— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Voldaan

Als ik uitadem voel ik mezelf trillen. Ik ben super gespannen, mijn spieren in heel mijn lijf lijken zich te wapenen voor wat komen gaat, want ik heb geen flauw idee. Het is donker waar ik ben, echt pikzwart. Ik weet dat jij er bent, want het enige wat je tegen me zei toen ik naar binnen stapte, was dat ik stil moest staan en niets mocht zeggen.

Ik hoor je zachtjes om me heen lopen door de kamer, maar iedere keer als ik denk dat je vlak bij me bent, hoor ik je toch weer aan de andere kant verder van me af. Ik probeer te ontspannen, ik vertrouw je volkomen, maar dit, wat je nu doet, mij in het ongewisse laten, dat past niet bij jou, het is zo anders.

Opeens strijk je met je hand langs mijn gezicht, doet een lok haar achter mijn oor en fluistert:

“Vanavond ben je de mijne, ik laat je dromen uitkomen”.

Ik laat een zucht ontsnappen en voel me week worden in mijn benen.

Voorzichtig trek je mijn truitje uit en daarna mijn rok. Alles behoedzaam en ik mag niets zelf doen. Ik voel me heel onstabiel, ik zie nog steeds niets, probeer contouren te onderscheiden, maar omdat ik deze kamer niet ken valt dat niet mee. Ik kan niet steunen tegen een muur of stoel, ik kan alleen maar staan.

Je maakt mijn bh los en gooit hem weg. Je masseert zachtjes mijn borstjes met alleen je vingers en ik voel je adem op mijn huid. Ik reik mijn handen naar je toe om je vast te houden, maar je duwt ze resoluut terug langs mijn lichaam. Zachtjes, met het puntje van je tong, cirkel je om mijn tepel heen en omsluit hem daarna met je volle mond en sabbelt er zachtjes aan.

Met je wijsvingers glijd je langs mijn taille naar mijn heupen en rolt mijn onderbroek naar beneden. Mijn kruisje is al wat nat geworden, dus ik moet mijn benen een beetje spreiden om mijn onderbroekje naar beneden te laten vallen. Ik voel je adem op mijn rug terwijl je zojuist voor me stond. Ik ben totaal gedesoriënteerd.

Je staat nu aan mijn rechterzijde en pakt mijn hand vast en leidt me naar het bed. Je zegt niets, maar doet alles met zoveel zorg dat ik je moeiteloos volg. Je laat met op de rand van het bed zitten en strijkt met je duim over mijn mond. Ik open mijn lippen en met het puntje van mijn tong lik ik zachtjes je duim. Je laat hem zachtjes in mijn mond, maar voor ik hem kan zuigen trek je hem terug.

En weer ben je weg. Het is doodstil en ik heb geen idee waar je bent. Net wanneer ik je wil roepen, voel ik je achter me het bed op kruipen. Je adem voel ik in mijn nek en op mijn rug, ik krijg er kippenvel van. Opeens pak je met 2 volle handen mijn borsten en begint ze te kneden en je kust me in mijn nek en ik hoor je zachtjes kreunen in mijn oor.

Ik ben enorm opgewonden en ben al heel erg nat. Ik voel tussen mijn benen en mijn lipjes zijn al heel erg opgezwollen. Mijn klitje is gezwollen en heel erg gevoelig. Opeens pak je mijn handen en houdt ze vast achter mijn rug. Ik schrik, je lijkt boos. Je komt van het bed af en ik voel dat je voor me staat. Ik voel iets tegen mijn lippen en ik weet wat het is. Ik lik je eikel en laat een diepe kreun uit me komen. Je maakt me zo ontzettend geil.

Ik neem je diep in mijn mond, laat zachtjes mijn tanden over je eikel gaan en voel je lul verder opzwellen van genot. Met mijn volle tong lik ik je alsof je een ijsje bent. Je kreunt en ik voel dat je moeite hebt om stil te blijven staan. Ik neem je steeds dieper, verhoog mijn tempo en begin je met mijn mond te neuken. Ik sluit mijn lippen wat strakker om je heen en hoor je steeds zwaarder ademen.

Met twee handen hou je mijn hoofd vast terwijl je je lul met duidelijke tegenzin uit mijn mond haalt. Je geeft me een lange tongzoen en duwt me zachtjes achterover op bed. En weer ben je weg.Dan voel ik je weer op het bed steunen en je spreidt voorzichtig mijn benen. Met je wijsvinger spreidt je mijn lipjes van elkaar en smeer je mijn nattigheid helemaal uit waarbij je extra aandacht besteed aan mij clitoris.

Ik voel een lichte druk tegen mijn kutje en ben even in de war. Je dringt bij me naar binnen, maar ik kan niet gelijk bepalen met hoeveel vingers. Drie of vier? In ieder geval te veel want je moet echt doorduwen. Het is een beetje pijnlijk, maar wel een woeste pijn, want er is niets lekkerders dan totaal gevuld worden. Maar dan voel ik iets tegen mijn klit, en ik realiseer me dat je een vibrator in me hebt geschoven en op datzelfde moment zet je hem aan………….

Mijn hemel, ik denk dat ik gek word. Zachtjes beweeg je hem in mijn vagina terwijl je de triloortjes van de vibrator op mijn klitje houdt. Ik voel mijn g-spot opzetten en mijn klitje stijf worden. Ik kronkel van genot, maar wil niet teveel bewegen want je zit precies op de juiste plaats. Ik probeer door te ademen, maar moet me laten gaan en kreun en schreeuw en voel een pure ontlading wanneer ik schokkend klaar kom.

Ik lig uitgeteld na te genieten wanneer je vrij abrupt mijn mond weer vult en ik geen keuze heb dan om je te pijpen, want je toornt boven me uit. Ik krijg mijn energie weer terug en zuig hard bij iedere haal terug uit mijn mond. Ik knijp zachtjes in je ballen en fantaseer dat je me straks met hetzelfde ritme zal neuken. Deze gedachte windt me zo ontzettend op dat ik onder het pijpen begin te kwijlen wat jouw lul extra nat maakt en mijn mondje extra soepel over jouw harde lul doet glijden en je reageert gelijk door hard te kreunen. Je grijpt me bij mijn haar en bepaalt zelf het ritme door op deze manier mijn hoofd over je harde staaf te schuiven.

Je stopt en laat me opstaan. Je leidt me naar een muur waar ik met mijn rug tegen aan moet staan. Je staat voor me, kust me en ik voel je hand tussen mijn benen. Je haalt mijn lipjes van elkaar en schuift een vinger naar binnen. Heerlijk neuk je me met je vinger, daarna 2 vingers en daarna voel ik hoe je eindelijk je heerlijke harde lul in me stoot en me als een bezetene begint te nemen. Dit is niet het handigste standje voor jou, maar ik vind dit geweldig, ik kan geen kant op, ik ben dan echt van jou.

Dan hou je op met stoten en tergend langzaam trek je jezelf uit me en ik voel mijn benen trillen.Je zakt door je knieën en komt tussen mijn benen in staan. Met je wijsvingers maak je ruimte waar je moet zijn en gelijk lik je met je volle tong mijn klit. Je zuigt hem langzaam op met je tong en kietelt hem. Zachtjes, heel traag, duw je 2 vingers naar binnen en ik hou het niet meer, ik zak door mijn benen en beland op handen en knieën op de grond.

Gelijk zit je achter me en begint me te neuken, ik verlies in eerste instantie mijn evenwicht, maar je hebt me bij mijn heupen vast en bepaalt zelf je tempo terwijl je hem diep in me schuift. Je kreunt, schreeuwt en ik voel je in me spuiten. Je trekt jezelf uit me, duwt me op de grond, duwt de vibrator tegen mijn gezwollen lipjes aan en gebiedt me mezelf te laten klaar komen.

Dat laat ik me geen tweede keer zeggen en terwijl jij nagenietend en hijgend naast me ligt, duw ik de vibrator bij me naar binnen, zet de triloortjes tegen me klitje en zet hem aan. Twee voorzichtige halen in en uit mijn poesje en het is gebeurd, ik kom trillend klaar en lig er net zo bij als jij.

Voldaan.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *