— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Even bijkletsen, deel 3

Langzaam stimuleer je mijn klit en ik blijf kreunen zolang je mijn kittelaar raakt. Ondertussen houd ik jouw lid heerlijk in mijn hand en beweeg steeds feller op en neer. We willen nog veel meer.

Je pakt mijn string met beide handen vast en trekt deze voorzichtig uit. Langzaam laat ik ook jouw broek naar beneden glijden. Daar staan we dan. Heerlijk bloot tegen elkaar aan.

Het is fantastisch. Het gaat zoals het hoort. Het is veel meer dan wat hoort. Het is een droom die uit komt. Iets wat we beiden nooit hadden verwacht wordt werkelijkheid.

We willen niet langer wachten. Het is de ideale avond. Een heerlijk zwoel briesje bezorgt ons beide een korte rilling. De temperatuur deze avond is precies goed. De maan schijnt haar bijna volle licht op ons.

Wat een romance om deze avond samen te zijn. Stiekem al in gedachten gehad. Stiekem al op voorbereid. Stiekem al gehoopt op deze gelegenheid. Stiekem al gehoopt dat ik je hierheen kon leiden.
Stiekem al gehoopt dat deze avond zo zou verlopen.

Maar het is veel meer dan ik had durven dromen. Voor jou is het nog meer. Je had dit niet verwacht vanavond. Misschien had je stiekem gehoopt op wat zwoele woorden, een paar woorden van mij. Misschien had je stiekem gehoopt op een subtiele maar sensuele aanraking van mij. Misschien had je stiekem gehoopt op een heerlijke afscheidszoen. Misschien had je stiekem gehoopt op..
..nee dat durfde je niet te hopen. Daar durfde je niet eens van te dromen. En nu is het nog meer dan dat. Nog meer dan wat je niet durfde te hopen of te dromen.

Hier staan we dan. Dit is wat iedereen zou willen, maar wat niemand durft te dromen. De hele avond is als een droom die uitkomt. Onze warme lichamen strak tegen elkaar aan. Met je hele hand streel je mijn lippen, prikkel je mijn klit, langzaam laat je een vinger mijn warme poesje in glijden. Je voelt hoe mijn hand je jongen op en neer haalt en ik voel hoe je lid nog groter wordt.

Nog een vinger en nog een en dan glijd je met vier vingers naar binnen. Ondertussen prikkel je met je duim met kittelaar. Steeds harder kreun ik, steeds sneller gaan jouw vingers heen en weer. Ik slaak zachte gilletjes en voel hoe een orgasme bijna komt. Je voelt aan je jongen en hoe stevig ik m in mijn handen heb dat het niet lang meer duurt. Mijn andere hand masseert jouw ballen zoals ze niet eerder hebben gevoeld en ook bij jou gaat er een trilling door je mooie lichaam.

De kop van je jongen glimt in het maanlicht en dit maakt me nog heter. Steeds sneller en dieper stoot je je vingers naar binnen in mijn geile poesje. Ik vraag je fluisterend en kreunend nog sneller te gaan. Mijn zuchten en kreunen gaat ook steeds sneller en harder. Ik kreun hard en gil van genot. Steeds sneller voel ik jouw hand en ik verwen jou met hetzelfde snelle ritme.

Ook jij kreunt steeds harder. Mijn lichaam schokt en ik gil omdat mijn orgasme niet langer wacht. Ik kom klaar maar jouw vingers dringen weer opnieuw snel en diep bij mij binnen. Weer schokt mijn lichaam en een tweede orgasme volgt direct. Mijn warme vocht glijdt over je vingers. Ik laat jouw jongen los en eventjes buk ik om de kop van je jongen te kussen.

Jouw warme vocht glimt op mijn lippen. Mijn geil loopt langs mijn been naar beneden. Je bukt en likt mijn benen schoon. Door de smaak van mijn warme vocht wil je nog maar één ding. Je wilt me nemen zoals ik nooit eerder genomen ben. Ook ik wil niet anders dan jou diep in me voelen. Je laat me los en ik laat me achterover zakken op de motorkap. Het koude metaal zorgt voor een rilling over mijn hele lichaam.

Ik probeer mijn schoenen op de bumper te zetten maar glijd weg. Dan gooi ik mijn benen wijd en zet mijn voeten ook op de motorkap. Je kijkt even toe en je geniet ervan om mijn bewegingen te volgen. Lachend en ondeugend kijk je me aan. Zoals je me nu aankijkt ben je op je mooist.

Je kijkt uitdagend, verleidelijk en vol vuur. Zelfs de heerlijke spanning is in je ogen te lezen. Het zou enkel al een genot zijn om zo de hele avond bij jou te mogen zijn. Om zo lang in je mooie ogen te kunnen kijken. Om je heerlijke lichaam te zien glanzen in het maanlicht.

Hebben we hier nooit eerder de gelegenheid voor gehad? Of hebben we niet eerder de genegenheid gehad? Ik kijk in jouw ogen en er flits heel veel door mijn hoofd. Zoveel vragen. Snel sluit ik mijn ogen en geniet van wat je doet. Ik voel je warme adem in mijn nek. Je zoent me zachtjes en streelt mijn lichaam. Je lippen zoenen me steeds lager en ik geniet hoe je me kust. Ik wens dat er aan deze avond geen einde meer komt.

Je lippen kussen nog verder naar beneden en dan voel ik hoe je met je tong langs mijn lippen likt. Direct kom je terug omhoog en jouw handen verdwijnen onder mijn billen en je trekt me iets naar je toe. Dan voel ik jou stevige jongen die tussen mijn lippen glijdt. Heel even duw je de kop bij mij naar binnen en ik kreun zachtjes.

Iets dieper duw je je lid bij me naar binnen. Maar ik wil nog veel meer. Begerig kijk ik je aan en mijn ogen zeggen jou genoeg. Je kijkt me ondeugend aan zoent me even heftig op mijn mond. En direct stoot je jouw jongen diep naar binnen. Ik kreun harder en harder. Wow. dit is zoveel meer dan ik had verwacht.

Jouw jongen is zo groot en zo stijf. Steeds sneller en dieper stoot je je lid bij mij naar binnen. Mijn handen grijpen jouw billen en ik duw je lichaam naar voren. Ik wil je nog dieper voelen en met nog meer kracht. Je pakt mijn borsten en je neemt mijn tepels tussen je vingers. Je streelt, masseert en knijpt. Wat een genot. Dit is fantastisch.

Ik voel weer hoe een orgasme bijna komt. Ga door, dieper, ga door. Dan ineens gaat jouw jongen heel langzaam in en uit. Door deze verandering ontspant mijn hele lichaam en mijn hete vocht spuit eruit. Jouw jongen staat nog steeds in fier overeind en kan alle genot en spanning nog steeds aan.

Je pakt me vast en je tilt me van de motorkap af. Je draait me om en mijn rug klemt tegen jouw bezwete borst. Ik voel jouw warme krachtige jongen tegen mijn billen en ik klem m stiekem vast. Je knijpt me plagend in mijn tepels en trek ze dan zachtjes naar beneden. Er zit niks anders op dan te doen wat je wil. Zolang je mijn tepels naar beneden trekt buk ik dieper. Je pakt mijn handen vast en zet deze op de motorkap.

Nu sta ik met mijn billen naar je toe. Je pakt met een hand mijn borsten om en om stevig vast. Net je andere hand glijd je over mijn buik. Je vingers glijden tussen mijn lippen. Ondanks dat het vochtig genoeg is stimuleer je mijn klit. Nog heter en nog vochtiger. Je vingers blijven mijn klit strelen en dan voel ik hoe je jongen weer bij me binnen dringt.

Machteloos hang ik op de motorkap maar ik wil nu niks anders dan machteloos zijn. Doordat je stevig achter me staat kun je met al je kracht je jongen naar binnen stoten. Je pakt mijn billen vast en spreid mijn benen nog wijder. Je maakt mijn rug hol waardoor mijn poesje nog meer naar je toedraait. Ik slaak een gil als je fors bij me naar binnen dringt.

Na zoveel genot kun jij je niet meer in bedwang houden. Je gaat er helemaal voor en met al je kracht blijf je diep bij me naar binnen dringen. We zuchten en kreunen allebei hard van genot. Steeds sneller en harder en dieper.

Wat een genot en dat op deze prachtige plek. En dat op deze zwoele avond. Het licht van de maan maakt de avond compleet. Steeds sneller en harder en dieper dring je binnen. Steeds steviger pak je mijn billen vast. Je blijft stoten en ik gil elke keer als je met kracht naar binnenstoot.

We voelen het aankomen. Het duurt nog maar heel even. Nog een keer in en uit en nog een keer, ik gil van genot. En dan stoot je naar binnen en ik voel hoe jouw warme vocht bij me naar binnen spuit. Beide komen we luid kreunend klaar. Met je laatste kracht stoot je nogmaals naar binnen en weer komt een orgasme.

Dan blijf je met je jongen in me en buigt je voorover en streelt me zachtjes over mijn lichaam. Voorzichtig sta ik op met je jongen nog in me. Ik laat me tegen je sterke borst aanvallen en mijn hele lichaam trilt van genot. Dan voel ik mijn warme vocht er weer uitspuiten. Langzaam glijdt jouw jongen mijn poesje uit. Ik draai me om en kijk jou aan. Je lacht voldaan en ik zoen je heftig.

Wat was dit geweldig. Zo onverwacht maar zo perfect. We lachen samen als we onze kleren zien liggen. De helft ligt op de grond, weer wat anders op het dak van je auto en de rest ligt in de auto. Lachend en voldaan trekken we onze kleren aan.

Je gaat weer achter het stuur zitten en ik kruip bij je op schoot. Nog even van elkaar en van deze geweldige avond genieten. Dit zal altijd in ons geheugen blijven. Dit is iets wat je maar één keer in je leven zo meemaakt. Als je het meemaakt.

We bepraten nog even hoe de avond verlopen is. Moe en uitgeput, maar lachend en tevreden zijn we het eens dat dit voor ons allebei de heerlijkste avond in ons leven was.

Je zet mij voor mijn huis af, ik moet opschieten, mijn man zal binnen een kwartier de kamer instappen. Jij gaat door naar huis, waar je vrouw op je wacht. Mijn man en jouw vrouw. Ze zullen niks weten. Maar wij zullen het nooit vergeten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *