— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ijspret

Ik zit op de rand van het bed met een blinddoek om. Ik hoor je naar de keuken lopen. Je komt terug en ik wacht gespannen op wat er komen gaat. Ik voel iets kouds langs mijn lippen. Ik open in een reflex mijn mond en je laat het puntje van een ijsje langs mijn lippen glijden.

Mijn eerste reflex is om te happen, om hem dieper in mijn mond te willen maar je pest me. Je trekt de raket terug. Ik lik mijn lippen af en doe mijn mond een beetje open. Dit proeft naar meer. Je laat het ijsje weer over mijn lippen glijden, steeds iets verder in mijn mond. Ik stel me voor wat een geil gezicht dit voor je moet zijn. Ik word er zelf opgewonden van.

Je trek het ijsje weer terug en terwijl ik opnieuw een koude rilling verwacht voel ik een harde bobbel onder je boxershort langs mijn wang glijden. Ik schrikt in de eerste instantie een beetje want ik had een koud ijsje verwacht, niet de zachte stof van je boxer, met daaronder je harde paal. Ik wrijf met mijn gezicht langs je pik. Geef kusjes op de stof.

Ik lik opnieuw van het ijsje, ik heb niet door dat jij ondertussen je boxershort hebt uitgetrokken, ik focus me op het ijsje laat de raket in mijn mond glijden alsof het je harde, warme pik is.

Je haalt het ijsje terug uit mijn mond en wacht dan even. Ik glimlach. Wat zou er komen? Mijn tepels zijn keihard, mijn kut is nat en ik wil iets warms in mijn mond. Je zoent me, likt het ijswater van mijn zachte huid, van mijn gezicht. Er lopen straaltjes ijswater over mijn hals en je zoent mijn tepels. Ik wil je terugzoenen maar je ontwijkt mijn lippen, je maakt me gek.

Terwijl ik je met mijn mond probeer te zoeken voel ik iets anders met mijn lippen. Je warme eikel. Ik lik voorzichtig je eikel, ik proef je geilheid. Ik voel mijn slipje zeiknat worden en dat komt niet door het ijsje..

Ik lik je en neem je net niet in mijn mond. Mijn lippen spelen met je eikel. Zachtjes streel ik je met mijn onderlip. Ik voel je keihard worden en ik weet wat je wil. Ik voel een vinger in mijn onderbroek, ik kreun zacht, je voelt mijn geilheid.

Ik proef mijn eigen geilheid in mijn mond als je met je vingers over mijn lippen streelt. Je legt je eikel op mijn lippen en ik laat hem in mijn mond glijden. Je kreunt zachtjes. Ik lik je en neem hem diep in mijn mond.

Je zegt dat ik op bed moet gaan liggen. Je trekt mijn onderbroek uit en zegt dat ik niet moet schrikken. Je likt mijn kut maar door het ijsje is ook jouw mond koud. Ik sidder onder je. Je warme tong en je koude lippen maken me gek. Met het ijsje trek je een spoor over mijn lichaam en likt het op. Mijn tepels zijn hard en ik kronkel onder je als je met je tong het vocht van mijn tepels zuigt.

Voorzichtig laat je het ijsje over mijn schaamlippen glijden. Als dan je warme tong het oplikt weet ik het even niet meer… God wat is dit lekker! Je zegt dat ik op mijn knieën moet gaan zitten. Ik heb nog steeds de blinddoek voor. Je komt achter me zitten en laat het puntje van het ijsje over mijn rug glijden. Ik ril van genot.

Je likt het ijswater van me af. Ik probeer mijn billen tegen je onderlijf te drukken. Mijn kut is zo nat, ik wil je in mij voelen. Je trekt je iets verder terug en laat het ijsje over mijn billen naar beneden glijden. Ik voel de kou en daarna je warme pik tussen mijn benen. Je glijdt naar binnen en neemt me heerlijk diep terwijl je je vingers over mijn lippen laat glijden en ik gulzig je vingers aflik.

Dit smaakt naar meer..

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *