— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dan toch… een trio, slot

Na een paar minuten kom ik weer bij en vraag de mannen met me mee te gaan naar de badkamer om ons op te frissen. De eens zo fier zwaaiende lullen staan nu minder gespannen, maar ze lijken de strijd nog niet te hebben opgegeven. Er is dus nog hoop voor de rest van de avond.

Onder de grote stortdouche kunnen we alle drie staan en ze zepen me in om al hun sperma weg te wassen. Ik concentreer me op hun staven die al snel weer teken van leven geven. Helemaal schoon en fris drogen ze mij en zich zelf af en ik loop ze voor naar de slaapkamer.

Het bed lonkt en ik ga er midden op liggen. Ik kijk hen aan zie dat ze weer naar mij kijken. Spontaan spreid ik mijn benen en trek ze een beetje op. Ik wil lang genomen worden, zeg ik hen. En lang betekent dat ze niet klaar mogen komen, voor ik het sein geef. Ik waarschuw ze dat dat wel even zou kunnen duren, want ik wil veel klaar komen. Dus om de beurt.

Tom zegt dat hij nu eerst mag, want Kees heeft het genoegen al een keer gehad. Hij gaat tussen mijn benen zitten en ik grijp zijn lul vast. Vastberaden breng ik die naar de ingang van mijn grotje en wil hem er diep instoppen. Maar Tom heeft andere ideeën: haast plagerig brengt hij alleen het topje tussen mijn lipjes, ik voel hoe de eikel voorbij de eerste weerstand glijdt, maar verder gaat hij niet. Dan trekt hij zich weer terug en herhaalt dat steeds sneller en harder, maar niet dieper.

Bij iedere stoot, en als hij zich terugtrekt, stimuleert hij mijn kittelaar die zich helemaal vult en wellustig geniet van die strelingen. Kees ziet dat ik geniet en besluit achter mij te gaan zitten. Hij pakt zachtjes mijn hoofd vast en kust me terwijl een andere man mij neukt. Als dat tot me doordringt, word ik extra opgewonden en al snel trekt mijn buik zich samen. Voor Kees is dit het sein om mijn tepels te stimuleren en mij zo naar mijn nieuwe eerste orgasme te helpen.

Daarna wisselen ze van plaats en neemt Kees mij terwijl zijn collega mij verwent en wat tot rust kan komen. Al bij al is dit echt genieten en ik weet niet hoeveel standjes en orgasmen ik heb gehad. Volgens mij ben ik ook nog van achteren genomen terwijl ik de ander pijpte, maar zeker weten doe ik dat niet. Daarvoor was ik te ver weg.

Tenslotte geef ik aan dat het genoeg is, maar ik begrijp dat ik er zo niet mee weg kom. Daarvoor zijn die lullen echt te hard en is bij hen de behoefte aan ontlading te groot. Ik besluit dat een bijzondere avond als deze alleen een bijzondere afsluiting mag hebben en stel hen voor om iets te doen wat ik nog nooit heb gedaan (alsof ik al wel eerder door twee mannen zo lekker verwend was geweest).

Niet alleen wil ik van achteren genomen worden, maar ik wil dat gelijkertijd ook van voren. Dat hadden ze natuurlijk al wel eens in een filmpje gezien, maar ze konden zich, evenmin als ik er een voorstelling van maken hoe dat zou voelen. Daarom willen ze ook dat graag om de beurt doen. Kees gaat op bed liggen en ik zak weer over zijn lul. Hij trekt me naar zich toe waardoor mijn sterretje bereikbaar wordt voor Tom.

Glijmiddel is niet nodig, daarvoor zijn er al teveel sappen overheen gestroomd, maar toch ben ik een beetje angstig. Zachtjes zet Tom zijn eikel tegen het gaatje en duwt. In het begin is dit erg onwennig, maar plotseling schiet hij door de sluitspier en is de eikel verdwenen. Ik vraag hem even te stoppen om aan het gevoel te wennen, maar al snel wil ik hem dieper voelen. Langzaam glijdt hij er dieper in en dan voel ik hoe de twee eikels elkaar raken. Weer vraag ik hem om stil te houden, maar dat lukt niet.

De druk die ze op elkaar uitoefenen, gecombineerd met de strakheid van mijn holletje windt hem, maar ook Kees te veel op. Ook voor mij is dit heerlijk, veel lekkerder dan ik had verwacht; alleen kan ik niet veel zelf bewegen. Dat vertel ik ze en ik vraag hen om mij te ‘gebruiken’ op een manier die voor hen het fijnste is. Ik vermoed terecht dat dat ook voor mij fijn is want al snel weet ik niet meer wat er gebeurt.

Ik word van voren en van achter geneukt en vind het heerlijk! Als Kees voelt dat Tom’s eikel erg dik wordt, vraagt hij om te ruilen, wat nu zonder problemen kan. En weer word ik door hen tweeën geneukt, maar nu wil ik niet meer stoppen. Ik buig me voorover naar Tom en onder een lange tongzoen voel ik bij ons alle drie het laatste orgasme opkomen.

Niets meer tegenhouden nu, maar nog versnellen is de boodschap, zodat we niet meer weten of we wel leven of het overleven. Alles draait nu om klaarkomen, precies zoals ik het had gewild. De finale ontlading is dan ook geen teleurstelling maar een grandioos slot van een heel bijzondere avond.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Mar 24 jul 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *