— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een zweepje en een veer

Het idee blijft maar in mijn hoofd spelen, in mijn dromen beleef ik het keer op keer opnieuw. Ik lig helemaal naakt op bed, op mijn buik, je hebt me geblinddoekt en mijn polsen strak boven mijn hoofd gebonden. M’n kutje is al helemaal nat van verlangen, al ben ik toch een beetje ongerust. Ik heb je nieuwe zweepje op het kastje naast het bed zien liggen, en je zag er behoorlijk ingenomen uit. Wat zou me te wachten staan ?

Ik voel een zachte streling aan mijn voetzool. De veer! Zachtjes laat je ‘m langs mijn been glijden, ik houd mijn adem in. Je streelt mijn benen, billen, rug en ik geniet van de zachte aanraking. Nu volgt je warme tong, van mijn enkel zachtjes hoger naar mijn knieholte.

Roerloos blijf ik liggen, genietend van de opeenvolging van zachte strelingen en likjes. Plagerig blijf je steken ter hoogte van mijn billen, ik geniet maar wil meer. Mijn kutje verlangt zo naar je aanraking. Omdat ik het niet kan houden probeer ik met mijn handen tussen mijn benen te komen, om zachtjes met mijn klitje te spelen.

Pats!

Au? Wat was dat ?

“Brave meisjes blijven mooi stil liggen”, zeg je streng.

Het zweepje,… De tik was best hard, maar ik word er nog geiler van.

Je streelt en likt intussen heerlijk verder, over mijn bilspleet, even mijn sterretje plagen, langs mijn rug en schouderbladen omhoog tot mijn nek en oren. Ik ril van genot. Omdat ik je harde piet tegen m’n billen voel drukken spreid ik voorzichtig mijn benen, het is er intussen behoorlijk nat ! Je zuigt zachtjes aan mijn oorlelletje waardoor ik ontzettend geil word en als je je lekkere piet plagerig tegen mijn kutje aanzet hou ik het niet langer uit:

“Neem me schat, nu! Ik wil je!”

Pats! Au!

“Brave meisjes spreken zo niet”, zeg je streng, en tegelijk stoot je in een beweging diep in me.

Ik kom haast niet bij van genot, maar lang krijg ik niet, want na een paar keer stoten glij je uit me en begin je weer met het veertje over mijn billen te strelen.

“Nog! Ik wil het zo graag…”, kreun ik.

Opnieuw voel ik de scherpe pijn van de zweep tegen mijn bil en spreek je me streng toe. Maar opnieuw kom je lekker in me en geniet ik van elke stoot. Veel te kort helaas.

Mijn bil tintelt nog na, en eigenlijk doet het best wel pijn. Misschien moet ik toch maar een braaf meisje zijn en hoort het smeken naar die lekkere lul van jou daar niet bij. Dilemma…

Een paar stevige tikken verder beslis ik wijselijk om me wat beter te gedragen. Het lijkt te werken, je draait me langzaam op mijn rug en neemt m’n borsten en buik stevig onder handen. Stil blijven liggen nu !

Ik geniet van je handen en je zachte mond. Als je mijn benen spreidt en je tong over mijn buik naar mijn natte spleetje laat glijden, ontsnapt me een kreun.

“Jaaa”, fluister ik.

Oops, was dat wel een goed idee? Je komt recht en ik voel het leren uiteinde van het zweepje over mijn armen glijden. Plagerig streel je met de zweep mijn buik en borsten. Mijn tepels zijn helemaal hard nu, ik blijf roerloos liggen maar verlang met mijn hele lijf naar je.

“Ben je een braaf meisje?” vraag je.

“Ja hoor,” antwoord ik snel, “heel erg braaf!”

Je hand daalt nu resoluut tussen m’n benen. Met je vinger strijk je langs mijn natte kut, in en uit. Even later voel ik je tong, ik kantel zodat je nog beter bij mijn klitje kunt. Je hand en gezicht zijn nu helemaal nat van mij. Nog steeds gebonden trek ik mijn polsen over mijn hoofd zodat ik met mijn handen bij je hoofd kan, en ik druk je hard tegen mijn kletsnatte kutje aan. Als ik op het punt sta klaar te komen stop je.

“Brave meisjes krijgen lekkers”, zeg je triomfantelijk.

Gelukkig ga je onmiddellijk verder, en door al die opgebouwde spanning kom ik niet veel later schokkend klaar. Wat kun je toch heerlijk likken schat !

Terwijl ik op adem kom voel ik hoe warm ik het heb achter mijn blinddoek. Je leest mijn gedachten en trekt de blinddoek weg.

“Braaf meisje”, zeg je grinnikend, en ik zie dat je kin nog helemaal glimt.

Nadat je me nog heel even laat nagenieten van mijn orgasme, buig je je over me en leg je mijn enkels op je schouders. Ik ben nog steeds geboeid, maar omdat ik van mijn blinddoek verlost ben zie ik nog net je grote harde piet voor hij in een keer volledig in me verdwijnt. Ik je recht in de ogen en je gaat onverstoord door, met die diepe stoten waar ik zo van geniet. Je vingers glijden langs mijn klitje en verplaatsen zich van mijn natte kutje naar mijn sterretje.

Ik voel een stroompje glijmiddel heerlijk koel over mijn kontje glijden. Je gaat nog even door, en ik zie hoe je geniet van mijn warme kutje. Dan voel ik je uit me glijden. Je weet wat ik lekker vind en trekt mijn billen wat verder uit elkaar. Met je duim maak je nog even rondjes en dan voel ik je eikel langzaam mijn nauwe gaatje ingaan. Het doet elke keer weer flink pijn, maar de geilheid maakt dat ik ervan geniet.

Je bent nu helemaal in me en ik kreun van genot. Ik trek mijn benen nog hoger op en voel je ballen tegen mijn billen aan kletsen bij elke stoot die je geeft.

“Maak me los lief”, vraag ik, en net op tijd kan ik je billen vastnemen om je nog dieper in me te trekken.

Als ik even later in je tepels knijp houd je het niet meer en kom ook jij klaar. En zo kan ik nog wel een paar variaties verzonnen, ik kan niet wachten tot het er echt van komt.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *