— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vluggertje met mijn schoonbroer

Een paar weken geleden ben ik met de man van mijn zus een lingeriesetje voor haar gaan uitzoeken. Mijn zus en ik hebben dezelfde maten en haar man wilde er graag wat hulp bij. Los daarvan is het leuk om met mijn schoonbroer te winkelen, het is een leuke en lekkere vent! In de winkel heb ik diverse setjes aangetrokken en uiteindelijk hebben we er samen eentje uitgekozen. Sjiek en sexy en absoluut niet ordinair. Hij vroeg me het lingeriesetje te bewaren, totdat hij het haar cadeau wilde geven. Mijn zus zou het dan zeker niet per ongeluk vinden in huis. Toen hij me thuis afzette, kreeg ik een kus en bedankte hij me voor de hulp. Het stond jou trouwens ook goed, riep hij me nog na. Ik zou het best nog eens voor je aan willen trekken, dacht ik er achteraan. Ik fantaseerde namelijk weleens over een vrijpartij met hem.

Begin deze week belde hij me op, om te vragen of ik thuis was zodat hij het cadeau op kon halen. ‘Ik kom het wel even brengen, ik moet toch jullie kant op’ zei ik. Dat was prima, mijn zus was voorlopig toch niet thuis van haar werk. Dit is mijn kans, dacht ik, en zonder te aarzelen heb ik het lingeriesetje aangetrokken, samen met een paar sexy zwarte kousen en de hoogste hakken die ik vinden kon. Er overheen een jurkje en een lange jas. In de auto werd ik al helemaal geil, ik vroeg me af hoe hij zou reageren.

‘Daar ben je al! Kom binnen, riep hij uit. Ik liep achter hem aan, terwijl mijn hart flink tekeer ging. ‘Heb je het cadeau bij je? Dan berg ik het meteen op’, zei hij. Ik keek hem aan en deed mijn jas uit. ‘Ik heb het nog een keer voor je aangetrokken, doe het zelf maar uit’, stamelde ik. ‘Ik wil dat je me neukt’, zei ik nog. Zonder te aarzelen stapte hij op me af, trok mijn jurk omhoog en trok de ministring naar beneden zodat ik eruit kon stappen. ‘Het is helemaal nat,’ zei hij. ‘Ik kan er niets aan doen, ik wil zo graag dat je me een keer neukt zoals je dat ook bij mijn zus doet’, antwoordde ik.

Hij trok zijn broek en boxer naar beneden en vroeg me hem te pijpen. ‘Dat doet je zus ook altijd’, zei hij. Ik ging op mijn knieën voor hem zitten en nam zijn kale en keiharde pik in mijn mond en begon hem stevig te likken en zuigen. Als snel pakte hij mijn hoofd stevig beet en drukte zijn pik diep naar binnen en spoot een warme lading sperma in mijn keel.

‘Je ziet er geil uit, trek je jurk en bh uit’, hijgde hij. Ik vond z’n bevelerige toon wel opwindend en deed wat hij me vroeg. Toen ik met alleen mijn kousen en hakken voor hem stond, pakte hij me op, zette me op de rand van de tafel en vroeg me of ik de pil slikte. Ik had nog geen ja gezegd of hij stootte zijn pik in een keer keihard bij me naar binnen. ‘Je zus wil altijd hard geneukt worden’, vertelde hij. Het was zo lekker dat ik niet veel meer kon terug zeggen. Mijn kutje was helemaal nat. Zo hard was ik nog nooit geneukt, het duurde dan ook niet lang voordat ik twee keer vlak na elkaar klaarkwam. Heerlijk!

Toen ik hem voor een tweede keer een lading sperma voelde achterlaten in mijn lichaam, hoorden we de auto van mijn zus aankomen. Snel heb ik mijn jurk aangetrokken en het lingeriesetje in mijn tas gestopt.

‘Leuk dat je er bent’, zei mijn zus. ‘En wat zie jij er sexy uit!’
‘Ja, ik moet zo nog naar een feestje’, zei ik. ‘Ik kwam even kijken of je thuis was, ben er net.’ We hebben met zijn drieën nog wat koffie gedronken en toen ben ik er vandoor gegaan. Op weg naar huis kreeg ik een sms van mijn schoonbroer: Het was lekker. Ik wil nog weleens, maar ga nu je zus neuken. Het setje is voor jou!

Thuis heb ik me nog een keer heerlijk gevingerd, ben in bad gaan liggen en ben daarna lekker in slaap gevallen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *