— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Strand

De weersverwachting voor vandaag is uitgekomen. Het is stralend weer; een strak blauwe lucht en ondanks het vroege tijdstip is het al heerlijk warm. Ik heb me voorgenomen om naar het strand te gaan. De dag is voor mij alleen. Ik stop m’n spullen in een rugzakje en spring op de fiets met één heilig voornemen: lekker ongestoord mijn boek uit te lezen.

Met een zwoel windje in de rug rij ik vanuit Amsterdam richting Haarlem. Bij Zwanenburg word ik ingehaald door een jongeman op een sportfiets; eveneens met een rugzak. Bij het passeren kijken we elkaar aan en verbaasd roepen elkaars naam. Het is Norbert, mijn vroegere buurjongen uit Amsterdam Oud West. Het zal zo’n vijf jaar geleden zijn dat we elkaar voor het laatst zagen. Ik verhuisde met mijn vriend naar een ander deel van de stad. Norbert was een knappe en serieuze student geologie, single en een beetje bleu. Het leeftijdsverschil weerhield me destijds om het met hem aan te leggen.

We fietsen gelijk op en raken aan de praat. Wanneer we van elkaar begrijpen dat we op weg zijn naar het strand, stel ik Norbert voor om samen te gaan; kunnen we gezellig bijkletsen. Dat lijkt hem een prima idee. We fietsen door Haarlem richting Bloemendaal, nemen de duinweg naar Parnassia en ik gids hem vervolgens een stuk het fietspad op langs de Zeereep. We stallen onze fietsen en lopen naar het strand.

Opeens houdt Norbert in en verstomt. Wanneer ik hem aankijk zie zijn gezicht rood kleuren. Ik kijk hem verbaasd aan. Aarzelend vraagt hij: ‘het naaktstrand?’. Geen moment heb ik me gerealiseerd dat weliswaar voor mij het naaktstrand favoriet is maar dat dat niet voor iedereen hoeft te gelden. Ik ben even in verwarring en probeer me eruit te redden door te zeggen dat hij zijn zwembroek aan kan houden. Hij vermant zich en loopt zwijgend met me mee terwijl hij schichtig rondkijkt.

Het is niet druk en we zoeken een rustig plekje op tegen het duin aan. Ik aarzel maar trek dan toch al mijn kleren uit en nestel mij met m’n boek op mijn matje. Norbert volgt dapper maar schutterig mijn voorbeeld, gaat op zijn buik liggen en wendt zijn blik angstvallig van mij af. Ik schiet in de lach en vraag hem: ‘je wilt toch niet beweren dat je nooit naar me keek wanneer ik topless op mijn balkon lag?’ Dan verschijnt er een verlegen grijns op zijn gezicht en biecht hij op dat hij graag naar me keek en daar ook wel fantasieën bij had. Helemaal spannend was het voor hem, wanneer mijn vriend bij mij op bezoek kwam en we elkaar, ons onbespied gewaand, opgeilden.

Inmiddels is Norbert afgestudeerd. Omdat werk in de geologie moeilijk te vinden is werkt hij als werkvoorbereider bij een groot aannemingsbedrijf. Hij is nog steeds single en geeft toe dat hij verlegen is en misschien ook wel te kritisch. Het verbaast me. Hij is een knappe, slanke blonde god. Zijn lijf verraadt dat hij sportief is. Op zijn billen na is hij mooi zongebruind.

Ik vraag hem mijn rug in te smeren met zonnebrandcrème en bied aan de zijne in te smeren. Ik geniet wanneer hij mijn rug masseert en vraag hem gelijk ook mijn billen te doen. Wanneer ik mijn voorkant insmeer zie ik hem naar mij kijken. Ik heb een goed figuur, streeploos gebruind, slank, met kleine stevige borsten, en een vrolijke sproetenkop met groen-grijze ogen en kort rossig haar.

Ik merk aan Norbert dat hij zich toch wat ongemakkelijk voelt. Ik stel hem voor verkoeling in de zee te zoeken. We lopen de zee in, de kalme branding door. We laten ons in het water zakken en zwemmen een stuk evenwijdig aan het strand. Wanneer Norbert gaat staan en er niet op bedacht is, duik ik onder, steek mijn hoofd tussen zijn benen en neem hem op de schouders. Ik duw hem omhoog maar verkijk me daarbij op zijn gewicht en omdat hij niet echt meewerkt, tuimelen we samen om. Proestend komen we boven water. Terwijl ik Norbert aanmoedig om nu mij op te tillen, loop ik van hem weg en moet hij de achtervolging inzetten. Hij pakt me om mijn middel. Ik stribbel wat tegen maar even later zit ik al op zijn schouders.
Hij loopt het strand op naar ons plekje en zet me voorzichtig op het warme zand neer. We kijken elkaar steels aan en schieten dan in de lach. Het ijs lijkt gebroken.

Opnieuw vraag ik hem mij in te smeren met zonnebrandcrème. Ik lig op mijn buik en wanneer hij mijn achterkant gedaan heeft, draai ik me op mijn rug en hij begrijpt dat hij het karwei nu af moet maken. Voorzichtig en in een lichte staat van opwinding doet hij wat ik van hem verlang.

Dan is Norbert aan de beurt, waarbij ik minder zachtzinnig te werk ga. Wanneer hij op zijn rug ligt, met zijn pet op zijn gezicht, zie ik zijn prachtige lid zwellen en ik kan niet nalaten het extra in te smeren. Ik hoor Norbert onderdrukt kreunen. Ik geniet van het uitzicht en veronderstel dat Norbert op zijn beurt mij van onder de klep van zijn pet begluurt. We sudderen in de zon en het lukt me ook nog om een flink aantal hoofdstukken uit mijn boek te lezen.

Wanneer het een uur of vier is stel ik Norbert voor richting huis te gaan en onderweg in Haarlem wat te eten. We kleden ons aan, pakken ons boeltje bijeen en slenteren door het duin terug naar onze fietsen.

Halverwege pak ik Norbert bij de hand en trek hem van het pad af het duin in. Hij kijkt mij bevreemd aan maar laat zich gewillig meevoeren. Mijn hart bonst. We zetten ons neer in een afgelegen duinpan en voor Norbert er erg in heeft verdwijnt mijn hand in zijn short. Zijn lid zwelt als bij toverslag. Ik ga achter hem zitten en trek zijn broek naar beneden. Langzaam masseer ik zijn lid. Norbert kreunt zacht en mompelt retorisch: ‘wat doe jij nou?’

Hij strekt zich uit. Ik zet mijn lippen over zijn eikel en beweeg mijn mond langzaam ritmisch op en neer terwijl ik met mijn tong het randje van zijn eikel bewerk. Voorzichtig kneed ik zijn ballen. Voor ik er erg in heb komt Norbert, tot mijn spijt, al tot ontlading.

Wanneer hij weer bij zijn positieven is legt hij mij neer en trekt rustig mijn kleren uit. Van schroom is niets meer te bekennen. Met zijn tong bewerkt hij mijn klitje dat dik gezwollen en hypergevoelig is. Zijn handen bewerken beurtelings mijn borsten en billen. Dan masseert hij subtiel mijn klit met zijn vingers, terwijl hij met de andere hand op onderzoek gaat in mijn grotje. Trefzeker brengt hij me naar een heerlijk orgasme. Ik kronkel onder zijn aanrakingen en het zweet breekt me uit. De zon boven me explodeert in duizenden sterren als een Chinese vuurpijl. Dan glij weg in een heerlijke gewichtloosheid.

Ik voel de warmte van het zand en in de verte ruist de branding. Een zeemeeuw krijst. Langzaam keer ik terug in de realiteit en kijk in een paar glunderende ogen van Norbert die me begroet met ‘dag buurvrouw, wakker worden’.

Langzaam fietsen we huiswaarts. De dag is nog lang.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *