— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Sprookje van duizend en één zuchten

Eens in een groot, ver rijk genaamd Analia leefde een botergeile, nog vrijgezelle prins samen met mama en papa in een droom van een kasteel. De functie van ma en pa bestond in het regeren van het rijk en daarom waren ze dan ook koningin en koning. Hun zoon, Fellatio, telde ondertussen meer dan dertig lentes en had zijn droomgazelle nog niet gevonden. Af en toe ging zijn pik lekker omhoog maar een genoegzaam grotje, behorend aan het wonder der natuur, de vrouw, was hij nog niet binnengetreden. Tenminste nog niet met zijn weledele heer want zijn tong had wél al wonderen verricht.

Fellatio was van heinde en verre gekend om zijn orale kunsten. Jonge maagden, ouwe suikertantes, lelijke kamermeisjes, minnen en geile vrouwen spraken met rozige wangen en gloeiende oortjes over zijn genotzalige tong, terwijl hun slipje steeds natter werd. Zelfs de koningin kreunde dat ze spijt had dat het haar zoon betrof. Reken maar dat hij over de tong ging, die prins Fellatio! En nog meer hoopten alle dames kirrend dat zij een keer over zijn tong mochten gaan, het natte glibberige warme orgaan tussen de lipjes voelen woelen en een ontploffing mochten ervaren van duizend en één zuchten en verdomd harde tepels.

Fellatio zelf had er genoeg van, zijn tong voelde geschuurd aan. Was dit passie? Hij had net het gevoel gehad dat zijn tanden geflost waren met schaamhaar, maar lust, zin? En tussen al die vrouwelijke benen, grotjes en watervalletjes van geil, had hij er geen enkele kunnen uithalen, die zijn droomvrouw zou kunnen worden. Blonde , rosse, zwarte poezen passeerden de revue. Fellatio was het beu, hij had het gezien, gehad en geroken.

Hij nam zijn paard (niet echt natuurlijk) en vertrok naar verre horizonten op zoek naar passie, liefst gecombineerd met een prinses want hij moest koning worden. Na uren gewandeld te hebben passeerde hij een hoop kinders die zich rond een dame geschaard hadden. De vrouw lag op de grond en leek buiten westen. Fellatio voelde een gevoel opkomen van weerzin. Bah, zo vies en niet netjes gekleed. Echter, een van de kindertjes klampte zich vast aan de laars van Fellatio en smeekte hem even te komen kijken.

Tegen zijn zin stapte Fellatio van zijn paard duwde de kindermassa uiteen en knielde bij de vrouw neer. Het bleek hun juf te zijn. Hij wachtte tot ze bijkwam, gaf de juf een slokje water en gebood een van de kinderen hulp te halen uit het naburige dorpje. Het mens zag er niet uit, verwaaid, maar toen ze in zijn ogen keek met haar reebruine kijkers, voelde Fellatio zich plots heel raar, verward. En zijn jongeheer ging in positie staan, wel moeilijk met zijn mariënkolder aan. Het was alsof zijn lid naar de uitgang zocht, zo kloppend hard werd Fellatio.

Dit moet wel een heks zijn, bedacht hij. Na enkele uren werd de jonge vrouw, want ze was eigenlijk helemaal niet zo oud, weggebracht door enkele dorpelingen en vatte Fellatio verder de tocht aan. Maar hij was overdonderd, van slag en in de wind. Hij had gezien, toen ze haar optilden, dat de vrouw prachtige vormen had, ronde borsten en dijen, donkere, bruine halflange haren en een volle, zachte mond. Haar ogen hadden hem ondeugend aangekeken, er zat een twinkeling in.

Versuft en dromerig reed Fellatio terug, en door zijn voortdurende geilheid en bijhorende geildruppeltjes, had hij op zijn mariënkolder een roestplekje in zijn kruis staan. In de dagen die volgden dacht Fellatio veel en diep na en trok zich lekker veel af, zijn tong liet hij geen kutjes meer beroeren. Hij wilde alleen nog haar. Op een zwoele nacht, na teveel wijn , reed hij impulsief naar het dorp van de vrouw terug. Hij nam zijn dienaar mee en gebood deze bij alle huizen aan te kloppen en alle vrouwen moesten zich tonen aan de prins. Fellatio had geen geluk, hij vond de vrouw niet terug.

Bij het laatste huis, klopte de dienaar aan en een schofterige man deed open. Verdomme, midden in de nacht. Maar de dienaar maakte zich kenbaar en de man haalde zijn vrouw uit bed. Daar verscheen ze in de deuropening van de kamer, kaarslicht omhulde haar als een warme jas. Fellatio verloor op dat moment bijna zijn zelfbeheersing, maar buiten een opstand van zijn lans, kon hij zijn verstand erbij houden. De dame was getrouwd en bleek kinderen te hebben, vijf zelfs. Hij liet het koppel verbaasd achter en stapte naar buiten, want meneer de prins had wéér pech. Echter, dat was buiten de echtgenoot gerekend die smeekte dat de prins hem zou leren likken bij diens echtgenote.

Dat was prima voor Fellatio, als hij het zelf mocht voordoen en de man alleen zou mogen toekijken. De vrouw sputterde tegen, maar Fellatio begon eraan. Het was deze keer geen klus, het was een reis naar zoet, zacht en nat. Hij likte haar binnendij, liet zijn tongetje verder naar boven gaan en voor het eerst in zijn leven at hij van een vrouw. Het was delicieus om haar grotje te plagen met kleine sidderbewegingen, steeds sneller en sneller.

De echtgenoot juichte, wat een mooie les! Fellatio voelde vlinders in zijn buik en zijn lans vocht zich een weg naar de uitgang, zijn rozige eikel was nieuwsgierig geworden. Weer juichte de echtgenoot, wat een mooie les. De vrouw voelde nat stromen en besloot om er niet aan toe te geven, maar toen zag ze de eikel en voor ze het wist, had ze Fellatio’s broek open. De draaide zich om en haar zachte mond omsloot zijn lans als een strak grotje.

Fellatio waande zich in de hemel, voelde dat zijn wapen knalhard begon te kloppen en de echtgenoot juichte wéér dat het een mooie les betrof. Hij stak er heel wat van op. Fellatio kon niet anders dan haar hoofd vastnemen en de bewegingen die ze uitvoerde, mee bepalen. Terwijl streelde hij haar haren en de dame kreunde, likte, zoog, beet zachtjes en stak ondertussen Fellatio’s linkerduim tussen haar lipjes.

Fellatio dacht dat hij zou ontploffen, hij zag sterretjes. In de ene hoek van de kamer stond de echtgenoot waanzinnig te juichen en te klappen, in de andere hoek van de kamer stond de dienaar zich lekker af te trekken.

En toen, toen viel de echtgenoot plots neer. Dood, zijn hart kon de opwinding niet aan.
De vrouw was zo geil, dat ze alleen nog Fellatio zag en Fellatio zag alleen nog haar, rook haar en voelde haar. Toen gebeurde het wonderbaarlijke, ze ontdeed zich van haar jurk en haar borsten als appeltjes vroegen om gestreeld te worden. Ze trok haar slipje uit en haar rozige lipjes waren zo gezwollen en nat dat Fellatio in geen seconde bij haar binnendrong met zijn lans. Zij omsloot hem met haar lekkere kutje en hij voelde hoe strak, warm en geil ze was.

Hij drong diep in haar binnen en haar gezucht was echt, de vrouw kwam heerlijk klaar, opnieuw, opnieuw en opnieuw. Fellatio kuste voor het eerst in zijn leven een vrouw, haar zachte tong streelde langs de binnenkant van zijn mond en beroerde zijn lippen, vanuit
zijn heupen werden zijn bewegingen steeds schokkender en heviger.

Toen hij voelde, dat het niet meer lang ging duren, duwde de vrouw Fellatio van zich af en
zakte ze af naar zijn wapen. Ze zoog en bewoog, terwijl Fellatio twee vingers in haar natje deed verdwijnen, één vinger was niet meer genoeg. Het was daar, onverwacht, alsof hij geen keuze had, spuitend, kloppend en als een vuurpijl. En de vrouw dronk, slikte, giechelde en kwam ook.

Verstrengeld in elkaar bedacht Fellatio dat ze haar naam niet eens kende. Oralia, bleek ze te heten. Ze kwam mee naar het paleis, mocht haar kunsten laten zien aan de koning, werd prinses, mocht haar kinderen houden en samen kregen zij en prins Fellatio een liefdeskind: Passionato.

Ze leefden nog lang, gelukkig en hadden nog veel vuurwerk in bed. Als dank mocht de dienaar van Fellatio af en toe van Oralia’s kunsten genieten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *