— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Mijn passionale ontmaagding

We waren een weekendje weg met vrienden naar de zee. Iedereen was al gaan slapen, behalve hij en ik. We hadden onszelf, na enkele glaasjes wijn, verloren in urenlange conversaties over koetjes en kalfjes. Maar nu waren de koetjes en de kalfjes omgeslagen in bloemetjes en bijtjes en vertelde hij me in detail over de eerste keer.

‘Enfin, genoeg over mij,’ zei hij na een tijdje, ‘Hoe was jouw eerste keer?’

Ik voelde mijn wangen kleuren. ‘

Eh…’ aarzelde ik. Ik overwoog even om een heel verhaal te verzinnen, maar de wijn, die me lichtjes naar het hoofd gestegen was hoewel ik nog perfect helder kon denken, maakte me eerlijk.

‘Ik heb nog nooit seks gehad.’

Zijn gezicht was goud waard; de geschokte blik in zijn ogen verraadde meer dan alleen verbazing. De verrukking lag vingerdik op zijn gelaat.

‘Hoe kan dat nou?’ vroeg hij, ‘Dat kan toch niet! Zo’n lekker stuk als jij!’

Ik lachte, gegeneerd en tegelijk geflatteerd dat hij me mooi vond. Hijzelf was ook helemaal niet mis; hij had prachtige, chocoladebruine ogen en zijn warrige, bruine haar gaf hem iets wilds, iets sensueels. Ik kon begrijpen wat talloze vrouwen in hem zagen en hoe hij ze allemaal, een voor een, tussen de lakens kreeg.

‘Daar moeten we echt snel iets aan veranderen! Ik wil je best helpen,’ zei hij, en hoewel er een plagerig toontje doorklonk in zijn stem, wist ik dat hij het meende.

Een vreemd soort opwinding maakte zich van me meester. Het was iets wat ik nog nooit gevoeld had, maar wat ik duidelijk wel wilde voelen. Dit zat goed.

‘Oké,’ zei ik.

Bij het zien van zijn niet-begrijpende blik, verduidelijkte ik me: ‘Oké, laten we daar iets aan veranderen. Hier en nu.’

Zijn mond viel open van verbazing, maar hij glimlachte al snel.

‘Je meent dit?’ zei hij, verrast en verrukt tegelijk.

Ik knikte.

‘Goh!’

Hij had duidelijk moeite met uit zijn woorden te komen. ‘Hier droom ik echt al – al jaren van!’

Ik glimlachte mysterieus. De zenuwen laaiden als vlammen op in mijn binnenste.

‘Maar,’ zei ik, ‘Je moet er rekening mee houden dat ik nog maagd ben. Je moet voorzichtig doen, begrepen?’

Hij knikte en lachte.

‘Geen probleem. We moeten wel stil zijn. We willen niemand wakker maken…’

Ik knikte ook.

‘Ik zal eerst even de glazen in de keuken zetten,’ stelde ik voor, en zonder op antwoord te wachten pakte ik de schotel met onze beide lege glazen en de lege wijnfles mee de trap op, naar de keuken. Ik maakte van de gelegenheid gebruik om snel mijn kamer in te schieten en zonder mijn vriendin wakker te maken mijn string uit mijn tas te halen. Ik wisselde hem snel om en haastte me zonder te rennen terug naar beneden.

‘Maak het je gemakkelijk.’ zei hij.

Ik knikte, stond recht en zette koers richting sofa. Voor ik het rode ding bereikt had, hielden twee heerlijk bruine, gespierde armen me tegen. Ik wilde me omdraaien, maar hij liet het niet toe. Zachtjes begon hij me in mijn nek te kussen.

Even liet ik het gevoel het van me overnemen. Mijn gedachten dwaalden af naar verdere stadia en mijn honger naar hem werd groter met de seconde. De opwinding maakte me licht in mijn hoofd, maar ik wilde hem niet laten merken dat hij dit spelletje zo snel al gewonnen had.

Hij draaide me om en keek me diep in de ogen. De krop in mijn keel verhinderde me te spreken, maar woorden waren overbodig. Hij zag zo ook wel dat ik hem wilde, dat ik hier zeker van was.

Plots trok hij me stevig tegen zijn harde borstkas aan en kuste me innig op de mond. Het duizelde me. Zijn lippen waren warm en nat, zacht en teder, zoet, alsof ik een chocoladebroodje kuste. Mijn laatste restje wilskracht smolt als sneeuw voor de zon en ik probeerde me niet langer te beheersen.

Ik voelde hoe zijn tong mijn lippen moeiteloos openwrikte en vrij spel kreeg. Onze tongen draaiden plagerig langzaam om elkaar heen. De zijne deed het op zo’n manier dat ik er geen genoeg van kon krijgen en de kus werd steeds begeriger.

Vanwaar de kracht kwam, wist ik niet, maar plotseling maakte ik me los van zijn mond. Het was alsof iemand me de adem afsneed, alsof ik zonder hem niet meer kon ademen. Maar hij mocht me niet zo gemakkelijk veroveren. Ik moest me blijven verzetten. Hij moest voor me vechten.

Mijn tegenactie was echter maar van korte duur. Hij draaide me opnieuw om, zodat ik ruggelings tegen hem aan kwam te staan. Zijn stijve penis klopte wild tegen mijn onderrug.
Ik voelde hoe zijn handen over mijn lichaam gleden en tergend langzaam aan de knoopjes van mijn bloesje begonnen te frutselen. Toen alle knoopjes los waren, streelden zijn warme handen mijn buik en borsten en lieten gloeiendhete sporen na op de plaatsen waar ze contact hadden gemaakt met mijn huid.

Zonder waarschuwing tilde hij me van de grond en legde me languit in de stoel. Hij kroop over me heen en liet zich voorzichtig zakken op mijn lichaam. De hitte die hij uitstraalde zette me in lichterlaaie en bedwelmd door de warmte en de spanning van mijn eerste keer kon ik niets anders doen dan versteend, maar gelukzalig, blijven liggen, mijn zintuigen uitsluitend gericht op de warmte van zijn lichaam op het mijne.

Zijn hoofd zweefde op een paar centimeter boven het mijne en ik ging kopje onder in zijn fonkelende ogen die de kleur hadden van gesmolten chocolade. Hij kuste me, eerst teder op mijn lippen, dan het tempo opbouwend tot een pasionele tongzoen. Zijn handen verkenden ieder plekje van mijn lichaam. Ik dacht dat ik gek werd van verlangen.

Aangezien ik niets anders kon doen dan met gesloten ogen genieten van zijn aanrakingen, vatte hij dit op als een teken om verder te gaan. In een vlotte beweging klikte hij mijn beha los en begon hunkerend mijn borsten en tepels te strelen en te zoenen. Zijn tong draaide lustig rondjes om mijn stijve tepels en de kreun die ik met al mijn macht probeerde in te houden, ontsnapte mijn keel in een gilletje.

‘Sst,’ fluisterde hij me stilletjes toe, ‘Straks maak je iedereen nog wakker.’

Ik voelde mijn wangen gloeien, maar hij merkte het nauwelijks. Hij glimlachte bemoedigend, zodat die onweerstaanbare kuiltjes in zijn wangen verschenen. Ik wilde hem nu echt.
Alsof hij mijn gedachten kon raden, ging hij verder met zoenen. Hij kuste me teder in mijn hals met als gevolg dat alle haartjes op mijn lichaam overeind gingen staan.

Deze jongen had het effect op me van straffe koffie. Ik hield het niet meer uit van de spanning en begon onder hem te kronkelen als teken dat ik genoeg had van dit heerlijke, plagerige spelletje.

Hij begreep dat ik meer wilde, want zijn mond en handen zakten langzaam verder af naar beneden. Zijn tong liet natte sporen na op mijn trillende lichaam: mijn buik ging door mijn gejaagde ademhaling onrustig op en neer. Ik voelde hoe hij cirkeltjes draaide in mijn navel vooraleer mijn broek los te knopen en dan eindelijk – eindelijk! – een hand in de buurt te brengen van het plekje waar ik het liefst aangeraakt wilde worden.

Ik was blij dat ik aan het minieme, rode stringetje gedacht had, want toen hij mijn broek van mijn benen afstroopte werd het met succes ontbloot. Even stopte hij verwonderd met me te verwennen, waardoor ik merkte dat het kleine lingerietje zijn doel om hem te verstommen niet gemist had. Hij kwam echter gauw weer tot zijn positieven en streelde me, als het ware een tikje hitsiger, over het stringetje heen. Mijn lipjes zwollen op en ik kreunde hevig, me goed bewust van de plakkerigheid van ons zweet.

Blijkbaar kreeg ook hij moeite met deze ondraaglijke hitte die we veroorzaakten, want hij trok zijn T-shirt over zijn hoofd en ontblootte zo zijn prachtige, gladde borstkas. De aanblik ervan deed me naar adem snakken en ik kreunde opnieuw wanneer zijn naakte lijf het mijne raakte. Mijn grote borsten werden tegen zijn gespierde borstkas geplet. Aan de genietende uitdrukking op zijn gezicht kon ik zien dat dit hem ook niet onberoerd liet.

Zijn handen dwaalden opnieuw af naar mijn borsten en omklemden ze allebei stevig. Met beide handen begon hij ze te kneden en te masseren en ik wist niet meer waar ik het had. Het verlangen naar de verwenning van mijn intiemste plekje was nog steeds aanwezig, maar verblind door de schoonheid van zijn gespierde bovenlichaam en de ruwe aanpak van mijn borsten, kon het nog even wachten. Zijn mond begon bij mijn oorlelletje, waar hij zachtjes eens in beet, en eindigde bij mijn rechtertepel waaraan hij vol overgave sabbelde.

Ik stootte nu ongecontroleerd zachte kreuntjes uit, maar hij reageerde er niet op. Plotseling realiseerde ik me voor het eerst dat ik op de zetel lag met alleen mijn string nog aan. Deze was niet gewoon nat; het was doorweekt.

Mijn pasionele sabbelaar was overgegaan tot zuigen, maar zijn handen hadden nu eindelijk mijn benen gevonden. Ondeugend masseerde hij de binnenkant van mijn dijen en streek zo nu en dan eens met een vinger langs de rand van mijn stringetje. Hij trok het kanten prulletje opzij en wreef één vinger over de ingang van mijn natte spleetje. Ik stootte een langgerekte kreun uit. Grijnzend van genot keek hij me aan.

‘Dat vind je lekker, hè?’ zei hij met zijn zwoelste stem.

‘Ja,’ hijgde ik, ‘Ga verder!’

Hij schudde zijn hoofd en grimaste opnieuw.

‘Nu is het mijn beurt.’

Hij stond recht uit de zetel en gebaarde me hetzelfde te doen. Een beetje teleurgesteld ging ik op mijn trillerige benen staan. Ik merkte hoe een straaltje vocht zo langs mijn benen omlaag vloeide.

Met gespreide benen zette hij zich neer in de zetel.

‘Je weet wat je te doen staat.’

Van de zachte, tedere jongen van in het begin was niets meer over. Hij was veranderd in een geile testosteronbom en daar had ik geen enkel probleem mee. Ik knielde tussen zijn prachtige voetballersbenen en zag een enorme penis rechtop staan als een vlaggenmast; ik kon mijn ogen niet geloven.

Dwaas knipperde ik met mijn ogen, maar het duurde niet lang om me te vermannen. Zachtjes liet ik eerst mijn vingers over zijn gigantische prachtexemplaar dwalen en stak hem dan in mijn mond. Ik begon te zuigen; eerst rustig, dan sneller in een afwisselend tempo. Nu was het mijn beurt om spelletjes met hem te spelen. Ik likte begerig over het topje van zijn eikel en ging dan verder met zuigen en aftrekken tot zijn ademhaling heviger werd en hij zijn eigen genotskreuntjes niet langer voor zich kon houden.

‘Ik ga – komen’, bracht hij met moeite uit en ik haalde zijn wonderlijke toverstaf van tussen mijn lippen.

Zijn brandende zaad spoot alle kanten uit. Hijgend bleef hij wijdbeens nagenieten en keek me dan aan met een mengeling van bewondering en ongeloof.

‘Dit is je eerste keer?’ vroeg hij verbaasd, ‘Dan ben je echt een natuurtalent!’

Toen hij een beetje bekomen was, pakte hij me beet en zette me terug in de zetel. Zijn handen knepen even bemoedigend in mijn billen en trokken dan mijn stringetje uit dat ergens halverwege mijn benen was blijven hangen. Ik zag het kanten prulletje enkele meters verder op een stapel tijdschriften landen.

Voor de allereerste keer in mijn leven spreidde iemand mijn benen. Over wat nu zou volgen, droomde ik al jaren en het zag ernaar uit dat mijn eerste keer perfect zou zijn. Hij duwde mijn knieën zorgvuldig uit elkaar en beroerde vervolgens mijn warme lipjes. Onaangekondigd ging hij haalde hij zijn neus en mond door mijn lippen.

Kreunend en hijgend kwam ik klaar – mijn eerste echte orgasme – maar het was duidelijk dat we nog lang niet klaar waren.

Hij vingerde me eerst met alleen zijn wijsvinger, maar niet veel later werkte hij ook een tweede vinger naar binnen. Mijn ademhaling en hartslag hadden hun maximumsnelheid bereikt, en dat wist hij. Voor ik een tweede orgasme zou krijgen, trok hij zijn hand terug. Ik moest hier niet te veel energie aan verspillen.

Eén hand kroop terug naar mijn C-cup om mijn steenharde torentjes te beroeren. Hij zoende me innig op mijn mond, terwijl zijn andere hand stimulerend mijn kroezelige schaamhaartjes aaide.

‘Je bent er klaar voor,’ fluisterde hij stilletjes in mijn oor.

Hij streek met zijn mond langs mijn oorschelp en zette zich in de juiste positie. Zorgvuldig plaatste hij zijn stomende zwaard voor mijn warmste geheimpje en ik voelde het orgasme voor de tweede keer die avond in me opborrelen. Hij kuste me vol op de mond en legde zijn eikel eerst voorzichtig tegen mijn zachte, roze deurtjes aan. Ik kreunde luid, wat hij opvatte als het teken om verder te gaan.

Ik was zo nat dat hij van de eerste keer helemaal in me gleed. Ik wilde gillen, maar hij drukte snel zijn mond op de mijne om te verhinderen dat ik iedereen wakker zou maken. Het orgasme bracht mijn hele lichaam aan het schokken en schudden en ik liet me helemaal meesleuren door het zalige gevoel.

Hij nam me teder in zijn sterke armen en trok me verder de sofa op. Ik liet mijn hoofd op zijn bezwete borstkas rusten en genoot van de sussende en prijzende geluidjes die hij maakte. In zijn armen viel ik uiteindelijk in slaap.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Verlegen meisje 06 mei 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *