— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Collega

Het is half zeven als de wekker gaat en loom rek ik me uit. Manlief blijft nog even liggen, hij heeft vandaag een vrije dag en dus sta ik alleen op. Ik loop naar de badkamer, zet de douche aan en trek mijn slipje uit. De warme stralen op mijn huid zorgen voor een korte siddering door mijn lichaam. Wat een heerlijke manier om wakker te worden. Net als wakker gemaakt worden door de streling en de harde ochtendpik van mijn geliefde en de heerlijke slome vrijpartij die daar dan meestal op volgt. Ik pak wat douchegel van mijn favoriete geur en zeep me langzaam in. Een heerlijke parfumgeur vult de badkamer. Met een zachte handdoek droog ik me af en smeer me vervolgens in met bodylotion. Dan trek ik mijn zwarte lingerie aan, altijd mooi op een zongebruinde huid. Ik schiet mijn nieuwe pumps en strakke zwarte jurkje aan en dan ben ik helemaal klaar voor de verleiding. Dressed to impress.

Ik weet niet hoe snel ik op kantoor moet komen en als ik de parkeerplaats oprij zie ik zijn auto al staan. Zijn prachtige, snelle zilvergrijze wagen staat te glimmen in de zon. Gelukkig, hij is er. De vlinders gieren door mijn buik. Ik begroet iedereen die ik tegenkom bijna overdreven hartelijk en voel dat dit zijn uitwerking heeft. De reacties van de mannen zijn in ieder geval bijzonder vriendelijk. Binnen kom ik langs zijn kamer en zie het licht branden. Ik steek even mijn hoofd om het hoekje van de deur. ‘Goedemorgen’, zeg ik op een redelijk zwoele manier. Vrijwel zonder op te kijken zegt hij iets terug. Dat is nou weer jammer, maar hij zal me vast en zeker nog wel opmerken vandaag.

De telefoons staan de hele dag roodgloeiend, het werk blijft zich opstapelen maar om een uur of tien als ik het zoveelste kopietje van de dag moet gaan maken is het zover. Ik zie hem het herentoilet inschieten, zoals ik hem dat de weken daarvoor inmiddels al genoeg heb zien doen. Zo vaak heb ik zijn heerlijke kontje met mijn ogen gevolgd, zo vaak heb ik mezelf haast verloren in geile gedachtes. Mijn verstand verliest het van mijn verlangen, mijn geilheid overwint en ik loop in plaats van naar het kopieerapparaat direct achter hem aan de toiletten in. Als ik binnenkom kijkt hij verschrikt op. Niet dat ik verwacht dat hij nooit eerder de seksuele spanning tussen ons heeft gevoeld, maar hij verwachtte natuurlijk niet dat ik dit zou doen.

Langzaam loop ik naar hem toe, de hakjes van mijn pumps klikken op de tegelvloer van de ruimte. Ik neem zijn gezicht in mijn handen en geef hem een intense kus op zijn mond. Kreunend opent hij zijn lippen, hij wil duidelijk meer en dat geef ik hem graag. Hartstochtelijk beginnen we te tongen. Ik had natuurlijk al eens mijn gedachten laten gaan over hoe het zou zijn om met hem te zoenen, maar dit is echt boven mijn verwachtingen. Een man die zo rustig is, zo beheerst en gecontroleerd, en dan zo gepassioneerd kan zoenen! Mijn hele lijf schreeuwt om meer. Vanmorgen in de douche had ik mijn gedachten al naar dit moment laten gaan. Onder de warme straal had ik mijn klit gevonden, en tijdens mijn zalige ochtendritueel een heerlijk orgasme gekregen terwijl ik aan hem dacht. Daar ga ik hem nu ook van laten genieten.

Ik neem hem mee in een gesloten deel van de toiletruimte en maak zijn riem los. Vervolgens de knopen van zijn broek, die vanzelf op de grond valt. Ik ontdek een mooie boxer en laat mijn hand even over de heerlijke bobbel gaan. Wat is hij al hard. De boxer moet natuurlijk ook uit en terwijl ik mijn handen naar beneden laat glijden, zak ik door mijn knieën. Zijn pik staat recht naar voren en ik lik mijn lippen nat om hem beter naar binnen te kunnen laten glijden. Wat een heerlijk lid heeft deze man. Het moment dat ik hem in mijn mond voel zal ik nooit vergeten. Lekker dik, niet al te groot en mooi geschoren ballen eronder. Een plezier om hem een heerlijke pijpbeurt te geven. Mijn lippen klemmen zich om zijn eikel en ik voel hem reageren. Zijn handen glijden door mijn haren terwijl ik me op en neer over zijn harde paal beweeg. ‘Mijn god, wat doe je dat zalig!’, fluistert hij, terwijl hij subtiel mijn hoofd op en neer beweegt met zijn hand. Het voelt geweldig om hem nu eindelijk eens ongecontroleerd te zien.

Dan neem ik zijn pik in mijn hand om zijn ballen te verwennen met mijn tong en mijn lippen. Hij kreunt zachtjes als ik zijn ballen in mijn mond zuig en er mee speel met mijn tong. Ik laat mijn vrije hand over zijn heerlijke kontje glijden, een mooi strak kontje dat ik ook wel verwachtte bij zo’n sportieve man. Dan ga ik verder met het verwennen van zijn pik. Ik wil hem voelen, wil hem diep in mijn natte kutje nog harder voelen worden. Langzaam sta ik op en zet één been op het toilet. Hij zakt door zijn knieën en begint me te likken zoals nog geen man het heeft gedaan. Wat heeft deze man een verrassende kant in zich. Een ongelofelijk geile kant met een magische tong. Ik kom heel snel klaar en kreun zo zacht ik kan.

Dan pakt hij zijn pik beet, en duwt ‘m in één keer diep naar binnen. Ik heb er al zo vaak over gefantaseerd, en nu is het eindelijk zo ver. Hij neukt me hard en zalig, diep en intens. Hij grijpt mijn borsten en duwt zichzelf nog dieper in mij. En dan komt hij op een heerlijke manier klaar. Hij spuit al zijn zaligheid in mij en ik ben ongelofelijk tevreden. Wat een zalige man, wat jammer dat hij nog maar een paar weken bij ons zal werken. Gelukkig weet hij nu wat hij achterlaat, en ik denk dat hij nog wel een keer terug zal komen voor meer.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *