— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Afkoelen

Hij werkte al een tijdje op onze afdeling, tijdelijk, en zou dus niet lang blijven. Hij was anders dan de andere mannen, kleedde zich anders en kon goed met vrouwen omgaan. Nadat hij na een vergadering op een warme zomermiddag, zich liet ontglippen dat hij mijn hooggehakte zwart-witte pumps erg mooi vond gaven we elkaar vaak complimenten over onze kleding of gewoon hoe we eruit zagen. Het bleef bij een klein beetje flirten, verder durfde ik niet te gaan, eerder had ik mijn vingers al een keer gebrand aan een iets te vergaand contact met een collega. Het was bij één keer zoenen gebleven, mijn man was erachter gekomen en dat zorgde voor een lange periode van onrust in mijn relatie. Dat wilde ik toch niet weer? Maar eerlijk gezegd, ik kon mijn ogen soms niet van hem afhouden, ik vond hem gewoon lekker!

Die ochtend had ik mijn best gedaan, niet voor iets bijzonders, ik had gewoon zin om er goed uit te zien. Mijn nieuwe lente outfit aangetrokken inclusief mijn nieuwe Marlies Dekkers setje. Een mooi wit hemdje, strak zwart truitje met V-hals erover heen en een mooie rok net over de knieën. Natuurlijk een paar mooie pumps om het af te maken. Een panty? Mmmm, nee, die had ik vandaag niet nodig, lekker weertje buiten, een verkoelend windje rond mijn benen geeft mij altijd een lekker gevoel. Make-up in orde, parfumpje op en een lekkere lipgloss op mijn lichtroze lippen. Ondanks die paar kilootjes extra moest ik wel tegen mezelf zeggen dat ik er super uitzag vandaag toen ik in de spiegel keek!

Bij de koffieautomaat kwam ik hem al tegen. Zijn blik liet niets te raden over. Ik had echt mijn best gedaan, hij kon zijn ogen niet van me afhouden. Terwijl ik wegliep voelde ik zijn ogen in mijn rug branden. Hij zag er zelf ook weer niet slecht uit trouwens, ook al lekker zomers gekleed en al een beetje gebruind om zijn snoet. Goed dat was dat, en nu aan het werk meid, dacht ik bij mezelf. Maar juist daardoor kwam ik weer bij hem terecht, hij moest mijn verslag van een vergadering nakijken. Al gauw kwam zijn reactie per email terug.

“Ziet er goed uit Marjan, en jij zelf ook trouwens!”

Ik bedankte hem zakelijk voor het compliment en probeerde me op mijn werk te richten.

Een kwartier later stond hij aan mijn bureau met een of andere onbenullige reden. Nog een uur later liep ik over zijn afdeling en ik merkte dat hij mij met zijn ogen bleef volgen. Ik voelde nu toch echt een broeierige spanning tussen ons ontstaan, ik kreeg het er warm van, en niet alleen figuurlijk, ik wist niet goed wat ik er mee moest. Een beetje flirten ok, maar meer?, Nee!, hield ik mezelf voor. Tijd om even af te koelen op het toilet. Ik liep snel naar een verdieping hoger. Daar is een gecombineerd dames en heren toilet, daar is het wat rustiger, ik wilde even alleen zijn. Rustig deed ik een plas, met lekker zacht papier veegde ik mijn lipjes droog. Mijn middelvinger gleed er net even tussendoor en ik voelde een scheut door mijn kutje gaan. Nee, nu niet spelen Marjan, je zou afkoelen en dan snel verder met je werk. Ik beheerste me en liep het toilet uit.

Terwijl ik net mijn schoongewassen handen stond af te drogen ging plots de deur open en alsof het heel toevallig was kwam hij de toiletruimte binnenlopen. Even bleef hij quasi verbaasd naar me staan kijken, in de spiegel keek ik oprecht verbaasd terug, en toen wist ik dat het al te laat was. Zijn blik zei voldoende, meneer kwam niet om naar het toilet te gaan maar bewust voor mij. Toen ik me bukte om het papier weg te gooien in de prullenmand, voelde ik zijn handen op mijn heupen.

Ik draaide me om, wilde nog protesteren, maar hij kuste me vol op de mond. Onze tongen wisten elkaar meteen goed te vinden en draaiden lekker om elkaar heen. Voor ik het wist trok hij me het toilet in waar ik net vandaan kwam, en sloot de deur snel achter ons. Hij nam duidelijk de leiding en ik kon hem niet weerstaan. Weer zoenden we, nu nog heftiger, ik duwde me tegen hem aan en voelde dat zijn pik al erg hard geworden was. Mijn lipjes begonnen te kloppen en het zou niet lang duren voor mijn kutje nat werd.

Met zijn grote sterke handen ging hij onder mijn truitje en trok het over mijn hoofd. Mijn mooie hemdje met daaronder een mooie bh liet hij zitten, hij liet mijn puntige borsten met rust, eerst had hij andere plannen met mij. Zijn rechterhand ging onder mijn rokje, voelde mijn stevige billen en gleed toen met zijn hand onder mijn zachte slip. Met de rug van zijn hand schoof hij naar voren en aaide over mijn venusheuvel, mijn klit werd geraakt door zijn vingerknokkels en ik moest wel kreunen. Niet te hard dacht ik nog, we stonden immers op een toilet, op het werk, maar ik moest me inhouden om niet te gaan gillen.

Zijn hand gleed verder en beroerde mijn lipjes, nog steeds met zijn ruwe vingerknokkels, ze werden al nat verraadde de glimlach om zijn gezicht. Zijn hand pakte het kruis van mijn slipje vast en et een ferme ruk trok hij mijn slip zo van mijn heupen, snel deed ik mijn benen even bij elkaar en mijn slipje viel op de grond. Na nog een felle tongzoen dwong hij me om te gaan zitten op het deksel van de wc.

Terwijl even zijn kruis voor mijn ogen bewoog, en ik me moest beheersen om niet meteen aan te vallen, duwde hij mijn armen naar achter, en plaatste mijn handen op de rand van het deksel. Hij bukte zich voorover naar me en keek me geil aan.

“Ik droom er al een tijdje van om dit met je te doen Marjan”, zei hij.

“Jij mag alles met me doen, wat je maar met me wilt”, fluisterde ik hem hees toe.

Dat liet hij zich geen twee keer zeggen. Hij knielde voor de wc-pot, met mijn blote billen zat ik op het deksel en hij keek recht in mijn kutje, jeetje hij gaat me likken dacht ik, weer ontsnapte er een gedempte kreun uit mijn mond. Hij leek geen enkele haast te hebben en legde mijn benen over zijn schouders, mijn linkervoet rustte op de deurklink, de andere op de wc-rolhouder. Hij begon aan mijn enkels te likken, daarna mijn kuiten om vervolgens de binnenkant van mijn dijen te strelen met zijn tong. Zijn handen omvatten zo nu en dan mijn billen of gingen naar boven en kneden zacht mijn harde tepels, die door de stof van mijn hemdje priemden. Ik weet niet meer hoe lang het duurde, maar het was hemels, ik gaf me over aan zijn tong en genoot van elke lik die hij me gaf.

Zijn tong likte zich een weg naar boven, likte de plooien van mijn lies, mijn kutje was inmiddels echt heel nat geworden. Ik hield het niet meer toen hij een lange, langzame, plagende lik met zijn volle platte tong over mijn hele kut liet gaan. Dat herhaalde hij vervolgens en steeds sneller. Bij mijn klitje werd zijn tong steeds puntiger en het sluitstuk van zijn likbeurt moest nog komen.

Het puntje van zijn tong cirkelde over mijn genotsknopje mijn natte lippen stonden nu helemaal open. Mijn vocht liep op het deksel van de wc naar de binnenkant van mijn rokje, ik voelde het, maar ik kon nu niet meer terug. Nog een paar likjes over mijn bultje, doe het, doe het, fluisterde ik hees, ja!, ja!, alles in me schreeuwde en wild schokkend kwam ik klaar.

Vanonder mijn rok keek hij me voldaan aan, hij keek hoe ik klaar kwam, hij stopte nog twee vingers bij me naar binnen op zoek naar mijn g-spot wat er voor zorgde dat mijn orgasme maar bleef aanhouden. Bloedgeil keek ik hem aan en zo bedankte ik hem, ik wou meer, wou hem iets terug geven, hij begreep het en met zijn ogen stelde hij een vraag.

Met mijn handen begon ik het antwoord te geven, terwijl mijn orgasme wegebde maakte ik de knopen van zijn broek los. Zijn pik stond recht overeind en bungelde vlak voor mijn gezicht, hij leunde achterover tegen de deur van de wc. Ik begon hem licht strelend af te trekken en bleef hem ondertussen aankijken. Zijn ogen smeekten voor meer, dat kon hij krijgen na al dat lekkers wat hij mij had gegeven.

Ik gaf hem wat hij wilde, met mijn lippen omsloot ik zijn eikel en zoog aan die mooie pik van hem. Diep verdween hij in mijn mond, ik bleef hem aankijken en zag hem genieten. Zelf werd ik er weer opgewonden van, ik wilde die pik heel graag ook in mijn nog natte kutje voelen. Zijn pik werd harder, ik trok hem nog een paar keer af en vlinderde met mijn tong over zijn eikel. Een drupje voorvocht likte ik weg en met mijn tong ging ik over mijn lippen heen. Fluisterend vroeg ik hem, terwijl ik plagend met mijn tong over zijn eikel bleef likken:

“Wat wil je? In mijn mond of in mijn kutje spuiten?

Zijn glimlach verdween en zijn gezicht verstrakte. Hij pakte me bij mijn lange blonde haar en trok me omhoog, tongde me geil en draaide me toen ruw om.

“Je kutje natuurlijk”!

Snel boog ik voorover, plaatste mijn handen tegen de muur en spreidde gewillig mijn benen. Hij trok mijn rok omhoog en stopte even met zijn acties, hij aaide me even over mijn stuitje en zei:

“Mooie tattoo, meisje”!

“Neuk me”!, fluisterde ik terug. Hij herpakte zich en met zijn hand bracht hij zijn forse eikel op de plek waar hij zijn moest, mijn natte ingang, zette zijn handen op mijn heupen en met een ferme stoot ramde hij zijn pik naar binnen. Mmm lekker, hij vulde me helemaal op, ik voelde hem overal waar het moest, dit was wat ik, en hij ook, wilde. Hij begon lekker diep in mij te stoten, ik kromde mijn rug hol zodat ik hem nog dieper kon voelen.

Zonder het te hoeven vragen kreeg ik een paar keer een lekkere pets op mijn volle billen, terwijl hij me neukte. Hoe kon hij weten dat ik dat zo lekker vond? Mijn pijpbeurt had hem helemaal gek gemaakt, ik hoorde hem zacht kreunen, zijn ademhaling versnelde het kon niet lang meer duren, zijn tempo nam toe en zijn pik werd nog harder. Lange ritmische halen in en uit, en toen plots schokkerig, nog een kreun, en hij spoot zijn warme sperma in mijn kutje.

Terwijl hij naschokte drukte hij zijn nog harde pik nog een keer diep in me, voor ik het wist begon mijn kutje te verkrampen en schudde ik op mijn benen. De tweede keer is soms nog lekkerder en intenser, ik voelde het orgasme vanuit mijn tenen omhoog komen en beet opnieuw op mijn lippen om niet te gaan schreeuwen van genot.

Zijn pik gleed half slap, zacht en rustig uit me en ik draaide me om, en kreeg weer zo’n geile tongzoen als toetje.

“Zullen we maar weer even onze handen gaan wassen?” vroeg hij.

Een bezoek aan dit toilet zou nooit meer hetzelfde zijn voor mij!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *