— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vriendschap

Tom en ik schoten goed op met Eric en Elke. We waren allen dertigers met eenzelfde appetijt voor het leven (pluk de dag!), we hielden van lachen, en film, vooral thrillers. Het was dan ook niet toevallig dat het na een avondje film was – met enkele glaasjes wijn achteraf – dat we samen op de bank zakten in het appartement van mij en Tom.

Een bijzondere film was de Amerikaanse prent niet geweest, maar er zat wel een vrijscène in die me aan sex had doen denken, Tom had het vast gemerkt, aan de wijze waarop ik zijn hand tijdens de scène onder mijn rokje gidste. Ik was sindsdien in de stemming voor seks geweest, en was stiekem aan het uitkijken naar het vertrek van onze vrienden, om dan mijn rosse bink op me te voelen, en in me. Ik werd er al een beetje nat van, moet ik bekennen.

Het gebeurde bij ongeluk, denk ik, ja,zo moet het vast gelopen zijn. Eric streelde zijn blonde Elke onder haar trui en raakte kort haar rechterborst aan. Niet het soort dingen die we in elkaars aanwezigheid ooit gedaan hadden, maar we hadden een glaasje (teveel) op, en zoals gezegd, het was een ongelukje. Elke was er eerst wat van geschrokken, en schoot daarna in een lachbui.

“Hey, iemand heeft zin om te vrijen”, had Tom gelachen naar Eric. Hij knikte van ja, en ging nog even met de hand over de knie van zijn vriendin, die een blauwe plooirok droeg waar ik haar al zo vaak in gezien had.

“Ach schaam je niet voor ons, we gaan straks als jullie weg zijn, ook nog even seksen”, hoorde ik me tot mijn verbazing luidop zeggen.

We bleven nog wat lachen en praten en drinken. Chablis om precies te zijn. Tom zette ondertussen de televisie aan, op een station met videoclips die verklaren waarom mannen tegenwoordig zo van hip hop houden. Als je begrijpt wat ik bedoel.

Als in een roes ging het steeds een stapje verder, heel langzaam, heel geleidelijk. Ik was Tom lekker lang aan het tongen, en had mijn hemdje enkele knoopjes open gemaakt, zodat ook Eric en Elke een goed zicht hadden op mijn behaatje. Het wond me op, alhoewel ik geen exhibitionistische type ben.

Ik streelde over de broek van Tom en voelde zijn harde pik. Elke en Eric hadden het ook naar hun zin, de hand van Eric bewoog hevig onder haar rukje. Hij was haar aan het vingeren, op onze sofa!

“Hey, ik hou het niet meer uit hoor jongens”, hoorde ik mijn eigen vriendje hees kermen, “laten we naar onze slaapkamer gaan, dan werken we af waar we mee begonnen zijn.”

“Ik ga me hier morgen zo voor schamen”, lachte Elke verlegen, en het leek even of ze zich wou verbergen achter die bruine krullen van haar.

Niet meer dan enkele minuten verder gebeurde wat ik nooit voor mogelijk had gehouden. Ik lag op mijn rug, mijn benen hoog opgetild tegen de schouders van mijn mooie Tom en ik voelde hoe zijn harde lul in me schoof. Als een mes door boter, ik was natter dan ik ooit geweest was, Tom schoof niet in me, hij plonsde in me.

Naast ons hoorde ik het zachte gekreun van Elke en het gehijg van haar bink. Ze had zich niet helemaal ontkleed, haar rokje had ze aan gelaten. Ze zat nu op haar knieën op het bed, met het rokje helemaal naar haar midden geschoven, een dik gepakt bundeltje katoen. Blijkbaar vond ze het geil zo genomen te worden.

“Ik wil dat je me neukt”, zuchtte ze naar Eric, die zijn lange paal, ik wist niet dat hij zo lang was, ik had het lid van Eric ook nog nooit gezien, in erectie stak hij Tom alleszins voorbij, gedecideerd in haar kutje richtte.

Het was een raar, zinderend, ongelooflijk gevoel, om ons vieren zo te horen hijgen en kreunen. Elke was alleszins haar verlegenheid aan het verliezen, ze kreunde luid en vroeg Tom constant, gek van geilheid, dieper te stoten.

Ik werd zelf ook goed bediend. Tom had me lekker bereden en lang gebefd. Zijn tong was onovertrefbaar, geen enkele van de vriendjes die ik voor Tom had, had me zo goed weten te likken. De druk, de beweging van de tong, het was gewoon allemaal goed.

ik streelde Tom’s slanke buik en zijn behaarde borstkast. Ik wou geen enkel deel van mijn knappe man missen. Toen hij bijna klaar was om te komen, liet ik hem rechtop staan, ik sloot mijn handen om zijn mooie strakke billen en pijpte hem.

“Hoe gaat het bij jullie?” wou ik van Eric en Elke weten.

“Kom hier schatje, ik ga je afwerken net zoals Lies dat met Tom doet”, hoorde ik Elke antwoorden.

En daar stonden we dan onze mannen af te zuigen. Eric kwam eerst.

“Ik ga spuiten, ik hou het niet meer, ik ga je mond volspuiten”, was het laatste wat Elke van hem hoorde voordat hij zijn zaad in haar stortte. Wat ik rond me gezien en gehoord had, was vreemd en nieuw geweest, maar het zaad van Tom was me welbekend. Hortend en stotend, luid kermend, gaf hij me zijn warme drankje. Ik wilde er niks van missen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *