— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Wat doe je met Pinksteren?

“Dea, ik heb geen zin.”
Met die vijf woorden kon je de laatste tijd het seksleven van Paul en mij samenvatten. Nou, ik had dus wel zin. Ik had al geprobeerd om er over te praten. Hij was er dol op om gepijpt te worden, maar hij vertikte het om met zijn tong mijn vagina te verwennen. Kwam het daardoor?

“Het komt nergens door. Ik ben gewoon moe. Mag ik? Uiteindelijk ben ik een hardwerkende man!” snauwde hij.

Ja, en? Ik was een hardwerkende vrouw, maar moest ik daarom leven als een non?

Het bedrijf waar ik werkte had verschillende vestigingen in Europa, en sinds een tijdje had ‘Parijs’ een nieuwe manager: Luc. Ik had uitsluitend telefonisch contact met hem. Het viel me direct op dat hij een mooie, diepe stem had. Al snel werden onze gesprekken wat persoonlijker.

Toen Paul op zakenreis was, belde Luc me thuis op. Het duurde niet lang voordat we telefoonseks hadden. Lang geleden dat ik zo hevig was klaargekomen. Daarna nam ik hem onder handen. Hij kreunde zo aanstekelijk, ik kwam zelf ook nog een keer.

Volgens Luc straalt Parijs seks uit.

“Niet als ik er een weekendje met Paul naartoe ga”, verzekerde ik hem.

“Waarom kom je niet eens een keertje naar me toe?” vroeg Luc meteen.

Maar ik had twee problemen. Ik was behoorlijk aangekomen. Dat zei ik ook eerlijk tegen hem. Het was mijn eigen schuld, want ik vrat mijn ongenoegen over mijn seksleven weg Verder had ik zakelijk gezien geen reden om naar Parijs te gaan. Ik zou dus moeten zeggen dat ik met een vriendin weg wilde. Ik moest op een gunstig moment wachten én bepalen welke vriendin er voor me zou kunnen liegen.

Dat goede moment liet nog even op zich wachten. Paul was boos omdat ik op Goede Vrijdag moest werken. En dat terwijl meneer zelf op zakenreis was. Maar vrijdagochtend belde hij me op. Er liep iets uit en hij zou zaterdagavond pas terug zijn. Het boeide me niet meer. Opgeruimd stond netjes.

Die middag waren er weinig mensen op kantoor. Iedereen die weg kon, maakte zich uit de voeten. Plotseling stond er een hele knappe, goed geklede man met ontzettend mooie ogen in mijn werkkamer. Hij was een stuk ouder dan ik. Daar val ik normaal niet op, maar nu wel. Hij had een buikje, wat ik hem meteen vergaf omdat de rest er zalig uit zag.

“Kan ik iets voor u doen?” informeerde ik zakelijk.

“Waarom zo formeel?” vroeg hij.

Die stem herkende ik uit duizenden. Ik dacht dat ik gek werd. Mijn hart bonkte alsof ik weer een puber was.

“Paul heeft me gebeld. Hij is in het buitenland en kan morgenavond pas terug zijn”, kreeg ik er met moeite uit.

“Wat jammer, nou”, zei Luc spottend. “Als je me zoekt, ik logeer in dit hotel.”

Hij legde zijn visitekaartje op mijn bureau met daarop het hotel plus kamernummer. Ik verstopte het snel. Net op tijd, want er kwam iemand aan. Luc zei dat hij de dame achter die fraaie stem eens wilde zien. Daarna vertrok hij. Maar even later stuurde hij me een SMS: Die kilo’s staan je lekker.

Ik ging ogenschijnlijk braaf naar huis. In werkelijkheid ging ik naar het hotel waar Luc logeerde. Hij had me een SMS gestuurd met de vraag of ik in de bar op hem wilde wachten. Ik twijfelde geen seconde. Echt niet.

De laatste week had ik veel nagedacht over mijn relatie met Paul. Ik had er genoeg van. Niet alleen de seks lag op zijn gat.

Even later zaten Luc en ik tegenover elkaar te eten. Ik was eigenlijk het liefste direct naar boven gegaan, maar Luc wilde dat onze magen gevuld zouden zijn.

“Dan kunnen we er straks tegenaan”, fluisterde hij met zijn sexy stem.

Wat had ik een zin in seks met deze man! Toen we in de lift zaten, kon ik mijn handen niet meer thuis houden. Gelukkig was zijn kamer vlakbij. Ik hield het niet meer. Ik stond tijdens het zoenen ongegeneerd tegen hem aan te rijen. Het kon me allemaal niet meer schelen.

Ik dacht geen seconde aan Paul. Alleen het ‘hier en nu’ telde. Wij haalden het bed niet. We lagen in no time op de vloer. Maakte niet uit. De vloerbedekking was lekker zacht. Ik had nauwelijks gelegenheid gehad om te bekijken wat er in me zat. Maar zo te voelen was het formaat uitstekend. Wat ouder of niet, aan zijn uithoudingsvermogen mankeerde niets.

“Lekker voorgerechtje”, zei hij toen hij uit me kwam. “Zin in het diner?”

“Hoe meer gangen, hoe beter”, lachte ik.

Luc beloofde dat hij me eens goed zou verwennen. Ik moest alleen wel even mijn handen thuis houden. Bij zijn bed lag een paar handboeien. Geroutineerd maakte hij de ene kant aan de spijlen van het bed vast. Aan de andere kant van de boeien zat een randje roze bont om het metaal. Die waren voor om mijn polsen. Moest ik dit wel doen?

“Niet zenuwachtig zijn”, zei hij met zijn opwindende stem. “Kom maar hier, lekker ding. Ga er maar eens voor liggen, en concentreer je alleen op jezelf. Je hebt recht op een traktatie.”

Er ging een golf van spanning door me heen toen hij de boeien dicht klikte. Het bont voelde zacht tegen mijn huid. Luc smeerde me eerst helemaal in met massageolie en gaf me en passant nog een erotische massage. Ik lag te kronkelen van zaligheid.

Ineens hield hij op.

“Nou ga ik jou eens behoorlijk klaar laten komen”, beloofde hij en gaf een knipoog.

Ik moest mijn ogen even dicht doen. Toen voelde ik ineens zijn tong heel snel tegen mijn klit heen en weer gaan. Ik werd bijna gek van opwinding. Op een moment hield hij heel even op.

“Je hebt een lekker kutje, weet je dat?” vroeg hij uitdagend.

Vervolgens verdween zijn tong in de ruimte die hij betitelde als ‘lekker kutje’. Hij ging steeds sneller met die zalige tong heen en weer. Het was allemaal extra spannend omdat ik vastgebonden lag. Ik krijste zo hard dat ik me later afvroeg of hij eerst een hinderwetvergunning aan had moeten vragen.

Na afloop maakte hij me los. Ik viel direct op hem aan. Tot mijn eigen verbazing wilde ik met dat zachte buikje spelen. Niet lang daarna zat ik boven op hem. Hij genoot. Ik had gekeken hoe hij die boeien vast maakte. Nu deed ik hetzelfde bij Luc en begon hem pijpen. Tussen het kreunen door riep hij iedere keer dat ik hier zo goed in was. Ik had er nog nooit zo van genoten om een vent een pijpbeurt te geven.

Door de complimentjes, maar ook vanwege zijn prachtige pik. Eenmaal los richtte hij zijn aandacht op mijn borsten. Ik sloeg mijn hand om zijn pik en wreef totdat hij hard was.

“Kom maar klaar tussen mijn borsten”, bood ik hem aan.

Dat liet hij zich geen tweede keer zeggen. Daarna gingen we samen onder de douche. De plafonds in dit hotel waren heel hoog. Het water stortte vanaf twee meter naar beneden. Hier deden we het uiteraard nog een keertje. Dit kon je nu met recht een Góede Vrijdag noemen.
Toen we uitgeput maar voldaan op bed neerploften, vroeg ik Luc of hij zich geamuseerd had.

“Laat ik het zo zeggen: wat doe je met Pinksteren?”

Voordat ik in diepe slaap viel, bracht ik nog net uit dat ik dan waarschijnlijk in Parijs was.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *