— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hoge nood

Ik hoor je bezig in de badkamer terwijl ik in bed op je wacht tot je ook naar bed komt. Ik weet dat we vanavond eindelijk gaan vrijen, je bent aan het douchen terwijl je dat gewoonlijk ’s ochtends doet. Ik heb al een paar dagen enorme zin in je maar je houdt steeds de boot af. Je kust me iedere keer hartstochtelijk, plaagt me door mijn borsten te strelen, maar laat het daarbij. Je vindt het heerlijk als ik naar je smacht, je laat me expres wachten maar het duurt nu wel erg lang. Maar vanavond gaan we eindelijk vrijen!

Je komt uit de badkamer, ik kijk naar je lichaam en krijg pijn in mijn onderbuik, dat gevoel is nooit weggegaan sinds we samen zijn. De vlinders in mijn buik gaan nog altijd even hevig tekeer. Je ziet er heerlijk uit, je bent slank, gespierd en lekker bruin. Je stapt in bed, zet de wekker, geeft me een kus, doet het licht uit…en gaat slapen Ik ben met stomheid geslagen en enorm teleurgesteld! Gaan we wéér niet vrijen, wéér geen seks? Ik verdom het om er weer naar te vragen, dat doe ik de hele week al. Ik weet dat ik een hoger libido heb dan de meeste vrouwen, maar zes dagen zonder seks is voor elke vrouw te lang, denk ik zo!

Ik zit me enorm op te vreten en val uiteraard niet in slaap, ik heb zin in seks, maar ben ook boos, teleurgesteld en knal bijna uit elkaar van opwinding. Ik stap uit bed en ga plassen, alles uiteraard met veel kabaal en als ik terug kom, plof ik met veel bombarie in bed.

“Kun je niet slapen lieverd?” vraag je me.

“Mijn hemel, moet ik het voor je uitspellen of zo? Ik wil je, ik wil seks, ik wil met je vrijen, al de hele week, waarom wil jij mij niet?” roep ik uit.

Het laatste woord is mijn mond nog niet uit of je komt plotseling bovenop me liggen en me kust waardoor ik de rest van mijn tirade in moet slikken. Snel pak je mijn polsen en voor ik er erg in heb, heb je ze bij elkaar gebonden met een sjaal en vastgemaakt aan het bedbord boven mijn hoofd. Je gooit de deken van me af en trekt mijn slipje van mijn benen.

“Dus jij wilt zo graag genomen worden? Dan bepaal ik hoe”, zeg je met een hese stem.

Mijn hart bonst hard van de spanning en je woestheid windt me enorm op. Ik voel dat ik nat word.

Je staat naast het bed en trekt je onderbroek uit, ik zie dat je me wilt, je lul staat fier overeind. Ik zie dat je naar mijn mond kijkt en ik hoop dat ik je lul mag likken, maar alsof je mijn gedachten kan lezen zeg je:

“Even geduld schatje, niet zo gretig, je mag me zo pijpen.”

Nog voordat dat je me hebt aangeraakt, begin ik te kronkelen van genot. Je komt tussen mijn benen zitten en begint uitgebreid mijn borsten te strelen. Je kust en likt ze met het puntje van je tong, je zuigt aan mijn tepels die steeds harder worden, dan knijp je zachtjes in mijn tepels en bijt er zachtjes in. Kleine pijnscheuten schieten door mijn lijf, maar lekkere pijn, opwindende pijn. Ik lig nog altijd met mijn handen vastgebonden boven mijn hoofd en geef me helemaal aan je over. Je mag net even verder gaan. Ik voel de nattigheid al tussen mijn lipjes. Ik geniet van je aanrakingen, maar het enige waar ik aan kan denken is jouw lul. In mijn mond, in mijn vagina, het maakt niet uit, als je maar in me komt! Langzaam gaat je mond naar beneden, je kneedt mijn buik, bijt er zachtjes in en trekt plagerig een spoor met je tong richting mijn kutje. Opeens stop je.

Ik open mijn ogen en zie de blik in je ogen die ik zo goed ken. Je komt naast mijn hoofd op je knieën zitten, torent boven mij uit en legt je eikel tegen mijn lippen. Er ligt een druppeltje voorvocht op je eikel en ik lik hem op terwijl ik je aankijk. Gretig neem ik je eikel in mijn mond en ik voel hem dikker en harder worden terwijl ik hem zo ver mogelijk in mijn mond neem; wat niet mee valt aangezien mijn handen nog steeds vastgebonden zitten. Jij geeft het ritme aan, beweegt je lul in mijn mond en ik probeer zo te liggen dat ik kan bepalen hoe diep je gaat. Je adem wordt steeds zwaarder, je begint zachtjes te kreunen:

“Wat doe je me aan?”, vraag je me, “je pijpt me zo lekker”.

Plotseling haal je hem uit mijn mond en ik zie aan je dat je op het punt stond om te komen. Je slaakt een kleine grom, komt tussen mijn benen zitten, pakt mijn kleine borsten vast en knijpt er even gemeen in, ik schrik van je. Dan pak je me opeens tussen mijn benen en ik zie je verrast lachen, je voelt dat ik heel erg nat ben. Met je volle hand smeer je mijn geil uit tussen mijn lipjes terwijl je ondeugend lachend naar m’n kutje kijkt.

“Nou, hier hoeft niets meer te gebeuren”, lach je en voor ik er erg in heb, schuif je zo je lul in me en begint gelijk stevig en diep in me te stoten.

Dit is wat ik al de hele week wilde, ongegeneerd, keihard genomen worden! Ik slaak kleine gilletjes van genot iedere keer als je in me stoot en mijn vagina door jou gevuld wordt. Je vertraagt je tempo, je stoten worden zachter en je trekt mijn benen tegen je lijf en legt mijn enkels op je schouders. Nu neem je me met lange halen waarin je graag laat voelen hoezeer je me vult. Je weet dat ik hier intens van geniet en ik voel de spieren in mijn buik aanspannen van genot.

Plotseling ga je uit me, maakt mijn handen los en gebiedt me je te pijpen. Dat doe ik maar al te graag. Je zit op je knieën en leunt achterover, je lul steekt uitnodigend vooruit. Ik neem hem in mijn mond, lik mijn eigen sap van je lul, en terwijl ik hem langzaam en stevig omsloten met mijn lippen diep in mijn mond laat gaan, streel ik je liezen en masseer ik je ballen. Bij iedere haal laat ik mijn tong langs je schacht en over je eikel gaan. Je lul wordt nog harder terwijl ik mijn tempo verhoog en je nog dieper in mijn mond neem.

“O hemel, wat is dit lekker.”

Je kreunt hard en met je handen ga je door mijn haar alsof je bang bent dat ik zal stoppen. Maar ik ga door, ik vind dit het heerlijkste van onze vrijpartijen. Jij puur genietend, alles om je heen vergetend en dan niet meer kunnen kiezen of je in mijn mondje of in mijn kutje wilt.

Je trekt je lul uit mijn mond, vrij abrupt, en met een kleine gooi draai je me om zodat ik op z’n hondjes voor je kom te zitten. Dit is mijn favoriete standje, heerlijk dierlijk, eigenlijk ben je te groot voor me in deze positie, maar het is lekkere pijn. Ik weet dat je nu snel zal klaar komen want ook voor jou is dit standje te lekker.

Je duwt je harde paal tegen mijn lipjes, met je ene hand masseer je mijn klitje tussen twee vingers en ik kom bij die aanraking al bijna klaar. Ik buk verder voorover en open mijn vagina voor je en voel je harde, dikke lul in me schuiven. Met je andere hand houd je mijn heup vast om kracht achter je stoot te kunnen zetten. Al bij de eerste langzame, diepe haal voel ik mijn kut opzwellen van genot en zich helemaal om je dikke lul sluiten. Je neukt me met een paar stevige stoten en je komt schokkend klaar.

We liggen naast elkaar, heerlijk nagenietend en jij zegt dat je me misschien vaker zal laten wachten als het deze uitwerking heeft.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *