— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Interrail

Marieke is een mooie, sportieve meid, ongeveer net zo lang als ik, ruim 1,75. Ze schaatst graag en veel en in de zomer gaat ze vaak rennen en skeeleren. Net als ik heeft ze donkerblond haar, maar wel een stukje langer. Ze heeft mooie slanke, maar oersterke benen door het sporten, een mooie ‘sport’-kont platte, een buik en wat kleine borsten dan ik.

Ik ben fanatiek zwemster en heb wat bredere schouders dan Marieke, ben trots op mijn prachtige C-cup borsten en platte buik. Over mijn benen en kont hoor je mij zeker ook niet mopperen.

De afgelopen weken hebben we met interrail met name door Frankrijk gereisd. Parijs bekeken, Cannes, Marseille en even een uitstapje naar de Spaanse costa’s. De laatste week is ingegaan en Marieke wil graag nog even naar Albertville, uiteraard vanwege de schaatsbaan en de Olympische winterspelen van 1992.

Nou, daar zijn we dan, net terug uit de warmte van de Middellandse zee. Het is hier zeker 20 graden kouder en het regent. En er is niets aan om in de stromende regen je tent op te zetten en in te richten. Dus hebben we eerst gegeten en in de kantine wat gedronken. Als het echt donker begint te worden zetten we snel de tent op.

Het is wel een schattige kleine camping die we hebben gevonden en het mooiste is dat je hier onbeperkt kan douchen! En daar nemen we dan de tijd voor, niet in de laatste plaats om weer even warm te worden, maar ook om de bosjes haar die weer aan het ontstaan zijn op de benen en in de bikinilijn weg te halen.

Eenmaal terug in ons tentje kruipen we snel in de slaapzakken. Ik lig te bibberen en denk er over om een trui aan te gaan trekken, een te warme douche gehad en het is hier op deze hoogte (bijna 1000m) echt koud! Ook Marieke hoor ik klappertanden in haar slaapzak. Geen idee of het door de wijn komt of door de hoogte, maar ik stel voor om een overlevingstechniek toe te passen. Dicht tegen elkaar aan kruipen en elkaars lichaamswarmte gebruiken. En zo beland ik bij Marieke in de slaapzak.

Eigenlijk is dit veel te krap en ik kan me niet herinneren ooit zo dicht tegen een meisje aan te hebben gelegen, maar onplezierig is het niet. We houden elkaar stevig vast en wrijven hard over elkaar ruggen heen. Ik voel haar tepels door haar shirt heen prikken en ik krijg kippenvel op mijn armen en benen.

Al snel hebben we het niet echt meer koud, maar we blijven elkaar strelen. Ik aai over haar strakke rug. Kom weer uit bij haar billen, mooi rond en stevig en zacht tegelijk. Ik voel de spieren van haar bovenbenen. Terug omhoog ga ik bewust onder haar shirt over haar rug omhoog en als ik afdaal schuif ik voorzichtig met mijn hand in haar slipje om haar billen te kneden.

Ik voel dat Marieke hetzelfde doet bij mij en dat haar vingers rillingen door mijn lijf geven, iets wat mijn ex vriendjes niet zo bereikt hebben bij mij. Het kost behoorlijk wat moeite in deze krappe slaapzak, maar het lukt mij om mijn hand op haar borst te krijgen, en daarna in haar hals en daarna trek ik haar hoofd naar de mijne en geef haar een dikke zoen.

Marieke wurmt en draait zich om, ik kan nu vrij over haar buik bewegen. Ik kneed haar borsten en aai haar strakke buik. Ik daal voorzichtig verder af en kom het randje van haar slip tegen. Ik durf eigenlijk niet in haar slip en glij met mijn vingers over de buitenkant naar beneden. Ik voel dat ze nat is geworden en trek de stoute schoenen aan.

Ik voel dat ze helemaal glad is en glij met mijn vingers over haar zachte schaamlippen en masseer daarna haar klitje. Ik laat eerst een, en daarna een tweede vinger ik haar glijden en al snel komt Marieke met onderdrukte kreuntjes klaar. Ze fluistert dat dit toch heel anders is dan met haar vriendje en ik kan niet anders dan dat beamen.

We ritsen snel onze slaapzakken open, kleden ons uit en kruipen weer dicht tegen elkaar aan. Marieke komt half over mij heen liggen en al snel heeft ze mijn poesje gevonden. Ze weet precies welke plekjes ze moet raken met haar vingers, het voelt als kleine elektrische schokjes als ze me vingert en naar mijn gevoel veel te snel kom ook ik klaar. En zo vallen we in slaap.

Na een paar uur word ik wakker, het begint licht te worden buiten en het is gestopt met regenen. Marieke slaapt nog en in de tent begint het lekker warm te worden. De slaapzak die we over ons heen hadden gelegd, ligt alleen nog over onze benen. Ze ligt op haar buik en ik kijk met andere ogen naar haar.

Ik volg haar prachtige lijf, haar nek, schouders, rug, billen en een stukje van haar benen. Ze ligt op haar arm en onder haar oksel zie ik de inzet van haar borst, dan haar zij en buik, heup en weer terug bij haar benen. Ik kan het niet helpen maar moet haar weer strelen. Ik leg voorzichtig mijn hoofd op haar rug en streel haar billen en benen.

Marieke reageert nauwelijks en ik ga verder. Terwijl ik de binnenkant van haar benen streel begin ik haar billen te zoenen. Een heerlijk plekje, waar haar billen samenkomen bij haar rug, en dan dat stukje waar haar billen overgaan in haar benen. Marieke doet of ze slaapt, maar geeft mij meer ruimte en drukt haar billen omhoog.

Ik zoen en lik verder op haar billen terwijl ik haar weer begin te vingeren. Marieke kreunt als ik voorzichtig met mijn tong haar poesje aanraak. Ik ga verder, verder dan ik ooit had gedurfd, ik lik haar poesje en vinger haar. Ik kijk naar haar kontje en kan me de sensatie herinneren toen mij vriendje een keer mijn sterretje likte.

Als ik mijn tong tegen haar sterretje zet hoor ik een wat hardere kreun van Marieke. De smaak valt niet tegen en ik lik haar uitgebreid terwijl ik drie vingers in haar poesje laat glijden. Haar vingers voel ik bij haar klit en met haar andere hand trekt ze haar billen verder uit elkaar. Wanneer ik een vinger voorzichtig in haar gaatje duw komt ze schokkend klaar.

We kijken elkaar lachend aan en komen de rest van deze dag niet uit de tent. Na de vakantie willen we samen een appartement gaan betrekken in Amsterdam, vlak bij de faculteit. Ik maak me geen zorgen meer over de studietijd.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *