— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vijftien jaar na interrail

Vijftien jaar geleden waren Marieke en ik voor het eerst samen op vakantie, met de trein. Daarna zijn we samen gaan studeren in Amsterdam en hebben samen een appartement betrokken. We hebben veel plezier gehad daar, met elkaar en met wat jongens. Na de studie is Marieke bij een bank gaan werken als jurist en ik bij een advocatenkantoor. En ondanks dat we in verschillende steden wonen en werken zien we elkaar nog regelmatig. We hebben ook een traditie. Ieder jaar gaan we samen een weekend of een weekje weg.

Dit jaar zijn we weer in Frankrijk beland. Marieke heeft het gepland en we zijn eerst een paar dagen in Montpellier geweest en zijn nu in een hotel in Albertville beland. Nu weer aan de man zijn, Marieke gaat dit najaar zelfs trouwen, hebben we al een paar jaar niet meer samen gevreeën. Maar nu we hier zijn hangt er gelijk een bepaalde spanning.

Na het eten hebben we nog een tijdje aan de bar gehangen en nu een duidelijk betere wijn gedronken dan 15 jaar terug. We praten over onze partners, ons werk en sport.

Als de bar sluit gaan we naar onze kamer. Marieke verdwijnt snel de badkamer in en ik hoor het bad vollopen. Snel rent ze in haar ondergoed naar een van de kasten en verdwijnt weer in de badkamer, de deur blijft open. In de spiegel zie ik dat ze haar bh en slip uittrekt en in bad stapt. Ze ziet er nog steeds strak uit en ik denk terug aan die nacht hier vlakbij op de camping.

“Wendy, het water is heerlijk!”, hoor ik uit de badkamer.

Ik kom kijken en poets gelijk maar even mijn tanden terwijl ik met mijn hand door het water ga. Marieke nodigt mij nogmaals uit om bij haar in bad te komen. Ik treuzel niet langer, kleed me uit en ga tegenover haar in bad zitten. Ik voel haar gladde benen tegen de mijne en onwillekeurig krijg ik een kleur.

Marieke ziet dat en provoceert mij door met haar tenen direct mijn poesje aan te raken. Ik realiseer me dat het zes of zeven jaar geleden is dat we echt hebben liggen vrijen en merk dat het toch gelijk vertrouwd voelt. Ik laat Marieke begaan en geniet van haar.

Dan ineens voel ik wat trillen tegen mijn poes en als ik mijn ogen weer open doe zie ik Marieke met een brede glimlach tegenover mij zitten. Ik voel onder water en met haar voet houdt ze een trillend badeendje vast waarvan de snavel mijn klit heeft gevonden.

Nu ik weer echt wakker ben komt Marieke met haar rug tegen mij aanzitten en begin ik haar voorzichtig te strelen. Haar borsten voelen nog steeds lekker stevig aan, haar buik is nog best strak, haar benen glad en gespierd. Ze schaatst niet meer, het is spinning en roeien in de sportschool van de bank waar ze werkt.

Daarna kom ik zachtjes tegen haar schaamlippen en haar klitje aan maar streel daarna snel haar buik en borsten weer. Het badeendje komt weer langs dobberen. Ik pak het vast en druk het kort tegen de tepels van Marieke aan, duw het onder water en laat het snaveltje kort rusten op haar klit. Dan laat ik alles los, zeg dat het water mij te koud is geworden en stap uit bad. Marieke volgt mijn voorbeeld en even later liggen we op een heerlijk waterbed.

Onder het laken gaan we verder. Marieke neemt nu weer het voortouw en zoent mijn gezicht, daalt af naar mijn borsten en dan verder omlaag. Het is toch anders als een vrouw je likt of je man, Marieke weet nog steeds ieder lekker plekje te vinden en het duurt dan ook niet lang voordat ik klaar kom.

Als ik ben bijgekomen draaien we de rollen om en ga ik weer op verkenning uit op Mariekes lijf. Ik bijt plagend hier en daar en Marieke smeekt na verloop van tijd of ik nu eindelijk wil beginnen met likken. Ik plaag haar nog even en stort me dan op haar poesje. Het duurt niet lang of ik voel aan alles dat Marieke gaat komen.

Na haar orgasme wil ik me weer naast haar vleien, maar Marieke geeft aan dat ze wat anders wil, standje 69, liggend op onze zij. Ik doe mee, lig op haar been en kijk naar haar poesje. Voorzichtig beweeg ik een vinger tussen haar schaamlippen. Marieke ligt op mijn been en blaast koude lucht tegen mijn lipjes. Dan een lik, weer blazen, een vinger in mijn kut en een duim op mijn klit.

Ik word snel nat van deze acties. Ik volg Marieke. Dan ineens een trilling tegen mijn klit, het eendje weer? Ik kan het niet zien en geniet van haar. Nu volgt er een behoorlijke druk tegen mijn poesje en een stevige dildo verdwijnt naar binnen. Marieke heeft zich duidelijk voorbereid op deze avond.

De trilling op mijn klit wordt vervangen door haar tong en ze brengt me bijna tot een nieuw hoogtepunt als ze ineens stopt. Ik kijk verstoord naar beneden en zie een enorme dubbele dildo die Marieke nu aan het pijpen is. Dan ineens zit ze tussen mijn benen en duwt het andere einde in haar poes en begint wild te bewegen.

Ik was al bijna op mijn hoogtepunt en hou het niet zo lang meer vol. Ik kom heftig klaar op dit geile gezicht. Marieke is nog niet zover en ik besluit haar te helpen, laat dat ding uit mij glijden en ga verder met likken. Marieke buigt de vrije kop van de dildo naar haar kont en zachtjes drukt ze dat ding tegen haar sterretje.

Net als de eikel naar binnen schiet komt ze met een luide kreun klaar en er spuit wat vocht uit haar kutje over ons bed. Dat heb ik nog nooit meegemaakt. Marieke kijkt mij geil aan. Het enige wat ze zegt is dat er niks tussen ons mag veranderen nu ze gaat trouwen. Het beloven nog twee heerlijke dagen in Albertville te worden voordat we weer naar ons burgerlijke leven terug gaan.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *