— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De Tantra-dag

Mijn partner en ik hadden een aantal jaar geleden samen een jaartraining tantra gevolgd. Uit die training is een groep ontstaan die elkaar eens in het half jaar ziet om invulling te blijven geven aan tantra.

Een groep van zes mannen en zes vrouwen, stelletjes en singles. Steeds bereidt iemand een tantrisch programma voor en dit keer was het mijn beurt, de eerste keer dat ik het zou voorbereiden overigens.

Aan de ene kant wilde ik aansluiten bij het redelijk brave karakter van voorgaande sessies, aan de andere kant dacht ik ook een mogelijkheid te hebben enkele prikkelende gedachten te verwezenlijken. Dit laatste liet me maar niet los en mijn programma werd uiteindelijk naar mijn gevoel erg vergaand. Ik was er erg onzeker over kan ik je wel vertellen!

We begonnen de dag met de nodige meditatie en ademhalingsoefeningen in de ochtend. Dat was men gewend. Het programma in de middag echter ging wat verder dan gewoonlijk. Eigenlijk kon ik niet eens precies omschrijven wat ik voor mezelf wilde bereiken. De spanning die een film als Caligula oproept komt er waarschijnlijk het dichtsr bij in de buurt. Een sexuele groepsenergie die het individuele overstijgt.

We begonnen die middag met een ‘glibberen en glijden’ sessie waarbij ieder een dier speelde en zich wilde ‘voortplanten’ – sex met de andere aanwezigen wilde. Aldus naakt op elkaar duiken en wellust tonen. Het insmeren op zich was al een erotische ervaring. Met een andere vrouw duwden we onze lichamen tegen elkaar om elkaar in te smeren zonder de handen te gebruiken. Daarna hebben we een man gezamenlijk ingeolied op dezelfde wijze.

Ik speelde daarna een slak, niet echt een dier, maar wel lekker glad en slijmerig, langzaam en onderzoekend. Mijn armen en handen als prachtige voelsprieten. Door het glibberen en glijden op rijk aanwezige olie waren lichamen overal en in allerlei bochten. Ik gleed langzaam op mijn buik rond en bewoog eerst zijwaarts over de borstkas en borsten van een vrouw, zonder mijn hele gewicht op haar te leggen. Ik liet een van mijn borsten boven een van haar bungelen en onze tepels werden tegelijkertijd lekker hard toen ze elkaar raakten. Dat wond me erg op.

De uiteenlopende dieren wilden ook paren met het slakje. Omdat ik me alleen op mijn buik voortbewoog voelde ik veel activiteit bij mijn billen. Soms waren het heerlijke borsten waarvan ik met name de harde tepels over mijn billen voelde, dan weer voelde ik een mannelijk lid aan het uiteinde van mijn bilnaad. De heren beheersten zichzelf keurig en echt harde erecties had ik nog niet gevoeld. Met mijn ‘voelsprieten’ naar voren gericht draaide ik me ook niet steeds om en liet een ieder zijn gang gaan.

Een van de mannen, Arend, speelde een slang en begon een sensuele kronkeltocht bij mijn voeten. Arend was een mooie man waarbij ik altijd sexuele spanning voelde van zijn zijde. Hij was echter doorgaans zeer nadrukkelijk aanwezig en dat stootte af. Nu kronkelde hij dus heel zachtjes met zijn lijf langs mijn benen naar boven. Mijn benen waren behoorlijk uit elkaar en hij moet een mooi uitzicht hebben dacht ik op mijn kale kutje. Omdat ie op mijn benen lag kon ik ze ook niet meer sluiten.

Met mijn handen had ik al voelend tegelijk een borst gevonden en een mannelijk lid. Heel voorzichtig bewogen mijn vingers over die borst en speelden met de tepel. Met mijn andere hand betastte ik heel lichtjes de penis die sterk reageerde op mijn aanraking. Zowel de tepel als de penis bleven keurig op hun plaats om mijn voelsprieten hun gang te laten gaan. De harde pik van het slangetje was inmiddels ook in de buurt van mijn billen.

Ook nu dacht ik te gaan voelen hoe die over mijn billen zou wegglijden. De slang had evenwel zo gekronkeld dat zijn pik precies uitkwam tegen de opening van mijn kutje. Voor ik er erg in had zat ie zelfs ineens een klein stukje in me. Ik verstijfde ter plekke. Ik had geen andere penis in me gevoeld dan die van mijn vriend de afgelopen acht jaar! Tegelijkertijd was ik inmiddels zo nat geworden dat een stemmetje in me fluisterde toch vooral het slangetje zijn gang te laten gaan.

Ik lichtte een klein beetje mijn kontje op en de dikke pik van de slang gleed zonder moeite naar binnen. Ik voelde zijn erectie compleet worden in me. Ik greep zijn pik met mijn vagina-spieren en genoot van deze vulling, liet weer los en liet mijn kontje weer zakken. Weg was de heerlijke allesvullende slangenpik.

Wat was dit fout en niet de bedoeling van deze tantra-sessie, doch wat was ik hiervan geil geworden. De slang gleed verder en ik gleed zelf weer naar voren. Ik baande zachtjes een weg omhoog tussen twee lange vrouwenbenen. Ik trok uiterst behoedzaam mijn hele lijf langs haar klitje. Ik kreeg een kus van haar toen ik bij haar mond was aangekomen.

Ik besloot ook een man te be-slakken. Mijn lekkere man in deze groep heet Thomas. Ook tussen hem en mij heb ik eerder sexuele spanning gevoeld. Thomas is heel rustig, goed gebouwd en meester in het prachtig verwoorden van zijn belevingswereld in groepsgesprekken.

Ik begon bij zijn hoofd en gleed langzaam, heel langzaam, met mijn lijf over zijn hoofd naar beneden. De slappe pik lag daar beneden op me te wachten en ik gleed er in een rechte lijn op af. Mijn geschoren schaamheuvel was echter eerder bij zijn gezicht. Een beetje op mijn knieen hield ik stil en liet hem naar mijn natte poesje kijken. Ik hoopte zijn tong te gaan voelen op mijn klitje maar er gebeurde niets. Wel zag ik een mooie erectie ontstaan. Ik maakte hem geil!

Wat was ik allemaal aan het doen? Normaliter had ik een brave relatie maar hier waren ineens grenzen ver, heel ver, te zoeken! Langzaam gleed ik verder en stopte toen mijn kutje zijn eikel had bereikt. Ik richtte me op, ging met mijn natte kut op zijn penis zitten. Zijn eikel tussen de uiteinden van mijn schaamlippen die ik naar beneden duwde. Ik had ’m graag in me gevoeld maar als organisatrice riep ik op dat moment de oefening ten einde en kondigde de vervolg-oefening aan. Al die tijd die pik tegen mijn kutlipjes gedrukt. Ik voelde me slecht, zo had ik mezelf nog nooit laten gaan, maar tegelijkertijd voelde ik energie in mijn hele lijf van de opwinding. Alsof ik te lang iets onderdrukt had!

Na het beestenspel stelde ik een oefening voor in jab yum houding met de mannen in een cirkel (ruggen naar elkaar toe). De vrouwen zouden van man naar man gaan om op hun schoot te zitten en de erogene zones met elkaar te verbinden. Bedoeling van de oefening is te ademen naar en vanuit je eigen sex. Door het contact met de mannelijke energie helpt het de vrouwelijke energie in je op de wekken en door de ademhaling te verspreiden over je hele lijf.

De vrouwen bleven een behoorlijke poos (20 minuten) zitten bij een man om de energie ook daadwerkelijk te voelen stromen. Ieder sloeg zijn lunghi (dunne doek) om het middel voordat de oefening begon. Het andere geslacht was dus wel te voelen maar niet huid op huid. Ik begon bij mijn eigen partner en daarna naar twee andere mannen alvorens richting Arend en als laatste Thomas te gaan.

Arend durfde ik niet in de ogen te kijken alhoewel ik zijn pik nog steeds in me kon voelen. Hij deed weinig moeite zijn lunghi te gebruiken om zijn lid te bedekken. Sterker nog, hij liet ’m dus eigenlijk gewoon onbedekt. Mijn gedachten zeiden dat dit erg fout was en ik wilde mijn lunghi wel dubbel tegen mijn bekken duwen maar ik werd terstond weer erg nat. Hij liet weinig te raden over wat ie wilde.

Heel behoedzaam schoof ik mijn lunghi ook zo dat onze geslachten elkaar raakte zonder doek er tussen en ik nestelde me op zijn schoot. Jeetje, ik gaf wel een heel duidelijke boodschap aan hem! Mijn harde tepels rustten tegen zijn borst, mijn armen losjes om zijn nek gelegd. Ik hield verder mijn ogen dicht. Zijn eikel bevond zich tegen mijn schaamlippen. We begonnen de oefening door naar onze sexen te ademen en al snel zat zijn eikel tussen mijn kleddernatte lipjes. Hij kon wederom een erectie niet onderdrukken. Alle vermanende gedachten ten spijt liet ik zijn pik verder toe en heel rustig kwam hij helemaal in me. Wat voelde dit verschrikkelijk goed.

Ik ademde naar mijn sex met steeds aan en ontspannen van mijn kutspieren en bracht de sexuele energie via ademhaling door mijn hele lijf. Meer activiteit dan mijn kutspieren was er niet, we zaten verder doodstil in elkaar. Zo’n dik exemplaar had ik nooit eerder in me gevoeld. Het gaf me een waanzinnig explosief gevoel. Mijn orgasmen heeft niemand opgemerkt – geloof ik – behalve Arend, die erg gelukzalig keek. Natuurlijk kwam dat stemmetje zo nu en dan langs die vroeg wat ik aan het doen was. Liet ik me eigenlijk niet gewoon neuken door een andere man terwijl mijn partner een paar meter van me afzat?

Ik ging daarna naar Thomas. Ik voelde me al wat slecht over wat ik aan het doen was en dacht bij die laatste ontmoeting dat dat verder nu ook niets meer uitmaakte. Sterker nog, bij Arend was er iets onbedoelds gebeurd wat ik graag met Thomas beleefd had. Ik stond met mijn benen uit elkaar over Thomas heen nog wat laatste instructies voor deze oefening aan de groep te geven. Mijn vagina was op ooghoogte voor Thomas en kletternat van mijn ontmoeting met Arend. Ik denk dat ze zelfs nog een beetje open stond. Als Thomas zijn tong uit zou steken zou ie aardig in de buurt van mijn klitje komen.

Ter afronding moest een ieder bij deze laatste oefening vooral de tijd nemen en energie door het hele lijf voelen stromen. Ik ‘kocht’ wat meer tijd voor mezelf. De lunghis mogen ook af, hoorde ik mezelf zeggen, en als het beter voor je voelt konden ze deze naakte variant ook met de partner doen. De lunghis werden allemaal afgedaan en geen van de stelletjes keerde echter terug naar hun vaste partner. Thomas had een korte blik van verstandhouding met zijn vrouw maar bleef keurig zitten. Ik voelde zijn uitademing op mijn lipjes.

Ik ben direct zo op zijn schoot gaan zitten dat Thomas’ penis bij me naar binnen schoof. We keken elkaar diep in de ogen. Wat wilde ik dit graag. Het leek nu of er bij Arend lust overheerst had, bij Thomas voelde ik liefde. De spanning tussen ons was al langer wederzijds. Ik drukte mijn bovenlichaam tegen het zijne en bleef hem de hele oefening in de ogen kijken. We ademden in een mooie cirkel in en uit naar onze geslachtsdelen met tegelijkertijd spannen en loslaten van de spieren aldaar.

Bij Thomas is mijn hele lijf gaan tintelen en beleefde ik een langgerekt hoogtepunt. Wat een geil en ranzig gevoel was dat, twee mannen in me te voelen binnen het uur. Het voelde fouter dan welke fantasie dan ook die ik ooit gehad had, tegelijkertijd besefte ik ook dat Thomas niets meer of minder dan een spiegel voor me was. De liefde die ik voelde was eigenlijk liefde die ik voor mezelf voelde. Met die gedachte kon ik me verzoenen met alles wat er die dag gebeurd was. Bovendien vroeg de groep unaniem of ik het programma voor de volgende keer ook weer voor mijn rekening wilde nemen!

Beoordeel dit verhaal

10 Reacties

  1. Gerben 30 aug 2020
  2. Dik 16 jan 2021
  3. Gerrit 13 feb 2021
  4. Dik 08 mei 2021
  5. Hans 05 jan 2023
  6. Bram 05 jan 2023
  7. Hans 05 jan 2023
  8. Bram 09 jan 2023
  9. Hans 20 jan 2023
  10. Huib 26 jun 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *