— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Na zo’n lange tijd

Ik zit thuis. Ik heb al een hoop sms’jes van je gehad en jij ook van mij. Ze begonnen heel onschuldig maar werden steeds geiler. Je vroeg me wat ik aanhad en ik stuurde terug: geen slipje. Wat had ik dan wel aan? Dat ene zwarte jurkje, waar jij mij zo sexy in vindt. Hmmm, schreef je terug. Ik wist meteen wat dat betekende.

Ik had je al een tijdje niet gezien, dus door ons sms-verkeer raakte ik al heel opgewonden. Ik wilde het liefst meteen afmaken wat ik nu voelde, door mezelf helemaal klaar te vingeren en mijn tarzan er ook bij te gebruiken. Ik voelde het al bijna, dat heerlijke getril tegen mijn klitje. Mijn vingers diep vanbinnen. Wat zou dat heerlijk zijn. Maar ik was streng voor mezelf en wilde alles voor jou bewaren.

Ik kon niet wachten totdat jij voor mijn deur stond. Toen hoorde ik de bel en ik deed snel open. En daar stond je dan. Ik zag aan je blik dat je opgewonden was en zo snel mogelijk stapte jij naar binnen. Je had een pakje bij je, maar dat vond ik niet zo belangrijk. Ik vond het belangrijker om je te zoenen en aan te raken. Jij zoende me vol passie terug. Je trok me dicht tegen je aan en ik voelde hoe opgewonden je was.

Langzaam ging je met je hand naar beneden, onder mijn jurkje, langs de binnenkant van mijn benen. En toen langzaam weer omhoog. Ik voelde je vingers steeds dichterbij mijn kutje komen. Ze gingen langzaam over mijn klitje en ze kwamen daarna langzaam bij mij naar binnen.

Ik fluisterde zachtjes in zijn oor dat het heerlijk was, maar dat we de hele avond de tijd hadden. Hij beaamde dat, maar zei erachteraan dat ie zeker wilde weten dat ik geen slipje aanhad. Langzaam haalde hij zijn vingers weer weg en we liepen al zoenend naar de slaapkamer.

Hij gooide me op bed en bleef me zoenen. Heel zachtjes in mijn nek, zodat ik nog geiler werd. Hij streelde me overal, behalve mijn kutje. Ik dacht dat ik gek werd. Ik wilde zo graag dat hij me daar zou aanraken. Ik zoende hem terug en het zoenen werd steeds geiler. Ik streelde hem overal en voelde al een grote bobbel zitten. Ik wist genoeg. Hij was net zo geil als dat ik was.

Ik zoende hem ook in zijn nek, want ik weet hoe lekker hij dat vindt. En hij begon te kreunen en zwaarder te ademen. Hoe lager mijn handen gingen hoe lekkerder hij het vond. Opeens stond hij op en pakte mijn hand, zodat ik ook ging staan. Ik deed zijn shirt uit en ook zijn broek. Hij gebood me om te draaien en hij deed mijn haar opzij. Hij zoende me weer in mijn nek en mijn billen bewogen heen en weer over zijn bobbel en we werden nog geiler.

Langzaam maakte hij mijn rits los aan de achterkant van mijn jurk en hij viel naar beneden. Ik was meteen helemaal naakt. Hij streelde me weer overal en kneep zachtjes in mijn tepels. Hij leidde me daarna naar de grond om te gaan zitten. Hij ging achter mij zitten, zodat ik met mijn rug tegen zijn borst zat.

We zaten voor een spiegel en ik wist precies wat hij van plan was. Hij zoende me weer heerlijk in mijn nek en ik draaide mijn hoofd zodat ik hem terug kon zoenen. Hij trok zachtjes aan mijn haar, zodat ik moest smeken om zijn lippen. Dat maakte mij zo geil.

Met zijn ene hand deed hij mijn benen uit elkaar en met de andere bleef hij me over mijn borsten strelen en kneep wat harder in mijn tepels. Precies zoals ik dat lekker vind. Hij streelde met zijn hand de binnenkant van mijn benen en ging steeds verder omhoog. Ik kon in de spiegel zijn gezicht zien en hij de mijne. Ook kon hij precies zien wat hij deed bij mij en andersom.

Hij streelde langzaam met zijn vingers over mijn klitje, ik kreunde van genot. Langzaam ging hij met zijn vingers naar binnen, steeds harder en dieper. Ik kreunde hard. Met zijn andere hand pakte hij opeens het pakje wat hij bij zich had. Ik werd nu wel nieuwsgierig. Hij haalde er een klein vibratortje uit, zo eentje voor om zijn vinger.

Ik keek weer in de spiegel en zag hoe hij met de vibrator om zijn vinger tegen mijn klitje ging. Dit was echt te lekker. Ik kreunde steeds harder en voelde toen langzaam zijn vingers weer naar binnen gaan van zijn andere hand. Hij ging steeds dieper en het waren steeds meer vingers. Ik voelde dat ik het niet lang meer kon volhouden en ik liet me gaan. Ik kwam schokkend in zijn armen klaar en het was heerlijk. Ik voelde hoe zeiknat ik was en wilde hem dat zo snel mogelijk laten voelen.

Ik draaide me om en zoende hem. Ik deed zijn boxer uit en zag dat hij nog net zo opgewonden was. Ik streelde zijn penis en hij kreunde van genot. Ik kon niet wachten om hem in me te voelen. Ik stond op en leidde hem naar het bed, waar hij op de rand ging zitten. Ik ging op hem zitten en ging heel langzaam naar beneden. Ik voelde hem in me en wilde meer, maar deed alles heel langzaam, omdat hij daar alleen maar geiler van werd.

Langzaam ging ik op en neer. Het was voor mij ook een genot om hem zo in me te voelen. Elke keer als ik naar beneden ging kreunde hij van genot. Hij vond het heerlijk en ik ook. Ik zoende hem en hij streelde mijn borsten en kneep weer in mijn tepels. Hij zoende ze ook en beet er zachtjes in. Ik bleef op en neer gaan en ging steeds sneller.

Ik voelde hem steeds groter worden en ik bewoog steeds sneller. Zijn gekreun werd steeds harder en toen kwam zijn hoogtepunt. Ik voelde hem komen in mijn kutje en het voelde heerlijk. We vielen allebei uitgeput neer naast elkaar. En genoten allebei na van wat er net was gebeurd.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *