— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Donderdagavond

Ik weet wel waarom je niet meer komt. Je hebt een vriendin.
Je ziet me, je kijkt me heel diep in mijn ogen. Ik zie het verlangen.

Mijn vriendin gaat een drankje halen. Weer voel ik je ogen op mij gericht. Ik word er geil van, ik wil je. Ze komt terug met haar wijn en geeft mij een glas.

‘Deze krijg je van Dennis’, fluistert ze in mijn oor.

Ik neem een slokje, martini met citroen. Ik kijk je aan en lik heel even langs mijn lippen. Je lacht, ik zie die blik in je ogen. Je komt bij me vannacht.

Het loopt tegen sluitingstijd en mijn vriendin en ik gaan naar huis. Als ik voor de laatste keer langs de bar loop kijk ik je aan. Je knipoogt. Ik ga naar huis. Thuisgekomen krijg ik een sms: ik kom vanavond even bij jou op visite.. goed? Ik antwoord: ik kan niet wachten.

Ik weet dat het nog wel even kan duren, dat geeft niet. Ik neem een uitgebreide douche en smeer me in met mijn lekkerste lotion. Dan trek ik mijn mooiste slipje aan van zwart kant. Geen bh, alleen een strak wit shirtje waar mijn stijve tepels doorheen priemen. En zwarte pumps. Ik denk aan je en ik sidder van opwinding en verlangen. Wat is het al lang geleden. Ik rook nog een sigaret en poets mijn tanden.

Daar is dan eindelijk je sms: ik sta voor je deur. Ik haast me naar beneden, ik kan niet langer wachten je te zien, voelen, proeven. Je mag alles met me doen.

Ik open de deur.

‘Hey’ zeg ik.

Je antwoordt niet maar stapt naar binnen en zoent me vol en hard op mijn mond. Ik open mijn lippen en onze tongen vinden elkaar. Ooh wat heb ik hier naar verlangd. Je handen betasten mijn borsten en mijn billen, ik druk mijn onderlichaam tegen je aan. Je pik is al hard. We maken ons los uit deze omhelzing en haasten ons de trap op. Ik ga voor, jij kijkt naar mijn billen terwijl we naar boven lopen. Ik voel je ogen priemen en ik voel me begeerd en lekker.

In mijn kamer gekomen trek ik direct mijn shirtje uit. Ook jij kleedt je uit tot aan je boxershort. We praten niet, stellen geen vragen. Puur sex, daar draait het om vannacht. Ik lig op mijn rug op het bed en jij buigt je over me heen, je kust me heftig en vol passie. Dan ga je langzaam met je tong naar beneden. Eerst zoen je mijn borsten en zuig je even hard op mijn rechtertepel. Je bijt erin. Ik sidder van genot. Ik wil je, ik kan niet meer wachten. Dan ga je verder naar beneden liggen en ik spreid mijn benen. Ik voel mijn vocht al langzaam uit mijn kloppende kut glijden.

Dan voel ik je tong die mijn kut likt, tussen mijn lippen en eindelijk mijn klit beroerend. Je steekt twee vingers hard in mijn kut. Ik kreun, ik voel nu al een orgasme opkomen, mijn lichaam kronkelt onder je aanrakingen. Nog een vinger glijdt naar binnen en dan zuig je hard op mijn klit. Mijn lichaam schokt en ik kan het niet meer tegenhouden. Schokkend en kreunend kom ik klaar. Je komt omhoog en zoent me hard, ik proef mijn eigen geil. Lekker.

‘Jij bent echt zo geil’, zeg je.

Dan breng je met een harde stoot je penis diep in me. Ik leg mijn benen over je schouders zodat je nog dieper in me kunt stoten. Je voert het tempo op en ik hijg het uit. Dan trek je terug en ik kijk je smachtend aan. Ik wil meer. Je draait me op mijn rechterzij en met je vinger ga je langs mijn kut naar mijn kontje, alles is nu goed nat en tergend langzaam breng jij je pik in mijn kont.

Ik kreun diep, wat een heerlijk gevoel. Je trekt aan mijn haar en stoot hard en diep in mijn kont terwijl je andere hand mijn klit weer heeft gevonden. Ik kom alweer bijna. Je laat mijn haar los en je hand gaat naar mijn tiet, ik pak je hand en knijp heel hard. Ik word gek, ik kreun en hijg. Ik heb geen controle meer over mijn lichaam.

Jij gaat ook harder hijgen en kreunen, ook jij komt bijna klaar. Ik draai mijn hoofd naar je toe en we kijken elkaar diep aan, ik lees de geilheid in je ogen en ik weet dat jij dat ook bij mij ziet. Terwijl jij me hard in mijn kont neukt en je vingers mijn klit verwennen kom ik een tweede keer schokkend klaar. Je stoot nog een paar keer hard in me en dan kan jij het ook niet meer houden, een soort grom ontsnapt aan je keel en je spuit je zaad diep in me.

Uitgeteld liggen we hevig hijgend tegen elkaar aan. Een kus, een lach. En dan val jij in een diepe slaap. Dat is niet erg, ik lig nog even heerlijk na te genieten en dan doe ik het licht uit en trek ik de dekens over ons heen. Ik heb je gemist..

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *