— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Grenzeloos duet, deel 3

David:

…als een explosie van opgebouwd verlangen en ondragelijke spanning stromen er rauwe hese kreuntjes uit je keel. Je komt heerlijk klaar met mijn warme harde lul diep in je. Je hele lichaam geniet intens van de tinteling die hevig voelbaar is en je hele lichaam overneemt van de puntjes van je tenen tot de kleine zenuwtjes in je hoofd die je even helemaal laten zweven. En terwijl je naschokkend zo lang mogelijk van je vurige orgasme geniet en wat op adem probeert te komen beweeg je nog langzaam om mijn kloppende lul, die helemaal nat is van jouw geilheid. Hoe heftig dit gevoel ook was, je bent nog lang niet verzadigd. Dat kan ook niet anders. Dit verlangen kan niet na één heerlijk orgasme verdwijnen. Hoewel jij degene bent die mij berijdt en het tempo bepaalt ontdek je toch iets van trots in mijn ogen. Jouw orgasme is echter als een verleidelijke roep naar mijn eigen ondergang, jouw gekreun en samentrekkende spieren vormen de zoete klanken van de sirenen die mij meenemen in jouw onrustige wateren. Ik voel mijn ballen steeds strakker aantrekken en zit dicht tegen mijn eigen point of no return. Ik moet echt even stoppen wil ik het langer volhouden. Je merkt dat ik met mijn benen wat kracht zet om van standje te wisselen, maar je bent op tijd weer bij je zinnen om mij daar van te weerhouden. Je zet je eigen benen nog steviger in mijn zij en pakt mijn armen die je achter mijn hoofd duwt. Jouw hoofd zakt steeds verder naar die van mij. Als mijn mond op zoek gaat naar die van jou ontwijk je die en zak je nog verder naar mijn oor. Je fluistert: “Jij gaat nergens heen, lekker ding. Ik bepaal zelf wel wanneer er iemand klaar is.”

Anna:

Een onbeheersbare kreun ontsnapt aan je lippen, je zit echt op het randje van de ontlading waar je zo naar smacht. Maar ik ben nog niet klaar met je, ik wil je nog een paar keer tot dit punt brengen, tot je het niet meer houd en werkelijk alle grenzen overgaat. Doodstil blijf ik op je liggen, ik voel je keiharde lul in me kloppen, ik ben na mijn heftige orgasme zo gevoelig dat elke beweging een siddering door mijn lijf jaagt. Mijn ademhaling verraad dat ik net zo ongeduldig ben als jij. Dan kom ik rechter op zitten en begin zachtjes en bedachtzaam te bewegen. Gefocust op elke reactie van jou, bij elke zucht of kreun stop ik mijn beweging onmiddellijk. Mijn hand reikt naar achteren en kneed je ballen zachtjes maar stevig, ik voel hoe strak ze staan en dat maakt me bewust van het feit dat ik dit gemene spelletje niet al te lang meer kan volhouden. Ik pak jouw hand en leg hem op mijn klitje.Je snapt de hint meteen en laat het kleine harde knopje tussen je vingers doorglijden. Je voelt mijn kutje gelijk opnieuw samentrekken van genot en dat is voor jou een teken om vooral zo door te blijven gaan. Ik sluit mijn ogen en geniet intens van het moment, de subtiele bewegingen versus het overweldigende genot dat het teweegbrengt wordt me bijna teveel en ik voel opnieuw een orgasme zich opbouwen in mijn buik. Ik voel je lul verstijven en ik zie aan je blik dat het moment is gekomen dat je mijn geplaag niet meer verdraagt. Met een woeste grom pak je me bij mijn heupen en duw je me zachtjes maar dwingend van je af, de tijd is gekomen om het hete vuur te blussen dat wij samen veroorzaken.

David:

Ik ga voor het bed staan en je weet precies wat er komen gaat. Al mijn zintuigen zijn door jou op scherp gezet. Mijn verlangen is tot het absolute hoogtepunt gegroeid. Mijn hele lichaam beveelt mijn geest om alle onderdrukte geilheid een weg naar buiten te laten vinden. Tegenhouden kan niet meer. Ondertussen gooi jij je haar sierlijk naar achteren om deze even uit je gezicht te halen en snelt je dan naar mijn zijde van het bed waar je rechtop gaat zitten. Met je benen over je bed en je hand op je kutje ga je zelf verder met het stimuleren van je kloppende klitje. En terwijl jij je hoofd naar boven heft kijk je me aan met grootse en uiterst onschuldige ogen. De uitdrukking van mijn ogen is hol, leeg bijna. Het zweet staat op mijn voorhoofd en kleine druppels schitteren op mijn borst en schouders. En met een dikke kloppende paal fier overeind kan de uiting van mijn lichaamstaal bijna niet dierlijker dan dit. Ik pak met mijn rechterhand mijn harde lul vast die heerlijk aanvoelt door jouw lekkere geile nat.

Je vingers gaan ritmisch over je hete knopje en ik maak met mijn eigen hand langzame halen om mijn lul. Ons gekreun vult de hele kamer. We zwepen elkaar er mee op. Je gaat steeds sneller over je klitje en mijn rechterhand gaat in jouw tempo mee. Ik zie aan het aantrekken van de spieren in je buik dat je weer over je grens bent. Je komt voor de tweede keer geweldig klaar, zoniet nog heftiger dan de eerste keer. Als je orgasme jouw lichaam overneemt leun je even naar achter op het bed om het helemaal over je heen te laten komen. Ik word volkomen gek nu. Ik knijp hard in mijn eikel, maar ik ben verloren. Ik ga met je mee in dit overweldigende gevoel. Na twee laatste lange langzame halen met mijn hand komt er vanuit mijn onderbuik een gevoel opzetten wat mijn hele lichaam prikkelt. “Kom maar” zeg je zachtjes, terwijl jij je gezicht bewust weer wat dichter bij mijn lul brengt en even kort met je tong over je felrode lippen beweegt. Ik ben mezelf helemaal kwijt. Ik heb totaal geen controle meer over wat nu gaat komen.

Met een luide woeste oerkreet spuit ik hard een eerste dikke warme straal sperma op je gezicht. En meteen daarna nog een. Je opent je mond waar nog eens twee flinke scheuten van mijn geilheid half in je keel en half op je lippen vallen. Ik blijf hangen in een langdurend en vurig orgasme. Diep in mijn bekken wordt de kortsluiting overgedragen aan alle vezels van mijn lichaam, die zo al mijn spieren hard samentrekken. Ook mijn gekreun blijft doorgaan. Ik ben werkelijk alle grenzen over. Ik voel mijn licht in mijn hoofd, alles draait.

Als ik trillend op mijn benen weer wat bijkom zie ik de warme gloeiende witte stralen sperma langs je rode wangen naar beneden stropen. De laatste druppels zaad glijden van mijn eikel en vallen op je borsten. Met je wijsvinger haal je het sperma van je wang. Langzaam lik je eerst met het puntje van je tong het topje van je vinger, vervolgens laat je jouw lippen je vinger omsluiten. En alsof je net een stukje slagroom van je vinger sabbelt neem je het zaad tot je. Je proeft mijn warme romige zaad samen met de zoete smaak van je eigen kutje. Je geniet er zichtbaar van. Ook voor mij is het een geweldige aanblik om je zo te zien. Terwijl ik nog op adem probeer te komen duw ik je terug op het bed. Ik geef je een heerlijke lome tongzoen, waardoor ik mijn eigen zaad in jouw mond proef. Wat zoet begon eindigt zodoende dan toch nog een klein beetje bitter.

Deze ultieme climax van sensuele chemie en prikkelend verlangen heeft onze lichamen getaand. Het vuur is voor even geblust. Maar van jouw aanzicht kan ik hoe dan ook geen genoeg krijgen. We zijn allebei een beetje kleverig en ruiken naar heerlijke, stomende seks. “Zullen we zo dan maar weer douchen?” vraag ik met een knipoog terwijl ik het sperma op je borsten plagend uitwrijf. We houden allebei wel van symboliek in het spel van verleiden en verleid worden. Zullen we elkaar na vandaag nog eens zien? We zwijgen erover. Het zou het gevoel van vandaag alleen maar verpesten. Het is hoe dan ook een jurkjesdag geworden om nooit te vergeten!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *