— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Just Another Day… (deel 1)

Lisanne was een gelukkig getrouwde vrouw, die met man in kind in de binnenstad woonde van wat men noemt een typische middelgrote plaats: levendig, maar aan de andere kant intiem genoeg om niet verloren te gaan in de drukte. Ze leefde een onbezorgd, alledaags leven, na een jarenlang zwervend bestaan gekend te hebben als stewardess. Bij de geboorte van hun kind had ze met haar man afgesproken dat zij de eerstkomende jaren thuis zou blijven om voor het kind te zorgen en om een plekje te vinden ‘op de grond’, zoals dit altijd zo mooi in luchtvaartkringen gezegd wordt.

Zij was wat mensen noemen het prototype van een tutje: huisje, boompje, beestje, altijd netjes gekleed en zeer beleefd in de omgang. Een schril contrast met haar vroegere leefwereld van Peter Stuyvesant, vol sex en glamour, zou je zeggen. Vol afgrijzen kon ze dan ook spreken over die oude wereld, de mensen die erin leven en de dingen die voorvallen. Stiekem verlangde ze echter wel eens terug naar de dagen dat haar leven een spannende roman was, met het ene avontuur na het andere.

Eigenlijk koketteerde Lisanne graag met haar imago. Ze bedekte haar lichaam altijd decent, maar zorgde er wel voor dat haar kleding haar lichaam altijd in vol ornaat toonde. Vroeger was Lisanne een echte stoot: slank lichaam, prachtige benen, gebronsde huid, grote borsten en lang donker haar. Als stewardess, op het strand, trok zij vanzelf veel bekijks. Ze speelde altijd met die belangstelling: aan de ene kant afhoudend, maar aan de andere kant ook regelmatig uitdagend door bijvoorbeeld in de disco voor het oog van de mannen nèt even zwoel met haar heupen te draaien. Slechts één keer had het echter daadwerkelijk tot iets meer geleid dan een vluchtig nachtzoentje op de gang van het hotel… maar daarover een andere keer.

Na de geboorte van haar kindje voelde Lisanne zich best wel onzeker over haar lichaam. Ze is wat dikker geworden, en door de voedingen zijn haar grote borsten wat gaan hangen. Haar man grapt wel eens dat zij als Rubensvrouw alleen maar aantrekkelijker voor hem geworden is. Hun sexleven is best goed maar toch… knaagt er wel eens iets bij Lisanne. Een vaag gevoel over vroeger, toen ze met haar lichaam elke man een bobbel in de broek bezorgde, het avontuur toen met die piloot, waarover ze haar man niet durft te vertellen, maar waaraan ze nog regelmatig terugdenkt… het is allemaal zo gewoontjes geworden. Hoewel haar man enorm sexueel ingesteld is, komt ze toch regelmatig te kort. Ze zijn ook te druk, met de baby, met het huis, met… ja, met wat eigenlijk?

Terwijl Lisanne op een dag weer eens druk bezig is met de huiselijke beslommeringen, wordt er plots geklepperd met de brievenbus. Sinds de bel stuk is, is dat het teken dat er iets of iemand voor de deur staat. Lisanne rept zich naar beneden over de steile trappen, maar eenmaal beneden staat er niemand voor de deur. Zeker de buurvrouw geweest, die op dit tijdstip altijd even gedag komt zeggen. Ze wil zich net omdraaien, als zij op de deurmat een memorystick ziet liggen. Vreemd. Misschien iets voor haar man waar ze niets vanaf weet? Of zomaar een relatiegeschenk? Nou ja, nu het niet geadresseerd is, kan het vast geen kwaad om eens even te gaan kijken.

Nieuwsgierig geworden loopt ze naar boven. Heerlijk dat ze de tijd voor zichzelf heeft sinds haar kind een dag in de week naar de crèche gaat. Ze zet de PC aan en steekt de stick in het slot. Vooraf had zij zich nog zorgen gemaakt dat ze de stick niet zou kunnen uitlezen –ze is echt onhandig met computers- maar ziedaar: onmiddellijk komt een dialoogbox op met de content van de stick. Het gaat om een filmpje, zoveel zegt de extensie AVI haar nog wel. Rare titel, ‘XXX’. Toch een geintje van haar man, die wel vaker dit soort dingen uithaalt? Ze dubbelklikt op het bestand en Windows Media Player wordt gestart.

Een vaag beeld komt op, trillerig, onscherp. Een gordijn, een kozijn, een gevel… plots herkend ze het: het is een shot van de voorgevel van haar huis. De camera focust en ze herkent het nu duidelijk als de camera inzoomt op het typische dakkapelletje, waarachter de slaapkamer van Lisanne ligt. De gordijnen zijn open en plots ziet ze zichzelf door het beeld lopen… Het schaamrood vliegt haar naar de kaken. Wordt ze begluurd? Instinctief kijkt ze naar buiten. Niets te zien, alles rustig. Maar de film loopt door en het ergste blijkt waar… men heeft haar naakt gefilmd!

Het beeld blijft trillen, alsof de camera maar met een hand vast gehouden wordt, terwijl de andere iets anders doet… ze wil er niet aan denken. Ze kan ook aan niets anders denken, want voor haar ogen ziet ze het ergste ontrollen wat een vrouw kan overkomen: ze is gefilmd terwijl ze zichzelf aan het bevredigen is! En niet zomaar, neenee. Ze weet precies wat komen gaat. Dit is de dag precies een week geleden, toen ze ook alleen was. Ze had liggen zonnen op het balkon, lekker privé in een hoekje. De zon had haar huid warm gemaakt, en ze had besloten haar bikinitopje uit te doen. Bij het insmeren had ze bemerkt dat de zomer de uitwerking op haar klieren niet gemist had: haar tepels waren stijf geworden bij de aanraking met de koude zonnebrandcrème. Een heerlijk gevoel, waarbij een siddering vanuit haar hals, door haar buik naar haar kruis getrokken was. Ze merkte nu ook dat haar slipje best wel strak zat om haar voller worden schaamlipjes. Zachtjes gleed haar hand tussen haar benen, in haar nat geworden grotje. Ze kreunde zacht. Het was best lang geleden geweest en met het vooruitzicht dat haar man weer eens drie dagen weg was…

Ze besloot naar boven te gaan, en zichzelf eens lekker te verwennen. Ze vleide zichzelf op het bed om haar benen te spreiden, precies zoals ze met haar man zou doen als die haar nam op het randje van het bed. Maar hij was er nu niet. Ooit had ze van hem een dildo cadeau gekregen. Hoewel het cadeau haar in het begin maar matig kon bekoren, wist ze dat het haar man ontzettend geil maakte, dus had ze hem nooit weggegooid. Altijd als ze de dildo samen gebruikten, deed ze echter preuts of zij geen benul had hoe ze er mee om moest gaan. Als haar man eens wist… Geroutineerd drukte ze de zuignap op de vloer, waarbij de penis rechtop naar boven wees. Het was een enorm paars ding, heel wat anders dan die van haar man, die best wel een kleintje had. Nog een voordeel: deze bleef altijd stijf, terwijl haar man toch vaak voortijdig klaarkwam, en zich al op zijn rug rolde als haar orgasme nog maar op het punt van beginnen stond.

Wijdbeens zette ze zich over de kunstlul heen en bewoog zichzelf naar beneden, in spreidstand door de knieën heen. Bij de eerste aanraking tegen haar clitoris golfde het verlangen door haar lichaam heen. Ze vond het altijd best lastig om het kunstmatige, harde voorwerp naar binnen te krijgen, maar ze was nu zo nat dat het allemaal als vanzelf naar binnen gleed. Ze begon pompende bewegingen te maken, op en neer. Ze liet haar hoofd in haar nek vallen, meegesleept als ze werd in de door haarzelf opgewekte ritmische bewegingen. Een orgasme kwam op, ze hield het niet meer. Haar knieën werden slap, waardoor ze achterover viel, op haar handen. Tegelijk draaide ze haar benen naar buiten, waardoor er een volle inkijk ontstond op haar natte, kloppende kut, terwijl deze langzaam over de paarse dildo heen en weer gleed.

Ze was gefilmd! Ze was gefilmd! Tijdens haar meest intieme moment! Het beeld werd erg schokkerig nu: het was inmiddels duidelijk dat degene die de camera hanteerde, zichzelf ook aan het bevredigen was. Een rare gedachte: ze was waarschijnlijk tegelijkertijd klaar gekomen met een onbekende, zonder dat ze het zichzelf bewust was. Ze schaamde zich. Tegelijkertijd wond het haar ook een beetje op. Het was een nieuw hoofdstuk in het geheime onderhuidse bestaan, verborgen onder dat preutse uiterlijk. Een spannende, geile gelaagdheid. Als haar man die beelden maar niet onder ogen zou krijgen. Of was hij het juist geweest die het opgenomen had, en was het allemaal een vooropgezet plan, die drie dagen weg, het paarse cadeau? Ze werd nu echt een beetje onzeker en zenuwachtig. Wel geil….

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *