— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Toegift

Het lijkt al zo lang geleden dat ik je heb verleid. Ik kwam je tegen op een feest. Je zat relaxed te kijken naar de dansende mensen. Ik werd getroffen door je profiel. Ik vond je aantrekkelijk, jongensachtig. Op een of andere manier had je iets artistieks.

Ik werd nieuwsgierig naar je. Mijn vriendinnen hadden die avond nog gezegd dat er geen leuke mannen aanwezig waren. Nou was mannen scoren niet bepaald het doel, het was duidelijk dat zij niet goed gekeken hadden.

Ik vroeg je iets over de muziek die gespeeld werd. We raakten makkelijk in gesprek. We praatten en dansten, we waren relaxed. Het ging vanzelf.

Als je praatte kon ik mijn ogen niet van je mond afhouden. Ik begon me voor te stellen hoe jouw mond mij zou zoenen, hoe je smaakte. Aan het eind van de avond bekende ik dat ik zin had je te zoenen.

Ik maakte iets in je los, je kon geen weerstand bieden en ging met me mee. Eenmaal thuisgekomen trilde je, je was nerveus. Dit was duidelijk geen gebruikelijke actie voor jou. Ik reageerde ook anders dan anders: ik gooide je op bed en nam de leiding. Bij zoenen bleef het niet.

Inmiddels, maanden later, verlangt mijn lijf zo naar je dat het bijna pijn doet.

Je komt binnen, nauwelijks tijd voor woorden, meteen is daar je heerlijke mond. Onze tongen vinden elkaar. Als ik me dicht tegen je aandruk, voel ik dat je ook naar mij verlangt, je bent enorm hard.

Binnen de kortste keer liggen onze kleren ergens door de kamer en wij op de grond. Je ligt onder me, we zoenen. Ik daal af en laat mijn tong over je tepel glijden. Ik zuig er op en bijt een beetje. Je schokt en kreunt. Misschien zijn ze wel nog gevoeliger dan de mijne. Zo lekker om te doen, je te laten genieten.

Je ondergaat vrijwillig mijn experimenten. Blijkbaar heb je iets anders in gedachten, je draait je om en gaat met je mond richting mijn kutje. Ik voel je warmte op mijn klitje, je likt en zuigt eraan. Ik neem je keiharde pik in mijn mond. Draai mijn tong om je heerlijke grote eikel. Ik neem ‘m in mijn mond en beweeg op en neer. Met mijn andere hand bewerk ik je ballen. Wow, wat gebeurt er veel tegelijk!

Standje 69 hebben we niet eerder gedaan, het is lekker, maar ook verwarrend. Door mijn eigen bezigheid vergeet ik optimaal te genieten!

Ik wil je pik in mij voelen. Gelukkig hoef ik daar niet lang op te wachten. Je ligt bovenop me, de eerste keer dat jouw pik mijn kutje raakt vergeet ik haast adem te halen, zo ontzettend lekker voelt het.

Langzaam schuif je je pik bij me naar binnen. Vaak sluit ik mijn ogen, nu hou ik ze open om je helemaal op te nemen.

Langzaam en intens glij je in en uit. Je voert het tempo op, onze ademhaling versnelt. Dan voel ik dat je bijna gaat klaarkomen. Doe maar lekker, denk ik. Ik weet dat je ook daarna stijf blijft en dat de pret nog lang niet over is.

Met wat zachte kreunen kom je klaar, ik geef je even tijd om weer terug te keren op aarde.
We zoenen, ik zuig op je onderlip. Het is zo heerlijk om met je te spelen! Je mond gaat omlaag, langs mijn oor, via mijn hals bereik je mijn borsten. Je kust mijn tepel, zuigt eraan, beweegt je tong snel heen en weer.

Ik begin te hijgen, dit is zo lekker! Ondertussen gaat je hand omlaag en vindt mijn klit. Je beweegt precies op de goede manier. Je wrijft met je vingers heen en weer of was het op en neer? Niet te hard, niet te zacht.

Wow, wie heeft dat je verteld? Is dat je sensitieve intelligentie? Zo kom ik binnen no-time klaar! Heerlijk als een man precies de goeie plekjes weet!

Mijn tepels zijn keihard, mijn spieren spannen zich, bijna kom ik klaar. Opeens gaat je mond naar mijn klit Niet stoppen, denk ik.

Misschien is het juist dat moment van korte onderbreking, dat moment van smachten, waardoor ik ineens overvallen word door de golven van een orgasme. Ze voeren me mee ergens ver weg, ik kreun. Pas langzaam kom ik weer ‘boven water’.

Het is lang geleden, nee niet dat klaarkomen, maar wel dat een man dat geheel zelf voor elkaar kreeg. Ik bedank hem. Het is ook werkelijk dankbaarheid wat ik voel. Hij doet het graag, zegt hij.

Opnieuw wil ik niets liever dan je in me voelen. Gevuld worden door jouw hardheid, mezelf supervrouwelijk voelen. Mijn wens wordt wederom vervuld.

Het duurt wat korter deze keer: ik zet ietwat te gepassioneerd mijn nagels in je rug ik doe je pijn. We moeten erom lachen, je concentratie is weg en je komt klaar. Het is oké, we hebben pret, we genieten.

Als je weggaat, voel ik me nog dagen ‘geladen’. Bijna permanent opgewonden. Ik masturbeer op de gekste plekken. Ik wil je meer, vaker en langer. Toch ben ik tevreden met minder: Alles wat ik krijg beschouw ik als een toegift.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *