— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Twijfels

Die laatste keer kwam je met een zucht klaar. Toen moesten we snel wat eten en naar het vliegveld. Ik gaf je een snelle kus en twijfelde hoe lang ik nog door kon gaan met deze relatie. Het gemis, het eindeloze gemis. Als een verterende honger knaag het aan me. Zo nu en dan slaat de twijfel dan ook toe. Hoe zou het zijn als we elkaar wél regelmatig konden zien? Wat als de afstand de enige instandhouding van de spanning blijkt te zijn?

Ik neem een trek van mijn sigaret terwijl ik op het perron sta te wachten. Of ik zenuwachtig ben? Heel erg. Drie maanden. Ik kijk op de klok boven het perron hoe laat het is. Ik huiver. Over drie uur lig ik waarschijnlijk bij je in bed. Moet ik dit nu wel doen? Ik stap de trein in en zet mijn koffer veilig weg. Als de trein het station even later verlaat, en het landschap steeds sneller voorbij trekt, verval ik in dagdromen. Je gezicht als je net bent klaargekomen. De lieve manier waarop je ’s ochtends de dekens van me afrukt, om naar me te kijken. Tot ik er verlegen van word, de warme dekens weer over me heen trek.

Ik val in slaap en word wakker in een andere stad. Verfomfaaid loop ik het station in. Ik zie je gezicht. Vol verwachting probeer je mijn kleine gestalte tussen de kluwen mensen te herkennen. Ah je hebt me ontdekt, je glimlacht, zo lief. Zo heb ik gehunkerd naar je aanwezigheid, je gebaren, je liefkozingen. En zo zal het weer gaan. Opnieuw en opnieuw.

Ik krijg een prop in mijn keel, als ik even later op je bed neerplof. Je hangt mijn jas op en komt naast me liggen. Ik staar naar het plafond. Je begint te praten, je hebt me zo gemist. Op al je verhalen geef ik een steevast ‘hmmm’. Je vraagt waarom ik zo afstandelijk ben. Ik zwijg en kus je zacht. Vang het laatste groen van je ogen voor je ze sluit. Het groen dat mijn twijfels en zorgen doet verdwijnen.

Zo liggen we een tijdje te zoenen en te kletsen. Meerdere malen probeer je vernuftig mijn broek in te komen. Mijn buik trekt zich samen en ik houd mijn adem in, maar dirigeer je hand vakkundig weer naar boven. ‘Straks’ zeg ik, als jij de kus onderbreekt. We knuffelen wat, we kletsen weer. Je doet nog wat pogingen, maar telkens weer ik het plagerig glimlachend af. Je geeft even op. Ik laat je handen over mijn rondingen aaien door mijn kleren heen. Je bijt op mijn lip. Doet nog een poging. Mis.

Ik laat mijn hand nu naar beneden glijden. Masseer je lul dwars door je broek heen. Je houdt je adem in. Ik streel wat over je buik. Tevergeefs doe jij nog een poging om naar binnen te komen. En besluit dan het maar van buitenaf te proberen. Je handen wrijven over de stof die over mijn kruis gespannen staat. Dit mist zijn doel niet. Maar ik pak je hand resoluut vast en leg hem op mijn linkerborst. Je bijt in mijn oorlel terwijl ik zachtjes net je broek in glip en boven je boxer blijf strelen. Je vertelt me dat je dit het opwindenste vind. Een vrouw die je laat bungelen. Laat wachten. Mits ze mooi en sexy genoeg is. ‘En dat ben je’ hijg je erachter aan.

Mijn hand heeft je vochtige boxer gevonden. Je lul is warm en hard, en als ik met mijn wijsvinger het topje aanstip, merk ik dat hij nat is van het voorvocht. Eindelijk mag je mijn top uitdoen. Je vingers trillen als je mijn bh losmaakt. Ik geniet als ik mijn borsten tegen jouw blote borstkas voel. Je handen dwalen over mijn rug. Ik maak de knoop van mijn broek los en jij rukt hem naar beneden. Al snel liggen we met onze blote lijven tegen elkaar te wrijven. Je hand daalt nu resoluut tussen mijn benen neer. Met je middelvinger strijk je door mijn natte kut, van achter naar voren.

Je blijft rusten op mijn klit. Onderbreekt de kus en trekt je hoofd terug. Je kijkt me aan, je blik lijkt te twijfelen tussen mijn ogen en mijn mond. Ik bijt op mijn lip als je middelvinger zachtjes over mijn clit begint te cirkelen. Hijgerig adem je uit. Ik duw mijn onderlijf dichter naar je toe. Je hele hand is nu nat van mijn vocht. Je steekt een vinger naar binnen en ik kreun. Buig weer naar je toe en kus je terwijl je me afwisselend snel en langzaam vingert. Als ik op het punt sta klaar te komen stop je. Ik open mijn ogen en je kijkt me plagerig aan. ‘Straks’ zeg je triomfantelijk. Ik daal een beetje af, bijt zachtjes in je linkertepel. Kijk je van tussen mijn haren aan.

Dan verplaats ik naar rechts, mijn haar kriebelt op je borst, en klem je andere tepel tussen mijn tanden. Ondertussen strijk ik met mijn tong over het topje. Je kreunt en slikt. Dan daal ik, mijn haar als een sleep over je buik trekkend, af naar je lul, waarvan ik de natte eikel al tegen mijn buik voelde rusten. Je kijkt me aan terwijl ik mijn tong uitsteek en je eikel een vlugge lik geef. Ik blijf je strak aankijken terwijl ik langzaam mijn mond open en je lul met mijn hand ondersteunend naar binnen zuig. Je sluit je ogen kort en zucht. Ik begin je te pijpen. Geniet van je aanmoedigende gekreun en je hand die af en toe een borst grijpt. Ik masseer je ballen en span mijn lippen nog meer aan.

Af en toe hou ik een fractie van een seconde op, lik de stam en ga dan weer verder. Neem je in mijn mond en cirkel met mijn tong over het randje. Steeds sneller. Als ik buiten adem ben, stop ik even en ga met mijn hand verder. Bekijk je terwijl je daar op de kussens ligt te kronkelen. Ongenadig laat ik je bungelen op het randje van je orgasme. Trek je terug en duw je er bijna overheen. Ik stop plotseling en je kijkt me vragend aan. Ik ga liggen, trek je over me heen en duw mijn kut richting je hunkerende lul. Je stoot enthousiast. Ik sla mijn benen om je middel en duw je nog dieper naar binnen. Ondertussen hou ik je hoofd tussen mijn handen en kijk je indringend aan.

Je stoot een paar keer wat sneller en ik krom mijn rug terwijl ik hijgend fluister dat ik zo veel van je hou. Mijn natte kut omsluit je strak en precies. ‘Oh mijn god’ zeg je en je sluit je ogen terwijl je steeds sneller in en uit beweegt. Mijn kut maakt soppende geluiden. Je voert het tempo nog steeds op en ik denk dat ik zal exploderen van geluk. Mijn vingernagels zinken in je schouderbladen. Ik krom mijn rug en meteen neem je een tepel in je mond. Dan stop je en ik ga snel op handen en knieën voor je zitten. Je ziet mijn roze openstaande spleetje en je haalt er nog eens je vinger door. Zo ontzettend nat.

Ik voel hoe je lul perfect naar binnen glibbert. Je likt je hand af en ik kreun. Je bewegingen zijn nu haast ongecontroleerd. Ongenadig hard strijkt je pik langs mijn g-spot en ik sluit mijn ogen. Slik, bijt op mijn lip en plaats mijn handen wat verder uit elkaar. Je grijpt naar mijn borsten die recht omlaag hangen. Maar je wil me aankijken terwijl je komt. Je legt me weer op mijn rug en sabbelt heel even op mijn klitje. Snel echter, dring je weer naar binnen en je gaat ritmisch door. Je veegt een lok uit mijn gezicht en ik leg mijn handen nu op je billen. Duw je steeds een stukje dieper. Ik fluister je naam. Je raakt uit je concentratie.

‘Wat is er?’ vraag je hijgerig terwijl je het ritme weer te pakken probeert te krijgen.
‘Ik hou van je’ zeg ik, terwijl jouw stoten mijn woorden een hijgerige ritmiek verlenen. En dan, komen we tegelijk klaar. Kreunend en hijgend, hortend en stotend komen onze orgasmes tot stilstand. Je blijft in me en gaat naast me liggen. Ik voel je net nog zo harde lul verslappen. Je strijkt over de zijkant van mijn hals. Kriebelt in mijn haar en geeft me een kusje op mijn neus.

‘Ik hou ook van jou.’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *