— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De marathon, deel 2

Wanneer ik mijn hoofd weer opricht om naar zijn stijve, glimmende tepels te kijken, doet hij zijn hand onder mijn kin en dwingt me hem aan te kijken. Ik kijk in een paar ogen waar de geilheid uit straalt en kan niet anders dan deze verlangende blik beantwoorden.

“Sorry, maar ik kan niet stoppen met zoenen”, verontschuldigd hij zich. “Ik wil je proeven, van je geile smaak genieten.”

Hierop buigt hij zijn hoofd en vind zijn mond wederom de mijne. Een kreun ontsnapt mijn lippen wanneer zijn dwingende, verlangende tong met de mijne verstrengeld raakt. Ik voel hoe mijn vaginaspieren zich samentrekken en er een stroompje geil uit mijn kutje loopt. Ik ben nog nooit met zoveel passie gezoend.

Dan onderbreekt hij abrupt zijn heerlijke tongzoen en hijgt in mijn oor:

“Nu wil ik die tepels van jou wel eens bewonderen.”

Ik voel hoe zijn handen onder mijn shirt gaan en doe gewillig mijn armen omhoog. Wanneer hij de sluiting van mijn bh losmaakt en deze op de grond valt, hoor ik zijn adem stokken. Even kijkt hij alleen maar ademloos naar mijn boezem en fluistert dan hees:

“O mijn God, wat zie jij er lekker uit.”

Even van zijn stuk door zijn lovende woorden, voel ik me verlegen worden en wil wegkijken. Hij is me echter voor en pakt me bij mijn kin.

“Kijk me eens aan”, zegt hij zacht. “Ik meen het hoor je, je mag er zijn. Geloof me.”

Door de oprechte en pure emotie in zijn stem word ik weer zeker van mezelf en ik ga met mijn hand naar zijn hoofd. Ik breng zijn hoofd omlaag en druk hem tegen mijn boezem aan. Zijn zachte handen ondersteunen mijn borsten terwijl zijn tong voorzichtig over mijn linkertepel likt. Ik hel wat achterover en sidder als zijn natte tong over mijn verhitte huid gaat. Mijn al harde tepel reageert direct en wordt nog stijver.

Dan worden zijn aanrakingen brutaler. Hij likt sneller en geeft steeds meer druk. Wanneer ik voel dat hij in mijn tepel bijt, geef ik een gilletje van genot. De kleine steek van pijn die er door mijn lijf gaat, wordt door de adrenaline direct omgezet in puur en geil genot. Er vliegen stroomstoten van mijn tepels naar mijn klitje en het lijkt wel alsof ik uit niets meer dan dat bestaat. Al mijn zintuigen zijn op mijn erogene zones gericht en het lijkt wel alsof iedere stimulatie hiervan wordt vertienvoudigd.

Ik voel hoe hij met zijn bovenlijf steeds meer druk geeft, en ik word langzaam achterover gedrukt tot ik op mijn rug op de tafel lig. Zijn mond verlaat mijn borst en trekt een geil, nat spoortje omlaag. Ik zucht wanneer hij met mijn navel speelt, wist niet dat deze zo gevoelig kon zijn. Dan voel ik zijn handen achter mijn rug glijden en zo omlaag naar de rand van mijn sportbroekje. Instinctief doe ik mijn heupen omhoog, waardoor hij mijn broekje omlaag kan trekken. Als ook mijn slipje verdwijnt besef ik dat ik hier naakt op een tafel in het bos lig met een man die ik eigenlijk niet eens ken. En dat idee is zo lekker….

Dan voel ik hoe zijn handen me bij mijn heupen pakken en mij een stukje naar hem toetrekken. Ik lig nu met mijn kont op het randje van de tafel en ik trek mijn benen op en plaats mijn voeten ook op de rand. Dan ineens voel ik zijn tong over mijn schaamlippen gaan. Even denk ik spontaan klaar te komen, maar het lekkere gevoel trekt niet weg, maar houdt aan. Ik kan niet beschrijven welke gevoelens er door mijn lijf schieten, maar ik ben er compleet door overdonderd. Zijn tong is overal, op mijn klitje, die inmiddels enorm opgezet is, op mijn schaamlippen, mijn sterretje, de binnenkant van mijn dijbenen. Ik kan zijn tong niet meer volgen, probeer het ook niet eens meer. Een heftige siddering gaat er door mijn buik wanneer hij mijn klitje aandoet en net wanneer ik denk heerlijk klaar te komen, is zijn tong weer weg.

Hij speelt met me, maakt me gek. Ik voel hoe hij mijn schaamlippen tussen zijn tanden neemt en er speels in bijt.
Ik wil nu nog maar één ding. Ik wil dat hij me vult en zijn zaad in mijn verlangende kutje spuit.

“Neem me. Ik wil je in me voelen”, kreun ik dan ook.

“Geduld liefje”, hoor ik hem zeggen. “Geniet maar gewoon.”

Net wanneer ik denk niet meer genot te kunnen verdragen, voel ik een paar vingers bij me naar binnen dringen. Diep en snel vingert hij mij, afwisselend door zijn vingers en zijn tong bij me naar binnen te brengen. Ik kan niet meer rustig blijven liggen, maar kronkel op de tafel. Mijn handen gaan als vanzelf naar mijn borsten en ik trek aan mijn tepels. Wanneer ik tenslotte zijn tong op mijn klitje voel, en zijn vingers mijn G-spot stimuleren, hou ik het niet meer uit. Onder een luide kreun explodeer ik en pijlen van puur genot schieten door mijn lichaam. Gelukkig haalt hij gelijk zijn tong van mijn knopje af, deze is te gevoelig nu. Ik voel hoe mijn geil uit mij stroomt, en hij met zijn tong alles oplikt.

Even blijf ik nog nagenietend en zonder adem op de tafel liggen, maar dan raap ik mezelf bijeen en kom omhoog. Ik kijk naar zijn lachende gezicht en pak deze tussen mijn handen. Met mijn tong lik ik mijn eigen vocht op, wat nog op zijn lippen zit. Ik voel mijn geil tintelen op mijn tong en kom van de tafel af. Wanneer mijn ogen over zijn strakke lichaam laat glijden, valt me op dat zijn strakke sportbroekje nog strakker zit. Een enorme bobbel laat zijn opwinding zien. Ik ga er met mijn vlakke hand overheen en voel de hardheid van zijn pik. Een kreun ontsnapt aan zijn lippen.

Dan ga ik met mijn knie tussen zijn benen en doe deze langzaam omhoog. Wanneer ik niet hoger kan, laat ik mijn voet lang zijn been glijden. Met mijn handen ga ik langzaam over zijn rug omlaag tot ik bij de rand van zijn sportbroekje aankom. Ik laat mijn handen verder omlaag gaan, zijn broekje en slip in, en voel de stevigheid van zijn billen. Mijn handen gaan nog verder omlaag en nemen gelijk zijn slip mee naar beneden. Zijn stijve lul springt gelijk uitdagend naar voren wanneer zijn broek omlaag glijdt.

Ik zie zijn gezwollen, paarse eikel, waar al een druppel vocht aanhangt. Mmm.. wat ziet dat er geil uit. “Ga eens op tafel zitten”, zeg ik tegen hem. Hij stapt uit zijn broek doet wat ik vraag. Hij zit nu op de rand van de tafel en zijn benen bungelen naar beneden. Ik ga door mijn knieën en ga met mijn tong naar zijn enkel. Langzaam kus en lik ik me een weg omhoog, terwijl ik ondertussen met mijn nagels over zijn andere been omhoog ga. Vanuit mijn ooghoek zie ik zijn paal harder worden en steeds meer op en neer bewegen. Wanneer ik over de binnenkant van zijn dijen heen ga, hoor ik hem kreunen. Als ik met mijn mond bij zijn ballen ben aangekomen, neem ik deze voorzichtig in mijn mond. Ik sabbel en zuig op zijn ballen terwijl mijn hand zich om zijn paal sluit.

Ik laat mijn hand over mijn pik glijden en begin hem af te trekken. Mijn tong likt nog steeds zijn ballen en ik voel de spanning hierin stijgen. Wanneer ik hem hoor hijgen geef ik meer en meer druk op zijn pik en voer het tempo op. Wanneer ik zijn hoogtepunt voel naderen stop ik met mijn handelingen en kom omhoog.

Wanneer hij mij verward aankijkt ga ik op de bank staan die aan de picknicktafel vastzit. Vervolgens doe ik nog een stapje omhoog en ik sta nu op de tafel. Ik ga op het randje van de tafel staan, waarbij ik mijn voeten aan weerskanten van zijn benen plaats. Mijn kutje bevindt zich nu op ooghoogte van hem en hij pakt mijn billen vast en duwt mijn poesje tegen zich aan. Ik voel hoe hij een geil kusje op mijn venusheuvel drukt en ondertussen mijn billen kneedt. Wanneer hij verder wil gaan met zijn tong, plaats ik mijn voet tegen zijn borstkas en duw hem zachtjes achterover.

Ik loop naar zijn hoofd toe en ga over hem heen staan. Hij kijkt nu recht in mijn kutje welk een beetje openstaat door mijn geilheid. Ik draai me om zodat ik een goed zicht heb op zijn erectie, die almaar meer lijkt te worden. Als ik met mijn vingers door mijn kutje glijd, en mijn schaamlippen wat open, zie ik zijn pik bijna uit zijn velletje knappen. Ik hoor hem hijgen en zie zijn borstkas snel en oppervlakkig op en neer gaan. Dit beeld van opwinding maakt dat ik zelf mijn ademhaling ook niet meer onder controle heb. Nog even vinger ik mezelf, maar moet daar snel mee stoppen. Het gevoel wat mijn vingers mij geven, gecombineerd met het idee dat zijn ogen strak op mijn kutje gericht zijn, doen golven van genot opborrelen.

Ik til mijn voet op en laat deze over zijn borstkas glijden. Steeds verder kruipt mijn voet omlaag tot deze tegen zijn opgewonden lid aanstoot. Voorzichtig geef ik wat druk met mijn voet en duw zijn paal omlaag. Wanneer ik mijn voet weghaal, springt deze direct weer recht, een ontzettend geil gezicht. Ik kan het verlangen om hem diep in mij te voelen niet langer weerstaan, draai me om en laat mij boven zijn geslacht zakken. Wanneer ik zijn eikel tegen mijn kletsnatte grotje voel, glijdt deze als vanzelf naar binnen. Ik kreun wanneer ik voel hoe hij mij langzaam vult. Wanneer ik zijn ballen tegen mijn kutje voel, blijf ik even zitten om te wennen aan het volle gevoel wat hij mij geeft.

Als ik opkijk, zie ik dat hij zich wat heeft opgericht en me geil aanstaart. Zijn ademhaling is snel en onregelmatig, net als de mijne.

“Mijn droom komt toch uit”, hoor ik hem hijgen als ik hem zachtjes begin te berijden.

Mijn knieën zetten zich af op de tafel en ik voel zijn pik in en uit mij gaan. Wanneer ik mijn vaginaspieren aanspan, hoor ik hem kreunen.

“Wat ben je lekker strak”, gromt hij.

Mijn handen gaan naar mijn tepels en ik masseer mijn borsten. Ik voel zijn vingers naar mijn klitje gaan. Ik voel mijn knopje kloppen onder zijn vingers en voel hoe ik langzaam in extase raak.

“Stop eens liefje”, zegt hij ineens. “Ik wil je nog dieper in mij voelen.”

Ik kom omhoog en voel zijn heerlijke pik uit me gaan. Een spoortje geil vocht loopt mee uit mijn kutje. Hij komt van de tafel af en trekt me weer op de rand van de tafel. Wanneer ik ga liggen, pakt hij mijn enkels en legt deze over zijn schouders. Meteen voel ik hoe hij zijn paal in mijn kutje pompt. Een geile kreun komt over mijn lippen wanneer hij diep in mij stoot.

Hij drukt mijn dijbenen tegen zijn borstkas en stoot ondertussen ruw in en uit mijn geile grotje. Hij stoot zo hard en diep dat ik even tijd nodig heb, voor ik in zijn ritme mee kan gaan. Ik hoor hem kreunen en ga met mijn vingers over mijn knopje. Terwijl hij mij vult, vinger ik mezelf naar een heerlijk en heftig hoogtepunt. Ik voel hoe mijn buik explodeert en hoe elke spier zich aanspant. Door mijn orgasme wordt mijn kutje nog nauwer en ik voel hoe hij zijn zaad in mij spuit.

Ik voel hoe mijn vagina zich spastisch samentrekt en iedere druppel zaad uit zijn paal melkt. Het vocht loopt langs mijn benen als ik uitgeteld op tafel blijf liggen. Hij haalt zijn pik uit me geeft me een zoen.

“Dat was heerlijk schatje, maar dat kon ook bijna niet anders”, grapt hij. “Wat denk je, gaan we nog lopen of pakken we een terrasje?”

“Haha, ik heb al mijn energie al verbruikt”, lach ik. “Een terrasje klinkt geweldig.”

“We doen volgend jaar wel weer mee”, zegt hij, terwijl hij zijn kleding aantrekt. “Hoewel ik niet zeker weet of we dan meer meters lopen dan nu.”

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *