— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

And from his lips I drew the hallelujah

Toen hij de deur sloot en zich omdraaide, bekeek ik hem even van top tot teen. Hij lachte, nam me vast en kuste me intens. Even was ik helemaal van de wereld door die geile blik die smeekte om meer, die tong die vol overgave elk plekje in mijn mond wilde ontdekken en die krachtige handen die zich vastklampte aan mijn kontje. Toch wist ik me te beheersen en duwde hem van mij af. Niets mocht mijn plannetje in de weg staan, zelfs niet de gedachte aan zijn heilig lid dat ritmisch mijn nat plekje zou gaan penetreren. Volledig uit zijn lood geslagen door mijn bizarre gedrag keek hij mij verward aan.

Rustig liep ik naar het nachtkastje en nam hieruit een lang zwart touw. Vragende ogen staarden ernaar. Streng liep ik op hem af en duwde hem hardhandig tegen de slaapkamerdeur, ik plaatste zijn handen achterop zijn rug en bond hem vast aan de deurknop. Radeloos verloren stond hij daar. Hij had nog steeds geen idee van wat hem nog allemaal te wachten stond. Ik liep parmantig richting mijn stoel en plaatste die enkele meters van hem af. Ik zette mij en vroeg hem wat hij ervoor over had om met mij te mogen vrijen.

Vragende ogen en een ratelende tong die weinig zinnigs te zeggen had waren het antwoord op mijn eenvoudige vraag. Aangezien zijn antwoord mij niet bepaald aanstond, dacht ik hem eens goed uit te dagen totdat het antwoord al schreeuwend zijn mond zou verlaten. Ik vertelde hem rechtuit dat hij tegen het einde van de avond wel zou weten wat het goede antwoord was. Ik stond op en liep regelrecht op hem af, ik opende zijn riem en trok met één ruk zijn broek en zijn boxer tot op de grond. Ik wou elke beweging in zijn onderlichaam aanschouwen, terwijl ik hem ging aantonen hoe graag hij met mij wilde vrijen.

Ik slenterde gewoontjes terug naar de stoel en begon daar enkele sexy danspasjes te demonstreren. Mijn creativiteit begon te werken en ik besliste een omgekeerde striptease te doen. Met wiegende heupen en één voet op de stoel trok ik traag mijn slip uit. Zijn ogen werden groter en ik merkte een kleine trilling op in de onderverdieping. Aangespoord door die kleine siddering trok ik rustig en gecontroleerd mijn BH onder mijn truitje uit. De gedachte dat ik naakt, maar met kleren, voor hem stond werd hem teveel. Prompt liet hij me zien hoe opgewonden hij was door zijn lid fier rechtop te zetten. Ik bekeek deze bekroning van mijn vrouwelijke charmes vol bewondering en besloot om mijn spelletje nog véél verder te drijven dan oorspronkelijk de bedoeling was. Ik vond het geweldig om die lust in zijn ogen te zien en de dierlijke reacties van zijn lijf te aanschouwen.

En terwijl ik verder heupwiegend rond de stoel danste trok ik zonder omwegen mijn truitje uit. Brutaal stond ik voor hem met blote borsten die aantoonden hoe opgewonden ik was geraakt van mijn eigen spel. Ik keek hem strak aan terwijl ik mijn vingers aflikte en langzaam langs mijn borsten liet gaan. Mijn andere hand kneep in mijn stijve tepels die stil schreeuwde om aandacht, aandacht van hem. Mijn vochtige vingers volgden langzaam hun koers naar het centrum van mijn lichaam. Gebiologeerd bleef hij kijken naar mijn hunkerend lijf. Eens mijn vingers aangekomen waren op mijn genotsplekje stopte ik even.

Dit moment wilde ik mij herinneren. De warme gloed, het gevoel dat onderlichaam ging uiteenspatten als ik niet snel mijn vingers begon te bewegen, de geile en verwarde blik van hem. Dit moment was erotiek op zijn puurst. Ik had nooit gedacht dat seks zonder contact zo een sterke gevoelens konden teweegbrengen. Het was meer dan gewoon uitdagen, het was intiem vertrouwen, het was het laten zien van natuurlijke reacties en emoties aan elkaar zonder schroom.

Met deze openbaring in mijn achterhoofd vervolgden mijn vingers hun weg. Ik voelde mijn vocht, mijn schaamlippen, de hitte van mijn schoot en uiteindelijk de strakke omsluiting van mijn vagina rond mijn vingers. Ik kon een lichte kreun niet onderdrukken. Plots voelde de rok aan als een belemmering en zonder waarschuwing deed ik de knoop los en liet hem vallen op de grond. Vervolgens daalden mijn handen weer af naar het dal der genot. En na enkele strelingen op verschillende erogene plekjes voelde ik een eerste keer de eeuwigheid door mijn lenden schokken.

Toen ik na enige tijd stil en donker nagenieten mijn ogen opende zag ik een bewonderende blik in zijn ogen. Hij was oprecht trots dat zijn meisje zich zo durfde tonen zonder trucjes, zonder al te veel poeha. Ik lachte lief naar hem. En toen onze blikken kruisten zagen we elkaar voor het eerst zonder blinddoeken om. Mijn geest en mijn omhulsel schreeuwde om meer. Ik wilde elk zintuig van hem laten hunkeren om meer, om mij.

Zelfverzekerd deed ik een paar stappen voorwaarts en liet hem proeven wat mijn stukje eeuwigheid had voortgebracht. Hij sloot zijn ogen en genoot intens. Mijn vingers begonnen een eigen leven te leiden en streelde elk plekje van zijn gezicht, zijn nek, zijn armen en zijn torso. Even voordat mijn handen zijn eerste schaamharen gingen betasten stopte ik even. Zijn heupen konden de ritmische voorwaartse bewegingen niet onderdrukken. Ik genoot van de reactie en terwijl ik hem diep in zijn ogen keek dwaalden mijn vingers richting de evenaar, totdat ze zijn mannelijkheid omhulden met hun stevige warmte. Ik voelde hoe zijn lichaam tot stilstand kwam, hoe het leek alsof hij geen enkele spier wilde bewegen. Hij wilde voelen, enkel daar voelen. Ik begreep zijn boodschap en liet hem dat ervaren, wat hij wilde ervaren.

Mijn hand begon onregelmatig en rustig te knijpen. Vervolgens liet ik mijn hand lichtjes traag op en neer bewegen. Hij leek van de wereld verdwenen en toch was hij zo aanwezig. Stilaan verhoogde ik de druk en versnelde ik de op- en neergaande beweging. Ik wilde hem echter nog niet laten klaarkomen. Die ervaring wilde ik delen met mijn intiemste plekje. Dus stopte ik net voordat zijn lijf en gezicht zouden beginnen samen te trekken om daarna met een oerkreun zijn sappen te verwelkomen op de wereld. Een dierlijk verlangen maakte zich van hem meester. Gefrustreerd probeerde hij met brute heupbewegingen zichzelf alsnog te laten klaarkomen.

Ik vroeg hem voor de tweede keer hoe graag hij met mij wilde vrijen. Met pure lust in zijn ogen schreeuwde zijn mond dat hij op dit moment héél graag met mij wilde vrijen. Dit antwoord was echter nog steeds niet het verwachte antwoord. Zijn antwoord bevatte nog niet genoeg verlangen, nog niet genoeg authenticiteit.

Teleurgesteld begaf ik mij terug naar mijn stoel. Ik zette mij neer en omdat hij zo hardleers was, begon ik gewoon van voor af aan. Ik spreidde mijn benen weid om hem te tonen hoe kwetsbaar ik me durfde opstellen. Mijn vingers verkende mijn hele lichaam. Het voelde aan als zijn vingers, als zijn aanrakingen die mijn lijf in bezit namen. Ik concentreerde me steeds meer en meer op mijn glinsterende parel. De vingers streelde plagerig over mijn knobbeltje en draaide daarna rondjes om mijn schaamlippen. Ik kromde mijn rug. De vingers gleden mijn schaamlippen binnen en speelde piano op elke stukje rood en opgewonden stukje vlees dat ze konden vinden.

Ik verkeerde in een heerlijke roes totdat ik een lawaai hoorde. Ik opende mijn ogen en zag hoe hij mij hongerig aankeek. Ik had een half uur geleden een jongetje vastgemaakt aan een deurknop en had nu een man gecreëerd die alles wilde doen als hij mij mocht aanraken, als hij mij mocht liefhebben, als hij bij mij, in mij mocht zijn. Hij liet luid weten dat hij zich volledig aan mij wilde geven zoals ik mij aan hem had gegeven, dat hij alles zou doen, echt alles. Zijn ogen flakkerden van verlangen.

Dit was het antwoord dat ik wilde, dit was precies wat ik wilde horen en zien. Ik rende naar hem toe en innig kussend maakte ik de knoop los. Zijn armen omklemde mij en het voelde alsof hij mij nooit ging laten gaan. Hij hief me op en legde me neer op het bed. Hij stootte diep in mij terwijl hij me doordringend aankeek. Na luttele seconden zag ik dat stukje oneindigheid in zijn ogen. Dat stukje volledige en totale bevrediging dat voor enkele minuten zijn hele geest in bedwang hield. Dat stukje waarover ellenlange gebeden zijn geschreven. Zijn stukje god. Zijn hallelujah.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *