— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Nieuw ondergoed

De laatste vlucht uit London en heb mezelf beloofd nog te mogen rondkijken in de lingeriezaak op de luchthaven. Als ‘frequent flyer’ kom ik er vaak, zeker na korte vluchten als ik verder nauwelijks bagage mee te dragen heb.

Een man in pak van ongeveer mijn eigen leeftijd laat me galant voorgaan bij het betreden van de lingeriezaak. Ik loop op het rek af waar doorgaans mijn favoriete setjes te vinden zijn. De man doet min of meer hetzelfde en dat irriteert me een beetje.

Er lopen maar weinig andere mensen rond. Ik word zelfs een beetje zenuwachtig als hij een setje uit het rek pakt die naast het setje hing dat ik uit het rek haalde. Met een lach bits ik hem toe dat de ‘mens underwear’ zich in een andere hoek van de zaak bevindt.

Hij lacht en zegt dat ie niet voor zichzelf iets zoekt. Maar ik mag hem best helpen, des te eerder is ie weg zegt ie. Ik verwijs ’m naar de verkoopdame maar die is op dat moment druk in de weer met een klant die lingerie aan het passen is.

Nog steeds een beetje geïrriteerd zeg ik hem dat ik wel wat suggesties kan doen in de hoop dat ie dan snel ophoepelt. Dat zou ie buitengewoon op prijs stellen, zo zegt hij. Heeft wel vaker wat gekocht maar ziet het nooit meer na een eerste keer showen, er aan toevoegend dat hij schijnbaar niet goed weet wat lekker zit of goed staat.

Een beetje brutaal hoor ik mezelf ineens zeggen dat ik wel wat wil showen en vertellen of het lekker zit en dat ik de setjes van hem krijg die de test doorstaan. Dat lijkt hem een uitstekend idee.

De verkoopdame is inmiddels gearriveerd en vraagt wat ze voor wie kan betekenen. Ik leg haar uit dat mogelijk met de maat misschien hulp nodig is maar dat we het verder wel redden op het moment. Ik pak uit de rekjes zo’n vijf setjes en loop naar het kleedhokje. Hij voegt er nog zo’n setje of drie aan toe. Hij wacht buiten het hokje tot ik hem roep.

Ik word een beetje opgewonden bij het idee dat een vreemde man me zodra gaat bekijken in een mooi lingeriesetje. Het eerste wat ik aantrek is een paarse slip en bijbehorende bh. Ik roep ’m en alhoewel hij het gordijn zo discreet mogelijk dichthoudt heb ik toch het idee dat de hele wereld me hier kan zien staan. Vrij resoluut zeg ik ’m dan ook plaats te nemen op het bankje in het hokje.

Ik draai een rondje voor hem en zeg hem dat ik dit setje zelf niet zou kopen, het zit namelijk niet lekker. Op wat voor wijze zit het dan niet lekker vraagt hij? Tja, in mijn kruis en bij mijn borsten, zeg ik hem. Grote vragende ogen kijken me aan. Ik wil eigenlijk een beetje opschieten maar krijg toch ook stoute gedachten.

Ik hurk voor hem met mijn rug naar hem toe en breng zijn beide handen naar de bh. Hij pakt mijn borsten vol? Het knelt hier en daar en zijn handen voelen behoedzaam. Wat heerlijk! Ik pak daarna zijn rechterhand en breng die naar de plek waar de slip niet zo lekker zit. Zijn hand in de buurt van mijn kutje maakt me ineens vreselijk opgewonden. Wat ben ik aan het doen vraag ik me af?

Wat een bizarre maar spannende ontmoeting. Ik trek het setje uit en doe er langer over dan strikt noodzakelijk. Ik merk dat ik zijn volledige aandacht op mijn lijf heerlijk vind en ik word er nog geiler van. Mijn natte kutje krijgt vervolgens een hipster tegen zich aan. Deze zit heerlijk zeg ik hem en hij reikt zijn handen er al naar uit. Ik laat nu al zijn vingertoppen van beide handen de hipster op mijn kutje bevoelen en ben bang dat zijn vingers nat worden van mijn geilheid.

Daarna trek ik langzaam een wit setje aan met een stringetje die hij had uitgezocht. Deze zou ik niet snel kopen, voelt niet ‘dekkend’ in mijn kruis, zeg ik. Weer die vragende ogen. Ik pak de topjes van zijn beide wijsvingers en leid die aan de binnenkant langs de randen van de string. Mijn kutlipjes reageren superenthousiast op deze aanraking. Snel weer uittrekken, of de string wordt nat!

Onverwachts gaat het gordijn ineens open en het hoofd van de verkoopster steekt naar binnen. Of ze iets kan betekenen? We krijgen beide een hoofd als een boei. Ik murmel dat het wel lijkt te lukken. Het hoofd van de verkoopster verdwijnt maar ze geeft me eerst nog een vette knipoog. We grinniken een beetje en ik trek het stringetje uit.

Voordat ik iets anders heb gevonden om aan te trekken steekt de arm van de verkoopster al weer langs het gordijn en reikt een mannen-boxershort aan. Ik zou deze ook proberen, zegt ze. Even krijg ik een paniekaanval en denk ik dat de rollen omgedraaid gaan worden en ik moet gaan voelen hoe zijn pik zich voelt in ondergoed. Ik had toch de touwtjes in handen?

Ik besluit echter de boxer meteen aan te trekken om een andere optie uit te sluiten. Deze zit ook heel lekker zeg ik tegen hem. Hij brengt nu zelf zijn handen naar het ondergoed. Beide handen verdwijnen via de pijpjes in de boxer en zijn vingers bewegen langs mijn kale kutlipjes, heen en weer.

Ik ben zo geil dat ik zelf rijdende bewegingen maak tegen zijn vingers. Deze boxershort is echt niet meer terug te hangen in het rek denk ik, als ik het vocht van mijn kutje voel. Ik beaam dat dit het fijnste exemplaar is.

Hierna kleed ik me aan en we verlaten de kleedruimte. De verkoopster vraagt of we geslaagd zijn. Voor mij deze boxer zeg ik en hij zegt hetzelfde. Dacht ik al!, zegt de verkoopster en geeft me weer een knipoog voordat ze een tweede exemplaar voor hem haalt. Heb er zelf ook zo een, zegt ze ons terwijl ze de kassa aanslaat.

We lachen alledrie. Inmiddels sta ik nog supergeil te zijn en heb in gedachten mijn nieuwe Fiatje die in de parkeergarage staat van de luchthaven al met deze meneer ingewijd. Meteen in de garage op de achterbank. Bij het verlaten van de shop echter geeft ie me een kus op het voorhoofd, bedankt me en zegt dat hij een taxi moet halen.

Beduusd kijk ik ’m na; mijn natte kutje stuurt me een signaal van hevige teleurstelling. Sindsdien gaat de boxershort mee op mijn vluchten en slaap ik er vaak in. Ik voel dan weer zijn vingers op en rond mijn kutje. Of zijn het de mijne?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *