— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Straatfeest

Het was weer zo ver, ons jaarlijkse straatfeest! Gezellig met de buren shuttelen, op het springkussen, spekhappen en nog veel meer van dat soort dingen. Mijn buurman Jan, een lekkere kerel waar ik al wel vaker fantasieën over had gehad was er gelukkig ook bij en ik kon het niet laten om op het springkussen per ongeluk tegen hem aan te springen waarna we lachend op elkaar vielen. Per ongeluk of niet raakte hij mij bij het opstaan op intieme plekjes waardoor er een siddering door mij heen ging. Maar ja, er waren nog meer buren en kinderen aanwezig dus maar niets laten merken.

’s Avonds ging de barbecue aan en het was heel gezellig. Jan stond bij de barbecue en vroeg aan me of ik nog een stuk vlees wilde. Voor ik kon antwoorden legde bij met een glimlach nog wat op mijn bord. Ik wist eigenlijk niet goed of hij ook iets anders bedoelde maar goed. Het begon inmiddels te schemeren en nadat de kinderen naar bed waren gebracht, gingen de kaarsjes in de partytent aan en dronken we onder gezellig keuvelen nog een glaasje.

Jan kwam op een gegeven moment naast me zitten en ik merkte dat hij steeds quasi nonchalant zijn been tegen mij aandrukte, af en toe ging verzitten waarbij zijn handen mijn bil raakten en ik voelde dat ik opgewonden werd van zijn nabijheid. Inmiddels was het donker en al laat geworden en werd het tijd om de boel op te ruimen. Mijn man was inmiddels met hoofdpijn naar bed gegaan en Jan bood aan om de spullen die van ons waren naar ons huis te brengen.

We moesten achterom door het gangetje, hij liep voor me toen hij plotseling bleef staan. Ik had het niet in de gaten omdat het nogal donker was en botste tegen hem aan. Hij zei “sorry Marit” maar ik vermoedde wel dat hij het opzettelijk had gedaan. Toen we terugliepen bleef hij weer staan en vroeg aan me: “Hoe heb je het vandaag gehad?” Ik antwoordde hem dat ik het erg leuk gevonden had maar eigenlijk nog geen zin had om er mee te stoppen. “Ik ook niet” antwoordde hij en we wisten allebei waar het nog aan schortte.

Jan pakte mijn hand en trok me tegen hem aan. Ik voelde zijn warmte en al snel vonden onze lippen elkaar. Na een paar korte kusjes duwde hij zijn tong zachtjes in mij mond en ik kon niet anders dan het te beantwoorden door zachtjes op zijn tong te sabbelen. Zijn handen streelden over mijn rug en hij gaf zachte kneepjes in mijn billen. Ik voelde dat hij al zeer opgewonden was doordat zijn mannelijkheid tegen mijn dijbeen aan drukte.

Ik liet mijn hand zakken en kneep zachtjes door de stof in zijn lid. Ohhh wat werd ik geil en nat toen ook hij mijn kruis aanraakte. Ik maakte zijn broek los en haalde zijn stevige pik uit zijn onderbroek. Wat een indrukwekkende ding! Ik zakte op mij knieën en kuste zijn eikel waarna ik hem in mijn mond nam en er heerlijk op begon te zuigen. Jan kreunde zachtjes terwijl hij mij door mijn haren streelde.

“Marit, wat zalig doe je dat”, hoorde ik hem zachtjes zeggen. Hij vroeg mij na enige tijd of ik wilde gaan staan met mijn handen tegen de schutting aan. Jan ging achter mij staan en streelde mijn borsten, maakte mijn bloesje los en zijn vingers zochten mijn tepels op waarna hij ze zachtjes masseerde. Toen zakte hij met zijn handen naar beneden, knoopte mijn broek los en liet hem zakken. Met mijn inmiddels natte slipje nog aan duwde hij zachtjes mijn benen uit elkaar en vroeg hij me iets te bukken. Hij trok mijn slipje iets opzij en masseerde heerlijk mijn klitje.

Toen voelde ik zijn warme adem tegen mijn poesje en kort erna draaide hij met zijn tong rondjes rond mijn klitje waarna hij er heerlijk op begon te sabbelen en hem een beetje naar binnen zoog. Ik kon niet voorkomen dat er een kreun uit mijn mond kwam. Hij maakt zijn vinger nat en toen begon hij ook nog mijn anus te masseren. Ik dacht dat ik gek werd!

“Kom lieverd” zei ik tegen hem. “Ik wil je zo graag in me voelen.” Jan ging staan en hij trok mijn slipje naar beneden. Ik bukte nog wat verder mijn kontje naar hem toe en voelde zijn pik bij mij naar binnen dringen. Allemachtig wat een zaligheid! Met zachte stoten voelde ik zijn heerlijke ding ongekend diep gaan en al snel voerde hij het tempo op. Het soppende geluid werd afgewisseld door zachte kreunen van hem en mij.

“Ik kom” hoorde ik hem zeggen en ook mijn kutje begon heerlijk samen te trekken. Precies op zijn laatste heftige stoten kwam ik klaar terwijl ik voelde hoe hij zijn lading in mij leegspoot. Geweldig wat een genot! Voldaan omarmden we elkaar en Jan zei: “Ik wist dat het met jou zo geweldig zou zijn, lekker ding.” Ik kuste hem nog eens op zijn mond en zei: “We zien elkaar vast nog wel eens.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *