— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Cato

Enkele weken na onze eerste partnerruil ontmoeten we vandaag een nieuw koppel. Peter en Hilde komen op bezoek bij ons thuis. Bij aankomst klikt het meteen tussen ons alle vier. We doen een flesje bubbels open en de gesprekken lopen heel vlot. Het klikt net zo goed als een avond met een bevriend koppel, alleen is hier dan de erotische kant aanwezig. Dat zorgt voor extra spanning.

Na een poosje wisselen we van plaats in op de bank. Peter zit naast mij en Hilde naast de echtgenoot. Op deze manier drinken we verder een glaasje bubbels en hebben leuke gesprekken. Ik lig ondertussen helemaal ontspannen in Peter zijn armen, hij streelt door mijn haren en over mijn rug. De echtgenoot streelt Hilde. Peter draait zijn hoofd naar me toe en geeft me een tongzoen. We draaien naar mekaar toe en al kussend doen we elkaars kleren uit. Hilde en de echtgenoot doen nu hetzelfde. Met zijn vieren gaan we naar onze slaapkamer.

Terwijl ik Peter zijn harde penis zuig ligt de echtgenoot tussen de benen van Hilde. Hij likt haar kutje en ik hoor haar zachtjes kermen. Dit is voor ons de eerste keer partnerruil met alle vier de personen in eenzelfde ruimte. Het voelt veel beter aan dan een ruil in verschillende kamers waar je geen idee hebt hoe het met je partner gaat.

Nadat ik Peter gepijpt heb en hij tegen zijn hoogtepunt aan zit, ga ik op mijn rug liggen. Peter likt mijn kutje en stopt enkele vingers bij me naar binnen. Ik streel Hilde haar borsten, deze zijn erg groot en vol. Ze voelen zacht aan, de tepels zijn hard. Hilde draait haar hoofd naar me toe en we kussen elkaar, zij streelt mijn borsten en ik de hare. Ze begint dieper en harder te kreunen en roept dat ze gaat klaarkomen. De echtgenoot likt en vingert haar nu krachtig en snel. Met een kreet komt ze naast me klaar.

Peter versnelt zijn tempo bij mij nu ook. Hij steekt nog een vinger in me en stoot diep en hard naar binnen. Zijn tong maakt snelle bewegingen over mijn klitje. Ik hef mijn bekken omhoog om hem nog beter te voelen. Het orgasme borrelt in me naar boven. Al kussend met Hilde kom ik klaar.

De dames hebben hun orgasme al gehad, nu de heren lekker verwennen. Hilde en ik zitten op handen en knieën naast elkaar op bed, de mannen nemen plaats achter ons en steken hun pikken in onze natte gleufjes. Zalig om Peter lekker in me te voelen. Hij maakt heel lekkere bewegingen met zijn heupen waardoor ik heb goed kan voelen. Hijgende geluiden vullen de kamer, de hitte stijgt. Het is geil om dit allemaal te zien, horen en te voelen. Peter versnelt zijn tempo en ik span mijn kutspieren op waardoor mijn kutje heel strak om zijn lul zit. Ook de echtgenoot is nu sneller aan het neuken, hij stopt een vinger in Hilde haar kontje waardoor ze nog geiler wordt.

Peter stoot nog even lekker diep door, er volgt een kreet van genot terwijl zijn zaad eruit spuit. Hierdoor laat de echtgenoot zich ook volledig gaan en komt klaar in Hilde haar kutje. We blijven samen nog even nagenieten in bed, Hilde met Peter en ik met de echtgenoot. Na de daad is het de beste keuze om terug in de armen van je eigen partner te gaan liggen. Ook al deelde je net iets heel intiems met iemand anders, nadien keer je tevreden en voldaan terug in de armen van je geliefde.

Onze ontmoeting met Peter en Hilde was heel aangenaam, helemaal anders dan met Katrien en Steven. Net zo moeilijk als het vinden van een juiste partner is het ook bij het vinden naar een geschikt koppel waar het echt mee klikt. Het spreekt dan ook voor zich dat we Peter en Hilde nog zullen terug zien na vandaag.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *