— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Pinksteren in Parijs

Na Pasen had ik het uitgemaakt met mijn vriend Paul. Ik heb hem niet verteld dat ik vreemd was gegaan met Luc, een in Parijs wonende manager van ons filiaal in de Franse hoofdstad.
Op Goede Vrijdag bleek hij in Nederland te zijn. Een paar uur later kreeg ik de lekkerste beurt die ik ook in mijn leven gehad had. Toen hij me na afloop vroeg wat ik met Pinksteren deed, besloot ik spontaan dat ik dan in Parijs zou zijn.

In de tussentijd hadden we wel telefoonseks, maar niet zo vaak als we gewild hadden. Paul en ik waren uit elkaar, wat niet wilde zeggen dat hij meteen een ander huis had. En ik vond het niet in de haak om telefoonseks met een andere man te hebben terwijl je ex in de woonkamer het internet afspeurt naar een woning.

In plaats daarvan had ik aardig wat energie gestoken in het verliezen van wat kilo’s die ik gewonnen had dankzij eten en snoepen uit frustratie. Ik was naar de kapper geweest, was afgevallen en paste weer in een paar hele uitdagende lingeriesetje.

Helaas kreeg ik de vrijdag voor Pinksteren geen vrij. Maar Luc bleek ook te moeten werken, dus we deelden het leed samen. Ik wilde vrijdagavond de trein naar Parijs nemen. Hoefde niet, want Luc legde me hoe ik voordelig kon vliegen. Dan kon ik sneller bij hem zijn.
Zo gezegd, zo gedaan. Luc stond bij de aankomsthal op me te wachten. Hij had zijn overhemd een stukje open staan, zodat ik zijn blonde en grijze borstharen kon zien. Wat was hij toch heerlijk mannelijk. Een verademing na Paul.

“Dag lekker beest”, fluisterde ik uitdagend.


Hij lachte van oor tot oor en zijn ogen kregen pretlichtjes.
“Zie je wel dat Parijs en seks een Siamese tweeling zijn”, zei hij voordat hij me een zalige zoen gaf.

Ik meldde expres dat ik in het vliegtuig al gegeten had, dus ik was klaar voor de start.

“Niet zo hongerig, meisje”, waarschuwde hij belerend met zijn heerlijke diepe stem.

Wat zou hij voor me in petto hebben? Ik nam me voor om hetzelfde te doen als de vorige keer en hem de touwtjes in handen te geven. We liepen naar zijn auto. Hij hield het portier voor me open. Voordat ik instapte kreeg ik een complimentje omdat ik er zo goed uit zag.

“Dank je. En dan weet je nog niet eens wat er onder zit.”

Luc zei niets. Maar toen hij naast me zat, pakte hij me onverwacht beet, maakte nog een knoopje van mijn al openstaande bloesje los en gluurde naar mijn ondergoed.

“Goede keuze”, stelde hij tevreden vast.

Tijdens de rit naar het centrum van Parijs zat hij af en toe aan mijn bovenbeen. Alleen mocht ik niet aan hem zitten, want de bestuurder kon ‘in het kader van de verkeersveiligheid niet afgeleid worden’. Ik werd steeds geiler. Onderweg keek ik naar zijn handen. Twee verrukkelijke handen waarmee hij me straks zou gaan verwennen.

Even later zaten we op de trappen van de Sacré-Coeur, een kerk vlakbij Montmartre waar kunstenaars aan het schilderen waren. Dat boeide me niet. We zaten als twee verliefde tieners te zoenen. Zoenen. Alleen maar zoenen. Ik probeerde hem een tongzoen te geven, maar hij gaf aan het niet te willen.

“Bewaar dat maar voor straks”, zei hij.

Hij streelde mijn gezicht. Ik rilde van heerlijkheid. We hervatten het zoenen. Gewoon zoenen. We bleven daar een tijdje zitten zoenen.

“Kom, we gaan. Als we hier nog langer blijven zitten krijgen we zo’n houten kont dat we de
rest kunnen vergeten.”

Ik moest lachen en gaf Luc nog een zoen. Hij bleek vlakbij te wonen. Ik bood hem nog net de gelegenheid om zijn huisdeur dicht te doen. Ik brandde van verlangen en greep zijn zalige lichaam stevig beet. Nu wilde hij wel tongen. Al zoenend, stelend en kleding uittrekkend bewogen we ons naar de slaapkamer. Eenmaal uitgekleed kreeg ik ineens een klapje onder mijn achterwerk, direct gevolgd door strelen op diezelfde plek. Maar daarna volgde een hardere klap op diezelfde plaats, weer gevolgd door strelen. Nu was de andere bil aan de beurt. De klappen werden harder en het tempo ging omhoog. Hoe sneller het tempo, hoe geiler ik werd. Ik greep naar zijn prachtpik. Die was al aardig stijf.

“Neuk me zo hard als je kan”, hoorde ik mezelf zeggen.

Dat maakte de zaak bijzonder stijf. Hij deelde nog een paar zalige harde klappen op mijn kont uit als een soort finale. Daarna gebaarde hij dat ik op bed mocht gaan liggen. Ik lag amper toen ik hem al in me voelde. Na een tijdje veranderden we van standje. Ik lag op mijn zij, hij lag achter me. Zijn pik was keihard en hij leek niet te stuiten. Bij dit standje kon hij me lekker strelen of met mijn tepels spelen, wat hij dan ook niet naliet.

“Ik wil bovenop”, hijgde ik op een moment.

Mijn verzoek werd meteen ingewilligd. Ik wist nog van de vorige keer hoe lekker hij dat vond. Ik moest wel oppassen dat hij niet uit me schoot omdat ik zo nat was. Mijn kont deed een beetje pijn van het slaan, maar het was lekkere pijn. Een hele poos later lagen we hijgend naast elkaar. Toen hij weer op adem was, stond Luc op. Hij kwam terug met een champagnekoeler met ijs en een fles bubbels. Die maakte hij geroutineerd open. We hadden dorst, en de champagne gleed er in als limonade.

“Aàààh!” gilde ik ineens.

Luc had een ijsblokje gepakt en wreef ermee over mijn bezwete lichaam.
De sadist begon te schateren. Ik sprong van bed af, rende naar de koeler en pakte zelf een ijsblokje. Ik zou hem leren. Hij draaide snel op mijn buik, maar dat hield me niet tegen.
Voordat hij een kik kon geven, hield ik het bij zijn anus. Aan de onderkant wel te verstaan. Dat hele gevoelige plekje van kerels. Nu was het zijn beurt om een gil te slaken. Hij draaide als de sodemieter op zijn rug en ik ging meteen bovenop hem liggen. We gingen weer zoenen. Luc streelde met zijn zalige handen over mijn rug totdat we draaiden. Hij daalde af naar beneden.

“Zal ik eens met het alfabet aan de slag gaan?” vroeg hij.

Ik had er over gehoord. Hij ging met zijn tong het alfabet schrijven bij mijn clitoris.

“Laat maar voelen hoe goed je op school hebt opgelet”, zei ik op ietwat strenge toon.

Ik kan garanderen dat hij een mooi cijfer voor taal had. Waarom had het alfabet maar 26 letters? Hij wist precies waar hij zijn moest met die lekkere geile tong van hem. Het interesseerde me geen lor bij welke letter hij was, zolang hij hier maar mee door ging.

“Moet ik mijn huiswerk ook in hoofdletters maken?”

“Absoluut. Voor mijn part in tienvoud”, beval ik.

En o, wat was dit een braaf slaafje. Ik kronkelde als een gek. Mijn lichaam stil houden was echt te veel gevraagd. Ik kwam een paar keer klaar, een keer zo hevig klaar dat ik bang was om buiten westen te raken. Na afloop dronken we weer champagne. Ik wist dat hij recht had op een uitgebreide pijpbeurt, maar ik kón niet meer.

“Morgen krijg jij zo’n verwenbeurt. Nu zijn die heel even uitverkocht.”

Hij lachte en streelde mijn borsten.

“Lieve meid, het is al een tijdje morgen. Maak je niet druk. We hebben heel Pinksteren nog.”

Na een uitgebreide nachtrust legde hij me bij een ontbijtje met koffie, croissants en seks uit dat er onder je kont allerlei zenuwen bijeen komen.

“Een klap op de juiste plek zorgt voor de juiste reactie”, besloot hij zijn betoog.

“Als je hier workshops in geeft, kun je met vervroegd pensioen”, verzekerde ik hem.

De kamer was gevuld met zijn schaterlach. Wat later met zijn gekreun omdat hij werd afgezogen. Dat zou niet de laatste keer zijn. Het werd onze beste Pinksteren ooit.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *