— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De bezichtiging

Het oude huis in de polder staat al een tijdje te koop. De reacties die we erop krijgen, zijn tot nu toe niet zodanig dat het tot een bezichtiging gekomen is. Ik besluit onze fotograaf er nog eens op uit te sturen om nog wat meer foto’s te maken. Als ik ze een dag later op mijn scherm krijg, zoek ik er een aantal uit die ik gelijk in onze woningbrochure laat plaatsen. Toch jammer dat het al zo’n tijd leeg staat. Het is een karakteristiek huis wat in die omgeving ook helemaal tot zijn recht komt.

Na het uitkomen van de nieuwe woningbrochure is er altijd wat meer vraag naar een bezichtiging. Als ik mijn collega van de planning hoor zeggen dat er iemand een bezichtiging heeft aangevraagd voor het huis in de polder, maar dat er even niemand beschikbaar is, bied ik spontaan aan om zelf te gaan. Normaliter houd ik me meer bezig met de verdere afwikkelingen van een verkoop. Na het zien van de diverse foto’s lijkt het me wel leuk om daar ook eens rond te kijken.

Het is een projectontwikkelaar met een potentiële klant, die op zoek is naar een wat ouder pand voor een bed-and-breakfast. De afspraak staat gepland voor negen uur. Ik ga een uurtje eerder om alles eens goed in me op te nemen. Dat wordt dus vroeg uit de veren. Na een blik in mijn garderobekast, besluit ik een zwart jurkje aan te trekken met zwarte pumps. Ik moet er toch een beetje representatief uitzien. ‘Zou het jurkje te kort zijn?’ Snel bedenk ik dat alle aandacht vast naar het huis zal gaan. Even over acht kom ik bij het pand aan, ik loop eerst buiten rond en laat alles goed op me inwerken. Als ik binnen ben, komt er een wat muffe geur me tegemoet en ik besluit de boel open te gooien. De frisse polderlucht komt door de tuindeuren binnen. Een brede trap brengt me op de tweede verdieping, ook daar doe ik wat ramen open. De derde verdieping is bereikbaar via een wat smallere trap.

Als ik weer terug beneden ben, hoor ik een auto de oprit opkomen. Ik werp een vluchtige blik in de spiegel en haal even diep adem. De bel gaat, en de twee mannen stellen zich aan me voor. Je houdt mijn hand net iets langer vast en kijkt me met blauwe doordringende ogen aan, een flauwe glimlach om je mond. Ik voel een warme golf door mijn lijf en schrik van deze reactie. Ik herstel me en begin met de bezichtiging. De andere man is Bas, voor mij geen onbekende, we hebben wel vaker zaken met hem gedaan. Toch voel ik me niet helemaal op mijn gemak. Op één of andere manier maakt de sfeer iets in me los wat ik niet kan plaatsen. Ik loop voor jullie uit de trap op. Als mijn jurkje iets omhoog kruipt, laat ik dit zo. Dit geeft je een mooi uitzicht op de onderkant van mijn billen.

Ik voel je ogen over mijn lijf gaan, en krijg het warm als je ook nog de opmerking maakt dat het uitzicht vanaf de trap erg bevalt. Ik besluit het spel mee te spelen en blijf bewust iets langer voor je staan dan nodig is. Boven gekomen wijs ik je op de grote ramen die voor mooi lichtinval zorgen. Je staat nu wel erg dicht achter me, ik voel je warme adem in mijn nek. Een opgewonden gevoel komt in me boven. Na nog wat details besproken te hebben, lopen we de tweede trap op. De beide heren staan even te overleggen en voeren allerlei ideeën aan om de ruimte zo praktisch mogelijk te benutten.

Ik loop alvast terug naar beneden. Met mijn hakken op het natuursteen trek ik gelijk de aandacht weer naar me toe. Dan klinkt er een telefoon. De projectontwikkelaar meldt dat hij er onverwachts vandoor moet, maar dat ik zeker de bezichtiging af moet maken. De heren geven elkaar een hand en ook ik bedank hem voor zijn komst. ‘Als jij hem thuis zou willen brengen, graag.’
‘Komt in orde’, antwoord ik. Bas deelt me mee dat ik toch beslist nog de wijnkelder moet laten zien die zich onder de woonkamer bevindt. ‘Oké,’ zeg ik ‘snel dan want ik heb zo een lunchafspraak.’
‘Wijnkelder? Goed idee.’ En weer die adem in mijn nek en nu zelfs twee handen op mijn heupen. Met een boze blik naar achteren wil ik je duidelijk maken dat ik daar niet van gediend ben. Het blijkt geen effect te hebben, en weer komt die glimlach om je mond. Ik stel voor even iets te drinken, om zo te proberen de afstand weer te vergroten. Dat vind je een goed idee, als we toch in de wijnkelder zijn. Eenmaal beneden gekomen, gaat er een rilling door me heen. Het voelt er koud en vochtig aan, terwijl je aanwezigheid me duidelijk voelbare warmte geeft. ‘Wat is het toch wat je in me los maakt?’ Ik voel mijn tepels hard worden en dit spant het bovenlijfje van mijn jurkje, wat voor jou ook zichtbaar is. Het vochtig worden van mijn slipje verraadt mijn verdere opwinding. Dan ineens een hongerige blik in je ogen.

In een stap sta je vlak achter me en omsluit mijn borsten en zegt: ‘Denk je nu echt dat je me zo kan uitdagen zonder reactie?’ Ik wil proberen bij de trap te komen maar ieder verzet lijkt je meer aan te moedigen. Al snel heb je me klem tegen de muur. Met een knie tussen mijn benen dwing je ze uiteen. Een hand verdwijnt onder mijn jurkje naar mijn borsten en ik voel je harde lid tegen mijn billen. De andere hand gaat richting mijn slipje, met twee vingers ga je plagend over mijn klitje en kreunend geluid ontsnapt me. Met een ietwat hese stem van opwinding vraag je of ik echt weg wil. Maar het is te laat, een golf van geilheid overspoelt me. Je draait me met mijn rug naar de muur en kijkt me even doordringend aan. Dan neemt je mond bezit van de mijne. Mijn handen verdwijnen onder je colbert en gaan op zoek naar de knoopjes van je overhemd. Ik word ongeduldig bij al die knoopjes, ik wil je lijf voelen. Na het laatste knoopje laat ik mijn handen met een minimale aanraking over je borstkas gaan, en met een beweging valt zowel colbert als overhemd van je schouders.

Door de strakke manchetten lukt het je niet om ze helemaal naar de grond te laten verdwijnen. Even een grijns op mijn gezicht, deze situatie ontneemt je toch wel enige vrijheid. Met een lichte druk verwissel ik van plaats, zodat jij nu tegen de muur staat met je armen nog achter je rug. Het geeft me de gelegenheid om met mijn nagels sporen te trekken over je bovenlijf, even een natte zoen tussendoor. Als ik je mond verlaat, ga ik met mij tong langs je hals naar beneden. Al snel heb ik een tepel gevonden, waar ik even op zuig om er daarna onverwachts mijn tanden in te zetten. Een siddering door je lijf. Met mijn tong blijf ik je nog even verder teasen. Als ik met mijn handen over je rug ga, voel ik daar ietwat gespannen spieren. Al knedend probeer ik daar verandering in te brengen. Dan maak ik de laatste knoopjes van je overhemd los zodat jij ook je armen weer kunt gebruiken. Ik kijk even naar je op, een geile blik in je ogen. Dan maak ik de band van je broek los. Je harde lid vraagt om bevrijding, soepel glijdt je pantalon naar beneden. Je zwarte boxer sluit perfect over je strakke billen. Maar ook de boxer zal moeten verdwijnen om met mijn tong mijn weg te kunnen vervolgen.

Een kreun ontsnapt je als ik met mijn tong een snelle lik over je eikel geef. Het maakt me hongerig! Ik voel je handen door mijn haar. Je trekt me even naar je toe om me een natte tongzoen te geven. Dan dwing je me op mijn knieën voor je te gaan zitten. Met mijn handen masseer ik je billen, met mijn tong trek ik een spoor over je bovenbeen om ineens een bal in mijn mond te nemen en hem weer te laten ontsnappen. Ik ga al likkend van je scrotum naar het topje op zoek naar je meest gevoelige plekje. Met een hese stem zeg je: ‘Weet je wel wat je me aandoet?’
“Grijns” ‘Wat wil je dan?’ Vraag ik dubbelzinnig. Dat maak je me zonder woorden duidelijk. Je brengt je lid naar mijn mond en gretig neem ik hem zo diep mogelijk in me. Al zuigend ga ik op en neer terwijl jij met je handen op mijn hoofd het tempo bepaald.

Ineens een vaag geluid, een autoportier? Voetstappen op de trap, een stem: ‘Suz ben je er nog? Ik zag je auto staan.’ Ik kan niets uitbrengen, probeer overeind te komen maar mijn benen werken niet mee. Te laat! Met een verbaasde blik komt Bas de kelder in. Ik durf hem bijna niet aan te kijken. Ik geloof dat ik iets te vroeg weggegaan ben! Ik kijk hem nu wel aan en zie een schittering in zijn ogen. Dan zeg ik met een hese uitdagende stem, of net op tijd terug. Bas antwoordt: ‘Als je er zo over denkt, kunnen we misschien deze bezichtiging wel met z’n drieën af maken.’ Even maakt hij oogcontact met je. Jij geeft me een kus in mijn nek en ik begrijp hieruit dat je toestemming geeft. Ik voel al snel vier handen over mijn lijf en dat maakt me nog geiler dan dat ik al was. Mijn string kan het vocht niet meer aan en ik voel het langs mijn benen lopen. Ik voel handen over mijn borsten, knijpend in mijn tepels, vingers spelen met mijn klitje, een andere hand over mijn billen.

Dan fluister ik in je oor: ‘Ik wil nu geneukt worden!’ Je draait me om zodat ik met mijn rug naar je toe sta. Dat geeft mij de gelegenheid om ook hem aandacht te geven. Ongeduldig maak ik zijn jeans los en laat zijn manlijkheid vrij, een boxer ontbreekt. Zijn lid staat fier tegen zijn buik. Terwijl jij nog even met je vingers mijn kutje bewerkt, neem ik zijn lid in mijn mond. Dan kom je in me, met jouw stoten bepaal je ook mijn tempo. ‘Wat is dit geil!’ Mijn lijf staat in vuur en vlam. Je neukt me met lange halen, je handen spelen met mijn harde tepels, zijn handen zoeken mijn klitje. Ik blijf al zuigend op en neer gaan, ik voel zijn lid nog harder worden en kloppende bewegingen maken. Na een aantal diepe stoten wordt jouw ademhaling zwaarder. Dan voel ik een heftige reactie loskomen die door heel mijn lijf gaat. Ook Bas’ reactie laat niet lang op zich wachten. Als jij je warme zaad in mijn kutje spuit, voel ik ook zijn zaad over mijn lijf.

Nog heftig na schokkend voel ik mijn benen verslappen, je vangt me op en drukt me even stevig tegen je aan. Voetstappen op de trap brengen ons weer in het heden, even daarna horen we het starten van een motor. We beseffen dat we weer alleen zijn.
‘En is het huis een tweede bezichtiging waard?’ Je antwoordt met een glimlach om je mond: ‘Als het op korter termijn kan, graag!’
Dat we daar iets meer tijd voor gaan nemen, zijn we het snel eens.

Als ik naar de auto loop, voel ik mijn mobiel trillen. Een berichtje: ‘Het is je vast wel gelukt om hem tot een tweede bezichtiging over te halen, ik hoor het graag als je versterking nodig hebt.’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *