— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een goed begin

Langzaam drong de stilte tot haar door, of eigenlijk het doorbreken van de stilte. Geluiden die als rafelige stof haar hoofd binnendrongen, heel stil haar onderbewustzijn wekkend, haar bewust lieten worden.

Ze had haar ogen nog niet open, maar langzaam werd ze wakker. Sloom draaide zij zich om op haar linkerzijde en strekte haar arm uit naar de plaats in het bed naast haar. Met haar ogen nog steeds gesloten gleed ze met haar vingers over het nog warme zijden laken.

Waarschijnlijk was hij net opgestaan, het leek haar of zij hem nog kon ruiken. Nu pas opende ze haar ogen, geleidelijk, als om haar ogen te laten wennen aan het licht dat door het grote raam van de studio naar binnen stroomde. Ze liet haar blik traag door de ruimte gaan, waarbij haar opviel hoe ruimtelijk alles leek, nu, bij het eerste morgenlicht van de Californische zon.

Het grote, en ze bedoelde grote, bed domineerde het gehele vertrek, staande in het midden van de kamer, die door geraffineerd geplaatste kamerschermen toch niet als één ruimte leek.
Maar haar gedachten dwaalden af van wat haar ogen zagen. In haar hoofd zag ze hem weer voor zich, zijn mooie lichaam, krachtig maar toch teder, zijn strakke billen, waar haar nagels diep in doordrongen toen hij haar bereed.

Zijn gespierde en beweeglijke tong die wonderen verrichtte met haar intiemste delen, maar ook zijn zachte vingers die vederlicht haar huid koosden. Zijn prachtige grijsblauwe ogen die zo vragend keken toen ze elkaar tegenkwamen, zijn mond, waar, naar het leek, alleen verstandige, intelligente, lieve woorden uit kwamen.

Ze merkte nu dat ze naar de openstaande balkondeuren staarde, waar een grote zomerstoel stond. Ze zwaaide haar lichaam naar de rechterkant van het bed en griste in een beweging zijn hemd van de vloer. Ze stond op, trok het hemd aan en knoopte enkele knopen dicht. Ze liep naar de balkondeuren en slenterde naar balustrade, waar ze zich omdraaide en naar haar vent keek.

“Wakker?”, zei hij met die donkere, warme stem die ze na enkele minuten al lief had gehad.

“Mmmja.”

Het kwam er bijna wellustig uit, merkte ze tot haar schrik. Hij leek het niet te merken. Nu pas zag ze dat hij volledig naakt in de stoel zat, een beetje glimlachend, het hoofd wat scheef en zijn ogen een ietwat gesloten, omdat hij tegen de zon in keek. Het beloofde weer een warme dag te worden.

Ze draaide zich weer om en leunde met haar ellebogen op het gietijzeren hekwerk dat het balkon omzoomde. Ze overzag de baai waar het oude landhuis aan lag en dacht eraan welke aanblik ze hem bood , haar kont naar achteren in het iets te korte hemd.

Ze wist eigenlijk niet wat ze nou moest zeggen. Ze hadden de avond pratend doorgebracht, een avond die geëindigd was in bed, een verrukkelijke vrijpartij, zo een die je alleen verwacht bij twee mensen die elkaar al wat langer kennen dan een paar uur.

“Je bent niet echt spraakzaam. Moe?”, vroeg hij.

“Neuh.”

Dat was nog eens een intelligent antwoord, goed zo. Waarom kon ze nou niet fatsoenlijk antwoord geven? Ze wilde hem toch niet afstoten? Ze kon toch wel een gesprek voeren met deze fantastische man?

“Een beetje onwennig, hè, wij tweeën. Vind je niet?”

Dat was het, de spijker op zijn kop, onwennig, ons tweeën. Hij had het zomaar gezegd, iets waar hij waarschijnlijk ook aan dacht. Voor hem was het dus ook niet gemakkelijk.

“Ik denk het, we kennen elkaar pas een paar uur, logisch dat het onwennig is.”

Eindelijk een antwoord van meer dan een woord, doordat hij de deur voor die woorden open zette.

“Zullen we ontbijten? Dan maak ik wat ei met een tomaatje, lekker met wat vers geroosterd brood.”

“Ik heb nog geen honger, misschien over een half uurtje. Even wat verse lucht.”

Ze haalde, als om haar laatste worden kracht bij te zetten, diep adem. Heerlijk die morgenlucht aan de zee.

“Je ziet er mooi uit in het zonlicht, doorschijnend bijna.”

Wat zekerder draaide ze zich naar hem toe, hij lag nog steeds achterover in zijn stoel, mooi in al zijn naaktheid. Zijn lid lag, met de kop omlaag, tegen zijn dijbeen aan, in een bos van schaamhaar, dat doorliep tot ver boven zijn navel. Een mannelijke man, daar hield ze van.

“Kom eens bij me.”

Hij fluisterde deze woorden bijna. Ze vroeg zich even af waar ze moest gaan zitten maar haar benen liepen al richting de strandstoel. Niet gestuurd door haar brein, stopte ze naast de stoel en sloeg haar been over hem heen om schrijlings op hem plaats te nemen, haar billen ter hoogte van zijn piemel.

Ze liet haar bovenlichaam zakken en drukte haar open mond op de zijne. Hun tongen vonden elkaar in een sensuele dans, om elkaar heen draaiend, wegduwend, nat en opwindend.

“Mmmmm.”

Nu was het wel een kreun, of meer, een zucht van opwinding. Ze voelde dat het hem ook niet onberoerd liet. Zijn lul was alweer gegroeid en klopte bescheiden tegen haar achterwerk. Ze tilde haar billen op, waardoor zijn pik op zijn buik viel. Ze liet zich langzaam zakken, er op lettend dat zijn schacht tussen haar schaamlippen kwam vast te zitten.

Ze lag zwaar op zijn borst zodat zijn bewegingen sterk geremd werden. Zijn handen woelden door haar haren en streelden haar nek. Met zijn nagels trok hij sporen langs de zijkant van haar volle borsten waardoor rillingen van genot door haar buik golfden. Ze opende haar mond om zwaar adem te halen en ze voelde dat haar schaamlippen dropen van het vocht. Ze vlijde haar hoofd naast het zijne neer zodat haar mond bij zijn oor was.

“Ik wil je.”

Het kwam er uit als een gefluister, alsof ze bang was voor de implicaties die deze woorden zouden kunnen hebben. Langzaam begon ze met haar onderlichaam over zijn gladde schacht te rijden, daarbij ervoor zorgend dat haar clitoris een intense massage kreeg. Haar waren eerst traag, bijna lui, maar naarmate zij meer opgewonden werd voerde ze het tempo op. Hij kon alleen maar blijven liggen, nauwelijks in staat te bewegen, laat staan echt mee te doen in dit spel.

“Ik wil klaarkomen, ik wil dat jij klaarkomt.”

Ze verwachtte geen antwoord terug, dat kreeg ze ook niet. Ze maakte met haar tong een cirkel in zijn oor wat aan hem een kreun ontlokte. Steeds sneller ging haar onderlichaam over zijn lul op en neer, waarbij de tintelingen in haar onderbuik haar waarschuwden voor het komende orgasme.

“Ik kom bijna, ik wil dat jij komt, ik wil je sperma voelen.”

Ook nu kwam er geen woord over zijn lippen maar ze voelde zijn lichaam onder haar op spanning komen. Hij hijgde zwaar in haar nek, geluidloos, maar met kracht. Het moment van ultieme spanning en ontspanning kwam steeds dichterbij, ze begroef haar hoofd in zijn nek en concentreerde zich op haar onderlichaam. Daar was het gevoel alsof ze moest plassen, altijd vlak voor haar orgasme.

“Spuit!”, riep ze.

Het klonk als een bevel en dat was het ook. Ze wilde dat zijn zaad tussen hun lichamen spoot.

“Spuit! Spuit!”

Het laatste woord kwam er langgerekt uit omdat het orgasme haar omver blies, uit haar schoenen schoot. Haar poes krampte om zijn lul, korte bewegingen nu nog maar. Het orgasme vloeide weg toen ze voelde dat hij haar tegen zich aan trok. Het zaad vloeide met stralen tussen hun beider buiken door. Hij gromde, kreunde en met een ‘godver’ kwam er ook aan zijn orgasme een einde.

Hijgend lagen ze tegen elkaar aan geplakt, ze voelde de zweetdruppels op haar rug langzaam straaltjes vormen die langs de zijkant van haar lichaam wegstroomden. Ook hij was nat van het zweet, zijn lange pony plakte aan zijn voorhoofd vast. Na enige tijd zo gelegen te hebben duwde ze zich met haar armen omhoog. Een borst hing half uit het hemd, wat een nogal komische aanblik bood. Glimlachend keek hij omhoog.

“Zullen we dan nu maar wat eten?”

Stralende ogen keken haar aan.
“Yep, het is nog geen half uurtje later, maar honger heb ik nu wel.”

Als om haar woorden kracht bij te zetten legde ze beide handen op haar plakkerige buik.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *