— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Schelpen op mijn schaamlippen

Al jaren gaan we naar dezelfde plek op vakantie in Frankrijk. Een naturistenresort aan de Atlantische kust. De kinderen vinden inmiddels hun weg naar de diverse clubs op het terrein. Ik had mezelf een strandwandeling beloofd op een van de eerste dagen van onze vakantie.

’s Ochtends had ik mijn kutlipjes lekker kaalgeschoren en mijn overige schaamhaar kort geknipt. Mijn geisa-balletjes deed ik in en de hele ochtend genoot ik van een licht erotische stemming. Mijn kutje zwelde zo nu en dan lekker op. Aldus ging ik naar het strand.

Het was erg zonnig en ik had me goed ingesmeerd. De zon kon ik dus wel hebben op mijn blote lijf. Het korte stukje bewaakte strand liet ik snel achter me en ik liep in zuidelijke richting. De wind was heerlijk op mijn lichaam en streelde mijn kutlipjes met liefde. Het strand voor me werd steeds meer verlaten. Ik geloof dat ik zo’n vier kilometer zou kunnen lopen zonder een kip tegen te komen.

Door mijn monotone loopbewegingen deden de geisa-balletjes hun werk en ik raakte heerlijk opgewonden. Ik gaf de geilheid ook geluid en schreeuwde zo nu dan mijn genot tegen de wind in. Na een kilometer of wat te hebben gelopen ging ik aan de zeelijn liggen met mijn benen ver uit elkaar en liet de zee zijn golven tegen mijn kutje aan en afrollen. Het gaf me een machtig gevoel dat de hele oceaan mijn kutje kon bewonderen.

Ik sloot mijn ogen en genoot van dit gevoel, het water, de wind en de zon. Ik liet een erotische droom zich voltrekken in mijn hoofd waarin ik sex had met de oceaan. Zachtjes streelde ik mijn kutje.

Een tijdje later ging in een stukje ondiep warm zeewater ‘scheermesjes’ zoeken. De kleinere exemplaren duwde ik op mijn schaamlipjes om zo een soort natuurlijk slipje te maken. Ze bleven prima plakken en in de spiegeling van het water kon ik het mooi zien.

In de verte kwam een stipje langzaam dichterbij. Nog een wandelaar, een man zo te zien. Hij droeg alleen een rugzak op zijn verder naakte lijf. Toen hij dichtbij was en een meter of twintig verder op het strand langs me zou doorlopen groette hij me in het Engels.

Ik vroeg hem of ie een foto van me wilde nemen. Dat vond hij prima. Ik ging op mijn hurken zitten met mijn benen flink uit elkaar en drukte 1 van de ‘scheermesjes’ op mijn schaamlipjes. Hij maakte wat grapjes maar ging gretig aan de slag.

Ik vroeg hem ook alleen van mijn kutje met de schelpjes foto’s te nemen. Mijn vagina was inmiddels erg nat en zou zeker lekker glinsteren op de foto’s. De man zei ‘this one is probably nicer’ en hij pakte een scheermesje dat precies de lengte had van mijn lipjes toen hij het er dichtbij voorhield.

Als ik me niet had geschoren had ik waarschijnlijk zijn vingers gevoeld via mijn schaamhaartjes. Zijn ogen rustte op mijn kutje en ik ervoer de mannelijke fascinatie voor kutjes door zijn ogen.

Ik zag dat dit gebeuren hem behoorlijk opwond. Hij deed zijn best in zijn naaktheid een gentleman te blijven maar zijn penis had toch een half-opgezwollen staat. Zo eentje die niet rechtop staat maar halverwege naar voren wijst. Hij suggereerde ook een foto met een rijtje kleine schelpjes op mijn schaamlippen. Ik lachte en zei hem dat ik dat zelf niet zo goed kon zien en vroeg of hij het wilde doen onder voorwaarde dat ik het mocht filmen (zijn hoofd buiten beeld uiteraard).

Ik zette de camera naast me op de rugzak en liet die draaien. Ik ging op mijn rug op het warme natte zand liggen. Mijn benen een beetje opgetrokken en ver uit elkaar richting zee en zon gericht. Met heel voorzichtige vingers drukte hij de kleinste schelpjes keurig in een rijtje op mijn schaamlipjes.

Zijn aanraking van mijn kutje maakte me vreselijk nat en geil. Zijn aanraking was zo licht. Zijn pik stond inmiddels ook fier overeind maar hij leek die te negeren. Wat een vertrouwen schonk ik deze vreemde, hij had me ook zomaar kunnen verkrachten.

Hij maakte foto’s van mijn versierde kutje. Na de kleine schelpjes volgden nog foto’s met zeewier en allerlei variaties met mooie steentjes en schelpen op mijn kutje en andere delen van mijn lijf. Het zeewier dat hij zacht langs mijn tepels trok was ook sensationeel evenals de kleine schelpjes op mijn tepels.

‘Your turn’ hoorde ik mezelf ineens tegen hem zeggen en even voorzichtig als hij was geweest versierde ik zijn stijve pik met zeewier in strikjes. De filmcamera stond ondertussen op mijn rugzak het tafereel te filmen. Hij vond het prima dat ik ook foto’s van zijn pik nam.

Met de kleinste schelpjes die ik kon vinden versierde ik zijn eikel en hij begon lekker zwaar te ademen. Het bloed klopte door zijn penis. Na wat close-up foto’s van zijn pik te hebben genomen pakte ik die met een volle hand vast en boog naar zijn eikel.

Met de lichtste likjes mogelijk haalde ik met mijn tong de kleine schelpjes weg. Hij kreunde nu. Nadat ik alle kleine schelpjes op mijn tong had nam ik zijn eikel in mijn mond – ik kon werkelijk niet anders – en draaide heel zachtjes mijn tong rond zijn eikel met de prikkeling van de schelpjes.

Met mijn tong en tanden haalde ik daarna de zeewier van zijn penis. De spanning van deze onverwachte geile ontmoeting maakte me vreselijk nat. Ik stond op en pakte de filmcamera die ik aan hem gaf.

‘Will you film?’ vroeg ik en ik pakte een condoom.

Hij bleef verder op zijn rug in het zand liggen – al filmend – terwijl ik de condoom over zijn pik schoof. Wijdbeens ging ik over hem heen staan met mijn gezicht naar hem toe en liet hem mijn glinsterende spleetje en mijn blote lijf goed filmen. Ik pakte daarna zijn pik en ging langzaam op hem zitten.

Zijn pik schoof zonder moeite lekker diep naar binnen. Geen grote maar wel een dik exemplaar. Hij liet het ritme aan mij. Mijn overgave aan deze onbekende man was compleet en voelde verschrikkelijk goed. Op het ritme van de aan- en afrollende golven ademde ik in en uit naar mijn kutje met gelijktijdig aan- en ontspannen van mijn spieren. De pik steeds heerlijk door mijn kut laten omvatten en loslaten.

Ik geloof dat dit spel een dik half uur geduurd heeft en ik diverse climaxen heb gehad die ik steeds in volle overgave eruit geschreeuwd heb. Zo veelvuldig intens klaarkomen op een leeg strand met die heerlijke zon en wind op mijn lijf en die spannende mannelijke energie was een ongekende ervaring.

Uiteindelijk ben ik met mijn bekken schuivende bewegingen gaan maken en heb hem ook laten klaarkomen. Als twee blije kinderen zijn we daarna de zee in gerend en hebben het water ons doen afkoelen.

‘Many thanks for this experience’ zei de man, wiens naam ik niet eens gevraagd heb, en we gaven elkaar een lange hartstochtelijke tongzoen. Hij liep verder naar het zuiden en ik ben teruggelopen naar het vakantiehuis.

De energie stroomde werkelijk in iedere vezel van mijn lijf. Overal een heerlijke zachte tinteling. De positieve energie is de hele vakantie blijven zweven. De bevrijdende ervaring van volle overgave gaf me veel vertrouwen en niet alleen in mezelf. Soms bekijk ik de film nog eens en voel al orgasmen voordat het filmpje goed en wel begonnen is.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *