— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Weerzien

Hij staat voor me. Gewoon aan mijn voordeur. Mijn eerste grote liefde, staat na maanden e-mailen, sms’en en bellen, in levende lijve voor me! Ik kan het haast niet bevatten. Hoe vaak had ik hier wel niet over gefantaseerd?

Nadat ik plots, na het zien van een film over een eerste liefde, aan hem moest denken, besloot ik een berichtje naar zijn oude mailadres te sturen. Tot mijn blijde verrassing was zijn adres in al die jaren hetzelfde gebleven. Hij was ook aangenaam verrast met mijn berichtje en stuurde diezelfde dag een soort van verslag over de afgelopen jaren. Hieruit bleek dat hij mij nog niet was vergeten.

Na het lezen en beantwoorden van zijn bericht begon onze, zoals wij het noemden: ‘e-mail relatie’. In het begin schreven we elkaar over onze alledaagse dingetjes. Maar na een paar weken werden de berichten openhartiger. Diepgaand en geïnteresseerd. Het e-mailen veranderde al gauw in sms’en. De berichtjes waren eerst nog subtiel en vriendschappelijk, maar gaandeweg werden de teksten schunniger, heter, intiemer.

Niet lang daarna voelde ik zo’n intens verlangen om zijn stem te horen dat het sms’en veranderde in stiekeme telefoontjes. Eerst stuurde hij me de standaard sms: R U Alone? ;-). Als dit het geval was, stuurde ik hem direct een berichtje terug en nog geen drie tellen later hoorde ik zijn stem.

Hoewel we elkaar nog niet hadden gezien, kreeg ik steeds vaker het gevoel dat ik met de verkeerde man was getrouwd en ik destijds een grote fout had gemaakt door het beëindigen van onze ‘verkering’. Ik fantaseerde hoe het zou zijn om hem in mijn armen te sluiten, om hem weer te kussen, te beminnen. Bij elke sms, krabbel en e-mail maakte mijn hart een sprongetje. Ik kon het niet meer ontkennen: ik was weer verliefd op mijn eerste liefde.

Het weerzien van elkaar was iets dat ik geen moment meer wilde uitstellen. Ik moest hem gewoon zien. Ik praatte het voor mezelf goed: er was toch niets verkeerds aan was om hem ‘op de koffie’ te vragen? Wie weet zou hij juist ontzettend tegenvallen en was ik direct ‘genezen’. Maar het tegenovergestelde was nu net gebeurd.

Ondanks dat hij iets ouder is geworden in zijn gezicht, ziet hij er nog steeds geweldig uit. Even schrik ik, maar dan neemt het gevoel van blijdschap het over. Eindelijk, hij staat hier voor me! Een beetje afwachtend en haast verlegen kijkt hij me aan.

“Hoi.. “ komt er schor uit mijn mond.

Ik schraap mijn keel en vraag of hij binnen komt. Als hij in de gang staat en ik de deur sluit, raken onze hoofden elkaar bijna. Ik ruik zijn aftershave, de bekende geur brengt me direct terug in het zelfde gevoel als dat ik kreeg toen in hem voor het eerst beminde.

Ik zucht. Voel een warmte in mijn borstkas, een kriebel rond mijn navel en mijn keel wordt droog. We zwijgen. Kijken elkaar alleen aan. Plots voel ik zijn hand zachtjes in mijn nek. Hij trekt me voorzichtig naar zich toe. Ik beantwoord zijn toenadering gretig. Mijn mond vindt eindelijk die van hem en ik voel mijn tong de zijne strelen.

Ik omsluit zijn gezicht. De ontroering welt in me op. Mijn ogen worden nat en vanuit mijn buitenste ooghoeken glijden tranen over mijn wangen.

“Oh, ik heb je zo gemist”, fluister ik tussen de zoenen door.

“Ik jou ook”, zucht hij terug.

Nu we eindelijk tegenover elkaar staan, lijken we twee magneten die vastklikken en niet meer los kunnen komen. Of beter gezegd: niet los willen komen. Zijn omhelzing wordt steviger. Ik streel zijn haar. Ik voel zijn handen door mijn haren. Als hij met zijn rechter hand naar beneden glijdt, richting mijn borsten, recht ik mijn rug, als soort van toestemming om door te gaan.

Hij omsluit mijn borst en zachtjes glijdt zijn duim over mijn tepel.

“Aaahh! “, kir ik als een geil schoolmeisje. Maar ik meen het oprecht, het windt me zo op. Met mijn handen duw ik zachtjes zijn hoofd richting mijn hals. Hij glijdt met zijn tong langs het kuiltje achter mijn oor, omlaag, naar mijn hals, kust me daar en gaat terug naar mijn oor. Zachtjes, heel voorzichtig bijt hij in mijn oorlelletje.

Ik krijg het koud van opwinding, voel dat ik kippenvel krijg en meer wil. Ik druk me steviger tegen hem aan en voel dat hij ook meer wil. Plagend streel ik zijn mannelijkheid. Hij kan een kreun niet onderdrukken. Even laat ik hem los, doe de huiskamerdeur open terwijl ik zijn hand vast blijf houden.

In een rap tempo loop ik naar de ramen en sluit ik de gordijnen. Niemand hoeft ons te zien. Ik omhels hem weer en kus hem op zijn mond, zijn wangen, zijn neus en bijt zachtjes in zijn oorlel.

“Oh, je hebt mijn gevoelig plekje ook gevonden”, fluistert hij. We lopen al zoenend richting de bank. Daar duw ik hem van me af zodat hij voor me komt te zitten. Ik sta tussen zijn benen en kijk hem brutaal aan. Terwijl ik hem aankijk trek ik mijn shirtje uit. Heel behendig met een kleine handeling krijg ik het kledingstuk over mijn hoofd en zwaai het met een haast sierlijke boog ergens op de vloer.

Met mijn duimen ontknoop ik mijn jeans, trek deze tergend langzaam omlaag en als het over mijn kruis omlaag glijd voel ik het daar kloppen. Oh, wat verlang ik naar hem. Ook mijn broek vindt zijn bestemming ergens op de vloer en al gauw sta ik met alleen nog mijn kanten bh en bij passende hipster voor hem.

Ik zie de bobbel in zijn broek groter worden en ga boven op hem zitten. Met mijn handen omsluit ik zijn gezicht en kus hem zachtjes, teder. Mijn ademhaling gaat zwaar, het enige wat ik kan doen is zuchten. Zuchten van verlangen, van genot. Mijn lippen laten hem even los en ik kijk hem doordringend aan. Ik voel me… Sexy, ondeugend, stout, maar vooral een verleidelijke vrouw.

Ik sluit mijn ogen en doe mijn hoofd achter over. Ik geniet van dit moment, het samen zijn, zijn warme lichaam, zijn opgewonden mannelijkheid. Met mijn kruis wrijf ik over hem. Ik voel me met elke wrijving meer opgewonden worden en hou het haast niet meer. Ik sta op, buk en ruk in een beweging zijn riem los, trek zijn broek omlaag tot aan zijn knieën en zie hoe strak zijn boxershort is geworden.

Ik lik over de zachte stof tot ik bij het elastiek kom en trek met mijn tanden zijn short omlaag. Ik zie hoe zijn eikel ontbloot en vochtig is. Ik wil hem proeven. Zachtjes lik ik het vocht weg. Het windt me alleen maar nog meer op. Ik omsluit zijn penis, zachtjes beweeg ik mijn hand op en neer. Met zijn hoofd achterover geleund zie ik een enorme glimlach op zijn gezicht.

“Oh….men.. wat kan jij dit toch lekker….”

Ik voel me trots. Geil. Opgewonden. Ik wil hem in me voelen.

Ik sta op, terwijl hij met zijn vingers via mijn dijbeen naar de binnenkant van mijn benen glijdt. Terwijl hij inmiddels mijn gevoelige plekje heeft gevonden, gebaar ik hem dat hij mijn slip uit moet doen. Als ik het broekje over mijn billen, langs mijn benen voel glijden, merk ik hoe vochtig ik ben. Klaar om hem in me te voelen.

Ik klim boven op zijn schoot, houd zijn penis recht omhoog en schuif er over heen. Terwijl ik hem in me voel glijden, besef ik direct hoe lang ik naar dit moment heb verlangd. Ik span mijn spieren zodat mijn lichaam hem helemaal strak omsluit, ik wil hem zo intens mogelijk in me voelen. Als ik zachtjes, ritmisch op en neer beweeg voel ik dat hij steeds dieper in me komt.

Ik kijk hem aan. Ondeugend, maar toch ook ontroerd. Ik kus hem zachtjes, teder. Bijt dan heel voorzichtig in zijn onderlip. Op dat moment stoot hij diep in me. Ik kreun, van genot, verlangen. Oh, ik wil dat dit gevoel nog lang zo blijft. Maar mijn lichaam houdt het niet meer. Hij houdt mijn heupen vast en beweegt me zo op en neer.

Ik span mijn spieren van binnen weer samen, zodat ik elke beweging voel. Elke keer als hij in me stoot voel ik dat ik het niet meer hou. Met mijn hand glijd ik naar mijn eigen gevoeligste plekje. Het voelt opgezwollen, warm, nat. Met mijn vingers speel ik en voel de opwinding stijgen. Het wordt warm in mijn onderbuik, ik voel het tintelen. Ik wil stoppen, nee toch maar niet, ik wil doorgaan. Ik wil hem in me voelen.

“Dieper!”, hoor ik mezelf smekend zeggen. “Harder!”

Hij volgt mijn aanwijzingen op. De tintelingen nemen toe, de golf komt er aan en ik wacht tot ik word overspoeld. Mijn clitoris klopt, van binnen klopt het, dit mag niet stoppen. Hij moet door met bewegen, op en neer, dieper… Dieper… Ik pak met mijn hand zijn balzak, kneed er voorzichtig in.

Hij kreunt: “Oh, nee.. niet….. niet …. “

Ik voel hem helemaal in me opzwellen. De ontlading… Hij schokt even. Kreunt zachtjes. En dan voel ik het ook, ik kom!

Ik ga bovenop hem liggen. Houd hem stevig vast. Kus hem in zijn nek. Ik verstop mijn gezicht in zijn hals en bedank hem. Zachtjes streelt hij mijn rug.

Hij lacht: “Je hebt je bh nog aan.”

Ik grinnik en terwijl ik recht op ga zitten met hem nog in me ontdoe ik mezelf van mijn bh. Hij streelt mijn borsten. Zijn duimen over mijn tepels. Ik sluit mijn ogen en kreun, spin haast als een tevreden poes.

“Wilde je nog een keer?”, vraag ik zachtjes.

“Nou, ik kwam eigenlijk alleen maar even op de koffie”, lacht hij.

Ik sta op, voel hem uit me glijden. In mijn blootje loop ik achterstevoren richting de keuken.

“O.K. één bakkie dan, maar ik heb geen koekjes meer.”

Ik kijk hem ondeugend aan en zeg: “Dus moet ik maar iets anders lekkers zoeken”.

Als ik even later terug kom met twee dampende kopjes, weet ik dat het zinloos is. Want ik weet dat de koffie, waar hij eigenlijk voor kwam, toch koud zal worden.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *