— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Dan toch… een trio, deel 2

Nu zit ik dan hier in de badkamer, het is een kleine week later en vanavond gaat het dan gebeuren. Kees had het direct de volgende dag aan Tom voorgesteld, die niet wist wat hij hoorde. Maar toen het eenmaal tot hem was doorgedrongen dat wij het meenden wilde hij maar wat snel een afspraak maken.

Ik had er eigenlijk dezelfde avond alweer spijt van, want ik vond het eigenlijk wel heel griezelig en ook nu nog had ik mijn twijfels. Misschien was het allemaal maar een heel stom geintje van Kees, maar gelet op zijn reacties geloofde ik dat toch ook weer niet.

Zo, alle haartjes zijn eraf, wat nog rest is een lief driehoekje met haartjes die kort genoeg zijn om niet te hinderen, maar lang genoeg om geen stoppeltjes te maken en mij een heerlijk gevoel te geven als er doorheen wordt gestreeld. Ik kleed me aan: een mooi lingeriesetje waarin mijn harde billen en middelgrote borsten goed uitkomen. Ik kijk eens in de spiegel: nee, ik hoef me nergens voor te schamen. Voor een vrouw van 30 staat alles nog fier overeind en nog geen grammetje te veel met wel de goede rondingen op de juiste plaatsen.

Zorgvuldig kies ik een rokje met een zijsluiting (makkelijk om los te maken want een slimme meid is op de toekomst voorbereid, nietwaar?) en besluit uiteindelijk een loshangende bloes daarover aan te trekken. Kousen heb ik niet nodig, het is lekker weer en mijn benen zijn mooi gebruind. Opmaken, niet teveel, maar net genoeg om mijn ogen te accentueren en gloss op mijn lippen maakt het geheel af. Ik ben er klaar voor. Mooie schoenen aan en dan loop ik naar onze slaapkamer.

Het grote bed is netjes opgedekt, alle rommel is opgeruimd. Klaar voor gebruik. Ik loop verder door ons appartement naar de huiskamer en zie de grote bank staan. Die bestaat uit grote vierkante delen en op twee plaatsen kan daar nog eens zo’n deel voor zodat Kees en ik lekker lui naar het grote plasma scherm kunnen kijken. Ook hier is alles netjes, ik wil niet dat Tom zich afvraagt waar hij nu terecht is gekomen. Het is tenslotte wel een collega van Kees en praatjes gaan snel.

Over praatjes gesproken: daar heb ik me wel zorgen over gemaakt, maar Kees stelde me gerust door te zeggen dat Tom gelukkig getrouwd is en er wel voor zal uitkijken om hierover iets te zeggen. Nee, dit blijft echt onder ons.

Ik ben gespannen, merk ik, geile spanning dat wel, maar toch ook een beetje angstig voor wat er zal gebeuren. Hoe zal Tom zijn, is hij lief of juist hardhandig, was hij eigenlijk wel schoon op zich zelf, je weet nooit wat ik nog geacht word te gaan doen. Enne… is het allemaal wel waar? Of is het inderdaad een stom geintje en sta ik dadelijk verschrikkelijk voor schut?

Dan hoor ik de sleutel in het slot en de twee mannen in het halletje praten. Ik ga naar de gang en zie nog juist de deur van de hal open gaan en Tom binnen stappen. Hij ziet me ook direct en kijkt me wat verlegen aan. Ik glimlach en stap naar hem toe. We geven elkaar een kus op de wang, waarop hij mij een fles champagne geeft met de wens dat het een heel gezellige avond mag worden en zegt dat ik heerlijk ruik.

De manier waarop hij mij aankijkt, maakt me direct twee dingen heel duidelijk: het is geen geintje en hij geilt op me. Nou, ik voel hetzelfde dus die gezellige avond zal wel goed komen als Kees tenminste geen roet in het eten strooit. Maar hij staat het allemaal met een wat trotse glimlach te bekijken, zoent me op de mond, streelt tegelijk mijn billen en zegt dat ik er fantastisch uitzie.

Ik voel Tom naar de handen van Kees op mijn billen kijken en loop nu veel zelfverzekerder terug naar de keuken. Ik zet de champagne in een koeler en vraag of Kees en Tom zich wellicht even willen opfrissen. Ze hebben immers al een lange dag achter de rug. Terwijl zij naar de badkamer gaan, zet ik zachte muziek op en ga op de bank zitten.

Al snel zijn ze terug. Ze hebben gedoucht en hun stropdassen en jasjes uitgelaten. Kees opent de champagne en Tom gaat links van me zitten. Na de glazen te hebben ingeschonken en uitgedeeld gaat Kees aan mijn rechterkant zitten. We praten wat over koetjes en kalfjes en ik weet eigenlijk niet goed wat we nu moeten doen.

De spanning is voelbaar, maar het lijkt wel alsof niemand de eerste stap wilt zetten. Dan legt Kees zijn hand op mijn knie, niets bijzonders, dat doet hij zo vaak, maar alles lijkt vanavond anders dan gewoon. Het lijkt ook inderdaad een seintje te zijn, want Tom legt nu zijn arm nonchalant over de rand van de bank, maar wel zo dat zijn vingers mijn haar raken.

Ik weet niet wat ik moet doen, maar voel mijn kutje reageren op zelfs al deze onbetekenende aanrakingen. Ondertussen praten we gewoon door maar Kees begint langzaam over mijn been te strelen, zijn hand gaat omhoog en zijn vingertoppen raken de zoom van mijn door het zitten wat omhoog geschoven rokje. Langzaam gaan ze ook daaronder en ik voel me steeds warmer worden.

Tom streelt nu door mijn haar en ook zachtjes de huid van mijn nek. Mijn god, dit is te gek. Ik voel mijn tepels hard worden, mijn onderbuik tintelt en ik krijg moeite om te doen alsof er niets aan de hand is. Gespannen neem ik een slok champagne. Als ik het glas heb weggezet, voel ik dat Tom mijn nek wat steviger vastpakt en mijn hoofd naar hem toedraait.

Hij buigt zich naar mij toe en terwijl Kees nog steeds mijn been streelt, maar nu ook de binnenkant van mijn dij en hoger dan daarnet, drukt hij zachtjes zijn lippen tegen de mijne. Spontaan open ik mijn lippen en laat zijn tong naar binnen. Ik ben angstig hoe Kees zal reageren op het feit dat zijn vrouw een andere man kust, maar wat ik ook had verwacht, niet dat hij zijn hand van mijn dij afhaalt en op mijn rechter borst legt.

Zachtjes streelt hij die door de stof heen, terwijl ik Tom steeds harder zoen. Tom legt nu zijn linkerhand op mijn been en deze gaat langzaam omhoog. Nog een paar centimeter en hij moet voelen hoe ik reageer op wat er gebeurt. Kees voelt dat blijkbaar ook aan mijn tepel want hij knijpt er nu zachtjes in.

Ik kan niet voorkomen dat ik zachtjes kreun en wat onderuit schuif op de bank. Ik kan gewoon niet wachten om de hand van Tom op mijn kruis te voelen. Dan stopt Tom met zoenen en ik draai me om naar Kees. Ik kijk naar zijn gezicht om te zien of er iets van tegenzin op te zien is, maar hij ziet er juist bijzonder opgewonden uit.

Hij neemt mijn gezicht in zijn handen en kust me intens. Tom laat zijn hand eindelijk verder omhoog glijden en streelt nu de stof van mijn slipje op mijn venusheuvel. Zachtjes haken de haartjes in de stof terwijl het broekje langzaam van links naar rechts schuift. Ik word hier op een geweldige manier opgegeild en besef dat ik alleen nog maar wil genieten.

Niks onzekerheid meer, niet meer afvragen of Kees dit echt wilt, alleen maar geil worden en klaar komen. Dat is alles wat ik wil, maar het moet wel lang duren. Geen vluggertje, ik weet niet wanneer het weer zal gebeuren, maar vanavond is voor mij.

Ik wil meer, mijn kleren belemmeren mij om overal te worden gestreeld en verwend, maar ik dwing mij om niet op de zaken vooruit te lopen en de mannen hun gang te laten gaan. Ik leun achterover terwijl ik mijn benen spreid om Tom meer ruimte te geven. Kees maakt een knoopje los van mijn bloes, en nog een.

Tevreden krom ik mijn rug en duw de knoopjes naar hem toe. Ik zie dat Tom, terwijl hij mijn kruis streelt, kijkt naar mijn borsten die langzaam zichtbaar worden. Ik realiseer me dat het witte kant van de BH lekker afsteekt tegen de bruine huid en dat hij ook de harde punten moet zien van mijn tepels die door de BH naar buiten willen. Dan is mijn bloes helemaal los en Kees haalt me voorzichtig voorover om de bloes uit te doen.

Daar zit ik dan tussen twee nog keurig geklede mannen: halfbloot en een hand op mijn natte kruis. Wat zou het? Ik geniet!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *