn truitje op en je snakt naar adem: voor het eerst zie je dat ik een tepelsieraad aangeschaft heb. Mijn donkerroze knopje priemt tussen de tere blaadjes van een zilveren bloempje door. Je buigt je voorover om je tong kennis te laten maken met het warme zilver en de hete borst, maar lachend duw ik je weg. Straks, mijn lief!

Op de gang naar de kamer grijp je onder mijn rokje en je voelt precies wat je het liefst hebt: kaalgeschoren lipjes die licht druilen van het vocht der opwinding. Je maakt de kamer open en verwacht het heft in handen te kunnen nemen. Mis! Ik zorg dat ik buiten bereik ben en leg de volgende speeltjes klaar: je krijgt een blinddoek op en ik begin met mijn kunstwerk voor vanavond.

Met chocoladecrème teken ik verschillende opdrachten op je lijf. Je hebt er geen idee van, maar snakt keurig op tijd naar adem steeds. “Kriebel me”, “Lik me”, “En nu jij…”. Duidelijke taal, lijkt me. Bovenaan beginnen! De blinddoek gaat af en verbaasd zie je wat ik heb gedaan. Een heerlijk geile grijns en opgetrokken wenkbrauwen zijn het resultaat. Ja schatje, nu ben jij aan de beurt!

De geschoren poes krijgt de aandacht die ze verdient. Je trekt voorzichtig aan de grote lippen en blaast, om me vast een beetje af te koelen. Dan draai je me om en begint me te strelen, terwijl je angstvallig de echt gevoelige delen ontwijkt. *Kreun* Je likt mijn billen, streelt mijn kuiten en draait me om, om je op mijn tepelsieraad te concentreren.

Onzacht trek je aan mijn tepel, maar zoals je weet windt me dat alleen maar erger op. Zuigen, knijpen, tot ik er gek van word. Je opent mijn lippen opnieuw en steekt een vinger naar binnen. O ja! Mijn G-spot wordt vakkundig bewerkt, terwijl je tong de hele omgeving van mijn enorm gezwollen clit laat tintelen. Ik ga er steeds zwaarder van ademen, terwijl jij steeds meer vingers naar binnen steekt.

Uiteindelijk kijk je me vragend aan en ik knik, woordeloos. Heel je hand schuift naar binnen, en bijna meteen kom ik schokkend vaginaal klaar. De wijn heeft zijn werk gedaan, en een paar tellen later begint ook het clitoraal orgasme door mijn lijf te sidderen.

Uitgeput laat ik me terugvallen in de zachte kussens, maar jij wijst op de heerlijke chocoladecrème op jouw lijf.

Ik lik de choco eraf en ga vervolgens vol door met jouw harde staf. Je ballen krijgen een ‘theezakje’ te verduren: ze worden tegelijk in de nauwe holte van mijn mond gezogen en je kreunt van genot.

Na een paar minuten goddelijk gepijpt te worden (je kunt maar ergens talent voor hebben ;-)) houd jij het niet meer uit, en je begint me heerlijk te naaien. Alle standjes voor extra diep en extra gevuld komen aan bod, het duizelt me inmiddels.

Dan blijkt dat jij je ook voorbereid hebt: uit je koffer pak je gauw wat glijmiddel. Ik besef nog niet goed wat er aan de hand is, tot je een vinger tegen mijn sterretje zet. Een zwak protest van mijn kant; dat was niet de planning! Maar al snel genoeg voel ik dat ik voldoende ontspannen ben om dat ook aan te kunnen, dus ik zucht goedkeurend.

Je gaat op je rug liggen en nodigt me uit om op je te komen zitten. Je dirigeert je enorme lid in de richting van mijn kontgaatje en heel, heel voorzichtig ga ik erop zitten. Kicken! Het topje verdwijnt erin, daarna een stukje schacht en ik ga alweer naar boven. Bij de volgend haal help je mee, je schroeft me ineens op je lans. Ik zak verzwakt in elkaar, en daar maak jij handig gebruik van om mijn tepels te likken. Je stikt zowat in mijn borstpartij.

Weer overeind draai je de rollen om, en je neukt me doggystyle in mijn anus tot je met een overweldigende zucht klaarkomt. Nog even blijven we zo liggen, tot je echt in slaap valt.

En ik? Ik droom al over de speeltjes die we nog ingepakt hebben laten zitten voor morgen: laten we eens beginnen met een erotisch strip-dartspel. Dit weekend kan niet lang genoeg duren!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *