— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op weg naar Italië

Deze zomer was ik door een bevriend stel uitgenodigd om een week met hen door te brengen in hun huisje aan de Italiaanse bloemenriviera. Ik besloot mijn vriendinnetje Laura ook te vragen. We zouden eerst rustig met z’n tweeën naar het zuiden afzakken. Op de kaart prikte ik dat we enkele dagen in Orleans zouden doorbrengen en Laura had nog wel een leuke verrassing in petto in de Ardeche.

Hoewel we elkaar regelmatig spreken, hebben we toch altijd weer een hoop bij te kletsen. Meestal gaat het over het wilde leven van Laura, maar ik geniet daarvan alsof ik het zelf heb meegemaakt. Haar verhalen over haar romances leiden natuurlijk naar de bekende verhalen over relaties uit het verleden. Samen herinneringen ophalen, roddelen en lachen over de oude liefdes. En wij zijn ook van elkaar oude geliefden.

Laura is, zoals ze zelf zegt, ‘full-time-lesbo’, mijn oriëntatie is, zoals mijn vader zegt, ‘wat er maar komt aanwaaien’. We hebben een diepe en intieme vriendschap. Dat intieme ging op een gegeven moment all-the-way, maar al snel merkten we dat onze gezamenlijke kracht juist onze vriendschap was en dat we het daarbij maar moesten laten. Daarna was onze emotionele band sterker dan ooit. En in de auto wordt dit onderwerp natuurlijk weer herkauwd, waarbij Laura haar hand op mijn schouder of op mijn been laat rusten.

Laura lijkt elk gespreksonderwerp terug te brengen tot één ding: seks. Ik voel dat dat het thema moet worden in onze vakantie en dat ik een prooi voor haar ben. Haar strelingen zijn ook niet meer zuiver vriendschappelijk. Haar woorden, haar stem, haar houding en haar aanraking verraden dat zij op veroveringstocht is. Ze verleid me en ik voel mijn verdediging langzaam afbrokkelen.

In Frankrijk stop ik bij een tankstation. Het is slecht weer, maar Laura doet haar jeansjasje uit. Daaronder draagt ze niets anders dan een strak wit T shirtje en overduidelijk geen BH. Laura is lang, slank, heeft mooie borsten en halflang blond haar. Ze is een prachtige vrouw en dat weet ze zelf ook. Ze steekt haar blote voeten in haar slippertjes en stapt de auto uit. Daar staat ze dan voor de auto, zich uitrekkend in het volle zicht van iedereen die niet blind is. Met haar ogen trekt ze mij uit de auto en met haar houding straalt ze een enorme geilheid uit. Iedereen ziet het en dat wil ze ook, maar ze doet het voor mij. Ik wil nu ook niets liever meer dan zo snel mogelijk in dat hotel komen. Terwijl ik sta te tanken, komt ze achter mij staan en streelt ze mijn billen.
“Frisjes, hè”, zegt ze, en haar tepels barsten bijna door de stof heen.
“Ik wil dadelijk nog even naar het toilet, ga je mee?”, vraag ik haar verleidelijk.
Ze knikt kort en heftig en haar groene ogen kijken me strak aan. Via de bewakingsmonitor achter de kassa zie ik haar in zwart wit tussen een paar truckers de uitgestalde erotische literatuur bewonderen. De mannen kijken alleen maar naar de real thing. En ik ook.

Samen gaan we de damestoiletten binnen en ik duik snel het eerste hokje in. Ze dacht dat ze mee mocht. Ik stroop mijn broek en slipje naar beneden en voel nu ook echt dat ze me heeft weten te pakken. Mijn schaamlippen zijn vochtig en alles is al in verhoogde staat van paraatheid. We gaan elkaar weer hebben. Maar niet hier en niet nu, beslis ik. Laura staat voor de spiegel, billen strak naar achteren, borsten ferm vooruit. Ik ga vlak achter haar staan en kijk haar via de spiegel aan.

“Ben je klaar?”, vraag ik zacht.
“Nee, nog niet”, zegt ze met grote, betekenisvolle ogen.
Ik leg mijn hand op haar dijbeen en beweeg het langzaam naar boven, over haar heup, taille naar haar borsten. Haar adem stokt en wacht in spanning op de aanraking met haar tiet. Haar ogen volgen via de spiegel mijn hand. Ik beweeg mijn hand nog langzamer tot ik de onderkant van haar borst voel. Mijn hand probeert de volle vorm zachtjes te omvatten en mijn vingers zoeken naar de opgerichte tepel. Haar blik brandt van verlangen op mijn hand. Tussen duim en wijsvinger pak ik het harde knopje, knijp erin en geef er een gemene draai aan. Dat doet pijn, weet ik.

“Auw, kut!”, roept ze uit, maar vooral van teleurstelling.
“Ga je mee, Lau?”, vraag ik opgewekt en loop naar buiten.
Zo makkelijk geef ik mij niet gewonnen en stap voldaan weer in de auto. Als Laura chagrijnig instapt, wordt het voorval en de aanleiding doodgezwegen. Het worden nog een paar lange uurtjes naar Orleans.

De eerste aanblik van het hotel is teleurstellend. Het was een suggestie van mijn baas en die had me een luxe, klein hotelletje met een mooie inrichting beloofd. Maar het gebouw staat van top tot teen in de steigers en ook binnen is het een bouwplaats. Laura zeikt over die fantastische tip van mijn baas en op alles wat haar maar voor de voeten komt. Achterin is de receptie. De receptioniste ontvangt ons hartelijk. Leuke meid, begin twintig en françaiser kun je ze niet krijgen. ‘Stephanie’ vermeldt het naamkaartje op haar boezem. Laura is door deze charmante dame ineens weer helemaal het vrouwtje, lijkt mij volledig te vergeten en begint lekker met haar te kletsen. Stephanie geeft aan dat het hotel een ‘grande renovation’ ondergaat, dat de werkzaamheden nu zelfs stil lagen, er vandaag geen andere gasten waren, maar dat onze kamer helemaal in orde is.

Onze kamer is werkelijk geweldig. De brochure showt een prachtig zwembad met gedempte verlichting en mooie mensen op ligstoelen. Even lekker zwemmen zal ons goed doen en ik wil ook Laura wel zien omkleden in haar bikini. Laura staat erop om eerst even met ‘die leuke’ Stephanie te bellen om te kijken of de wellnes-ruimte wel open is. Ik ben jaloers, het gesprek gaat helemaal nergens over en Laura mag ook al ‘Stephie’ zeggen. Ik begin mij uit te kleden, maar Laura gaat zich op de badkamer omkleden.

In onze badjassen gaan we naar de bovenste verdieping. De knalwitte tl-verlichting en het bodempje water zijn toch anders dan de brochure voorspiegelde. Maar het bubbelbad doet het gelukkig wel en samen zakken we in het warme bruisende water. We bespreken onze plannen voor die avond. Ik blijf hoog zitten zodat mijn borsten boven het water blijven in de hoop op aandacht van Laura. Tevergeefs. Als onze voeten elkaar ‘per ongeluk’ raken, trekt zij die van haar schielijk terug. In de hoek zie ik de sauna en por Laura om mee te gaan. Terwijl we naar hokje toelopen trek ik mijn bikini al uit en zie met voldoening dat Laura mijn voorbeeld volgt. Ik bewonder opzichtig haar lange gebruinde lichaam, haar borsten, strakke buik en haar kale kutje, maar zij laat geen enkele interesse blijken en negeert mij volkomen. De sauna is heet, er brandt licht, maar nu zit die deur potdicht. Daar staan we dan naakt naast elkaar met niets anders te doen.

Laura trekt echter meteen haar badjas weer een, gaat in een stoel bij de sauna liggen en commandeert mij om Stephie te bellen. Gedwee loop ik naar de telefoon. Terwijl ik de badjas dichtknoop komt Stephanie binnen. Ik kijk weer naar Laura en die verleidster heeft nu haar badjas helemaal opengegooid en biedt zich aan aan ‘haar’ Stephie. Maar Stephanie lijkt totaal niet onder de indruk en kijkt Laura strak in de ogen aan. Ze zegt dat ze helemaal niets voor ons kan doen, draait zich om en loopt weg. Laura streelt teleurgesteld haar linkerborst en is onthutst dat Stephie geen enkele reactie gaf. Laura is oververhit en dat is toch wel mijn schuld.

In de lift duw ik haar meteen in de hoek en zoek met mijn tong haar tong tussen haar volle lippen. Ze geeft toe en we zoenen tot de lift stopt. Snel komt ze achter mij aan als ik de lift uitstap. Ik doe haar badjas uit en duw haar op het bed. Ik rol Laura op haar rug en spreid haar armen. Ik verberg haar ogen onder een stukje van het laken en dim de lichten. Van korte afstand zie ik haar gespannen lichaam: hier heb ik naar verlangd. Met mijn vingertoppen streel ik haar gezicht en volg de lijnen van haar hals naar haar schouders. Ze voelt warm aan en kronkelt ongeduldig met haar heupen. Met mijn vingers speel ik kort met mijn eigen natte kutje. Oh, ik wil haar.

Met mijn tong volg ik de strelingen van mijn vingers over haar lichaam. Ik neem haar borsten stevig vast en kus haar tepels zachtjes, ze rilt. Mijn handen gaan verder over haar buik en wijken uit naar haar zij. Ze is zo gevoelig dat ze giechelt om de lichte aanraking. De overgang tussen buik en benen vind ik een heerlijk plekje op een vrouwenlijf en ik kus het uitvoerig. Haar genotsplekje daartussen streel ik zachtjes. Haar bekken duwt zich omhoog op zoek naar mijn vingers en haar benen spreiden zich verder. Nog niet.

Ik buig me over haar heen en met mijn supergevoelige tepels streel ik haar daar. Ik ga op mijn knieën voor haar zitten en kijk naar haar smachtende lijf. Het vraagt om uit zijn lijden te worden verlost. Als ik mij voorover buig spreidt zij haar benen en trekt ze op, alsof ze mijn toenadering aanvoelt. Alleen mijn tong mag haar raken. Eerst een rondje langs haar anus en dan zacht naar boven. Er begint iets groots in haar op te zwellen en haar ademhaling wordt heftiger. Zelf speel ik met mijn hand tussen mijn benen en mijn vingers maken dezelfde bewegingen als mijn tong over haar lipjes maken. We voelen hetzelfde als ik heftig over haar venusheuvel lik. De plagerige likjes over haar klitje maken ons allebei gek. Als ik mijn vinger in mij stop, doet mij tong dat ook in haar. We zijn zo nat samen.

Ik voel mijn orgasme op komen zetten en moet moeite doen om mijn aandacht op haar gericht te houden. Mijn tong werkt op volle toeren en kan nauwelijks nog haar schokkende lichaam volgen. Maar ik houd haar niet vast, ze mag alleen mijn tong voelen. Als zij luidruchtig klaarkomt, kan ik mijzelf ook laten gaan. Met mijn neus in haar schoot, wordt ik hard door mijn eigen hand genomen. Ik heb moeite om adem te halen en dan schiet ineens een branderig hoogtepunt door mijn lijf. Na bij te zijn gekomen, ga ik half op haar liggen, onze oververhitte kutjes smelten op elkaar. Ik neem het laken van haar ogen vandaan. Laura komt met haar hoofd licht overeind, kust zacht mijn natte gezicht.

“Dat was heerlijk, Stephie”, glundert ze triomfantelijk.
Aah, de bitch! Ik sla met een kussen vol op haar hoofd. Na een kort kussengevecht vallen we voldaan tegen elkaar aan. En we waren pas een uurtje in Orleans.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *