— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een drankje of twee

Het was een warme avond in juni en ik kwam net onder de douche vandaan. Ik had mijn haar snel in een staart gefrummeld en een simpel jurkje aan getrokken. Ik deed geen make-up op, ik hoefde de rest van de avond toch niet meer weg. De hond kwam al enthousiast aanlopen op het moment dat ik zijn riem pakte. Al kwispelend liep hij met mij mee het bos in.

Diep verzonken in gedachten liep ik dezelfde weg als altijd. Ik had de mysterieuze man niet eens door tot hij ineens voor me stond. Ik begon ervan te stotteren.

‘Euh.. kan ik u ergens mee helpen?‘ vroeg ik nerveus.

De man stelde zich voor als Jort en vroeg of hij een stukje met me mee mocht lopen. Er hing een duidelijke seksuele spanning tussen ons. We kletsten wat over koetjes en kalfjes tot het onderwerp op seks kwam. Ik kreeg het warm vanbinnen toen hij vroeg wat ik lekker vond als ik seks had. Ik werd knalrood maar liet mijn schaamte al snel varen en vertelde hem dat ik het toch wel erg geil vond als een man mij op een goede manier kon likken. En, zei ik er achteraan, dat heb ik nog niet vaak meegemaakt.

Ook hij vertelde een aantal van zijn fantasieën. Inmiddels was ik weer bijna thuis en vroeg ik mij af wat de bedoeling was. Ik twijfelde of ik hem binnen zou vragen voor een drankje en besloot al snel dat dit geen kwaad kon. Het was natuurlijk echt een hele knappe man en ondertussen was ik ook aardig geil geworden. En wat kan een avontuurtje nou voor kwaad?

Jort zei gretig ja toen ik vroeg of hij zin had in wat te drinken. Ik dook eerst snel de badkamer in om te kijken hoe ik eruit zag en toen haalde ik een fles rosé uit de kelder. Terwijl ik het aan het inschenken was voelde ik ineens twee armen om mijn middel en een zoen in mijn nek. Ik stootte gelijk een kreun van genot uit. Dit gaf Jort de juiste aanmoediging en heel langzaam gleden zijn handen onder mijn jurkje op zoek naar mijn borsten. Mijn tepels staken inmiddels vier vooruit en waren heel gevoelig. Ik liet hem even zijn gang gaan en draaide me toen om en zoende hem op zijn mond. Onze tongen verstrengelden zich met elkaar en ik was super geil.

Ook zijn geilheid bleef niet onopgemerkt en nadat ik zijn shirt had uitgetrokken begon ik zijn broek los te maken. Zijn boxer was inmiddels bijna te klein en ik trok `m snel naar beneden. Zijn stijve lul sprong eruit en ik nam hem in mijn handen. Jort begon gelijk flink te kreunen toen ik met mijn tong een spoor naar beneden trok. Plagerig likte ik zijn navel en gleed toen door naar zijn lul. Eerst gaf ik hem een kusje op zijn eikel en stopte toen weer even. Ik zag dat Jort vreselijk genoot en nam zijn hele lul in mijn mond. Ik begon hem heel rustig te pijpen maar al snel hield hij het niet meer en pakte mijn hoofd.

Hij begon me gewoon in zijn mond te neuken! Ik was supergeil en mijn vingers hadden al hun weg naar beneden gevonden en ik begon mezelf te vingeren. Jort kwam klaar in mijn mond en ik slikte alles door. Hij liet duidelijk merken dat het erg lekker was en begon me weer heftig te zoenen.

‘Nu is het jouw beurt hoor’, zei hij met een geile, schorre stem.

‘Laten we naar boven gaan’, was mijn reactie.

Ik ging hem voor naar mijn slaapkamer en op de trap liet Jort ineens zijn tong door mijn kutje gaan. Owh wat was dat geil! Eenmaal boven gooide hij mij op bed en begon hij me te zoenen. Heel langzaam (te langzaam naar mijn idee!) ging hij met zijn tong naar beneden. Eerst langs mijn borsten, door naar mijn navel en toen naar mijn drijfnatte kutje. Hij likte eerst mijn dijbenen en ging langzaam richting mijn gevoelige knopje. Hij stopte even en ik keek op.

‘Ik ga je beffen zoals je nog nooit gebeft bent!’ zei hij en hij dook gelijk weer met zijn hoofd tussen mijn benen.

Ik moedigde hem aan door mijn bekken naar hem toe te kantelen. Met zijn tong gleed hij een paar keer mijn kutje in en uit voordat hij naar mijn klitje ging. Ik had het gevoel te ontploffen, zo heerlijk was het. Soms stopte hij even en keek me dan geil aan. Dat maakte me alleen maar meer opgewonden en ik merkte dat het niet lang meer duurde voordat ik ging komen. Jort merkte dat en begon wilder aan mijn klitje te zuigen en te likken.

‘Ga door, ga door! Ik ga komen’, riep ik hard.

Ik begon wild te schokken en liet het orgasme over me heen komen. Hij had zijn belofte helemaal waar gemaakt! Jort kwam naast me liggen en we begonnen weer te zoenen. Ik voelde dat zijn erectie alweer helemaal terug was en keek hem geil aan.

‘Ik wil die stijve paal van jou in me voelen’, zei ik, terwijl ik alweer erg opgewonden was. Dat hoefde ik geen twee keer te zeggen, Jort ging bovenop mij liggen en gleed heel rustig in mij. Maar ik wilde meer, ik wilde harder! Hij had het door maar bleef me plagen door rustig te stoten. Ik hield het niet meer en dwong hem om te draaien zodat ik boven op hem kon gaan zitten.

Ik liet me gelijk op zijn lul zakken en begon als een gek op hem te rijden. Hij begon vreselijk te kreunen en met zijn heupen bewoog hij mee op het ritme. Toen we bijna kwamen zette hij mij op mijn knieën en ging achter me zitten. In een beweging stootte hij zijn lul naar binnen en hield even stil. Bijna gelijk daarna begon hij als een gek te stoten en gleden zijn handen naar mijn borsten en naar mijn klitje.

Met zijn duim begon hij mijn klitje te masseren en dat was voor mij de druppel. Bijna gelijk kwam ik klaar terwijl Jort nog door stootte. Jezus wat geil! Al snel kwam ik voor de derde keer die avond. Niet lang daarna kwam Jort in mij klaar. Zulke heerlijke seks had ik nog nooit gehad! Na een tijdje nagenieten op bed zijn we onder de douche gegaan en hebben we het daar nog eens dunnetjes over gedaan.

Sindsdien kom ik Jort regelmatig tegen in het bos en nodig ik hem elke keer uit voor een drankje. Of twee.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *