— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dan toch… een trio, deel 3

Kees staat op, zijn werk is gereed. Tom lijkt dat aan te voelen, want hij kijkt me aan. In zijn ogen zie ik pure lust! Vanavond gaat een keurige huisvrouw ongelofelijk genomen worden door de collega van haar man die er zelf bij staat.

Tom staat op, gaat achter de bank staan en streelt mijn schouders en armen. Ik sluit mijn ogen, vastbesloten intens van iedere seconde te genieten. Ik voel zijn vingertoppen over mijn schouders naar de BH bandjes glijden en hij schuift ze langs mijn armen naar beneden.

Automatisch buig ik mijn armen om ze uit te kunnen laten doen. Het bovenste gedeelte van de cups buigt naar voren en zijn vingers volgen de welvingen van mijn borsten en onder het kant van de BH. Mijn tepels zijn werkelijk keihard nu, ze doen er zelfs een beetje pijn van. Eindelijk raken zijn vingers mijn tepelhoven. Ik voel hoe hij zijn duim en wijsvinger spreidt en aan weerszijden van mijn tepels brengt. Ik weet niet of hij ze al kan zien onder de BH maar dat interesseert me eigenlijk ook niet.

Dan raken de vingers aan weerszijden mijn tepels en zachtjes knijpt hij erin. Ik wil het wel uitschreeuwen en doe mijn ogen open. Dit is zo geil: ik kijk recht in de ogen van mijn man die gebiologeerd staat te kijken hoe mijn tepels worden gestreeld. Ik vraag om een zoen en hij geeft me een hele lome, terwijl onder zijn borst Tom doorgaat met mijn tepels te kneden.

Kees trekt me naar hem toe, maakt de sluiting van mijn BH los en ontbloot mijn hele bovenlijf. Nog duidelijker kan hij zijn goedkeuring voor wat er gebeurt niet geven en het laatste restje onzekerheid is definitief weg. Ik voel de lucht op mijn hete borsten net voordat Tom ze met de hele hand gaat strelen en kneden.

Dan laat Kees mij los, pakt het voorzetdeel van de bank en schuift dit voor de bank waar ik zit en legt mijn benen erop. Door het strelen van mijn borsten voel ik een eerste orgasme opkomen, maar slaag erin het moment uit te stellen. Soms is uitstel net zo lekker als toegeven, zeker als je weet dat je moment toch wel komt. En dat het komt is wel duidelijk.

Tom laat mijn borsten los en loopt weer naar de voorkant van de bank. Daar staan ze nu samen naar mij te kijken en wat zien ze: een vrouw die op het punt staat klaar te komen door hun verwennerij. Ik besef dat en voel mijn kutje kloppen. Ook al zou ik het niet willen, ik moet het toch doen en breng dus mijn handen naar mijn kruis waar ik mijn kutje hard streel en knijp om het orgasme tegen te houden, maar wel het heerlijke gevoel vast te houden.

Kees nodigt me uit om te gaan liggen nu de bank daarvoor breed genoeg is. Ik strek me uit, waardoor mijn rok nog verder omhoog kruipt. Dat stoort en ik maak de rits los. Zachtjes pakken Tom en Kees de rok vast en hij glijdt over mijn benen naar beneden. Alleen een dun slipje verbergt nu nog mijn kutje voor hun kijkgrage ogen.

Ik kijk beurtelings naar Kees en Tom terwijl mijn vingers de rand vastpakken. Ik rol het een beetje naar beneden en stop dan. Ik kan de teleurstelling zien op hun gezichten. Ik ga weer overeind zitten en vraag om nog wat champagne. Snel schenkt Tom in en geeft het mij.
Terwijl ik nip, nodig ik hen uit om mijn voorbeeld te volgen en ook wat kledingstukken uit te trekken. Nou, dat was niet tegen dovemansoren gezegd en snel staan ze in hun slip voor me.

Hun opwinding is duidelijk te zien en verheugd stel ik vast dat ook Tom niet bepaald klein is geschapen. Ik vraag ze om op hun knieën op de bank aan weerszijden van mij te komen te zitten met hun voorkant naar mij toe. Ik strek mijn hand uit en streel beurtelings over hun zwelling terwijl ik geniet van de champagne. Dan is mijn glas leeg en ik leg het weg; vlekken interesseren me nu niet. Ik steek beide handen uit, streel nog een keer over hun zwellingen ga dan naar de rand van hun slips.

Hun ogen volgen mijn handen nauwgezet en ik voel hun buikspieren aanspannen als ik hun huid boven de rand aanraak. Dan besluit ik de volgende stap te zetten, pak van allebei de rand van de slip vast en bevrijd hun palen. Voor ik ze aan kan raken, schuif ik eerst de slip onder hun behaarde ballen en voel hoe gevuld ze zijn. Hun lullen springen me tegemoet, hunkerend naar mijn aanraking. Maar eerst neem ik rustig de tijd om ze te bekijken.

Ik zie de ballen samen krampen en de aderen aan de onderkant van de schachten zijn opgezwollen. De eikels kan ik nog niet goed zien omdat de voorhuid er nog gedeeltelijk overheen zit, maar ik zie dat die van Kees paarser is dan normaal. Ik besluit om te kijken hoever ze willen gaan en vraag hen de voorhuid terug te schuiven, maar dan bij elkaar.

Na een korte aarzeling steekt Kees zijn hand uit en pakt voorzichtig de paal van Tom vast. Die reageert daar met een sprongetje op, wat hem even beschaamd doet kijken, maar de geile blik in mijn ogen stelt hem gerust. Vanavond is er geen plaats meer voor schaamte beseft hij en hij pakt ook Kees vast, wat een zelfde fysieke reactie geeft.

Ook ik voel een reactie en besluit nog even door te gaan met dit spelletje. Ik vraag hen om elkaar zachtjes af te trekken en te verwennen alsof het hun eigen pik was. Beiden bewegen hun hand nu over de stengel van de ander en ik zie dat die nog harder worden en beginnen te kloppen. Ik wil natuurlijk niet dat ze al klaar komen en vertel ze dat ook. Terwijl ik naar hun palen, handen en gezichten kijk, ga ik weer liggen en schuif langzaam mijn slipje verder naar beneden.

Onmiddellijk reageren ze door harder te gaan trekken, alsof ze met hun eigen pik bezig zijn. Volgens mij beseffen ze niet eens meer dat het de ander is die ze verwennen. In ieder geval vinden ze het niet vreemd meer om een man aan te raken. Dan is mijn kutje helemaal ontbloot, ik trek mijn benen wat op en schuif het slipje helemaal van mijn benen af. Eindelijk ben ik helemaal naakt en kunnen ze alles van me zien.

Ik vind het heerlijk hoe ze naar me kijken, trek mijn benen op en vraag ze om dichter bij elkaar te gaan zitten, recht voor mijn spleetje. Daarop spreid ik mijn benen en leg ze aan weerskanten van hen. Ze moeten nu wel kijken naar mijn natte lipjes, het glinsterende vocht ertussen en de zachtroze binnenkant. Hun blikken maken mijn kutje nog natter en de lipjes zwellen op.

Ik beweeg mijn hand naar beneden en begin door het schaamhaar te strelen. Direct reageert mijn kittelaar en mijn vinger streelt haar zachtjes. Terwijl ik hen aan blijf kijken, terwijl zij elkaar aftrekken en naar mijn kutje kijken, ga ik mezelf vingeren en al snel komt mijn orgasme eraan. Het golft door mijn lichaam en ik ben compleet out of control. Maakt het mij wat uit dat ik het doe voor de ogen van twee mannen? Eigenlijk wel ja, ik wist niet dat ik zo geil kon worden.

Ook zij naderen een hoogtepunt: steeds sneller trekken zij en ik zie aan hun hoofden dat het ook bij hun niet lang meer gaat duren. Dus moet ik wel mijn laatste krachten bij elkaar rapen en tegen hen zeggen dat ze NU moeten stoppen. Nog net op tijd laten ze elkaar los terwijl hun palen op en neer springen van onvervuld verlangen. Ik leun dan tevreden achterover. Zo’n lekker orgasme is zeldzaam en ik weet dat het nog maar het begin is.

Met een wippende lul voor zich uit loopt Tom naar de champagne. Hij vult de glazen weer bij, zet de fles weg en gaat aan de rechterkant zitten van mijn lome lichaam. Kees volgt zijn voorbeeld en gaat links zitten. Kees kust mijn haren en zakt af via mijn wenkbrauwen, ogen en neus naar mijn lippen die hij zacht kust.

Ondertussen kust Tom mijn rechtervoet en gaat langzaam naar omhoog: via mijn schenen, knieën naar mijn dijen. Kees zakt verder door en kust mijn rechterborst, mijn tepel krijgt een uitgebreide zuig- en likbeurt en ik voel niet alleen die maar alle twee mijn tepels weer hard worden. Hij streelt, knijpt en speelt met mijn rechtertepel en langzaam voel ik weer geiligheid komen.

Dat wordt niet bepaald minder als ik de tong en lippen van Tom verder omhoog voel gaan. Hij blijft aan de buiten- en bovenkant van mijn dijen en gaat via mijn liezen naar mijn navel. Dan gaat hij weer naar beneden en ik voel hoe hij zachtjes door mijn schaamhaar streelt. Dit wil ik niet langer: ik wil gezogen worden op mijn kittelaar, een tong tussen mijn lipjes hebben en zachtjes duw ik zijn hoofd naar beneden.

Als zijn tong tenslotte mijn kittelaar aanraakt, slaak ik een gilletje wat Kees doet opkijken wat er gebeurt. Hij ziet Tom van bovenaf mijn kutje bewerken, staat op en gaat tussen mijn benen liggen. Hij duwt mijn knieën nog verder uit elkaar en mijn benen omhoog zodat mijn billen omhoog kunnen.

Ondertussen gaat Tom door met mijn kittelaar verwennen. Hij neemt hem tussen zijn lippen, zuigt erop en knabbelt zachtjes op mijn lipjes. Ik ben weer opgewonden en voel mijn sapjes weer stromen. Een beetje daarvan loopt in mijn bilspleet en Kees wil deze oplikken. Zijn tong raakt daarbij mijn sterretje en ik raak helemaal van de kook. Ik wil genomen worden en zeg ze dat ook.

Ik zie tussen mijn oogharen dat ze elkaar aankijken wie wat zal doen. Dan besluit Tom dat hij het gemakkelijkst bij mijn hoofd kan komen met zijn staaf en gaat daar zitten. Hongerig draai ik mijn hoofd en voor de eerste keer raak ik hem echt aan. Ik voel zijn schacht kloppen en besef dat hij het niet lang vol zal houden. Ik trek een paar keer, duw dan de voorhuid zover mogelijk naar achteren en neem zijn eikel in mijn mond. Ik zuig, knabbel en lik de eikel en het randje en kan zien dat hij ervan geniet. Ik ook en onwillekeurig strek ik mijn benen weer gespreid.

Ik kan alleen maar de lul van Tom zien, maar voel hoe het kussen beweegt als Kees mij nog een lange zoen op mijn lipjes geeft en me dan op mijn zij draait. Ik ben blij want nu kan ik gemakkelijker bij Tom’s lul en ga met lange halen over de schacht. Heerlijk die harde aderen tegen mijn tong. Kees tilt mijn linker been op en ik voel zijn lul tegen mijn kutje drukken. Hij heeft weinig moeite om naar binnen te komen en al snel neukt hij mij, steeds harder terwijl ik steeds harder in mijn mond geneukt wordt.

Ook Tom kan zich namelijk niet meer beheersen en gaat er vol voor. Ik voel mijn tweede orgasme komen en ook Kees merkt dat want nog sneller beweegt hij zijn staaf op en neer. Dan kom ik, ik bijt bijna in Tom’s staaf, kan me nog net beheersen, maar loop echt helemaal leeg. Twee gaten gevuld lijkt bijna teveel. In ieder geval is mijn orgasme ook voor Tom en Kees teveel en ik voel Kees als eerste zijn lul uit mijn kutje halen en direct daarna de stralen sperma over mijn billen spuiten. Netjes van hem denk ik nog net, dat is fijner voor dadelijk.

Kees lijkt zulke nette plannen niet te hebben want ik voel zijn lul opzwellen in mijn mond. Toch wil ik niet dat hij in mijn mond klaar komt, dat is gek genoeg nog net een stap te ver en daarom haal ik op het laatste moment mijn hoofd weg. Dat laatste is de befaamde druppel en ik kan nog net mijn ogen dichtdoen voor het sperma mijn hele gezicht bedekt. Uitgeput blijven we liggen, we moeten nu eerst even bijkomen.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *