— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Naar de dokter (deel 2)

Terwijl ik mijn hart voelde kloppen in mijn keel, schoof ik voorzichtig mijn broekje naar beneden. Ik liet het naast me op de behandeltafel liggen en hield mijn benen angstvallig bij elkaar. “Mevrouw, ik zou het prettig vinden als u wel weer uw benen wat uit elkaar houdt. Zo kan ik niet goed vaststellen wat er precies mankeert.” Een beetje bang en beschaamd deed ik mijn benen wijd. “Oh, ik hoop maar dat ze niets merken!” dacht ik. Terwijl mijn benen steeds wijder gingen, voelde ik hoe mijn kutje helemaal open kwam te staan. De koelte die ik voelde doordat ik zo’n nat kutje had, deed me vrezen voor het ergste. Hij zou het vast zien. “Ach, mevrouw toch,” zei de dokter opeens met een lage stem “zie ik dat nou goed, bent u een beetje opgewonden geworden?” Ik kon bijna geen woord uitbrengen en hoorde mezelf zachtjes “Ja.” zeggen.

“Dat geeft helemaal niets hoor,” zei hij “dit lijkt me een goede mogelijkheid om verder onderzoek te doen naar of uw lichaam naar behoren werkt. Ik vraag me namelijk af of de afzonderlijke functies ten opzichte van elkaar goed samenwerken. Kunt u mij ook vertellen of uw tepels nu stijf geworden zijn? Aangezien u nu zo opgewonden bent.” vervolgde hij.
“Ik weet het niet dokter,” zei ik naar waarheid. “Dan wil ik graag dat u uw borsten ook even ontbloot.” Terwijl ik m’n bh bandjes zachtjes van m’n schouder trok, hielp hij me om de stof van mijn bh onder mijn borsten te krijgen. Ze lagen nu allebei open en bloot. Tot mijn verbazing waren mijn tepels keihard geworden! Ze stonden recht overeind en ik merkte dat ik door de hele situatie zwaar adem begon te halen.

“Volgens mij is het tijd dat we mevrouw een beetje verder helpen met haar gevoelens”, zei de dokter. “We kunnen haar zo niet laten liggen of haar naar huis laten gaan. Het lijkt mij belangrijk dat zij zich kan ontladen.” Het duizelde me inmiddels van geilheid! M’n kutje brandde en als ik al iets kon bedenken was het dat ik heel stevig gepakt zou willen worden en lekker klaar mocht komen. Op de achtergrond hoorde ik dat de dokter met iemand aan het bellen was. Hij vroeg iemand om assistentie of zo.

Even later kwam de assistente van beneden binnen. Ze droeg een lange, witte doktersjas, net als de dokter, en had een klein koffertje bij zich. Ze liep meteen naar de behandeltafel waar ik lag en ze begon met me te praten: “Ach, mevrouw toch, wat is er allemaal aan de hand?” zei ze met bezorgde stem. Ze pakte mijn hand vast en zei dat ze mij wel even zou helpen om de ergste onrust en opgewondenheid wat weg te nemen. Ik voelde dat ik haar met smekende ogen aankeek om me inderdaad te helpen. Ik had inderdaad hulp nodig en voelde zo’n behoefte!

De beide mannen waren inmiddels achter mij gaan staan. Ze stonden ieder aan een kant en ik voelde hoe ze gespannen toekeken naar mij en de jonge assistente. Ze deed het koffertje open en pakte daar een stevige, zilverkleurige staaf uit. De staaf had een bolle voorkant en was helemaal glad. Hij was dikker dan een penis en ook wat langer. Met een serieus gezicht en zonder iets te zeggen, hield ze met twee vingers mijn kutje open en schoof ze het ding voorzichtig bij me naar binnen. Een golf van warmte ging door mijn lichaam en ik begon als vanzelf met mijn bekken te schuiven om het ding in me heen en weer te voelen gaan. Ik voelde hoe de staaf mijn kutje oprekte en begon zachtjes te kreunen. Vervolgens pakte het meisje nog iets uit het kistje. Ze hield een zilverkleurig balletje ter grote van een pingpongbal tussen haar vingers. “Dit is ook erg lekker voor je, denk ik” zei ze. Ik merkte dat ik haar smekend en geil aankeek. Ze drukte op een knopje en het balletje maakte een zacht zoemend geluid. Vervolgens drukte ze het voorzichtig tegen mijn klitje. “Oh!” hoorde ik mezelf kreunen. En ik voelde mezelf wegzakken in een heerlijk geile waas.

De mannen achter mij hadden de hele tijd geen woord gezegd. Toen de assistente met mij bezig was, zei ze lachend tegen de twee: “Hoe is dit nou mogelijk? Jullie staan hier te kijken naar zo’n prachtige, geile meid die heerlijk aan het genieten is, en jullie staan daar maar wat! Ik zou het fijn vinden als jullie eens wat kleren van mij uit zouden trekken want ik krijg het behoorlijk warm zo.” Schoorvoetend kwamen de mannen dichterbij en begonnen van haar doktersjas lost te knopen. M’n man maakte haar riem los en schoof haar strakke spijkerbroek helemaal naar beneden, waarbij hij door zijn knieën zakte en haar slanke benen en prachtige kont goed bekeek. De dokter trok haar shirt uit en opeens stond ze daar in haar ondergoed. Dat geile meisje! Ze bleef met een serieus gezicht met me bezig. Die harde staaf bleef ze langzaam en diep in en uit me schuiven. Het balletje hield ze stevig tegen m’n klitje gedrukt.

“Wat zullen we jullie eens laten doen, mannen?” zei de assistente. “Ik denk dat het goed is dat jullie je helemaal uitkleden. Kom maar lekker bloot bij me staan, dan krijgen jullie de volgende opdracht.” Terwijl de mannen zich uitkleedden, kon ik het niet laten om even opzij te kijken. De heren toverden uit hun boxershorts twee prachtige lullen! Die van mijn man zowel als die van de dokter stonden kaarsrecht omhoog. Lekker stijf die pikken. Ik zag ze kijken van mij naar de assistente en van de assistente weer naar mij.

“Aangezien dit meisje al aan haar trekken komt, denk ik dat we jullie eens wat bezig moeten houden”, zei ze. “Ik wil dat jullie je nu stevig aftrekken terwijl je laat merken wat je van mijn lichaam vindt! Je mag overal aanzitten maar jullie moeten ondertussen wel aan die pikken van jullie blijven trekken!” Vervolgens zag ik hoe de twee mannen direct met hun handen over haar billen begonnen te wrijven en erin knepen en kneedden. Ondertussen stonden ze met die twee stijve pikken van ze tegen haar dijen aan te rijden. Ik zag ze kijken! Naar de geile tietjes van dat meisje, naar mijn kutje, naar haar kont en naar mijn tieten.

Na een tijdje zei de assistente dat het tijd werd voor wat anders. Ze gebood mij nu om op m’n handen en knieën te gaan zitten. Ik moest, net zoals thuis, m’n billen helemaal naar achter duwen. M’n kontgaatje en kutje voelde ik helemaal openstaan. Ze zei tegen mijn man dat hij onder mij moest kruipen. Ik zag z’n harde pik langs mijn gezicht gaan en voelde vervolgens hoe het meisje zijn pik bij mij naar binnen hielp. Z’n pik was keihard. En hij wilde vrijwel meteen beginnen met stoten maar het meisje zei hem te wachten. Daarna bleef het akelig stil. Ik zag hoe de assistente een tube pakte en voelde dat zij de tube met koude gelei tegen mijn kontgaatje uitkneep. Vervolgens begon ze met een van haar vingers zachtjes dat gaatje te masseren met het spul. Ze gebood de dokter om op zijn knieën achter mij te zitten op de behandeltafel. Ik voelde hoe zijn harde pik tegen mijn kontgaatje duwde en langzaam steeds dieper bij me naar binnen schoof. “Ah, ah, ah”, hoorde ik mezelf kreunen elke keer dat hij zijn keiharde, lange, stijve pik bij me naar binnen schoof.

Ik voelde twee handen op mijn heupen, twee handen stevig om mijn kont en het meisje masseerde met haar heerlijke vingertjes mijn stijve, gladde klitje. “Nu gaan we dit meisje lekker klaarmaken.” zei de assistente op strenge toon. Wat er toen gebeurde is met geen pen te beschrijven. Twee keiharde pikken, een in m’n kutje en een in m’n kontje. Pijn, geilheid, nog meer pijn en genot!

Terwijl ik klaarkwam, voelde ik het vocht uit m’n kutje stromen! De binnenkant van m’n dijen werd helemaal nat. M’n kontje trok samen. Voor ik het wist hadden ze me op m’n rug gedraaid. Het meisje zei dat ze hun zaad over me heen moesten spuiten. Over m’n borsten en over m’n buik. Tegen m’n kutje en tegen m’n billen. Ik voelde hoe de klodders over m’n borsten gleden en hoe een van de mannen zijn pik nog even in m’n kut drukte om zijn laatste beetje zaad in me te pompen.

Toen ze klaar waren zei het meisje dat ik het goed gedaan had. Ze bracht me naar een apart kamertje waar ik me kon douchen. Ze boende me stevig af terwijl ze complimentjes maakte over mijn lichaam. Na mijn bezoek aan de dokter zijn mijn klachten niet meer of minder geworden. Ik maak me er wel minder druk om; ik houd gewoon van seks!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *