— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Laatste dag in Parijs

Ik woon en werk al jaren in Parijs. Ik ben arts in een klein ziekenhuis. Mensen die voor hun werk richting tropen gaan komen bij dit ziekenhuis langs voor een periodieke keuring, meestal eens in de 2 of 3 jaar. Ik ben arts en ondervraag en onderzoek zelf (in beperkte mate). Verder gaan ze tijdens zo’n consult door het ziekenhuis voor bloedafname, longfoto’s, e.d.

Ik heb een fransman als levenspartner, maar de relatie is toch niet succesvol gebleken. Ik heb in Nederland al een nieuwe job gevonden en vandaag is mijn laatste dag op mijn werk in Parijs. Eind van de middag rijd ik naar Nederland om voorgoed het leven in Parijs achter me te laten.

Ik ben opgeruimd vandaag, beetje jolig zelfs. Een lastige periode achter de rug maar de beslissingen zijn genomen en een nieuw leven gaat aanvangen. Nog 1 persoon voor onderzoek deze middag en dan naar Nederland. Betreft een man van een jaar of 35 die veel naar Afrika gaat voor zijn werk, ene ‘Francois’.

Hij zit tegenover mijn bureau en ik voel dat hij staart naar mijn borsten terwijl ik schrijf. Hoe vaak zijn die bekeken de laatste 7 jaar? Mijn witte doktersjas is open en daaronder heb ik een zomerjurk aan. Ik zit enigszins naar voren gebogen dus hij zal wel wat van mijn bh kunnen zien. Sterkte daarmee ‘Fransje’, denk ik bij mezelf. Desalniettemin voel ik mijn tepels hard worden.

Na wat vragenlijsten te hebben ingevuld verzoek ik hem naar de aanpalende kamer te gaan en zich uit te kleden. Doorgaans houdt men ondergoed aan maar als Fransje vraagt ‘tout?’ zeg ik ‘Oui!’ Ik zal h’m hebben, die borstengluurder. Aldus naakt tref ik ’m even later in de ‘onderzoekskamer’ en noteer zijn gewicht, lengte, e.d. Hij oogt niet oncomfortabel met zijn naaktheid.

Ik vraag ’m op de onderzoekstafel te gaan liggen (zo’n soort massagetafel) voor mijn onderzoek naar zijn buikstreek. Met zijn rechterhand houdt hij het bed aan de zijkant vast en geheel onbedacht ga ik juist daar staan om voorover te buigen naar zijn buik. De rug van zijn hand voel ik ineens zacht tegen mijn schaamheuvel. Een siddering van geilheid gaat door mijn lichaam. Met beleid breng ik mijn bekken weer wat naar achteren. Ik voel dat ie naar me kijkt.

‘Niet doen, niet doen, niet doen’, gaat het door me heen maar ik kan niet nalaten hem in de ogen te kijken. Het lukt me niet weer makkelijk weg te kijken en gevangen in zijn ogen zie ik in een ooghoek dat ie een erectie krijgt. Zijn lustgevoelens zijn zeer besmettelijk en ik voel mijn kutje nat worden.

In al die jaren hiervoor heb ik in deze ruimtes geen enkel gevoel van opwinding ervaren of toegelaten. Nu voel ik me ongelofelijk geil worden en breng heel rustig mijn bekken terug waar ze eerder waren. Terug naar zijn hand. Mijn benen staan iets uit elkaar. Hij draait zijn hand en met de vlakke kant drukt hij die met jurk en al tussen mijn benen tegen mijn kruis. Hij begint langzaam mijn kutje te kneden.

Ik blijf hem aankijken en met mijn ogen vertel ik hem vooral door te gaan. Ik doe mijn jurk omhoog en duw mijn slipje naar beneden. Hij legt nu zijn vlakke hand op mijn onbedekte kut en trekt zijn vingertoppen van achter naar voren langs en tussen mijn schaamlipjes. Ik beweeg een beetje mee met mijn bekken. Hij brengt een vinger naar binnen, en nog een. Hij vingert me met gekromde vingers. Ik laat al mijn natheid komen en sta te trillen op mijn benen.

We beseffen niet veel tijd te hebben. Hoe lang is het wel niet geleden dat ik geneukt heb of ben? Ik trek ’m van het bed, buig naar voren en steun met mijn handen op het bed. Ik help ’m zijn harde pik achterwaarts in mijn kutje te krijgen. Hij duwt zijn lul er rustig helemaal in. Daarna lijkt hij geen tijd te willen verliezen en begint snel en hard te stoten.

Zijn handen rusten op mijn heupen. Mijn borsten bungelen op en neer in mijn bh. Ik sta in brand en kom trillend op mijn benen klaar. Hij blijft doorstoten. Weer voel ik een stroom warm vocht langs de binnenkant van mijn dijen als mijn buik weer samentrekt en ik weer klaarkom. Wat is dit heerlijk. Ik voel een laatste harde diepe stoot en dan houdt hij stil. Zijn sperma voel ik diep in mijn kutje stromen. Hij haalt zijn penis uit me en ik vang een deel van het vocht op met wat tissues.

Ik verzoek ’m zijn onderbroek aan te doen want nu komt de assistente een hart-flimpje maken. Hij moet weer op het bed gaan liggen. Ik ga zelf weer naar mijn eigen kamer, mijn stringetje laat ik uit. Ik bel een van de assistentes, die de rest van de tijd achter de bali zitten. Ik voel dat het meeste nog uit me gaat stromen als ik ga zitten.

Om mijn jurk te beschermen trek ik die omhoog en laat het vocht op mijn doktersjas vloeien. Dat zal een mooie natte plek zijn van achteren! De assistente is ondertussen bezig elektrodes op zijn lichaam te bevestigen om vervolgens het filmpje te maken. Ikzelf schrijf aan het rapport voor deze Francois. Ik ben nog steeds botergeil en wil dolgraag neuken, geneukt worden, direct, hard en wild.

Als de assistente klaar is verteld ze hem zich aan te kleden en dan weer naar mij toe te gaan voor afronding van het consult, o.a. om de resultaten van het hartfilmpje door te spreken die ik inmiddels van haar heb gekregen. Hij komt aangekleed mijn kamer weer in. Ik gebaar h’m zijn broek weer naar beneden te doen. ‘Tout?’ vraagt ie weer, ‘Oui’ zeg ik weer.

Ik loop naar ’m toe, ga op mijn knieën zitten en neem zijn pik in mijn mond. Zijn eikel groeit in recordtempo tot een heerlijk hard exemplaar in mijn mond. Ik proef nog wat van de sperma van daarnet en mijn eigen vocht denk ik. Ik pijp ’m kortstondig en pak dan de pot vaseline die ik altijd op mijn bureau heb staan.

Ik draai de pot en duw zijn pik erin. Zijn eikel heeft nu flinke klodders vaseline op zich. Weer buig ik me voorover, ditmaal met mijn handen op mijn bureau. Mijn doktersjas en jurk breng ik omhoog en met mijn rechterhand leid ik zijn penis naar mijn aars.

Heel rustig duwt hij zijn eikel door de weerstand van mijn sluitspier. Dan laat hij zich wederom gaan en gaat hard en snel stoten. Ik zou willen gillen van genot maar dat gaat helaas niet. Ik voel me nog gevulder dan daarnet. Mijn benen en buik beginnen te trillen en weer stroomt mijn vocht schokkend mijn lichaam uit. Hij stoot maar door en ik kan bijna niet meer blijven staan, zo trillen mijn benen en buik. Weer kom ik klaar.

Ik voel dat mijn geilheid nu zelfs mijn voeten heeft bereikt. Wat een goddelijke middag, wat een afscheid van deze werkplek! Hij lijkt alsmaar sneller en harder te stoten tot hij weer ineens diep in me stil houdt en zijn sperma laat vloeien.

Hij kleedt zich aan en ondertussen vertel ik hem waar hij nog naartoe moet. Ik zit weer op mijn stoel met mijn jurk omhoog achter mijn billen. Ik zit op de dokterjas en voel van alles uit mij stromen. Hij probeert achter mijn telefoonnummer en dergelijke te komen. Ik poeier hem af door te vertellen dat dat later in de middag wel zal komen als ik ’m na alle verder onderzoeken nog een keer zie.

Ik heb geen zin meer in nog een Frans avontuur. Hij verlaat de kamer. Ik schrijf zijn rapport af, trek mijn slipje aan en hang de witte doktersjas met inderdaad een enorm natte vlek op een haak. Ik neem afscheid – het feestje was al eerder geweest – en vertrek naar Nederland.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *