— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Grenzeloos duet, deel 2

David:

Wat een uitzicht! Ik kijk in de spiegel en zie hoe je mijn keiharde lul langzaam in je mond laat glijden, plagerig op mijn eikel zuigt en vervolgens hem weer helemaal in je mond neemt. Je weet precies waar je mee bezig bent. Ik doe mijn ogen dicht en even draaien mijn pupillen weg in mijn oogkas. Dit voelt zó goed! Bij elke haal wacht je, maar niet te lang. Je weet verdomde goed het momentum op te bouwen. Als je steeds sneller begint te pijpen neem ik het er ook echt van. Met mijn heupen naar voren gedrukt en mijn linkerhand op je hoofd begin ik met je ritme meer weerstand te geven. Ik krijg een waas voor mijn ogen en de omgeving om me heen verdwijnt helemaal. Het is nu alleen nog maar jij en ik en je vreselijk geile tong en lippen die me volledig onder hypnose lijken te hebben. Je rechterhand speelt voorzichtig met mijn ballen. Ik zoek met mijn hand de jouwe hand op. Ik ben zo geil dat ik weinig pijn zal voelen. Ik wil dat je harder in mijn ballen knijpt. Ik knijp dan ook wat lomp in je hand. Je stopt even en kijkt omhoog. Waar je ogen net nog heel onschuldig naar me keken, kijken ze nu wat duivels. Je lijkt de hint te hebben begrepen en je ogen lijken te zeggen: ‘Je hebt er zelf om gevraagd David’. Je tong maakt langere halen. Het is een heerlijk gevoel dat warme vochtige mondje om mijn harde kloppende penis en je hand die ruw met mijn ballen speelt. Je merkt aan mijn lul dat ik het soms iets té lekker vind en stopt dan ook even. Voordat je zelf iets kunt doen til ik je omhoog en zit ik je op het wastafelmeubel..

Anna:

Je wilt harder, meer, intenser. Dat had ik allang gemerkt, maar het is zo heerlijk je zo te plagen dat je grenzen vervagen. Dus als je me hint een tandje erbij te doen laat ik me dat geen twee keer zeggen. Ik pak je ballen ruw vast en kras er langzaam met mijn nagels overheen. Ik voel je warmer en groter worden en stop even. Je verrast me door van het moment gebruik te maken, me op te tillen en me op de wastafel neer te zetten. Ik kijk je aan, mijn ogen staan triomfantelijk en mijn lippen zijn nog vochtig en rood. De blik in jouw ogen is onbeschrijflijk, een combinatie van verdwaasdheid door wat je net is overkomen en pure geilheid. Je buigt je voorover en bijt zacht in mijn onderlip. “duiveltje”. Fluister je in mijn oor. Je kust zacht mijn hals en je handen vinden mijn tepels. Je knijpt er zacht in. Ik kan een kreun niet onderdrukken, ik wil dat je verdergaat. Mijn handen pakken je hoofd vast en met een ondeugende blik loods ik je naar de plek waar ik je nu wil voelen. Je gaat op je knieën voor me zitten en ik sla mijn benen over je schouders. Ik probeer je zo wat dichterbij te dwingen, maar je geeft nog wat weerstand. Je lacht en je ogen verraden dat je me een koekje van eigen deeg gaat geven. Je buigt je hoofd en geeft me zachte kusjes op mijn enkel, steeds ietsje verder naar boven via mijn kuiten naar mijn dijen. Net op het moment dat je vlakbij bent stop je. Ik kijk je met mijn zieligste pruillip aan en duw je zachtjes met mijn benen dichterbij. Je ziet dat ik naar je verlang, mijn lipjes staan uitnodigend voor je open.

David:

Met mijn beide handen over je bovenbenen heen kom ik dichter bij je smachtende kutje. Ik blaas zachtjes over je hete lipjes. Kus de ene, vervolgens de andere. Daarna kus ik je net boven je kutje en blijf even met mijn lippen op je huid geplakt. Voorzichtig ga ik met het puntje van mijn tong over je uitnodigende lipjes. Met mijn tong ga ik een klein stukje je kutje in en proef je heerlijke geilheid. Geleidelijk gaat mijn tong wat meer naar boven en lik korte likjes langs je klit, maar raak je inmiddels wat opgezwollen klitje niet aan. Nu ben jij het die hunkert naar de ultieme aanraking. Je geeft nog wat extra kracht met je benen die over mijn schouders liggen. Zelf wil ik ook niks anders. Ik wil zo graag met mijn tong over je gevoelige plekje gaan. Nog even draai ik plagerig rondjes om je clitoris, maar dan ga ik ineens recht op mijn doel af. Ik ga met mijn volle tong over je knopje en vervolgens met kleinere snellere halen. Dan stop ik weer en zuig ik aan je kloppende klitje. Je hele lichaam deinst mee met de bewegingen van mijn tong en mijn mond. Je luider wordende gekreun klinkt goedkeurend en ik voel je heupen steeds heviger meebewegen. Dan wissel ik korte snelle halen met mijn tong weer af met lange om daarna weer heerlijk aan je klitje te sabbelen. Heerlijk zoals ik het nat uit je kutje op lik. Ik wil méér proeven. Ik laat mijn tong nu wat dieper in je kutje gaan. Als mijn tong zijn weg weer naar boven heeft gevonden besluit ik om twee vingers in je kutje te laten glijden terwijl ik steeds sneller over je clitoris lik. Als ik weer even stop bijt ik zachtjes op je klitje.

Anna:

Mijn heupen schokken ongecontroleerd, er is geen vezel in mijn lijf die ik nu nog onder controle heb. Ik laat me meevoeren op het ritme van je tong en lippen. Elke keer als ik net denk dat ik uit elkaar spat van genot stop je even en vlinder je zacht met je tong langs mijn klitje. Mijn gekreun klinkt steeds harder, ik kan me simpelweg niet stilhouden en ik heb er ook geen zin in. Ik wil dat je hoort hoe gek je me maakt. Ik voel dat je je vingers in me laat glijden en een harde kreun ontsnapt aan mijn lippen. De combinatie van je vingers diep in mijn kutje en je tong op mijn klitje maakt het bijna ondragelijk. Op het moment dat je je vingers licht kromt houd ik het echt niet meer. Ik kom wat rechter op zitten en zet mijn been op de wastafel. Je kijkt me aan en ik gebaar je te komen staan. Ik wil niet klaarkomen door je vingers, ik wil jouw harde lul diep in me voelen. Je pakt me bij mijn heupen en ik voel je eikel tegen mijn kutje aan. Je buigt je voorover en geeft me een lome lange tongzoen en dringt dan langzaam bij me binnen, intens genietend van het moment. Ik voel hoe hard en warm je bent en sla mijn benen om je heupen om je dieper in me te voelen. Ik dwing je even stil te blijven staan en geniet van het heerlijke gevoel. Jouw harde lul eindelijk in me, dit moment, waar we zoveel over gefantaseerd hebben en het is nog beter dan een enkel woord ooit zou kunnen omschrijven. Dan laat ik je los en je begint zachtjes te stoten, mijn borsten deinen mee op het ritme van onze lijven.

David:

Met bedachtzame stoten ga ik op en neer in je heerlijk warme en natte kutje. Een ingetogen, opgewonden grom laat jou merken hoe intens ik van dit moment geniet. Nu we elkaar eindelijk voelen zoals nu, met die geilheid en spanning die van het ene naar het andere lichaam giert en weer terug, verliezen we ons helemaal in het moment. Ik til je op bij je heupen en zet je nog iets meer naar voren op het randje van de wastafel zodat ik nog dieper in je kan doorstoten en nog wat meer kracht kan meegeven. Als ik, met onze beide heupen naar voren, helemaal doorduw sidder je even. Ook ik laat mijn hoofd even helemaal naar achter vallen van genot. Als ik weer opkijk dwalen mijn ogen over je hele lichaam. Ik wil alles van je in me opnemen. Heerlijk om mijn lul in en uit je kutje te zien gaan. Ik voer het tempo op en mijn stoten worden steeds harder, net als het geluid dat van ons afketst als we elkaar steeds harder raken. Mijn ademhaling wordt zwaarder en een luid en grauw opgewonden gekreun ontsnapt zo nu en dan uit mijn keel. Met jouw harde gekreun spoor je me aan om me helemaal te laten gaan. Je hand duwt tegen mijn borst en je zet plagend je nagels in mijn borstkas. Ik pak met mijn hand stevig je meewiegende borst. En terwijl ik met één hand jouw rechterbeen vasthoud kneed ik met de andere je borsten. Af en toe laat ik je tepel tussen mijn duim en wijsvinger draaien om vervolgens weer ietwat steviger in je borsten te knijpen. Zachtjes kreun je mijn naam: “David, ik wil meer..” Het ritmische gestoot heeft ervoor gezorgd dat je niet heel comfortabel meer zit. Ik pak je op en…

Anna:

Leidt me aan mijn hand mee naar het bed. Onderweg kan ik niet van je afblijven, mijn handen dwalen over je lijf, willen alles van je voelen. Als je vlak voor het bed staat verras ik je door je een duwtje te geven. Je valt achterover op het bed en kijkt me verwachtingsvol aan. Ik sta voor je en streel even plagerig met mijn handen over mijn lijf om het moment nog wat te rekken, maar ik kan je niet weerstaan. Ik kom langzaam op je zitten, mijn knieën aan weerszijden van je lichaam en met een stoute glimlach laat ik je lul een klein stukje in me glijden. Je kantelt je heupen om je dieper in me te laten verdwijnen maar ik houd je tegen. Nu heb ik de controle. Tergend langzaam laat ik je in me verdwijnen en voel ik hoe mijn kutje je lul omsluit. Dit is zo onbenoembaar geil, ik sluit mijn ogen en kreun zacht. Ook jou hoor ik diep zuchten. Dan laat ik me zakken en voel ik je helemaal diep in me. Mijn handen steunen op je borstkas en ik zit met gesloten ogen op je. Langzaam begin ik zacht op en neer te bewegen. Mijn klitje schuurt zacht langs je buik en het gevoel is hemels. Ik voel dat mijn hele lijf begint te tintelen en ik voer het ritme wat op. Mijn nagels klemmen zich vast in je borstkas, ik ben echt ver voorbij de grens van controle hebben over de situatie. Ik wil nu alleen meer, meer en heftiger. Kleine zweetdruppeltjes verschijnen op mijn hals en borsten en uit mijn mond klinkt een rauwe kreet. Ik voel het komen, ik kan nu niet meer stoppen, dit gevoel is te lekker. Je voelt mijn kutje samenknijpen om je lul heen en…

Wordt vervolgd door David…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *