— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De onbekende soldaat

Met haar wapperende rokken probeerde ze zo onopvallend mogelijk door te lopen, maar dat was natuurlijk onmogelijk. Alle blikken waren op haar gericht. Ze was een mooie, jonge vrouw van 23. Haar haren verstopt onder een strak kapje en haar middel duidelijk zichtbaar in het strakke lijfje van haar simpele, bruine jurk. De schorten konden niet verhullen dat ze prachtige heupen had, precies in de goede verhoudingen en het strakke lijfje accentueerde haar kleine maar stevige borsten.

Ze probeerde haar blik af te wenden, maar vanuit een ooghoek ving ze een grote grijns op. Ze kon het niet laten om vanonder haar wimpers te gluren wie dat was. Ze kende hem niet. Het moest de nieuwe soldaat zijn die zich onlangs had aangesloten bij het bataljon dat in de buurt van het dorp al langere tijd kamp hield.

Normaal was het verboden voor dorpelingen om zich tijdens exercities in de omgeving van legereenheden op te houden. Maar hoe kon zij nou weten dat ze vlak bij haar geitenweide zouden gaan oefenen? Het kleine paadje dat door de houtwal liep was de kortste route en zonder verder na te denken was ze die richting ingeslagen.

De generaal had haar nog niet in de gaten, maar door de grote grijns van de onbekende soldaat werd ze toch opgemerkt. De generaal riep iets, instrueerde de onbekende soldaat en die liep vervolgens recht op haar af! Geschrokken begon ze sneller te lopen, maar de soldaat haalde haar met gemak in. Ongemerkt zorgde hij ervoor dat ze precies zo stonden dat een grote boomstam in de houtwal hen van het veld afschermde.

Hij greep haar arm en dwong haar te blijven staan. Verlegen keek ze naar de grond. Met zijn door de zon gebruinde hand bracht hij haar kin omhoog en keek haar aan met diepe, donkerbruine ogen. Was hij kwaad? Hij keek heel serieus en vertelde haar dat ze nooit meer zo’n gevaarlijke route mocht uitzoeken. Ze had wel dood kunnen zijn. De schietoefeningen waren nog net niet begonnen.

Ze knikte beschaamd. Een lok van haar haar sprong onder haar muts vandaan. Toen ze hem weer aankeek zag ze dat er plotseling pretlichtjes in zijn ogen waren verschenen. Hij wond haar haar om zijn vinger en stopte het terug onder haar muts.

“Daar zou ik wel meer van willen zien”, zei hij lachend.

Ze bloosde en maakte dat ze wegkwam. De rest van de ochtend moest ze aan hem denken. Aan zijn donkere krullen, zijn brede schouders en vooral zijn brede grijns. Terug op weg naar huis besloot ze een andere route te nemen. Het was toch wel iets te gevaarlijk om dezelfde route nog eens te proberen. Net toen ze zich omdraaide om het pad op de houtwal in andere richting in te slaan hoorde ze iemand fluiten.

Verrast draaide ze zich om. Midden op het pad stond de onbekende soldaat! Hij wenkte haar. Waar was de rest van het bataljon? Ze begreep er niets van. Tot ze naast hem een bos hout zag staan. Hij was aan het sprokkelen! Express bij haar in de buurt? Ze durfde er niet op te hopen. Nieuwsgierig liep ze naar hem toe. De pretlichtjes in zijn ogen leken nog feller te branden. Ze voelde haar hart kloppen en gespannen bleef ze op een afstandje van hem staan.

“Ik hoopte al dat ik je weer zou zien”, zei de soldaat.

Hij keek haar warm aan, maar ze zag ook iets nieuws. Hij leek haar wel met zijn ogen uit te kleden. Ze voelde haar wangen rood worden. Snel overbrugde hij de afstand die nog tussen hen in was en zette zijn grote, soepele handen om haar middel en trok haar tegen zich aan. Ze drukte haar gezicht tegen zijn soldatenjas, die naar mannengeur, modder en gras rook. Ze hoorde zijn hart kloppen en hij streelde over haar wang.

Zachtjes bracht hij weer haar kin omhoog, ditmaal om haar zachtjes te kussen. Nauwelijks raakten zijn lippen de hare. Ze voelde zijn ademhaling langs haar wang strijken. Zijn warme lippen begonnen steeds meer druk uit te oefenen en als in een golf van intensiteit drukte hij haar steviger tegen zich aan en begon haar heftiger te zoenen. Hij zoog op haar onderlip, terwijl zij hetzelfde deed met zijn bovenlip. Hun tongen speelden met elkaar, terwijl ze elkaar ondertussen speels kleine kussen gaven.

Zijn hand lag nog steeds op haar wang en langzaam gleden zijn vingers haar nek in. Ze huiverde van zijn zachte aanraking. De hand op haar rug zakte ook steeds verder naar beneden, totdat hij zijn hand stevig om haar bil legde en haar nog meer naar zich toe trok. Beide voelden de opwinding stijgen. Ze wilde meer!

Hij voelde haar goed aan en plotseling schoof zijn hand vanuit haar nek naar voren, de bovenkant van haar jurk in, naar beneden totdat hij in een keer zijn grote hand om haar stevige borst had geslagen en voorzichtig begon te masseren. Hij wipte haar borst omhoog totdat haar donkerroze tepel net boven haar jurk uitpiepte. Meteen dook hij naar beneden en nam de stijve tepel in zijn warme mond.

Het meisje zette een stap naar achter en drukte zich tegen een boomstam aan. Met haar ene hand wreef ze over zijn rug en met haar andere taste naar de knopen van zijn broek. Ze voelde de bobbel en zodra ze hem aanraakte kreunde hij diep. Hij verlangde naar haar. Nog nooit had hij zo lang geen vrouw aangeraakt.

Plotseling hoorden ze takken knappen en geritsel. Er kwam iemand aan! Snel trok zij haar jurk goed en drukte de soldaat haar een paar takken uit zijn bundel in de handen. Bukken en zoeken! Beval hij haar wanhopig. Gespannen wachtten ze af. Schijnheilig probeerde ze te doen alsof ze samen hout aan het zoeken waren. Een ongewone combinatie. Wie zou hen ontdekken? Ze durfde niet omhoog te kijken. Plots hoorden ze een mannenstem. Opgelucht liet de jonge vrouw haar ingehouden adem los, toen ze de onbekende soldaat

hoorde lachen. Het was een van zijn vrienden die de soldaat was komen zoeken. Hij moest zich al lang melden en hij had al zo’n vermoeden gehad dat de soldaat in de houtwal te vinden was. Beschaamd probeerde de jonge vrouw zich uit de voeten te maken, maar de soldaat kwam haar na.

“Ik wil je graag vanavond weer zien, als je dat wilt” zei hij warm.

Ze knikte. Ze voelde haar borsten tintelen en verlangde hevig naar een vervolg op zijn hartstochtelijke aanrakingen. Hij gaf haar een zoen op haar voorhoofd en terwijl ze bijna huppelend wegliep hoorde ze hem roepen:

“Vanavond wil ik je wilde haren zien!”

Haar hart leek wel uit elkaar te spatten. Ze kon niet wachten tot het donker was. Ze wilde hem nu! De rest van de dag kon ze haar aandacht nergens bij houden. Ze voelde nog steeds de plekken tintelen waar hij haar had aangeraakt.

Toen het donker begon te worden sloop ze haar kleine huis uit, sloeg een donkere cape om en rende naar de houtwal. Bij dezelfde dikke boomstam zag ze hem al staan wachten. Hij had een klein lampje neergezet, zodat ze hem niet kon missen. In het flakkerende licht zag ze van een afstand al zijn goede figuur, zijn smalle middel en de stevige bovenbenen.

De donkere krullen sprongen vanonder zijn pet vandaan. De strenge legerhoed had hij omgeruild en nu vielen zijn donkere bakkebaarden meer op en benadrukten zijn strakke kaaklijn. Zijn brede grijns weerkaatste het kaarslicht en toen ze dichterbij kwam fluisterde hij zachtjes:

“Je lijkt wel een nachtelfje.”

Voorzichtig sloeg hij de capuchon van haar cape naar beneden en bevrijdde zo haar lange goudblonde haren.

“Een vossenblond elfje”, lachte hij en hij kneep in haar zij.

Ze drukte zich tegen hem aan en ze begonnen weer heftig te zoenen. Hij smaakte zoet, alsof hij net een appel had gegeten. Ze grinnikte.

“Wat is hier zo grappig?” zei hij gespeeld kwaad.

Nu kon ze niet meer ophouden met lachen. Alle zenuwen kwamen nu in een keer naar boven en door te lachen verdwenen de zenuwen als sneeuw voor de zon. Stevig drukte ze hem naar achteren, totdat hij tegen de boomstam leunde. Langzaam streelde ze met haar handen over zijn borstkas en langzaam maakte ze de knopen van zijn jas los. Ze voelde de warme spieren onder zijn huis en bewoog haar hand in cirkels rond zijn tepels.

Toen zakte ze naar beneden en knoopte snel zijn broek los. Hij liet een zucht ontsnappen toen haar koude hand zijn warme stijve omvatte. Met haar handen streelde ze over de lange schacht en zocht toen naar de zachte en warme zak en kneedde voorzichtig. Toen boog ze zich voorover en nam zijn stijve in haar mond. Hij kreunde. Met haar tong maakte ze cirkels rond de top van zijn eikel en volgde de lijntjes steeds sneller en sneller.

Hij zakte een beetje naar beneden zodat alleen nog zijn bovenrug de boom raakte. Vervolgens zette ze een hand rond zijn bil en begon deze te kneden. Met de andere bleef ze zijn schacht vasthouden en samen met haar lippen en tong bracht ze hem tot steeds grotere hoogte.

“Ik hou het niet meer” riep hij wanhopig. “Ik moet je hebben, nu!”

Gehoorzaam ging ze staan en terwijl zijn stijve heen en weer deinde draaide hij de rollen om. Hij drukte haar tegen de boomstam en schoof haar rokken en schorten omhoog. Ze rilde bij de koude wind die nu lang haar benen heen streek. Ze wilde hem in haar voelen, zo snel mogelijk. Ze draaide haar heupen om hem goed te kunnen ontvangen.

Gelukkig helde de boom een beetje schuin naar achter, dus ze kon iets hogerop schuiven, zodat hij makkelijk tussen haar benen in kon gaan staan. Ze legde haar benen om zijn middel en voelde hoe de top van zijn stijve tegen haar schaamlippen aandrukte. In één keer drukte hij door en ze voelde de koude dikke stijve steeds dieper in haar schuiven.

“Oh wat ben je warm”, zuchtte hij.

Hij maakte langzame, in- en uitgaande bewegingen waarbij hij de volle lengte van zijn penis zo ver mogelijk in en uit haar haalde. Ondertussen bewogen zijn handen zich in rondjes rond haar borsten die nog warm onder haar cape verstopt waren. Beide kreunden ze zachtjes. Er was verder niets te horen, alleen het ruisen van de wind door de bomen op de houtwal.

“Ik wil dat je me nu echt neemt”, fluisterde de vrouw hees.

Verrast tilde de soldaat haar op en legde haar, terwijl hij nog in haar was, neer op een zacht stuk mosgrond. Ze trok haar benen op en zette zich schrap voor wat er komen zou. Meteen begon hij sneller te stoten. Hij kon er nu beter bij en de jonge vrouw bewoog haar heupen nu met hem mee en versterkte zo zijn bewegingen. Ze voelde hoe zijn ballen steeds sneller tegen haar aansloegen.

Ze pakte hem bij zijn billen beet en masseerde zijn onderrug. Hij begon te grommen van verrukking. Telkens als hij naar beneden kwam drukte zij hem nog dieper in zich. Steeds sneller en heviger bewoog hij in haar. Hij voelde dat hij bijna ging komen, maar besloot zich nog niet te laten gaan.

Hij pakte haar bij de schouders beet en trok haar overeind. Hij kuste haar hevig en zij voelde zijn vochtige stijve tegen haar buik aandrukken.

“Ik wil je haren zien wapperen terwijl ik kom”, hijgde hij.

Hij rukte haar cape aan de bovenkant open en bevrijdde haar borsten uit het strakke lijfje. De tepels staken boven de rand uit en werden stijf van zijn aanraking en de koude wind. Hij zoende ze en ging toen op zijn rug liggen. Zijn stijve stak recht omhoog en glansde van geilheid.

Ze trok haar rokken op en liet zich langzaam op zijn stijve zakken. Langzaam begon ze heen en weer te bewegen. Haar borsten trilden zachtjes mee en haar haren wapperden in de nachtelijke wind. Plots voelde ze hoe hij zijn vingers naar haar klitje bracht. Steeds heviger begon hij rondjes te draaien. Ze spande haar spieren steeds steviger aan om zijn pik nog beter te kunnen voelen.

Hij kreunde, dit had hij niet verwacht. Nog heviger bewoog hij zijn vingers. Ze ging iets achterover hangen en pakte toen, tot zijn grote verassing, met een hand zijn ballen beet, terwijl ze op haar ander hand steunde. Ze masseerde hem, hij masseerde haar en dat terwijl ze ondertussen heftig heen en weer bewoog.

Steeds intensere, grotere halen maakte ze met haar lichaam. Ze voelde dat ze bijna ging komen, maar ze wilde hem op haar voelen wanneer ze klaar kwam. Ze maakte zich van hem los, knoopte haar jurk aan de voorkant helemaal los en ging toen op haar rug liggen, met haar benen gespreid. Haar haren lagen als een waaier om haar heen in het mos. Hij kon zijn ogen niet geloven. Gretig sprong hij op en stootte diep in haar terwijl hij haar hartstochtelijk zoende.

Toen kreunde hij ineens diep en begon toen dierlijk steeds feller te stoten. Hij begon ongecontroleerd te kreunen. Ze spande haar spieren aan en voelde dat ze gingen komen. In, uit, in, uit. Ze hoorde het geile geluid van zijn pik die in haar vochtige spleet sopte. Ze pakte hem weer bij zijn stevige billen beet en duwde hem telkens dieper in haar.

Ineens leek hij nog een versnelling hoger te pakken en toen zakt hij hevig schokkend en met wegdraaiende ogen op haar neer. Ze voelde hem nog steeds in haar en zijn gespierde lijf drukte op haar hele lichaam. Dit kon wel eeuwig zo duren dacht ze.

Terwijl hij langzaam een beetje bijkwam luisterde ze naar het ruisen van de bomen. Ze voelde elke beweging. Het was super gevoelig en toen hij plotseling uit haar gleed voelde ze pas dat ook zij kwam. Met een diepe zucht kon ze zich eindelijk helemaal ontspannen.

Grinnikend kuste hij haar voorhoofd en streek haar klamme haar uit haar gezicht. Hij rolde voorzichtig van haar af en knoopte zijn broek en daarna haar jurk weer dicht. Ze liet het over zich heen komen en voelde zich warm en veilig toen hij even later achter haar ging zitten en haar onder haar armen omhoog trok, tegen zijn borstkas aan.

Met haar hoofd onder zijn kin, de flappen van zijn jas om hun beide heengeslagen en zijn armen om haar middel kwam ze langzaam bij. Hij kuste haar voorzichtig in haar nek. Ze draaide zich een beetje om zodat ze hem net kon zoenen. Daarna nestelde ze zich tegen hem aan en hij drukte haar hoofd weer in de holte tussen zijn borstkas en kin.

Zo vielen ze in slaap en werden pas weer wakker bij het eerste ochtendlicht.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *