— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een educatief vluggertje

Hier zit ik dan. Ben aan het werk en ben ontzettend geil. Zo’n stoute bui waarbij de mannen in je omgeving aan je ogen zien dat je zin in iets lekkers hebt. Dat je vervolgens van die aandacht alleen nog maar geiler wordt. Ik besluit je een mail te sturen en glimlach bij het idee dat de woorden bij jou een prettige lichamelijke reactie zullen veroorzaken.
Ik staar naar buiten en mijn gedachten dwalen af naar je heerlijke lichaam, hoe jouw handen mijn lichaam strelen en hoe ik je heerlijke stijve pik in mijn mond neem. Als mijn collega een vraagt stelt kijk ik haar ongemakkelijk aan en schrik, zou ze aan me kunnen zien waar ik nu aan denk? Ik ga recht zitten en beantwoord zo goed mogelijk haar vraag. Ik zie steeds weer het beeld van je heerlijke warme kloppende pik voor me. Ok nu focussen Liz anders gaat het fout! Ik probeer me te concentreren. Het lukt niet. Ik ben dol op jou en je weet ook hoe dol ik ben op je harde lid. Ik heb zin om die in mijn mond te voelen.
Rechts onder in beeld verschijnt een envelopje. Mijn lichaam schokt, ik open mijn mailbox en zie je naam staan. Het bericht is duidelijk.
Ik kijk op de klok en bedenk dat ik dan nu ook moet gaan. Ik sluit mijn mailbox af en zeg dat ik even wat frisse lucht ga halen en met twintig minuten weer terug ben. Als ik op sta voel ik mijn gladde boxershort nat worden. Mijn natte kutje klopt als een bezetene. Ik probeer rustig te blijven en loop snel door naar buiten.
Als ik het museum binnen loop zie ik je nog niet staan. Ik aarzel, zal ik snel nog even mijn haar en make-up checken? Ben wel blij dat ik dat mooie setje vanmorgen heb aangetrokken, al zal je daar niet eens opletten. Mijn aandacht wordt getrokken door de draaideur en ik zie je binnenlopen. Je kijkt me aan met een onweerstaanbare blik. We blijven vlak voor elkaar staan en zeggen op een beleefde toon, goedemiddag mevrouw/meneer. Ik onderdruk de neiging om hier in de ontmoetingshal de kleren van je lijf te rukken en je te nemen. Ik draai me om en loop richting de toiletten. Onderweg groet ik de garderobejuffrouw en kijk nog 1 keer om voor ik het invalidentoilet in stap.
Lang hoef ik niet te wachten, als de deur weer open gaat sta je opnieuw voor me. Dit maal geen beleefde gesprekken. Je zoent me direct heftig en je tong duwt zich een weg in mijn mond. Je handen zijn overal. Onze jassen vallen op de grond. Ik knoop je shirt open terwijl jij mijn rokje ophoog trekt. Je handen knijpen in mijn billen, ik snak naar adem als je mijn nek zoent en ondertussen met je vingers door mijn zeiknatte onderbroek glijdt. Ik duw me van je af en zak naar beneden. Hier had ik zin in. Ik neem je warme kloppende pik in mijn mond. Je zucht en ik speel met je. Ik neem je diep in mijn mond en geniet van je. Ik zuig en lik je eikel om je dan weer diep in mij te nemen… als ik mijn tong gebruik slaak je een diepe zucht. Je warme pik glinstert van mijn vocht. Ik glimlach. Je pakt me bij mijn armen en trekt me omhoog. Zonder iets te zeggen draai je me om en trekt mijn rokje verder omhoog, met een snelle beweging trek je mijn onderbroek uit en met een glimlach ruik je er aan. Ik tril, ik wil je NU! Mijn kut is nu zo nat en ik duw mijn billen zo ver mogelijk naar achteren terwijl ik tegen de wastafel aanleun. Je laat je eikel langs mijn schaamlippen glijden en ik duw mezelf nog dichter tegen je aan. Ik wil je in me voelen! Via de spiegel zie ik hoe je je warme harde pik in mij laat glijden en ik doe heel even mijn ogen dicht als je gelijk diep in mij stoot. Damn wat is dit lekker. Je handen glijden over mijn billen. Je stoot diep en hard. Ik voel je pik samentrekken en je komt keihard klaar.
Als ik met een grote glimlach de garderobejuffrouw groet denk ik: zouden meer mensen dit museum als vluggertje gebruiken? Zou er ooit een rij zijn bij het invalidentoilet?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *